Şile Plajları Giriş Ücretleri 2024(Beach Club ve Eğlence Mekanları)

Şile Plajları Giriş Ücretleri 2024 Şile’deki En İyi Plajlar … İstanbul’a En Yakın ve En Güzel Denize Girilecek Yerler Şilede… Sizler İçin Şilede Nerelerde Denize Girilir Şile Beach Clubları Giriş Ücretlerini , Deniz Temizliği ve Dalga Durumu Gibi Tüm Ayrıntıları Araştırdık… Özel Haberimizde…

Şile Plajları Giriş Ücretleri 2024 yılında pandemininde etkisiyle bir miktar arttı. Fakat İstanbul’da denize girilecek en güzel sahillerden biri Şile sahilleri. Temiz ve dalgasız denizi ile İstanbul’a en yakın plajları diyebiliriz. Özellikle İstanbul Anadolu Yakası ve İzmit bölgesi sakinleri tarafından tercih edilen en güzel plajlardır.  Şile plajları ise aslında Türkiye’nin en büyük kumsallarından birine sahiptir. Kumsal uzunluğu neredeyse 10 km civarındadır.2024 Yılında da Şile tüm İstanbul halkının hizmetinde olacak.

Şile plajlarının en büyük özelliklerinden biri ise kesinlikle kum. Her yeri kum ve güneş ile birlikte pırıl pırıl bir kumsala sahip oluyor. Belediyelerin temizlik çalışmaları ile birlikte son derece güzel. Hem İstanbul’a çok yakın

Şile bölgesinde denizde 2024 Haziran itibariyle deniz salyası görülmemektedir. Rahatlıkla denize girebilirsiniz. Ayrıca bölgedeki plajlarda ve şile beach clublarda Covid 19 tedbirleri alınmıştır. Gönül rahatlığı ile şile denizinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Şile Beach ve Plajları Giriş Ücretleri 2024

Şile plajları 2024 giriş fiyatları maalesef geçen seneye göre neredeyse %40 civarında zamlandı. Fakat yinede bir çok tatil merkezindeki beach giriş fiyatlarına göre uygun sayılmakta. Haftasonu özellikle çok fazla dolu olmakta bu nedenle şilede günübirlik bir tatil düşünüyorsanız kesinlikle Hafta içi gitmeyi tercih ediniz. Pazar günleri Şile içinde bile 1-2 saat trafik bekleyebilir ve gideceğiniz plajda park edecek yer bulamayabilirsiniz. İllaki haftasonu gidicem diyorsanız çok erken saatlerde yola çıkmanızı tavsiye ederiz.

  • Şile Ayazma Plajı / Rüya Beach Giriş Ücreti 120 TL
  • Şile Uzunkum Plajı / Aqua Beach Giriş Ücreti 150 TL
  • Şile Ağlayankaya Plajı / Şile Life Beach Giriş Ücreti 100 TL Hafta sonu 150 TL
  • Şile Ağlayankaya Plajı / Ağlayankaya Beach Giriş Ücreti 100 TL
  • Şile Ayazma Plaj / Fusha Beach Giriş Ücreti 120 TL
  • Şile Kumbaba Plajı Şezlong 2024 Ücreti 125 TL

sile-plajlari-giris-ucretleri

Şile plajlarında tabi ki hafta sonları ve bayram tatili gibi günlerde yer bulmayı bırakın arabanızı koyacak yer bile bulmanız çok zorlaşıyor. Bu nedenle sabah erken saatlerde yola koyulmamız gerekiyor. Ayrıca şile bölgesine gelirken yanınızda plaj şemsiyesi kesinlikle getirin çünkü erken saatlerde plajdaki şemsiyeler bitmekte.

Temizlik bakımından da son derece temiz bir denizi bulunuyor. Tabi ki mavi bayraklı bir denizi olmasa da İstanbul Belediyesi tarafından devamlı testler yapılmakta ve yüzülebilir olduğu belirtilmekte. Şile de bütün plajları da sahil güvenlik personeli bulunmakta. Zaten şile de denizde çok fazla dalgalı değil.

sile-plajlari-temzimi

Şile Plajlarına Nasıl Gidilir?

Şile plajlarına ulaşmak son derece kolaydır.
avrupadan-sile-ye-nasil-gidilir

Avrupa yakasından gelecekler için 1. köprü yada 2. köprüden gelirken şile kırmızı renkli şile tabelalarını gördükten sonra şile yoluna giriş yapabilirler. Ömerli barajı istikametinde giderek Şile plajlarına ulaşabilirsiniz.

kadiköyden-sileye-nasil-gidilir

Anadolu yakasından Şile bölgesine ulaşmak için ise Ümraniye bölgesine doğru ilerleyin. Ve şile yoluna girerek Ömerli Barajı istikametinde ilerleyin. Yol sizi şile plajlarına götürecektir.

Şile Plajları ve Beach İncelemesi

Öncelikle şile de ayazma plajı üzerinde bir çok plaj ve beach club bulundurmakta. Halk plajına giriş ücretsiz sadece şezlong kiralamak isterseniz 40 TL ödemeniz gerekmekte. Fakat havlunuzu alıp denize girmek istiyorsanız ücretsiz bir şekilde tatil keyfinizi yaşayabilirsiniz. Diğer plajlar ve Beach Clublar ise ortalama 50 TL ile 150 TL arasında değişen fiyatları bulunmaktadır.

Şile Ayazma Plajı / Rüya Beach 2024 Giriş Ücretisile-ruya-beach-giris-ucreti-ve-tanitimi

Rüya beach Ayazma plajının üstünde bulunan ve özel sektör tarafından işletilen bir plaj. Giriş ücreti için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Sadece Şezlong ve Şemsiye için 120 TL ödemeniz gerekiyor. Ödenilen Ücrete Kabin,Şezlong ve Şemsiye, WC kullanımı dahil. Genellikle gençler tarafından daha çok tercih edilmektedir.Bayanlar tarafından da Şile bölgesinde en çok tercih edilen plajlardan biridir. Ayrıca yeme içme konusunda da fiyatları uygundur. Alkol satışı bulunmaktadır.


Şile Ayazma Plaj / Fusha Beach 2024 Giriş Ücreti

Fusha beach Şile plajlarının en nezih plajlarından biridir. Ücretli olması nedeniyle çok fazla kalabalık olmaz. Gün boyu müzik yayını vardır. Bir çok radyo istasyonu buradan canlı yayınlarda yapmaktadır. Giriş ücreti ise Hafta içi 100 TL Hafta sonu ise 120 TL dir. Ücrete WC ,Şezlong ve Şemsiye dahildir. Otopark ücreti bulunmamaktadır. Genellikle orta yaş grubu tercih etmektedir. Ayrıca kesinlikle özel dondurmalarından yemeyi unutmayın.


Şile Ayazma Plajı / Halk Plajı Giriş 2024 Ücretisile-halk-plaji-giris-ucreti-ve-tanitimi

Ayazma plajının üzerinde bulunan Şile Halk plajı girişi ücretsizdir. Çok kalabalık olması nedeniyle çok fazla gençler tarafından tercih edilmez genellikle aileler tarafından tercih edilmektedir. Tuvalet ve Otopark için ücret alınmaktadır.


Şile Uzunkum Plajı / Aqua Beach 2024 Giriş Ücreti

sile-aqua-beach-giris-ucreti-ve-tanitimi

Temiz ve dalgasız bir deniz arıyorsanız kesinlikle Uzunkum plajını tercih etmeniz gerekiyor. Şile merkezden sağ istikamette ilerlediğinizde Ağlayankaya Mevkisinde bulunmaktadır. Aqua Beach’te giriş ücreti 150 TL fakat bu giriş ücretine Şezlong ,Şemsiye Alkollü veya Alkolsüz Bir içecek ve çerez dahil. Gençler tarafından tercih edilmektedir. Dj Yasin 2024 yazı boyunca sizi muhteşem performansı ile eğlendirecek. Wc ve Duşlar için ayrıca ücret alınmakta. Deniz biraz dalgalı fakat temizdir.

Rezervasyon ve Bilgi için +90 216 711 02 98 telefonundan irtibata geçebilirsiniz.


Şile Ağlayankaya Plajı / Şile Life Beach 2024 Giriş Ücreti 

sile-life-beach-giris-ucreti-ve-tanitimi2

Ağlayankaya Plajının  en güzel bölgesinde yer alan Şile Life Beach vip locaları bulunan tek Beach Club. Giriş ücreti ise Hafta içi 100 TL  , Hafta sonu ise 150 TL giriş ücreti bulunmaktadır. Vip locaları ise 1.800 TL den başlamaktadır. Hizmet ise kusursuza yakın. Ayrıca çalışanlarda son derece cana yakın. Günü birlik bir tatil istiyorsanız kesinlikle Şile Life Beach’i tercih etmelisiniz. Dj eşliğinde müzik yayını gün boyu sürmektedir.


Şile Ağlayankaya Plajı / Ağlayankaya Beach 2024 Giriş Ücreti

aglayankaya-beach-giris-ucreti-ve-tanitimi

Ağlayankaya plajında bulunan girişi ücretsiz beach clubtır. Giriş ücreti olmasa da Şezlong ve Şemsiye ücreti 100 TL’dir. Balibey bölgesinde yer almaktadır. Çok eski bir tesistir. Yeme içme olarak gayet uygundur. Genellikle aileler tarafından tercih edilmektedir. Deniz kıyıları biraz yosunludur.

Rezervasyon ve Bilgi İçin : 0531 654 18 24


Şile Kumbaba Plajı 2024 Giriş Ücreti 

sile-kumbaba-plaji-giris-ucreti-ve-tanitimi

Ağaçların altında serinlerken çok az ileride kumsal ve deniz sizi bekliyor. Son derece nezih bir plaj. Karavan ve aracınızla giriş 160 TL olarak ücretlendiriliyor. Soyunma kabini duş ve Wc hizmetleri ayrıca ücretlendiriliyor. Denizi biraz dalgalıdır. Bu nedenle iyi yüzme bilenlerin uğraması gereken bir plaj. Sahilde bir çok cafe bulunmakta. Fiyatlar ise uygundur. Giriş fiyatı 125 TL’dir.


Sizin İçin Diğer Plajların Giriş Ücretlerini de Hazırladık. Mutlaka İnceleyin

Çeşme Plajları Giriş Ücretleri 2024

Bodrum Plajları Giriş Ücretleri 2024

Büyükada Plajları Giriş Ücretleri 2024

Şile Plajları Giriş Ücretleri 2024

Kilyos Plajları Giriş Ücretleri 2024

Yorumlar
  1. Kazim dedi ki:

    Şile plajları bence çok güzel. Fiyat olarak takip çok uygun. Yazın hız Ege’ye gitmeye gerek yok… Çok sıcak ta değil mis gibi… Herkese şile plajlarini tavsiye ederim

  2. Duygu dedi ki:

    İstanbul’a en yakın ve en güzel denize girilecek yer diyebilirim. Şile plajları bayram haricinde tenha ve temiz bayramda sileye gitmeyin

  3. Erol YAMAN dedi ki:

    ŞİLE BELEDİYESİ HALK PLAJINA ÜCRET ALMIYOR. AMA BELEDİYENİN KURULUŞU OLAN OTOPARKI İŞLETEN FİRMA. ARAÇ OTOPARK BEDELİ OLARAK 24 SAAT İÇİN 30,00 TL ÜCRET ALIYOR. VE İSTEMESENİZ FİŞ VE BELGE VERİLMİYOR. VE BUNA DAHİL CANKURTARAN HİZMETİ HARİÇ HİÇ İLAVE HİZMET YOK VE ÜSTELİK YER YOK. YOL KENARINA TRAFİĞİ ENGELLEMEYECEK ŞEKİLDE BİLE PARK ETSENİZ, ARACINIZ MUTLAKA ÇEKİLİR. WC, KABİN VE DUŞLAR ÇOK PİS VE FAHİŞ FİYATLI, FİŞ BELGE VEREN YOK. GECE İÇKİ İÇİP NARA ATANLAR VE YÜKSEK SESLE MÜZİK DİNLEYENLER HER TELDEN ÇALANLAR, ETRAFA TAŞKINLIK YAPANLAR GANİ. YAKIN MARKETLERDE FİYATLAR FAHİŞ. EVET BELEDİYE HALK PLAJINA ÜCRET ALMIYOR. AMA SAĞ OLSUN ŞİLE BELEDİYESİ İSTANBULA ÇOK YAKIN VE TEK TEMİZ DENİZ OLAN ŞİLEYE GELENLERİ ÖNCE FAHİŞ OTOPARK ÜCRETİYLE ÖPÜYOR. SONRA HATALI PARK YAPMIŞSA ARACI ÇEKİP ÖPÜYOR. İÇERDE PİS VE FAHİŞ FİYATLI WC,DUŞ KABİN HİZMETİYLE ÖZEL İŞLETMELERE ÖPTÜRÜYOR. SONRA ŞİLE GİRİŞTEKİ YAKIN MARKETLERDEN ALIŞ VERİŞ YAPARSANIZ EN SON ONLARDA ÖPÜYOR. AMA GECE VE GÜNDÜZ BELEDİYE EKİPLERİ GENELDE PEK GÖRÜNMÜYOR. AMA PLAJ ÜCRETSİZ, YERSENİZ……

  4. Ceren dedi ki:

    Şile bildiğin Karadeniz ve çok dalgalı. İyi yüzme bilmeyenler kesinlikle tercih etmemeli. Fakat şile beach club lari çok eğlenceli.

  5. rıza simsek dedi ki:

    İstanbul’a en yakın ve en güzel deniz kesinlikle Şile’de. Aklınız varsa sileden Şaşmayin. Ama kesinlikle haftasonu gitmeyin çok kalabalık. Ama haftaici çok güzel bir tatil yapabilirsiniz. Biraz dalgalı olsa da pırıl pırıl deniz var. Hemde İstanbul’a en yakın denize girilecek tek yer

  6. İsmail ayaz dedi ki:

    Şile plajlari bu sene çok kalabalık olacak istanbullu tatillerini iptal etti herkes Şile’de olacak. Şile plajlari 2020 yılında fiyatları neredeyse geçen sene ile aynı talep patlaması olacak. Hayırlısı eğlenceli bir yaz sezonu olacağa benziyor. Şile plajlari 2020 yazına hazır.

  7. Mahmut ak dedi ki:

    Bence bu sene 2020 şile plajları yılı olacak. Şile plajları giriş ücretleri uygun tutulursa inanılmaz çevre illerden turist çeker. Şile plajlari giriş ücretleri 2020 yılında 2019 yılı ile aynı görünüyor. Sosyal mesafe olayina da dikkat edilirse bence çok güzel bir yaz geçirir plaj ve beach club sahipleri. İnsanlarda çok eğlenir.

  8. selim gok dedi ki:

    Şile sahilleri ve plajları 2020 yılında çok dolacak belli oldu. Herkes şile plajlarini ve pansiyonlarini konuşuyor. Bu sene çok pahalı olacak bence ech clublari. O yüzden erkenden gelmek önemli birde zaten harika deniz var şile plajlarında…