The Last Ship Dizisi Konusu, Yorumlar, Türü ,Yeni Sezon Tarihleri

The Last Ship Dizisi Kesinlikle İzlenilmesi Gereken Diziler Arasında… The Last Ship Gerçek Bir Amerikan Savaş Gemisinde Çekilmekte. Görsel Efekleri ve Kesilmeyen Aksiyonu İle Muhteşem Bir Dizi…

William Brinkley tarafından yazılan ve aynı adı taşıyan romandan uyarlanan bir dizidir. Dizinin konusu 1980li yılların sonuna dayanmaktadır. Konusu seyirciyi her bölümünde ekrana kilitleyen bir şekilde uyarlanmaktadır. Romandan diziye aktarılırken hiçbir şekilde oynama ve değiştirme yapılmadan orjinal bir şekilde aktarılmaktadır. Bu durum gözler önüne gerçek ve tam anlamıyla serildiğinden dolayı seyirciler farkına varmakta ve izlemekten hiçbir zaman vazgeçmemektedirler. Konusu biraz dolaylı olarak incelenen dizide 4 aylık bir süreç için Nathan James mürettebatı kuşlarla ilgili bir araştırma yapmak için kutuplara doğru yola çıkarlar. Mürettebatın yanı sıra kuşlarla ilgili en iyi araştırmaları yapan virologlar da yola çıkarlar. Bu 4 aylık süreç içerisinde mürettebata ve virologlara iletişim yasağı konur. İletişim yasağı sonucunda mürettebat araştırmalarını yaparken bir Rus saldırısı ile karşı karşıya kalır. Gerçeği söylemek zorunda kalırlar. Aslında kuşlarla ilgili araştırmalar değil Amerika’da yayılan ve %80i aşan bir virüsün kökenini bulmak için burada olduklarını söylerler.

Bu  işin peşini bırakmayan Ruslar ile mürettebat savaşmak zorunda kalır. Gemide yer alan Dr. Scott bu virüslerle ilgili araştırmayı başlatan ve en iyi şekilde yürütecek olan tek insandır. Kutuplarda bu virüsün tek halini bulabileceğine inanan ve desteğe ihtiyacı olan Dr. Scott herşeyi görünmeyen yüzüyle anlatmaya başlar. Çünkü dünyayı kurtarmak için tek amaç budur. Bu araştırmadan Amerikan Hükümeti de haberdar olmaktadır. Dr. Scott araştırmalarına ve çözümlerine odaklanmış bir şekilde devam ederken gemi mürettebatı da saldırıya uğradıkları Ruslar ile savaşmaya devam ederler. Düşmanlar bulunacak olan aşıyı ele geçirmeye oldukça heveslidirler. Bu nedenle peşlerini bırakmaya niyetleri de yoktur. Ayrıntılarını sabırsızlıkla beklediğimiz bu dizide olaylar peşi sıra cereyan etmeye devam edecektir. Her bölümde yeniden ekranlara kilitleneceğimizden de şüphe yoktur.

Başrol oyuncuları olarak ödüllü ve bir o kadar da başarılı olmaya devam eden Eric Dane, Rhona Mitra ve Adam Baldwin seçilmiştir. Yüzleri ve oyunculuk başarıları ile diziye oldukça canlı bir hava katmaktadırlar. Ayrıca yan başrollerde ise yer alan Charles Parnell,  Travis Van Winkle, Marissa Neitling, Christina Elmore ve Jocke Sims büyük bir başarı sergilemektedirler. Rollerine tıpkı birer gerçek kahraman gibi bürünen tüm oyuncularından senarist ve yönetmen de memnun olduğunu belirtmektedirler. Senaryosuyla, müzikleriyle ve hatta prodüksiyonuyla dahi seyircisini ekranlara kilitleyen sayılı diziler arasında yer almaktadır.

Senaryosuyla etkileyen ve müzikleriyle heyecanlandıran, hatta heyecanı doruklara çıkaran ve gelecek tüm bölüm ve sezonları heyecanla bekleten bir konuma sahiptir. İzlemeye başladığınız andan itibaren bağımlısı olacak ve tüm sezonları bitirmek için can atıyor olacaksınız. Sıkılmadan, bıkmadan ve usanmadan takip etmeye devam edeceğiniz en müthiş dizilerden birisidir. Boş vakitlerinizi en iyi şekilde değerlendirmek istediğinizde The Last Ship imdadınıza yetişen bir aktivite niteliği de taşımaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.