Ücretsiz Autocad Benzeri Mimari Çizim Programları(Autocad Alternatifleri)

Autocad Alternatifi Ücretsiz Yazılımlar, Autocad Benzeri Çizim Yazılımları, Mimarlar İçin Ücretsiz Çizim Yazılımları

Günümüzde Autocad yazılımı Mimarlık çizimleri için tekel olmuş durumda. Fakat aslında Autocad yazılımının kullandığı dwg dosyaları Autocad ‘a ait bir dosya değil. Günümüzde ücretli ücretsiz bir çok autocad alternatifi çizim programı bulunmakta. Bu yazılımlar Autocad kadar yetenekli ve iş görebilmekte. Tabi ki Autocad yazılımını küçümseyemeyiz fakat küçük ve orta ölçekteki projelerde aşağıdaki ücretsiz çizim programları işinizi rahatlıkla görecektir.

Aşağıdaki listede Draftsigth kesinlikle işinizi görecektir. Diğer yazılımlarda draftsigth kadar başarılıdır.

DraftSight Çizim Programı

3DS yazılımın ürettiği DraftSight Autocad tekeline karşı çıkarılmış ücretsiz bir yazılım. DraftSight Türkiye’de çok fazla kullanılmakta. Kullanım açısından da hiç zorluk çıkartmamakta ve Autocad ile açtığınız tüm dwg ve dwf dosyalarını açabilmekte. Neredeyse menülerine kadar aynı görüntüye sahiptir. Tamamen ücretsiz bir cad yazılımıdır.

>>DraftSight Yazılımı 32 Bit & 64 Bit İndir


LibreCAD Çizim Programı

LibreCAD aslında 2010 yılından beri var olan bir çizim yazılım. Autocad ve DraftSight kadar olmasa da küçük ve orta ölçekli projelerde işinizi görebilecek bir yazılımdır. Kullanımı kolaydır ve Türkçe dil desteği bulunmaktadır. Dwg ve Dwf dosyalarını sorunsuz olarak açabilmektedir.Tamamen ücretsiz bir cad yazılımıdır.

>>LibreCAD 32 Bit & 64 Bit İndir


A9CAD Mimari Çizim Programı

Autocad için küçük ve orta ölçekli mimari projelerde kullanabileceğiniz bir diğer ücretsiz çizim yazılımı. Son derece kullanışlı ve kolay. Hızlı bir şekilde autoCAD projeleriniz üzerinden değişiklik yapabilir ve yeniden oluşturabilirsiniz. Son dönemlerde Türkiye’dede çok kullanılması nedeniyle Türkçe dil desteği de gelme ihtimali bulunmakta.

>>A9CAD 32 Bit & 64 Bit İndir


 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.