Tayakadın Trafiksiz Yolu Nerede Nasıl Gidilir Nereden Girilir?

Anadolu’dan Avrupa Yönünde Tem Trafiğinden Bıktıysanız Size Ormanlarla Çevrili Stressiz Trafiksiz Bir Yol Tarifi Kemerburgaz Hadımköy Arası için Alternatif Tayakadın Yolu…

Radyolarda en çok trafik tercih edilmesi istenen yollardan biri Tayakadın Yolu. Peki Tayakadın yolu nerede nasıl gidilir nereden girecek siniz nereden çıkacaksınız… Sizin için araştırdık. Tayakadın yolu öncelikle İstanbul Avrupa yakası TEM yolunu kullananların tercih edebildiği bir yol. Tem yoluna göre Yolları biraz bozuk ve yolunuzu neredeyse 20 km kadar uzatmakta. ;Fakat Edirne istikametinde saatlerce trafik beklemektense bu yol sizin kurtarıcınız olacak…
Tayakadın aslında Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Arnavutköyün bir köyüdür. Genellikle piknik amaçlı kullanılır. Ormanlarla çevrilmiş tertemiz havaya sahip bir yer.

Tayakadın Yoluna Nasıl Nereden girilir?

Kemerburgaz yolundan girilerek Hadımköye kadar gidebilirsiniz.

Peki Anadolu yakasından geliyorsunuz. Ve Hadımköy taraflarına gideceksiniz. Size kısaca yolu tarif edelim.

Köprüye geçtikten sonra Temde Kemerburgaz Hasdal sapağından çıkıyoruz. Yolda hiçbir yere sapmadan “Tayakadın İhsaniye” yolunda devam edin. Germe Kızılcaali yolunda devam edin.Germe Baklalı sapağından Germe Baklalı yoluna girin. Hiçbir yere sapmadan Atatürk Caddesi yolunda devam edin. Dursunköy Baklalı Yolundan devam edin. Hadımköy Sapağını Dikkat ederek Hadımköy Dursunköy yolunda devam edin. Adnan Menderes caddesinden devam edin. Hadımköy tabelalarını takip ederek Hadımköye ulaşabilirsiniz.

Yukarıdaki anlatım en sade şekilde anlatılmıştır. Aşagıdaki Google Maps haritasından da rahatlıkla takip edebilirsiniz. İstanbul’da en yogun trafik günleri Perşembe ve Cuma günleri olmakta. Bu 2 gün bu yolu tercih edebilirsiniz.

Google Maps :
tayakadin-google-maps

Yol Tarifini Gösteren Harita:

tayakadin-yolu-tem-trafigine-cozum

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.