Serkan Aydın Saç Ekimi Fiyatı Yorumları ve Öncesi Sonrası Resimleri(Arenamed)

Türkiye’nin En İyi Saç Ekimi Doktorlarından Serkan Aydın Hakkında Tüm Detaylar. Türkiye’nin En Başarılı Saç Ekimi Doktorlarından Biri Olan Serkan Aydın Kimdir? Serkan Aydın Saç Ekimi Fiyatları Nedir? Arenamed Serkan Aydın Saç Ekimi Öncesi Sonrası Fotoğrafları ve Arenamed Serkan Aydın Saç Ekimi Merkezinde Saç Ekimi Yaptıranların Yorumlar… Tüm Detaylar Özel Haberimizde…

Türkiye’de saç ekimi denildiğinde akla gelen bir kaç isimden biridir Serkan Aydın. Bir çok ünlü isim Saç Ekimini Serkan Aydın’da yaptırmaktadır. Özellikle Futbolcuların ilk tercihidir. Tercih edilmesinin ilk sebeplerinden biri ise kesinlikle doğal ve başarılı saç ekimleridir. Futbolcu Hami Mandıralı,Ünlü Oyunculardan Oktay Kanarca ,Arda Kural, Turabi ve Şevket Çoruh,Sanatçılardan İsmail Türüt,Futbol dünyasından Volkan Çetinkaya, Mesut Bakkal, Emre Aşık ,Ümit Karan,Didier Zokora, Volkan Çetinkaya  Fenomenlerden Samet Laçina gibi bir çok ünlü kişinin saç ekimini gerçekleştirmiş ve bazı saç ekimlerinde harikalar yarattığı görülmüştür. Saç ekimi için Serkan Aydın ile görüştükten sonra ortalama 2 ay içinde sıra gelmektedir. Bu nedenle saç ekimi yaptırmadan 2-3 ay önce saç ekimi için muayene olup gün belirlemeniz gerekmekte.

Serkan Aydın saç ekimi ilk tercihlerden biri olmasının sırrı ise kesinlikle tüm saç ekimlerine aynı özeni göstermesidir. Bu nedenle işlemleri diğer doktorlara göre biraz daha uzun olabilir. Fakat saç ekiminde estetik açıdan son derece güzel sonuçlar elde edilmekte. Serkan Aydın İstanbul Acıbademde Akasya AVM ‘de bulunan kliniğinde saç ekimi operasyonlarını yapmaktadır. 2015 yılında en iyi saç ekim uzmanı ödülünü almıştır.

En iyi saç ekim merkezleriAvrupa Yakası Saç ekim Merkezleri, izmir saç ekim merkezleri , Antalya saç ekim merkezleri ve Ankara saç ekim merkezleri değerlendirme haberlerimiz ile bölgenizdeki en iyi saç ekimi yapan merkezlerin ayrıntılarına ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz.Türkiye’de saç ekimi fiyatları 2021 rakamları ve Türkiye’nin En iyi saç ekimi doktorları konumuzda sitemize eklendi. Saç ekimi yaptırırken iğneden korkuyorum diyorsanız  (iğnesiz anestezi saç ekimi) hakkında tüm ayrıntıları da sizin için araştırdık tıklayın…

2021 Saç Ekimi Fiyatları Güncellendi .Okumak İçin Tıklayın

Serkan Aydın Saç Ekimi Fiyatı 2021

Serkan Aydın neredeyse tüm Dünya çapında bilinen bir saç ekimi uzmanıdır. Bu nedenle fiyatları diğer saç ekim merkezlerine göre biraz daha pahalı olabilmektedir. Fakat saç ekimi konusundaki tecrübesi bu fiyatı karşılamaktadır. ArenaMed Serkan Aydın saç ekimi fiyatları greft başına ortalama 0,50 ile 0,75 Euro civarına gelmektedir. Avrupa fiyatlarına göre aslında düşük bir rakamdır. Sadece Türkiye’deki yüksek kur nedeniyle diyat aslında yüksek görünmektedir. Ortalama Saç ekimi fiyatı 5.000 TL ile 12.000 TL arasında değişiklik göstermektedir. Aslında bu fiyat aralığı Türk müşteriler için geçerlidir. Yurt dışından gelenler için fiyatlarda farklılıklar olmaktadır. Ödeme konusunda bir çok seçenek sunulmaktadır ve anlaşmalı bankalardan kredi alınabilmektedir.

Serkan Aydın  Saç Ekimi Süreci

Herkesin en çok aklını kurcalayan soruların başında saç ekimi süreci gelmekte. Kısaca sizlere saç ekimi sürecini tarif edelim. Öncelikle telefon ile Serkan aydın ArenaMed merkezine ulaşabilirsiniz. Size bir randevu ve muayene günü verilecektir. Bizzat Serkan Aydın tarafından muayene yapılmakta. Daha sonrasında saç yapınız ve saç kaybınız tespit edilmekte. Saç ekimine uygun iseniz size gün seçenekleri sunulmakta izin yada zaman durumunuza göre bir gün belirlenmekte. Ortalama bu süre 1 ay ile 3 ay arasında değişmekte. Gün geldiğinde sabah saçınızı yıkayarak saç ekim merkezinin yolunu tutabilirsiniz. Bundan sonrası ise tamamen doktor ve asistanlara kalıyor. Öncelikle bol bol kafanızın resimleri çekiliyor.Sonrasında saç çizginiz belirlenerek saçlarınız 1 numaraya vuruluyor.Anestezi işlemlerinden sonra saç ekimine başlanılıyor.

Arenamed Serkan Aydın Saç Ekimi Yorumları

Türkiye’nin en başarılı saç ekimi uzmanlarından olan Serkan Aydın için onlarca forum ve site inceledik. Olumsuz yorum bulamadık. 2010 yıllarında bazı şikayetler bulunmakta. Fakat o dönemin saç ekimi teknolojisi maalesef çok iyi değildi. Fakat günümüzde genel olarak Serkan Aydın’a saç ekimi yaptıranlar memnun. Yabancı ülkelerden gelip saç ekimi yaptıranlarda yorumlarında gayet memnun olduklarını belirtiyorlar. Özellikle ön bölgenin doğal durmasından ve saç ekildiğinin belli olmaması gibi memnuniyet verici yorumlarda mevcut.

Serkan Aydın Saç Ekimi Öncesi Sonrası Fotoğraflar

Futbolcu Hami Mandıralı Saç Ekimi 3500 Grent 

Oyuncu Arda Kural Saç Ekimi 4.000 Greft

Futbolcu Kenan ÖZER Saç Ekimi 3000 Greft

Futbolcu Erkan Ferin Saç Ekimi 4000 Greft

Oktay Kaynarca Saç ekimi 3000 Greft

Şevket Çoruh Saç Ekimi 3.000 Greft 

Survivor Turabi Saç ekimi 2.500 greft

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.