Vücuttan Alınan Kıllardan Saç Ekimi (Göğüs Bacak Kol ve Sırt Kılı) Başarısı

Saç Ekimi Artık Türkiye’de En Çok Yapılan Estetik Ameliyatlar Arasında… Peki Ya Donör Bölgenizde Saç Az İse? Yada Saç Ekimi İçin Kafanızda Hiç Saç Yoksa? Artık Bununda Çözümü Var Göğüs Kol Bacak Sırt ve Sakal Kıllarından Artık Saç Ekimi Mümkün Hemde Normal Saç Ekim Ücreti İle Aynı… Ayrıntılar Haberimizde…

Ülkemiz saç ekimi konusunda Dünyanın en çok tercih edilen ülkesi. Hem maliyet diğer ülkelerden daha ucuz olması hemde çok kaliteli saç ekimi yapan doktorlarımızın olması bizi ilk tercih edilen ülke haline getirdi. Tabi ki  söyle düşünmek gerekiyor. Örneğin Avrupa da Greft başına 3 Euro ile 5 Euro civarı bir ekim ücreti alınırken Türkiye’de bu ücret 1 Euro ile 2 Euro Arasında değişmekte .Tecrübe olarak ise kesinlikle Türkiye’deki merkezler 1 Numara.

Dünyada bir çok farklı stilde saç ekimi yapılmakta. Standart saç ekimi ise Artık FUE. En basit şekilde anlatmak gerekirse FUE saç ekimi genetik olarak dökülmemek üzere kodlanmış ense ve kulak üstünde bulunan saçların köklerinden alınarak saçsız bölgeye nakil edilmesi. Bu işlem ile çok hızlı bir şekilde sonuç alınmakta.

En iyi saç ekim merkezleriAvrupa Yakası Saç ekim Merkezleri, izmir saç ekim merkezleri , Antalya saç ekim merkezleri ve Ankara saç ekim merkezleri değerlendirme haberlerimiz ile bölgenizdeki en iyi saç ekimi yapan merkezlerin ayrıntılarına ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz.Türkiye’de saç ekimi fiyatları 2021 rakamları ve Türkiye’nin En iyi saç ekimi doktorları konumuzda sitemize eklendi. Saç ekimi yaptırırken iğneden korkuyorum diyorsanız  (iğnesiz anestezi saç ekimi) hakkında tüm ayrıntıları da sizin için araştırdık tıklayın…

2021 Saç Ekimi Fiyatları Güncellendi .Okumak İçin Tıklayın

Gögüs Kılından Saç Ekimi İçin Saç Kökü Alınması

Fakat aslında en önemli konulardan biri donör yani saç köklerinin alınacak bölgenin yetersiz yada kalitesiz olması. Bu gibi durumlarda ise devreye vücudun diğer bölgeleri gelmekte. Özellikle Göbek bölgesindeki kıllar tercih edilmekte. Fakat son dönemlerde göğüs, kol ,bacak hatta sırt kılları dahil saç ekimi için kullanılmakta.


Saç Ekimi Planlaması

Fakat bu kıllar genellikle saç ekimi yapılacak bölgenin arka kısımlarında yapılmakta.Ön bölgelere ise ense ve kafanın arka kısmından alınan saçlar nakil edilmekte. Bu sayede son derece doğal bir görünüm elde ediliyor.

Saç ekiminde donör alan yetersiz ise en çok tercih edilen bölgelerden biride göğüs kılları. Göğüs bölgesindeki kıllar da genetik olarak dökülmemeye kodlanmıştır. Acısız bir şekilde buradaki kıl kökleri alınmakta ve saçsız bölgeye nakli gerçekleşmektedir.

Sakal Kılı Çene Bölgesinden Saç Kökü Alımı

Türkiye’de neredeyse tüm saç ekimi yapan merkezlerde vücut kılından saç ekimi yöntemleri uygulanmakta. Fakat vücut kılından saç ekimi yapılırken doktorun tecrübesi çok önemlidir. Bu nedenle kesinlikle bu ekim kafanın arka bölümlerine yapılmalıdır. Yoksa estetik olmayan bir görüntü ortaya çıkar. Çünkü ne kadarda kendi kılınız olsa da kıvırcıklık dalga ve bazende renk ayrımı olabilmektedir.

Saç Kökleri

Ayrıca son dönemlerde sakal kıllarının da saçsız bölgeye nakil işlemleri işlemleri son derece başarılı bir şekilde yapılmaya başlandı. Sakal bölgesindeki kıllar saç kıllarına göre daha sert olsa da tepe bölgesi ile son derece iyi uyum sağlamakta. Bu nedenle ense ve kulak üstü saçları çok elverişli olmayan hastalarda sakaldan alınan saç köklerinin kafa derisine nakli son derece başarılı sonuç vermekte.

Gelelim fiyata. Göğüs ve Sakal kıllarının kafa derisine nakli ücreti ise normal saç ekimi ile aynı. Yanı herhangi bir fark ödemiyorsunuz. Bu nedenle rahatlıkla vücut kılından saç ekimini tercih edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.