Seda Sayan ile Evleneceksen Gel Ne Zaman ve Hangi Kanalda Başlıyor

Seda Sayan ile Evleneceksen Gel Ne Zaman Başlıyor ? Seda Sayan ile Evleneceksen Gel Hangi Kanalda? Seda Sayan ile Evleneceksen Gel Yeni Sezondaki Sürprizler Neler? Tüm Ayrıntılar Haberimizde…

Seda Sayan ile Evleneceksen Gel Program sunucuları Seda Sayan ile Uğur Arslan yeni kanalında yeni sezona merhaba diyecek. Seda Sayan ile Evleneceksen Gel evlilik programı yeni sezonda Show TV ekranlarında yayınlanacak. Yapımcılar tarafından bir çok sürprizinde ekleneceği belirtildi. Seda Sayan ve Uğur Arslan ise Yaptığı açıklamada güzel bir sezon olacağını izleyicilerine çok eğlenceli zamanlar geçirteceklerini belirttiler.

Evleneceksen Gel Başlama tarihi  29 Ağustos 2016 Pazartesi günü yeni sezonu yayınlanmaya başlayacak. Yine canlı yayınlanacak olan Seda Sayan ile Evleneceksen Gel programı birbirinden ilginç evlenmek isteyen konukları ile kimi zaman hüzünlendirecek kimi zaman sizlere kahkahalar attıracak.

Evlenmek isteyen genç yaşlı 7 den 70 e herkesi evlendirecekler… Seda sayan locasında bulunan ve evlenme adaylarından Solmaz Hanımda yeni sezonda yine Seda Sayan ile Evleneceksen Gel programında yer alacak.

Seda Sayan ile Evleneceksen Gel her gün saat 15:00 başlayacak.

Yorumlar
  1. Barış karaca dedi ki:

    Tercih edilir ama yaşanır öğle bilinir bende bilinmek istiyorum sizinle
    Saygılar bursa