Yeni Amiral Samsung Galaxy Note 8 Fiyatı ve Tüm Özellikleri

Galaxy Note 8 Tüm Özellikleri ve Galaxy Note 8 Türkiye Satış Fiyatı Hakkındaki Tüm Detaylar Haberimizde…

Samsung’un yeni amirali Galaxy Note 8’in çıkmasına saatler kaldı.

Galaxy Note 8 , 23 Ağustos’ da dünyanın karşısına çıkacak. Galaxy Note 7’de yaşanan batarya sorunun ardından Samsung’ un için çok önemli olan Galaxy Note 8, diğer modellere göre Samsung’un çok daha önemli bir telefon olma özelliğini taşıyor. Peki yeni Samsung Note 8 hangi özelliklerle geliyor? Peki Galaxy Note 8’in fiyatı nekadar olacak?

Galaxy Note 8 hızlı bir giriş yapacak … Samsung’ un bir yıldan fazla süredir özenle çalışarak ürettiği Galaxy Note 8, şimdiye kadar olan en iyi Samsung mobil telefon olacak. Galaxy Note 8’in bu yıl çıkan Galaxy S8 ile benzerlik göstereceği düşünülüyor.

Sanal ortamda paylaşılan yada sızdırılan bilgilere dayanarak Samsung Galaxy Note 8’in 6.4 inçlik bir ekrana sahip olduğu 6 gb ram , 64gb dahili hafıza , 12 MP geniş açılı objektife ve 2X optik zoom 13 MP telefoto objektife sahip olduğu , parmak izi ve iris tarayıcısının olduğu ve ayrıca paket içeriğinde bir önceki mağduriyeti telafi etmek için farklı hediye seçeneklerinin olacağı söylentiler arasında.

Samsung Note 7′ de yaşamış olduğu batarya sorunu nedeni ile 3500 mAh’lık pili yerine, 3300 mAh gücünde bir pil kullanacak.

Galaxy Note serisi birçok model telefona göre oldukça pahalı olarak biliniyor. Note 8 ‘de ise bu değişmeyecek gibi gözüküyor. Galaxy S8 Plus’ın 825 dolar civarında olduğunu düşünürsek Samsung Note 8’ in ortalama 900 ile 1200 dolarlık bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkacağını düşünüyorum.

23 Ağustos 2017’de Türkiye saati ile 19:00 düzenlenecek Unpacked etkinliği ile Galaxy Note 8’in tüm özelliklerini ve fiyatını net bir şekilde öğrenebileceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.