Ziraat Bankası Çalışma Saatleri Ve Müşteri Hizmetleri Telefonu

Türkiye’nin En Büyük Devlet Bankası Ziraat Bankasıdır. Ziraat Bankası Kaçta Açılır Kaçta Kapanır. Ziraat Bankası Çalışma Saatleri ve Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri Telefonu Gibi Bir Çok Bilgiyi Sizin İçin Haberimizde Derledik…

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası, Türkiye’nin en önemli devlet bankalarından birisi durumundadır. Müşteri potansiyeli göz önüne alındığı zaman en yoğun olarak kullanılan bankaların başında gelir. Banka hakkında genel bilgi ve niteliklere baktığımız zaman, bankanın 1863 yılından bu yana hizmet verdiğini görmekteyiz. Hali hazırda Türkiye’nin 3 kamu bankasından birisi Ziraat Bankası’dır. Banka özellikle birçok ATM’leri, şubeleri ve çağrı merkezleri ile insanlara hizmet vermektedir. Ziraat Bankası özellikle kurumsal anlamda çok tercih edilen bankalardan birisidir. Devlet bankası olması bakımından emekli maaşları ve memur maaşları gibi ödemelerin çoğunun Ziraat Bankası üzerinden yapıldığı görülmektedir. Hali hazırda Ziraat Bankası, Türkiye şartlarındaki en uygun faiz oranlarına sahiptir. Özellikle kredi avantajları anlamında Türkiye koşullarında en güvenle tercih edilebilecek bankaların başında yer almaktadır. Özellikle dönemsel olarak yapılan promosyon ve kampanyalar ile birlikte müşterilerine geniş hizmetler veren banka, birçok avantajı kişilere sunmaktadır.

Bankanın genel merkezi şuan için Ankara’da yer almaktadır. İlk kurucusu Mithat Paşa olan Ziraat Bankası’nın şuanki CEO’su, Hüseyin Aydın’dır. Banka kuruluşunu Sırbistan’ın Pirot bölgesinde gerçekleştirmiştir. O dönem içerisinde bu bölgelerde Osmanlı Devleti’nin etkisi olması bakımından, bankanın kuruluşu da Sırbistan üzerinde gerçekleşmiştir.

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri, gün içinde sürekli olarak müşterilere hizmet veren ve her türlü işlemlerde kolaylık sağlayan bir birim konumundadır. Banka ile alakalı olarak yapacağınız tüm işlemlerde ya da yaşadığınız herhangi bir sorunda müşteri hizmetlerine ulaşabilmekte ve gerekli olan tüm bilgileri alabilmektesiniz. 444 00 00 ya da 0850 220 00 00 müşteri hizmetleri numarası ile, bu birimlere ulaşabilir ve her türlü sorununu kısa sürede çözebilir.


Ziraat Bankası Çalışma Saatleri:

Ziraat Bankası çalışma saatleri  Sabah : 09:00
Ziraat Bankası çalışma saatleri Öğle Arası : 12:30 13 :30 Arası
Ziraat Bankası çalışma saatleri Akşam Mesai Bitişi : 17:30

Öğle arası saatlerinde işlem yapılmamaktadır.

Ziraat Bankası Maaşları:

Çalışma koşulları göz önüne alındığı zaman Ziraat Bankası en iyi çalışma koşullarını sunan bankaların başında yer almaktadır. Özellikle bir kamu bankası olması bakımından personellerini mağdur etme riski, diğer bankalara göre daha az olmaktadır. Şuan için Ziraat Bankası’nda gişe görevlisi olarak çalışan bir kişinin ortalama maaşı 1300 ile 1500 TL arası olmaktadır. Bu fark da kişilerin kademesine göre değişkenlik göstermektedir. Ancak bu maaş asgari ücretin altına düşmemektedir. Gişe görevlileri kademe olarak bankaların alt kademe çalışanları olmaktadır. Personeller buradaki performanslarına göre kademe atlayabilmektedirler.

Ayrıca Ziraat Bankası’nda stajyer olarak görev yapan kişiler de 800 TL civarı bir ücret almaktadır. Ziraat Bankası’nda müdür olarak görev yapan kişiler ise ortalama olarak 8 bin TL ile 14 bin TL arasında değişen bir ücret almaktadır. Bu ücretlerde kişilerin performansı ve yabancı dil durumuna göre değişebilmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.