Yeni Volksvagen Caravelle 2017 Fiyatı , Özellikleri ve İncelemesi

Yeni Volksvagen Caravelle Kalite ve Estetiği Bir arada Sunuyor… 2017 Model Yeni Volksvagen Caravelle Eşsiz Sürüş Keyfi ve Misafirleriniz için Çok Rahat Bir Yolculuk İçin Tasarlandı… Yeni Volksvagen Caravelle 2017 Tüm Ayrıntılarıyla Haberimizde…

Yeni Volkswagen Caravelle 2017

Volkswagen’in ticari sınıfında yer alan temsilcisi transporterın 6. jenerasyonu ile Caravelle çok daha rahat bir sürüş imkanı sunuyor. Caravelle modelinin alt çeşitleri ise Caravelle Comfortline ve Trendline’dır. Klimatronik ve hız sabitleyici gibi donanım özelliklerinin standart sunulduğu yeni Volkswagen Caravelle’yi yakından inceleyeceğiz. Volkswagen Caravelle 2017 modeli son derece başarılı ve güzel bir tasarım olmuş. Volkswagen Caravelle’ de konfor ve şıklığı bir arada sağlanmış durumda… Vip Taşımacılığında son nokta diyebiliriz.

2017-Volkswagen-Caravelle-4

Yeni Volkswagen Caravelle İncelemesi

Caravelle Trendline: Caravelle Comfortline ve Trendline’ın Standart Donanım Özellikleri;

  • Yolcu ve sürücü bölümüne hava veren klimatik klima.
  • Yol bilgisayarı.
  • Hız sabitleyicisi.
  • Deriden direksiyon simidi.

2017-Volkswagen-Caravelle-3

  • Kumandalı radyo.
  • Yolcu kısmında ek ısıtıcı.
  • Aux-in girişlili, CD ve Mp3 çalarlı radyo.
  • Araç içerisinden katlanabilen ve ayarlanabilen ısıtmalı yan aynalar
  • Sürücü ve ön koltuk yolcusu için aydınlatmalı makyaj aynası
  • Yolcu kısmındaki camlar için stor perde.
  • Yolcu kısmında halı taban kaplama.

2017-Volkswagen-Caravelle-6

  • Yumuşak süspansiyon.
  • Yüksek oranda ses yalıtımı.

Caravelle Comfortline: Trendline modelinden farklı bir takım özelliklere sahiptir.

2017-Volkswagen-Caravelle-7

  • Klima sistemine istenilen sıcaklık ayarının girilmesi yeterli olmaktadır. Isı ve fan ayarlarını klima sistemi kendisi otomatik ayarlamaktadır.
  • Standart yol bilgisayarı ile anlık yakıt tüketimi, 100 kilometrede ortalama yakıt tüketimi gibi bilgilere ulaşılabilmektedir.
  • Otomatik vites seçeneğiyle rahat bir sürüş imkanı sunulmaktadır. 7 ileri kademede DSG vitesiyle manuel vites kullanımı sağlanabilmektedir.
  • Hız sabitleyiciyle gaz pedalına basmaya gerek olmadan sabit hızda seyir imkanı vardır. Hız sabitleyici vites değiştirildiğinde, frene basıldığında veya sistem kapandığı zaman devre dışı kalacaktır.

2017-Volkswagen-Caravelle-9

Volksvagen Caravelle Özellikleri

İç Donanım Özellikleri: 8 adet ergonomik yolcu koltuğu, yan kısımda sürgülü kapısı, kayar kapıdaki basamaklarda basamak aydınlatması, yolcu kısmında halı kaplama, yüksek kaliteli koltuk kumaşları, geniş bagaj iç hacmi ile şık bir iç tasarım sunmaktadır. Arka koltukların tamamı sökülebilmektedir, üçlü koltuk bölümü ise katlanabilir. 8 adet hoparlör sayesinde ses araç içerisinde net bir dağılım sağlar.

2017-Volkswagen-Caravelle-9

Güvenlik Özellikleri: Her iki model için de standart güvenlik özellikleri bulunmaktadır. ESP ile aracın hızı ve yönü korunur, farklı yol ve hava koşullarında denge sağlanmış olur. ABS ile ani frenlemelerde tekerlerin kilitlenmesi önlenir, araç hakimiyetinin kaybolmasına engel olunur. ASR (Anti Patinaj Sistemi) sayesinde aracın çekiş kontrolü sağlanır, tekerlerin gerekenden çok dönmesi engellenir. EBC (Motor Fren Kontrolü Sistemi) sayesinde vites küçültüldüğü veya ani gaz kesimleri sırasında motor devrini kısa süreli yükselterek aracın öne yığılma yapmasını engeller. EDL (Elektronik Diferansiyel Kilit) ön tekerler kaygan zemin üzerinde boşa dönmeye başlarsa devreye girer ve kuru zemin üzerindeki tekere verilen motor torkunu arttırmaktadır, böylelikle yol tutuş kabiliyeti artar. BAS (Fren Yardımcısı) acil frenleme desteği sağlar. FBS (Frenleme Desteği) araç yüklüyken rampa inişlerinde devreye girerek frenlere hidrolik destek sağlar.
2017-Volkswagen-Caravelle-5

Yeni Volkswagen Caravelle Motor

Sınıfındaki araçlara göre güçlü bir motora sahiptir. 2.0 litre TDI motoru üç farklı versiyon sunmaktadır. 102, 140 veya 180 Hp üretmekte olan motorlardan 180 Hp seçeneği çift turbo kullanmaktadır. Gücü hemen hemen kesintisiz bir şekilde ileten DSG şanzımanıysa hızlı vites geçişleri sağlamaktadır. Saatte 191 kilometreye ulaşabilen hızıyla performansı yüksektir. 100 kilometrede 6,7 litre gibi bir değer yakalamak mümkündür.

Yeni Volkswagen Caravelle 2017 Fiyatları

Caravelle Trendline
Kombi Caravelle 2.0 TDI 102 hp Trendline Man. 8+1 EURO 6 100.890 TL

Caravelle Comfortline
Kombi Caravelle 2.0 TDI 150 hp Comfortline Man. 8+1 EURO 6 118.460 TL
Kombi Caravelle 2.0 TDI 150 hp Comfortline DSG 8+1 EURO 6 127.680 TL
Kombi Caravelle 2.0 TDI 204 hp Comfortline DSG 8+1 EURO 6 135.010 TL

Caravelle Team
Kombi Caravelle Team 2.0 TDI 150 hp DSG 8+1 EURO 6 131.760 TL

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.