The Flash Dizisi Konusu ve Yorumları,Yeni Sezon Tarihleri…

Amerika’da 2014 Yılından Beri Fenomen Hale Gelen The Flash Dizisi Türkiye’dede Hatrı Sayılır Bir İzleyici Kitlesine Ulaşmış Durumda… The Flash Dizisini Sizler İçin Araştırdık… The Flash Konusu Oyuncuları İzlenebilirliği ve Tüm Detaylar…

The Flash dizisi 2014 yılında çekimlerine başlanmıştır. İlk sezonda çok başarılı olunca 2. sezon içinde onay aldılar. 2016 yılında 3. sezon için onayı da geldi. Sezonları ise diğer Amerikan dizilerine göre çok daha uzun. The Flash sezonları 23-24 bölümden oluşmakta.

The Flash Konusu:

The Flash dizisinin konusu bir süper kahramanlık hikayesi. Bildiğiniz Batman yada Süperman tarzında bir karakteri anlatmakta. Flash adlı karakter ise yeteneklerini doğal yollardan almış değil. Star Labs adındaki bir araştırma merkezinin patlaması ile hava durumu bir anda değişir ve ortaya çıkan bir şimşek karakterimizi çarpar. Bu çarpma karakterimize süper bir güç verir. Bu süper güç şimşek çarpmasında kırılan kolunu çok kısa sürede iyileşmesini sağlar. Hız konusunda da muhteşem bir gücü vardır artık. Saatte 800km hızlara ulaşabilmektedir. Fakat Flash yanlız değildir. Kendisi gibi bu kazadan etkilen bir çok yarı insanda ortaya çıkmıştır. Fakat kişiler The Flash kadar iyi niyetli olmayacaktır. The Flash karakterini izlerken ince esprileri konulara ve kişilere bakış açıları ile hem güldürebilen sahnelere sahip.

Kötülüklerle mücadele ederken üstün güçlerini de kullanan Flash bir yandan da yıllar öncesinde öldürülen annesinin cinayetini ortaya çıkarmak ve suçu üstüne atılan babasının hapisten çıkarılması için çaba harcayacaktır.

Amerika’ da en çok izlenen 10 dizi arasına giren The Flash yüksek derecede reyting almaktadır. Türkiye’ de de ortalama 150.000 civarında takipçisi olduğu tahmin edilmektedir. Amerikan dizlerindeki Standart gibi 42 dk olarak bölümleri çekilmektedir.

The Flash 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

The Flash 3. Sezonun ilk bölümü Flashpoint başlığı ile 4 Ekim 2016 günü Amerika’da yayınlanacaktır. 3. Sezonunda 23 bölümden oluşması beklenmektedir.

The Flash Oyuncuları:

The Flash dizisinin baş rolünde Grant Gustin Barry Allen karakterini canlandırmaktadır. Bayan başrol oyuncusu ise Candice Patton İris Batı rolünü canlandırmaktadır.

The Flash Dizisi Yorumları:

Genel olarak eğlenceli ve merak ettiren bir dizi olan The Flash dizisi aksiyon sahneleri olarak çok iyi fakat bazı sahnelerdeki diyaloglar nedeniyle biraz sıka bilmekte. Fakat genel olarak takip edilmesi gereken diziler arasındadır baş sıralarda olabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.