Ünlü Astrolog Su Karakuş 2016 Yılı Çok Özel Burç Yorumları

Ünlü Astrolog Su Karakuş Sizler için 2016 yılını değerlendirdi…

Ünlü Astrolog Su Karakuş 2016 yılında sizler için çok  ama çok önemli bir değerlendirme yaptı.Yeni yılda sizlere iyi gelecek ne varsa sağlık,para,aşk,evlilik konularındaki tüm beklentileri sadece sizler için özel olarak yorumladı.Su Karakuş 2016 da İkizler, Koç, Boğa ,Aslan, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Akrep, Oğlak ,Kova ,Balık burçlarının bu yeni yıldaki etkileri ve çok özel yönlerini sizler için değerlendiriyor.

Su Karakuş 2016’da Burçların Aşk Para Sağlık  ve Evlilik Üzerindeki Etkilerini Yorumluyor:


2016 Yılı Su Karakuş Koç Burcu Yorumları:

Koç burçları bu sene aşk hayatlarında şimdiye kadar yaşamadıkları çok farklı bir döneme ayak basacaklar.İş konusunda da şansları açık olan koçlar 2016 da her zamankinden daha fazla enerjik olacak ve çevrenize de bunu hissettireceksiniz.Yüksek enerjiniz ile onları kendi etrafınızda toplayarak  insanların bu durumunuzdan faydalanmalarını sağlayacaksınız.Evlilik hayatlarında olumsuzluklar yaşayan koçlar bu sene evliliklerini sonlandırabilirler.Bol seyahatli geçecek bu seneniz oldukça açık ve parlak geçecektir.

 


2016 Yılı Su Karakuş Boğa Burcu Yorumları:

Boğa burçları kendileri ile ilgili çok büyük değişiklikler yaşayabilir. 3 yıldır yaşadığınız gerilimli dönemden 2016 yılında kurtulacaksınız. Bu sene işleriniz çok iyi gidecek çok çalışacaksınız. Eylül ayına kadar sosyal ilişkileriniz son derece iyi olacak. Evlenip yurt dışına taşınma ihtimaliniz var. Boşanan boğalar bu sene tekrar evlenebilir. Maddi açıdan çok rahat bir sene geçireceksiniz.


2016 Yılı Su Karakuş ikizler Burcu Yorumları:

İkizler burçları bu sene kendilerini dinleyip özlerindeki kendilerini keşfedecekler ve karakterlerinin oturması veya olgunlaşması aşamasında bu durum çok önem arz etmektedir.İş hayatlarında yükseliş ve bol bol seyahat edecek olan ikizler burcu eski aşklarını artık geride bırakmalı ve önüne bakmalıdır.Ailenizle ilgili sorunlar yaşayabilir ve bu tüm hayatınızı etkileyebilir.Her konuda olumlu olmaya çalışın.


2016 Yılı Su Karakuş Yengeç Burcu Yorumları:

2016 da duygularınızı kontrol altına almakta zorlanacaksınız.Maddi konularda bu sene bazı sorunlar yaşayabilirsiniz paranızı dikkatli harcayın.Martın 7 sinden sonra daha açık ve güzel günleriniz sizi bekliyor olacak.İş hayatınızda oluşacak olan gelişmeler sizi olumlu etkileyecek ve zamanla hayatınız dahada rayına oturacaktır.Aşk hayatınızda duygularınızın yanı sıra mantığınızda ağır basacak ve kararsızlıklar yaşayacaksınız.


2016 Yılı Su Karakuş Aslan Burcu Yorumları:

2016 yılının değişikliklere en açık burcu aslan olarak karşımıza çıkıyor.Bu sene çok farklı bir sene geçireceksiniz.Arkadaşlıklarınızı tekrar gözden geçirin ve gereksiz arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkaracaksınız.İş ve kariyer hayatınız oldukça yükselişte olacak.Bu sene en şanslı burç aslan burcu olacak.Hayatınızdaki olumlu değişiklikler sizi dostlarınızla gerçekten bir şeyler paylaşmanıza yardımcı olacak.


2016 Yılı Su Karakuş Başak Burcu Yorumları:

Bu sene isteyin yeter.Her şey sizin istediğiniz doğrultu da olacak ve istediğiniz her şey ayağınıza serilecek.Yenilikler sizi bekliyor.Yeni bir eş,yeni bir ev…Var olan sağlık sorunlarınız son bulacak ve daha sağlıklı bir birey olacaksınız.Çocuklu olan başaklar var olan sorunlarınızı aşacak ve çocuklarınızla olan bağlarınızı kuvvetlendirecek siniz.


2016 Yılı Su Karakuş Terazi Burcu Yorumları:

Terazi burçları için çok huzurlu bir yıl geliyor.İç huzurunuz ve maneviyat konularında tavan yapacaksınız.Bu sene taşınma durumları olabilir ve şehir değiştirebilirler.Yurt dışı seyahatleri ve gezmelere doyacaksınız.Eğitim konularında kendiniz oldukça geliştirecek bir terazi burcu karşımıza çıkıyor bu sene.Aşk hayatında dalgalanmalar olsa da bu uzun sürmeyecektir.Kilo problemi yaşayabilirsiniz dikkat etmelisiniz.


2016 Yılı Su Karakuş Akrep Burcu Yorumları:

2016 Eylüle  kadar var olan maddi sorunlardan kurtulacaksınız. Bu seneden sonra uzun bir süre maddi sıkıntınız olmayacak ve yeni yatırımlar yapacaksınız.İş hayatınız bu sene iyileşecek ve istediğiniz mevkiye geleceksiniz.Marttan sonra aşk sizinle olacak ve evlilik ile sonlanan ilişkiler yaşayabilirsiniz.


2016 Yılı Su Karakuş Yay Burcu Yorumları:

Sorumluluklarınızın tavan yapacağı bir senede siniz. Ailenizle sorunlar yaşayabilir ve aşk hayatınızda bundan olumsuz etkilenebilir.Ama tüm olumsuzluklara rağmen iş hayatınız da yükselişte olacaksınız.Yeni insanlar ile tanışabilir ve çok eğlenebilirsiniz.Mart ayından sonra enerjiniz yükselecek ve karışık olan kafanızı toparlayacaksınız.


2016 Yılı Su Karakuş Oğlak Burcu Yorumları:

Oğlaklar için sevgi dolu bir yıl olacak ve evli olan oğlaklar eşlerine olan sevgilerini daha da belli edecekler.Eşlerini sevgiyle şımartıp evliliklerini pekiştirecekler.Bekar oğlaklar için aşk yılı olacak.Yeni başlangıçlar sizi bekliyor.Karşınıza çıkacak olan iş fırsatlarınız iyi değerlendirin.Oğlaklara bu sene seyahat görünebilir.Sağlık konusunda sıkıntısız bir yıl olacak fakat fazla kilo almamaya dikkat ediniz.


2016 Yılı Su Karakuş Kova Burcu Yorumları:

Şans burcu kovalar bu sene de her sene olduğu gibi şanslılar.Gelişime açık ve çok seçici olacakları bu yılda eğitim konusunda ilerleme kaydedecek ve yurt dışında bile eğitime sıcak bakacaklardır.Aşk hayatınızdaki dalgalanmalar bu sene normale dönecek ve oldukça sade bir aşk hayatı yaşayacaksınız.Para bu senede sizinle olacak.Evli kovalara huzurlu bir yıl eşlik edecek.


2016 Yılı Su Karakuş Balık Burcu Yorumları:

2016 yılında balık burçları sağlıklarına her zamankinden daha fazla dikkat etmeleri gerekmektedir.Bunun için beslenmelerine dikkat etmeli ve düzenli kontrollerini zamanında yaptırmalısınız.Parasal konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz fakat bu durum geçici olacaktır. İş konusunda biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz.kariyer konusunda oldukça sıkıntılı bir döneme girecekler. Etrafınızdaki arkadaşlarınızla ya da ailenizle tartışmalar yaşayabilirsiniz bu durumu sakinlikle çözebilirsiniz.


Tüm bilgiler Astrolog Su Karakuş Yorumlarından derlenmiştir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.