Vakıfbank Çalışma Saatleri, Vakıfbank Müşteri Hizmetleri Telefonu

Türkiye’nin Devlet Bankaları Arasında En Büyük Sermaye ye Sahip Bankasıdır Vakıfbank. Vakıfbank Tarihçesi Nedir? Vakıfbank Müşteri Hizmetlerine Nasıl Kolay Ulaşılır? Vakıfbank Mesai Saatleri Neler? Kaçta Açılır Kaçta Kapanır? Tüm Detaylar Haberimizde…

Vakıfbank 11 Ocak 1954 yılında 50 milyon TL sermaye ile kurulmuştur. 13 NİSAN 1954 yılında ise resmi olarak faaliyetlerine başlamış ve çağdaş bankacılık yöntemleri gerek yine çağdaş banka uygulamaları ile elindeki kaynakları en iyi şekilde kullanıp ekonomik kalkınmanın gereklerine uygun hareket ederek Türkiye’nin tasarrufuna yönelik en başarılı çalışmaları yapıp kalkınmaya fayda sağlayacak şekilde faaliyet göstermektedir. Aktif olarak büyüklük sırası ile 13 Haziran 2016 tarihinde 7. sırada yer almaktadır. Kendine has Vakıfbank Kanunu hükümleri çevresinde tüm uygulamalarını gerçekleştirmektedir. Ülkenin ekonomisinin büyümesine ve gelişmesine yine dünya ekonomisi ile bir düzeyde gitmesine ve bütünleşmesine yararına çalışmalar yapmaktadır.

Vakıfbank 30 Haziran 2016 tarihi itibari ile gerek kurumsal müşterilerine gerekse bireysel müşterilerine aktif dağıtım kanalları ile hizmet sunmakta olup internet bankacılığı, telefon bankacılığını müşterilerinin kullanımına sunmaktadır. Müşteriler istedikleri her yerden Vakıfbank şubelerine ve Vakıfbank ATM’lerine, Vakıfbank müşteri hizmetlerine ve Vakıfbank internet bankacılığına rahatlıkla ulaşabilirler. 3862 adet ATM, 187, 681 adet pos cihazı, 922 adet şubesi ile müşterilerine sınırsız ve güvenli bir bankacılık hizmeti sunmaktadır. Yine Vakıfbank iç ve dış ticaret faaliyetlerinde ülkemizde önemli bir role sahiptir. Vakıfbank yurt dışında New York, Bahreyn ve Erbil de 3 adet şubeye sahiptir. Avusturya da iştiraki olan Vakıfbank Internatıonal Ag ile Frankfurt, Köln, Viyana da şubeleri faaliyet göstermektedir. Vakıfbank, hissedarlarının çıkarlarını korumayı, bankayı faaliyetlerinde ve çalışmalarında kurumsallık düzeyinde ilerletmeyi, ekonomik olarak varlıklarını sürdürebilmek için büyütmeyi ve gelişmesini sağlamak amacıyla kurumsal yönetim ilkelerini uygulamaktadır. Sermaye piyasası kurulu tarafından uygulanan kurumsal yönetim kanunlarında belirtilen ilkelerde eşitlik, şeffaflık, hesap verilebilirlik ve sorumluluk kavramlarını en iyi şekilde yerine getirmektedir. Vakıfbank, sizin araç sigortalarınızı ve kaskolarınızı yine ev ve işyeri sigorta ve kaskolarınızı, yangın, kaza nakliye, hukuksal alanda ve kredi gibi tüm alanlarda sigortacılık işlemlerini yapabiliyorsunuz. Yine Vakıfbank emeklilik sayesinde Bireysel emeklilik ürünleri, Kaza sigortası ve hayat sigortası ile yapılan ve sahip olduğunuz tüm hakları emeklilik döneminizde de kullanabiliyorsunuz. Kobiler için ise 36 aya varan vadelerle 100.000 TL kredi kullanabiliyorsunuz. Bireysel müşteri işlemlerinde ise konut kredisi, araç kredisi, ihtiyaç kredisi, bayram kredileri, banka kredi kartlarını, otomatik fatura ödeme işlemlerinizi yapabilirsiniz. Vakıfbank’ın personellerine verdiği ücret tam bilinmese de yeni başlayanlar için günün şartlarına bağlı olarak ve sektör maaşları dikkate alınarak ödeme yapılmaktadır. Personellerine aylık ücretleri tutarında yıl içinde 4 sefer ikramiye verilmektedir. 6 ayda bir ise performansına bağlı olarak performans primi verilmektedir. Yine çeşitli tazminatlar ve yardım ödemeleri yapılmaktadır.

 

Vakıfbank Müşteri Hizmetleri

Vakıfbank müşteri hizmetleri numarası ise 0850 222 07 24 tür. Bu numarayı arayarak istediğiniz bankacılık işlemlerini kolayca yaptırabilirsiniz. Bireysel müştericilik ya da ticari müştericilik işlemleriniz çağrı merkezi personelleri tarafından özenli ve sizi memnun edecek şekilde yapılmaktadır.

Vakıfbank Çalışma Saatleri

Hafta içi her gün 09. 00-12. 30 / 13. 30-17. 00 arasındadır.
Hafta sonları ise banka şubeleri kapalı olup işlem gerçekleştiremezsiniz.
Bu saatler içerisinde hafta içi her gün Vakıfbank şubelerinden tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.