Susan Miller’dan 2016 için Özel Burç Yorumları

Susan Miller Çok Özel Burç Yorumları… Bu güne kadar en iyi burçları yorumlayan Susan Miller sizler için 2016 yılını yorumluyor…

2016 yılı gelirken herkesin aklında nasıl bir yıl geçeceği var. Burçlara göre 2016 yılı nasıl geçecek sizleri neler bekliyor aşk hayatınız iş hayatınız sağlığınız yaşantınız nasıl geçecek. Ünlü Astrolog Susan Miller sizler için 2016 yılında burçları değerlendirdi.Astrologlar arasında en iyi tahminde bulunan astrologlardan biridir Susan Miller… Gelelim Susan Miller’ın 2016 yılında Koç , Boğa , İkizler , Yengeç , Aslan , Başak , Terazi , Akrep , Yay , Oğlak , Kova , Balık özel teknikleri ile ve bilimsel yöntemleri ile sizin için yorumluyor…

 

 

 

Susan Miller 2017 Burç yorumları Sitemize Eklendi
Okumak İçin Tıklayın


2016 Yılı Susan Miller Koç Burcu Yorumları:

Aşk hayatı:  2016 yılında Koç burcu aşk hayatında hızlı günler yaşayacak. Çok güzel bir aşk onları bekliyor 2016 yılının sonlarına doğru kıskançlıklar nedeniyle ayrılıklar olabilir dikkat etmeleri gerekmekte…
İş Hayatı :2016 yılında Koç burçları iş hayatları başarılı ve terfili bir dönem bekliyor. Kariyerleri hızlı bir şekilde yükselecektir. Sürpriz  iş teklifleri ile iş değiştirebilirsiniz.
Sağlık Hayatı: 2016 yılında Koç burcunu sağlık konusunda ufak sorunlar yaşayabilir. Fakat kolaylıkla üstesinden geleceklerdir. Kilolarına dikkat etmeleri gerekmektedir.


2016 Yılı Susan Miller Boğa Burcu Yorumları:

Aşk hayatı: 2016 yılında Boğa burcu evli ise evliliklerinde güzel bir döneme girecekler. Bekar olanlar ise doğru insanla karşılaşabilir. 2016 başlarında karşınıza çıkacak insanlara çok dikkat etmelisiniz Hüsran yaşatabilirler.
İş Hayatı : 2016 yılında Boğa burçları iş hayatları sıkıntılı bir döneme girecektir. fakat 2016 yılının sonlarına doğru iş hayatlarında yeni teklifler ile iş hayatları düzene girecek ve daha yüksek maaşlar alabilecekler.
Sağlık Hayatı: Rahat ve umursamaz yaşamınızın sonucunda düzensiz ve sağlıksız beslenmeyi seviyorsunuz. 2016 yılı sizin için zorunlu diyet ve egzersiz yapmanızı gerektirecek…


2016 Yılı Susan Miller ikizler Burcu Yorumları:

Aşk hayatı: 2016 yılında ikizler burçları aşk hayatları deli dolu geçecek. fazlasıyla çok sevgili sizleri bekliyor. Bolca aşk yaşayacaksınız fakat hiç biri uzun sürmeyecek.
İş Hayatı : 2016 yılında ikizler burçları iş hayatları düzenli geçecek yeni bir kariyer görünmese de en azından iş değiştirme yada işten ayrıma gibi sorunlar yaşamayacaklardır.
Sağlık Hayatı: Uyku problemleri yaşayabilirsiniz. Bu nedenle hayatınıza dikkat etmelisiniz. Uyku problemleri nedeniyle zor günler yaşayabilirsiniz. Psikologlardan destek almanız gerekebilir.


2016 Yılı Susan Miller Yengeç Burcu Yorumları:

Aşk hayatı: 2016 yılında yengeç burçları aşk hayatlarında yeni ve güzel aşklara yelken açacaklar.
İş Hayatı : 2016 yılında yengeç burçları iş hayatları oldukça verimli ve hareketli bir yıl geçirecekler. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeniz gerekmektedir. bunları değerlendirirseniz çok iyi paralar kazanabilirsiniz.
Sağlık Hayatı: Sağlık konusunda çok önemli sorunlar yaşayabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi lütfen esirgemeyin ve sık sık kontrollerinizi yaptırın.


2016 Yılı Susan Miller Aslan Burcu Yorumları:

Aşk hayatı: 2016 yılında Aslan burçları aşk hayatlarında fazla bir seçenek olmayacak. Bu nedenle hayatlarındaki insanların  kıymetini bilmelidirler. Yılın sonlarına doğru evlilik kararı alabilirsiniz.
İş Hayatı : 2016 yılında Aslan burçları iş hayatları hatrı sayılır teklifler alabilirler. Çok dikkatli karar vermeleri gerekecek. Yoğun bir iş temposuna girebilirler.
Sağlık Hayatı: 2016 yılında aslan burcu sorunsuz bir dönem geçirecek. grip nezle gibi hastalıklar haricinde büyük hastalıklar Aslan burcundan uzak duracaktır.


2016 Yılı Susan Miller Başak Burcu Yorumları:

Aşk hayatı: 2016 yılında Başak burçları aşk hayatları burçlar arasında en güzel en düzenli yaşayacak burçlardır. Zaten 2016 yılı da Başak burçlarının aşkları başarılarının konuşulacağı bir yıl olacaktır.
İş Hayatı : 2016 yılında Başak burçları iş hayatları yaratıcılıkları üstlerinde olacak ve iş yerlerinde göz önünde olacaklar.
Sağlık Hayatı: 2016 yılında Başak burcu kendisi değil ama ailesinde bazı sağlık problemleri olabilir. bu sağlık problemleri sizleri üzebilir. Sabırlı olmalısınız zamanla düzelecek.


2016 Yılı Susan Miller Terazi Burcu Yorumları:

Aşk hayatı: 2016 yılında terazi burçları aşk konusunda dengesiz bir döneme girecekler. Karşılarına çıkan insanlar genellikle uyumsuz çıkacak. Fakat 2016 yılının sonlarına doğru doğru insanı bulacaklardır.
İş Hayatı : 2016 yılında Terazi burçları iş hayatları stabil geçecek ve herhangi bir yükselme görülmemekte. fakat maaş konusunda iyileştirmeler olacaktır. ve kazançları artacaktır.
Sağlık Hayatı: 2016 yılında Terazi burcu bol baş ağrılı bir döneme girecek. Büyük sağlık problemleride yaşayabilirler. 2016 yılında kilolarına dikkat etmeleri gerekecektir.


2016 Yılı Susan Miller Akrep Burcu Yorumları:

Aşk hayatı: 2016 yılında Akrep burçları aşk çok popüler olacaklar. Bir çok aşk hayatlarına girebilir. Bunlar uzun süreli olmayacak fakat eğlenceli güzel geçecektir.Kıskançlıklarını kontrol altına almalılar.
İş Hayatı : 2016 yılında Akrep burçları iş hayatlarında yenilikler olacak. İş değiştirmeler olabilir. Tercihlere çok dikkat etmelidirler.
Sağlık Hayatı: 2016 yılında Akrep burcu son derece güçlü ve sağlık sorunsuz bir dönem geçirecekler. Sadece gece hayatını biraz azaltmalı ve kendilerine zaman ayırmalılar.


2016 Yılı Susan Miller Yay Burcu Yorumları:

Aşk hayatı: 2016 yılında Yay burçları ciddi bir aşk beklememekte. Hayatlarına giren insanlar kısa süreli aşk geçişleri olabilir. Sosyal hayatınız bu sene daha önde olacak.
İş Hayatı : 2016 yılında Yay burçları iş hayatlarından zor günler geçirebilir. İş hayatında yer değiştirmeler olabilir evlerini değiştirme ihtimali olacaktır.
Sağlık Hayatı: 2016 yılında Yay burcu kilo problemleri yaşayabilir. Bu nedenle spora çok önem vermeleri gerekecektir. Ailesel sağlık sorunları yaşayabilirler. 


2016 Yılı Susan Miller Oğlak Burcu Yorumları:

Aşk hayatı: 2016 yılında Oğlak burçları eski ilişkilerini gözden geçirip ilişkilerinde yolunda gitmeyen yönleri onarıp arkadaş çevrelerince örnek gösterilecekler. İlişkilerindeki denge tüm hayatlarına yansıyacak ve güzel mutlu bir yıl geçireceklerdir.
İş Hayatı : 2016 yılında Oğlak burçları iş hayatlarında terfi ve yükselmeler yaşayabilir. İş teklifleri alacaklardır.Fakat yeni teklifleri seçerlerse yorucu bir iş hayatı onları beklemektedir.
Sağlık Hayatı: 2016 yılında Oğlak burcu 2015 te alınan fazla kiloları nedeniyle sağlık sorunları baş gösterebilir. Ve bu durum psikolojinizi kötü etkileyebilir. Gerekli önlemleri alıp 2016 başında almalısınız.


2016 Yılı Susan Miller Kova Burcu Yorumları:

Aşk hayatı: 2016 yılında kova burçları aşk konusunda şansınız açık olacak. Aşırı seçicilikten ve karşınızdaki insanı sorgulamaktan vazgeçerek şansınızı arttırabilirsiniz.
İş Hayatı : 2016 yılında kova burçlarının iş hayatlarında bazı belirsizlikler yaşayabilir. çeşitli iş seçenekleri kapınızı çalabilir. Bolluk bereket sizi bekliyor.
Sağlık Hayatı: 2016 yılında Kova burcu kötü alışkanlıklarınızdan vazgeçmelisiniz. Kendizie daha fazla zaman ayırmalısınız.


2016 Yılı Susan Miller Balık Burcu Yorumları:

Aşk hayatı: 2016 yılında Balık burçları aşk hayatında duygusal yoğunluklar yüzünden kendiniiz yıpratmamalı ve geleceğe umutla bakmalısınız. 2016 yılında aradığınız insan karşınıza çıkacak.
İş Hayatı : 2016 yılında Balık burçları iş hayatında yaşayacağınız sıkıntıların moralinizi bozmasına izin vermeyin. Harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Ekonomik sıkıntılar yaşayabilirsiniz.
Sağlık Hayatı: 2016 yılında Balık burcu duygusal yoğunlaşmalarınızın psikolojinizi ve fiziksel durumunuzu kötü yönde etkilemesine izin vermemek için gerekli sağlık kontrollerinizi yaptırın.

Tüm bilgiler Susan Miller Yorumlarından derlenmiştir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.