Yüz Gerdirme Ameliyatı Nasıl Yapılır? Fiyatları ve Ameliyat Sonrası

Zamanın İzleri Yüzünüzde Birikebilir. Bu Konuda Günümüz Teknolojisi Size Muhteşem Çözümler Sunuyor. 10 Hatta 20 Yaş Daha Genç Görünmek İsterseniz Yüz Gerdirme Ameliyatı Tam Size Göre Bir Çözüm… Yüz Gerdirme Ameliyatı Fiyatları , Ameliyat Sonrası ve Tüm Ayrıntılar Özel Haberimizde…

Yüz Gerdirme Ameliyatı Nasıl yapılır?

Yıllar içinde yüz derisinde meydana gelen kırışıklıklar ve sarkmalar sizleri rahatsız etmeye başlamış olabilir. Üç çeşit yüz gerdirmeden bir tanesini yaptırmak isterseniz uzman bir plastik cerrahı sizlere bu konuda yardımcı olacaktır. Mini, orta ve tam yüz gerdirme ameliyatları hakkında bilgiler alabilir ve yaptırmak istediğiniz ameliyata karar verebilirsiniz. Yüz gerdirme ameliyatı her zaman bir bütün olarak düşünün ve bunun içinde burun, göz kapağı, elin germe, kaş kaldırma, boyun estetiği de girmektedir. Yüzünüze aynı zamanda gerekli görülen durumlarda dolgu maddesi de konulabilir. Yüzünüz daha canı ve daha genç görünecek ve zaman meydan okuyan sizler olacaksınız.

yuz-germe-ameliyati

Yüz Gerdirme Ameliyatı İyileşme Süreci;

Yüz gerdirme sonrası hastalarda pek fazla gözle görülür bir komplikasyon oluşmaz. Sadece ameliyat sonu geçici olarak yüzde morlukların oluşması gayet normal bir durum olacaktı. Şişlikle oluşabilir bu durum sizleri korkutmasın. Hasta anestezi alacığı için sinir uçlarında hafifte olsa uyuşluk olacaktır. Bu durumda zaman içinde ortadan kaybolabilir. Yüz gözler ve dudaklar ortada kalacak şekilde sargıya alını ve 2-3 gün içinde sargı açılır. İyileşme süreci bir haftayı bulur ve yüzdeki dikişler uzman hekim tarafından alındıktan sonra hasta sosyal yaşam şekline hemen geri dönebilir. Bu vakalarda gelende ikinci bir ameliyata gerek duyulmaz ama hekim gerekli gördüğü yerde ikinci bin operasyonu isteyebilir.

yuz-germe-ameliyati-oncesi-sonrasi4

Yüz Gerdirme Ameliyat Fiyatı 2024;

Yüz gerdirme de her zaman fiyatların farklılık göstermesi olana bir durum olacaktır. Sizlerin isteklerine göre kara verecek olan uzman hekimler sizler yüz gerdirme de sizin resminizi üç boyutlu hale getirecek ve yapılması gerek uygulamanı sizlere üç boyutlu film üzerinden gösterecektir, tercih ettiğiniz doktorun başarısı hali ile bu fiyatı etkileyecek ve kullanılan malzemeler ve sizlere yapılacak uygulama her zaman farklı şekilde karşınıza çıkabilecektir. O yüzden önce ön araştırma yapılmakta her zaman fayda var diyoruz. Doktorunuzu ve hastane tercihinizi yaparken sizlerde doktor hakkında yapıla yorumlardan faydalanabilir ve aklınızda kalan soruların kendi doktorunuza sorabilirsiniz.

Yüz gerdirme Ameliyatı Fiyatları Ortalama 14.500 TL ile 21.000 TL arasında değişen fiyatlara yapılmaktadır.

yuz-germe-ameliyati-oncesi-sonras2i

Yüz Gerdirme Ameliyatı Riski;

Yüz gerdirme ameliyatı olmaya karar verdiyseniz ve sigara kullanıyorsanız. Sigarayı ameliyata girmeden iki gün önce bırakmanız sizlerin iyiliği açısından çok önemli olacaktır. Tam teşekküllü bir ameliyat hane ortamında yapılması gereke bu uygulama için sizlerin bir gün önceden hastane ortamında olmanız gerekebilir. Kan tahsisleriniz ve anestezi kontrolleriniz kesin yapılmalı ve ameliyat öncesi sizlerin psikolojik olarak tam hazır olmasınız izsini açınızdan büyük bir önem taşıyacaktır. doktorunuzla arasında bir bağ oluşması ve ona güven duymanız da çok önemli olacaktır. Her ameliyatın riski olduğu gibi bu tip ameliyatlarında riski olabilir. Bu konuyu doktorunuz sizlere anlatarak sizlerin rahatlamasını sağlayabilir.

yuz-germe-ameliyati-oncesi-sonrasi3

Yüz Gerdirme Ameliyatı sonrası İz Kalır mı?

Yüz gerdirme ameliyatlarında her zaman çok ince de ola bir iz kayır ama bu iz zaman içinde belirgin olma özelliği kaybedecek ve sizin sacınızın altında kalacaktır. Özellikle erkek hastalardan doktorları her zaman sacların çok kısa kesilmesin önermemekte. Sizlerde bu operasyona girmeden önce saçlarınız uzatabilir ve fazla kilonuz varsa doktor kontrolünde fazla olan kilolardan kurtulmaya bakın. Yüz germe sonrası iyileşme süreci biraz yavaş olacaktır. Kendiniz çok daha iyi görmek ve ameliyatın ne kadar başarılı geçtiğini anlamanız için bir ay kadar bekleyebilirisiniz. Şişlikler ve morluklar kendini topladıktan sonra yüzünüz daha net ortaya çıkacak ve kendiniz daha iyi hissedeceksiniz. Ameliyat olduktan sonra bir müddet evinizde dinlenmekte fayda var. Kendiniz bu süre zarfında her zaman güneşten korumayı ve yüzünüze darbe alacak oluşumlardan uzak durmalısınız.

yuz-germe-ameliyati-oncesi-sonrasi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.