Sarkan Göğüsleri Dikleştirmek İçin En Başarı Yöntemler ve Egzersizler

Göğüslerde Sarkma 10 kadının 8 inde Maalesef Olan Bir Durum… Peki Bitkisel Yöntemlerle Göğüsler Nasıl Dikleştirilir? Göğüslerin Sarkması Nasıl Engellenir? Göğüsleri Dikleştirmek İçin Hangi Egzersizleri Yapmalısınız? Göğüs Dikleştirmek ve Sarkmayı Önlemek İçin Hangi Hareketler Yapmalısınız? Tüm Sorularınızın Cevabı Özel Haberimizde…

Genç yaşlı hangi yaşta olursanız olun Kadınların en büyük sıkıntılarından biride sarkık göğüslerdir. Genellikle kilo alıp verme hamilelik ,Hareketsizlik ve oturarak çalışma göğüslerin sarkmasına sebep olur. Sarkık göğüsler için internet üzerinde bir çok yöntem anlatılmaktadır.Piyasada ayrıca bir çok göğüsleri dikleştirdiği iddaa eden kremler bulunmaktadır. Fakat incelediğimiz kadarıyla kesinlikle işe yaramamaktadır.Sizler için denenmiş ve başarılı olan yöntemleri toparladık. Aşağıdaki yöntemler sayesinde kısa sürede göğüs dikleştirme yöntemlerini öğreneceksiniz. Son derece başarılı ve denenmiş yöntemlerdir.

kara-uzum-cekirdegi

Göğüs Dikleştirme K.Ü.Ç (Kara Üzüm Çekirdeği) Yöntemi;

Öncelikle kara üzüm çekirdeğinin bir çok faydasının yanında en önemli özelliği göğüsleri büyültmesi ve dikleştirmesi. Öncelikle aslında KÜÇ dediğimiz kara üzüm çekirdeğidir. Gögüs dikleştirmek için şu kürü uygulayabilirsiniz. Öncelikle herhangi bir aktardan kara üzüm çekirdeği alabilirsiniz. Size tavsiyem toz halde almayın çünkü çekilmiş kara üzüm çekirdeği etkisini kaybedebiliyor. Kendiniz çekirdeği alıp sonra evinizde öğüte bilirsiniz. Kara üzüm çekirdeklerini günde 2 çay kaşığı yoğurda karıştırarak tüketebilirsiniz. Ortalama 2 ay içinde fazlasıyla etkisini göreceksiniz ve göğüsleriniz kendini toparlayacaktır. Hem göğüsleri dikleştirecek hemde sert bir forma kavuşacaktır.

gogus-diklestirici-kur

Sarkık Göğüs Dikleştirme Kürü;

Evde basit bir şekilde yapabileceğiniz yumurta ve muz kürü ile göğüsleriniz deki sarkıklığı geçirebilirsiniz. Öncelikle malzemeler çok basit sadece muz ve yumurta. Önce muzu bir tabak içinde eziyoruz. Daha sonra içine 1 adet yumurta kırıp karıştırıyoruz. ortalama 5 dk bekledikten sonra göğüslere aşağıdan yukarı doğru mesaj yaparak sürüyoruz. Ortalama 10 dk masaj yaptıktan sonra vücudun emmesi için 20 dk kadar bekliyoruz. Daha sonrasında ise duş olabilirsiniz. Bu kürü haftada 1 kez yapmanız yeterlidir. Ortalama 3 ay içinde kesinlikle farkı göreceksiniz.

serbetci-otu-ile-gogus-diklestirmek

İbrahim Saraçoğlu Göğüs Dikleştirici Bitkisel Formül;

Göğüs dikleştirmek ve göğüs sarkmasını önlemek için Doktor İbrahim Saraçoğlu’nun denenmiş ve başarılı bir tarifi de mevcut. Öncelikle şerbetçi otunu aktarlardan temin edebilirsiniz. Temin ettiğiniz şetbetçi otunu 1 bardak su ile birlikte 5 dk kaynatın. Yemeklerden 2 saat sonra için. Etkisini 2 ay içinde göreceksiniz ve göğüslerinizin sertleşecek ve dikleşecek…

gogus-diklestirici-buz-tedavisi

Göğüs Dikleştirmek İçin Buz Tedavisi;

Göğüs dikleştirmek için evde uygulanacak tedavilerin en kolayı ve en çok tercih edilen yöntemdir. Fakat yazın yapılması tavsiye edilir. Yatmadan önce göğüslere buz parçaları ile aşağıdan yukarıya doğru ovalanır. Bunu her gün tekrarlamak gerekmektedir. Etkisini görebilmek için 60 gün boyunca her gün yapılmalıdır. İnternet üzerinde araştırırsanız bu uygulamanın %100 işe yaradığını göreceksiniz.

dry_guava-kuru-guava-gogus-diklestirme

Göğüs Dikleştiren Bitki Kuru Guava Bitkisi;

Aslında tüm dünyada bilinen ve yetiştirilen bir bitkidir. Fakat Türkiye’de Ajda Pekkan’ın göğüsleri için kullandığını açıklamasıyla meşhur olmuştur. Zaten Amerika’da göğüs dikleştirme konusunda tavsiye edilen bir bitkidir. Türkiye’de aktarlarda bulmak mümkün. Kilosu ortalama 40 TL civarındadır. Günde 2-3 parça tükete bilirsiniz. Ortalama 3 ayda etkisini gösterecektir. Ayrıca bir çok faydası da bulunmaktadır.

gogus-toparlama-maskesi

Hamilelik Sonrası Göğüs Sarkmasını Toparlama Düzetme Bitkisel Maskesi ;

Aslında etkisi kanıtlanmış bir çok forumda ve televizyon ekranında yayınlanmış bir kürdür. Yurt dışında da bir çok kişi uygulamış ve başarısını belirtmiştir. Aşağıdaki yapılan kürü 10 günde bir göğüslere uygulamanız gerekmektedir.

Malzemelerimiz; 2 Avakado , 1 çay bardağı beyaz kil, 3 yemek kaşığı papatya yağı, 1 çorba kaşığı anason yağı 

Öncelikle yukarıdaki malzemeleri bir kap içerisinde karıştıralım .Avakadoyu biraz daha ham şekilde almanızı tavsiye ediyoruz. Avakadoyu soyduktan sonra içini ezdirin. 1 Çay bardağı beyaz kili içine dökün ve tekrar karıştırın. Daha sonrasında papatya yağını ve anason yağını kaba dökerek iyice karıştırın. Bu işlemlerden sonra 15 dk kadar yaptığımız malzemeyi dinlendirin. Uygulamaya başlamadan önce göğüslerinize aşağıdan yukarı olmak üzere 10 dk kadar masaj yapmalısınız. Sonrasında ise yaptığımız karışımı göğüs aşağısından yukarısına doğru sürünüz. Göğüsleriniz de katman şeklinde olmalıdır. 30 dakika boyunca bu şekilde bekleyip duş alabilirsiniz. Mümkünse duşta göğüslerinizi soğuk su ile yıkayınız.

Göğüs Dikleştirme Ve Sarkmasını Engellemek İçin Egzersizler;

Yukarıdaki yöntemlerin yanında kesinlikle yapmanız gereken egzersiz hareketleri de var. Bu hareketleri düzenli olarak yaparsanız  kesinlikle göğüsleriniz deki dikleşmeyi göreceksiniz.

Göğüs Dikleştirme Hareketi 1 ;

gogus-diklestirmek-icin-egzersizler4
Yukarıdaki hareket göğüsleri dikleştirmek için en etkili hareketlerdendir. Bunun için sert bir spor lastiğine ihtiyacınız var. Hatta bu hareketi iş yerinde de yapabilirsiniz. Evinizde de rahatlıkla oturduğunuz yerde yapabilirsiniz. Resimdeki gibi oturun ve sert spor lastiğini göğüs hizasında ellerinizle sıkıştırıp bırakın. Bu hareketi 3 X 12 set şeklinde yapmanız yeterlidir. Her gün yapılan bu hareket ile ortalama 2 ayda göğüslerinizdeki dikleşmeyi görebilirsiniz.

Göğüs Dikleştirme Hareketi 2 ;

gogus-diklestirmek-icin-egzersizler3
En iyi hareketlerde biride dambıllarımızı dirsekler 90 derece olacak şekilde tutarak yukarıda birleştirmek. Göğüs yanları için ideal bir harekettir. Göğüsleri toparlamaya etkisi vardır.

Göğüs Dikleştirme Hareketi 3 ;

gogus-diklestirmek-icin-egzersizler2

İkinci hareketimiz ise sırt üstü yatarak elimize 1 kiloluk dambıllarımızı almak. Daha sonra kollarımızı yukarı kaldırarak bu hareketi ortalama 3 X 12 tekrar yapmak.

Göğüs Dikleştirme Hareketi 4 ;

gogus-diklestirmek-icin-egzersizler

Son hareket ise ağırlık kaldırma. Bu hareket ile göğüslerinizi dikleştirebilirsiniz. Son derece faydalı ve etkisini çabuk gösteren bir harekettir. Ortalama 3 X 12 yapmanız yeterlidir.

Göğüs Sarkmasını Önlemek İçin Yüzme Yöntemi;

Öncelikle yukarıdaki yöntemle kesinlikle istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Fakat en doğal ve en zevkli yöntemlerden biri ise yüzmedir. Yüzme ile kesinlikle göğüs bölgenizi çok kısa sürede şekillendirebilirsiniz. Hızlı kulaçlar çok iyi bir şekilde göğüs kaslarını çalıştırmaktadır.

 

Yukarıdaki hareketleri düzenli bir şekilde yaparsanız 1 ay içinde göğüslerinizin toparlandığını ve 3 ay içinde son derece çekici ve dik göğüslere sahip olabilirsiniz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.