The Strain Dizisi Konusu, Yorumlar, Türü ,Yeni Sezon Tarihleri

The Strain Gerek Konusu Gerekse Görsel Efektleri İle Muhteşem Bir Amerikan Dizisi… The Strain Dizisi Hakkında Tüm Bilmek İstediklerinizi Araştırdık…

Son dönemlerin en ilgi çeken dizilerinden biri haline gelen The Strain vampir ve korku içeren içeriği ile seyircilerini ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Tam olarak vampirleri ve korkuyu sevenlerin ilk olarak izlemesi gereken bir dizi olarak piyasada yer almaktadır. Henüz 2 sene önce yayına girmeye başlayan The Strain ile macerayı, gerilimi ve korkuları tıpkı gerçek gibi yaşayabilecek ve dizi gecelerinize heyecan katabileceksiniz. Her bölümüyle farklı şekillerde seyircilerinin aklına kazınan dizi sayesinde hangi diziyi izlemeye başlasam diye düşünmenize gerek kalmayacaktır. Dizinin konusu bir uçak kazasıyla başlamaktadır.  Berlin’den Amerika’ya doğru yola çıkan bir yolcu uçağı tam inmesi gereken sırada kaza yapar ve 210 yolcudan yalnızca 4 kişi hayatta kalmaktadır. İlk bölümünde aksiyon ve gerilimi üst üste seyircilerine bu şekilde vermektedir. Hayatta kalan 4 kişi zaman geçtikçe ve kaza yaptıkları yerin gizemini bulmaya çalıştıkça vampirleşmeye ve etraftaki insanlara saldırmaya başlarlar.

Ancak bir sorun vardır. Kana susamış bu insanlardan yayılan vampir virüsü, ölen 206 insana da bulaşmıştır. Ve bu 206 insan da artık oldukça vahşi birer vampire dönüşmüşlerdir. Uçaktaki herkesin vampire dönüşmesi ile artık burada bir fırtına gibi büyük bir kaos gibi vampirler şehri sarmaya başlarlar. Almanya’nın Nazi döneminde de aynı olay olmuştur ve yaşlı kurt adında bir lakap taşıyan güçlü bir adam vampirlerden köyü temizlemiştir. Yine aynı olayla karşılaşınca yaşlı kurtta başvurulur ancak artık bu kişinin gücü kalmamıştır ve vampirlerle savaşıp onları temizlemeyeceğini anlar. Bu sırada devreye vampirlerin efendisi girer. Bu adam Richard Sammeldir. Vampirlerle insanlar arasında ilişkileri ve bazı formülleri araştırmaya başlar. Özellikle de insanlık formülüne bürünmüş herşeyi kapsayan araştırmalarına çok fazla önem vermektedir.

Yönetmenliğini Mike Doyle’nin yapmış olduğu bu dizi oldukça mükemmel görünümlere sahiptir. Bir üçleme romandan ekranlara aktarılan bu dizinin başrolünü başarılı oyuncular Corey Stoll, David Bradley, Mia Maestro, Kevin Durand, Richard Sammel, Laureen Le Smith, Sean Astin ve Miguel Gomez paylaşmaktadır. Ödüllü ve bir o kadar da başarılı olan bu oyuncular her bölümde izleyicileri daha da şaşırtmakta ve çekmektedir. Diziye gerek yüzleriyle gerek rolleriyle gerekse oyunculuk başarıları ile çok büyük bir kitleyi çekmektedirler.

Bu şekilde, kalkan bir uçağın inmesine yakın kaza yapmasıyla başlayan olaylar artık peşi sıra gelmektedir. Henüz 13.bölümü yayınlanmış olan The Strain ile dizi seyiri ve takibi yapmak için en uygun diziyi seçmiş olacaksınız. İzlediğiniz her yere renk katacak olan bu dizi sayesinde korku, macera ve peşi sıra gelen olayların yer aldığı dizi ile hayatınıza da renk katmış olacaksınız. Asıl konu vampirlerin dünyasına girebilmek, onların biyoloji, fizyoloji ve psikolojisini anlayabilmek ve seyircilere de bu durumu aktarabilmektir.