Volkswagen Amarok 2017 Fiyatı ve Tüm Özellikleri ve Detaylar

Volkswagen Amarok 2017 Güç İstiyorsanız Onda Karizma İstiyorsanız Onda Sürüş Zevki İstiyorsanız Onda… Aslında Ticari Amaçlı Bir Araç Fakat Genel Kullanım İçinde Bir Çok Kişinin Tercihi… Volkswagen Amarok 2017 Hakkında Tüm Ayrıntılar Haberimizde… Volkswagen Amarok 2017 Fiyatı, İncelemesi ve Tüm Özellikleri Haberimizde…

Volkswagen Amarok 2017

Ülkemizde en son dönemlerin en fazla seçim edilen arazi araçlarından birisi vaziyette olan Volkswagen Amarok, İsveç’te 2017 modeli ile test edilirken kameralara takıldı. Bunun üst kısmına gittikçe belli bir süre daha derinlemesine denetim yaptık ve otomobil ile ilgili olarak heyecan edilen pekçok mühim ayrıntıyı çok daha yakından analiz talihine sahip olduk.

2017 Volkswagen Amarok, dizayn manasında çok büyük detay sunmayacağı benzeri bununla beraber size çok daha yenilikçi seçenekler sunacak. Araba teknolojilerinin hudutlarını zorlayan kudretli Alman teknolojisi ile geliştirilmiş aracımızda güvenlik hat evrede olacağı benzeri performans tekrardan olmazsa olmazlardan birisi olacak diyebilmek de olası.
2017-amorok-v6-tdi-3

2017 yepyeni Volkswagen Amarok ile beraber arazi aracı algısı tam manasıyla değişecek ve kişilerin bu otomobillere karşın bakış açılarında da çok önemli bir değişiklik meydana geliyor olacak. Lafı daha çok uzatmadan elimize geçtiğimiz teknik özellik detaylarıyla çok daha yakından bir analiz yapalım.

2017 Volkswagen Amarok Teknik Özellikleri

Motor alternatifleri manasında her arazi aracında olduğu benzeri bu araçta da fazla yüksek segment seçeneklerinin ön tasarıya çıkacağını görüyoruz. Otomobilin daha performanslı bir biçimde çalışabilmesi ve bununla beraber insanlara talep ettikleri muadil seçeneklerinin sunulabilmesi yerine kreatif bir yaklaşım içinde vaziyette olan Volkswagen şirketi, tekrardan performansa dayalı olarak muhteşem ötesi seçenekler üstünde çalışıyor. Bu bağlamda bir takım teknik ayrıntıları daha yakından inceleyecek olursak;
2017-amorok-v6-tdi-2

  • 0 Litre TSİ, TDi ve BitDi Motor Seçenekleri
  • Tam Otomatik ve Manuel Şanzıman Seçenekleri
  • Benzinli ve Dizel Motor Seçeneği

Sizlere bu süreçte takdim edilecek. Otomobil ile ilgili olarak çok önemli ayrıntılara artık erişemedik fakat gördüğümüz kadarıyla birden çok çeşitli seçeneğini de size sağlamak maksadı içine girdik. Ayrıntılara derinlemesine inelim.

2017 Volkswagen Amarok İç ve Harici Tasarım

Şuan durumu hazırda Türkiye trafiğinde gözümüze çarpan muhteşem Amarok tasarımı üstünde çok büyük değişiklik meydana gelmek bilmiyor dostlar. Yepyeni otomobil üstünde maske olduğundan ötürü çok büyük detay göremedik fakat gövde tasarımında  tekrardan fazla bir değişiklik olmayacak. Esasen ülkemizde ve hayat genelinde Amarok markasını ön tasarıya çıkaran başlıca seçenek klasik ve bir o civarı çağdaş tasarımıdır.
2017-amorok-v6-tdi-tasarim

İç mekanda ise değişmiş Multimedya ekran ve deri yer döşemeleri uyarı çekiyor. Sürücü kokpiti üstünde de farklılıklar olduğu benzeri bununla beraber otomobil gösterge oturumunda de yenilenme görüyoruz. Araç Direksiyonu dizayn sabit olduğu benzeri bununla beraber güvenlik önlemleri de otomobil üstünde hat evreye çıkarılmış vaziyette.
2017-amorok-v6-tdi-ic-dizayn

2017 Volkswagen Amarok Güvenlik

Araçta sizlerin de ihtimal edebileceğiniz üzere şuan ki araba teknolojilerinin sınırları zorlanarak kullanılmış muhteşem ötesi seçenekler size sunulmuş vaziyette. Otomobilin görüntü tasarımından ziyade teknik nitelikleri ile ilgili olarak bir takım ayrıntıları öğrenme talihine sahip olduk. Bu bağlamda seçenekler aşağıdaki gibidir;

  • Seçilebilir 4×4 Çekiş Sistemi
  • ABS ve EBD Fren Sistemi
  • EDL Diferansiyel Kilidi
  • Emniyet Kemeri Sürücü İkaz Sistemi
  • ESP Viraj Dengeleme Sistemi
  • Off sahip Road ABS Fren Sistemi
  • Ön Viraj Balans Çubukları

Şuan amacıyla araçta inceleyebildiğimiz güvenlik alternatifleri olarak önemli bir biçimde ön tasarıya çıkıyor da diyebiliriz.
amorok-v6-1

2017 Volkswagen Amarok 100 Km Ne Yakıyor?

Volkswagen Amarok yakıt konusunda da sizi sond erece mutlu edecek. Volkswagen Amarok 100 km de ortalama 7.7 litre ile 8.2 litre arasında yakmakta. Yakıt konusunda fabrika değerleri incelediğinde kesinlikle verilen değerlere sadık bir araç. Yapılan testlerde maximum 100 kmde 8.4 Lt yaktığı görülmüştür.
Volkswagen-Amarok-motoru

2017 Volkswagen Amarok Fiyatı Listesi

Volkswagen Amarok 4×2 Anahtar Teslimi Fiyatları
Amarok 2.0 BiTDI Highline 4×2 180 PS – 96.190 TL
Amarok 2.0 BiTDI Highline 4×2 180 PS Otomatik – 103.590 TL

Volkswagen Amarok 4×4 Anahtar Teslimi Fiyatları
Amarok 2.0 BiTDI Highline 4×4 180 PS – 100.480 TL
Amarok 2.0 BiTDI Highline 4×4 180 PS Otomatik – 107.590 TL

Yeni Amarok Highline Anahtar Teslimi Fiyatları
Yeni Amarok 2.0 BiTDI Highline 4×4 180 PS Otomatik – 114.950 TL

Yeni Amarok V6 Anahtar Teslimi Fiyatları
Yeni Amarok 3.0 V6 TDI 4×4 224 PS Otomatik – 139.950 TL

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.