2017 Hyundai Elantra Özellikleri Türkiye Satış Fiyatı ve Performansı

2017 Hyundai Elantra YEni Kasası İle Görücüye Çıkıyor. Şirket Arabası Olarak Bilinen Hyundai Elantra 2017 Modeli İle Artık Çok Karizmatik ve Göze Hoş Gelen Bir Görüntüye Bürünmüş… Ayrıntılı 2017 Model Hyundai Elantra İncelememiz…

Hyundai Elantra 10 yıl önce hayatımıza girdi.Kısa zamanda bir çok tanınmış markanın modelinin arasından da sıyrılmayı başardı. 2017 yılında ise çok farklı bir görünüme kavuştu. Eco motoru ile Türkiye şartlarında kesinlikle tavsiye edilecek bir model.

Başta söyleyelim Hyundai Elantra artık çok daha şık bir araç. Kavisli tasarımı göz alıyor. Bumerang şeklindeki farkları çok güzel bir görsellik katmış.Dışarıdan asi bir görünüşe bürünmüş ve farklı bir kalite katmış araca.  Standart modelinde artık 4.2 inçlik bir Lcd ekran ile geliyor.
Kopkit bölümü sert ve siyah plastikten yapılmış ve arabanın içine güzel bir hava katmış. Aracın iç kısmı son derece geniş.Araç kullanımını kolaylaştıran iki adet bardak tutucu el frenin yanında konumlandırılmış.  Ön koltuklar çok rahat. Ayrıca Türk milleti tarafından çok sevilen kol dayamada istenirse eklenebilir. 2017 Hyundai uygulanan ses yalıtım özelliği ile artık yollarda motor sesini çok az duyacaksınız.
2017-Hyundai-Elantra-2

2017 Hyundai Elantra ECO 1.4T performans olarakta beklentilerinizi tamamıyla karşılayacak. Öncelikle 7 ileri vites seçenekli bir modelde satışa sunulacak. 4 Silindirli bir motoru var. Çok fazla bir performans beklemek biraz hayal olacaktır. Fakat kesinlikle normal kullanıcıları tatmin edecek kadar seri. 17 inç lik jantlar ise araca yan görünüşte farklı bir hava katmakta.
2017-Hyundai-Elantra-farlari

2017 Hyundai Elantra 1.6 Turbo motor seçeneği de Türkiye pazarına sunulması bekleniyor. Bu modelde 7 ileri vites olacak ve hız konusunda sizi tatmin edecektir.

2017 Hyundai Elantra Güvenlik konusunda üst sınırları zorluyor. Euro Ncap ‘tan 5 yıldız alarak bunu belgelemişler.

2017 Hyundai Elantra Türkiye Satış Fiyatı olarak 55.000 TL den satışa sunulması bekleniyor. Full paketleri ise 90.000 TL civarına kadar çıkabileceği belirtiliyor.

Bir kaç diğer özellik daha saymak gerekirse Hız kontrolü, ısıtmalı ön koltuklar ,16 inç jantlar,ısıtmalı yan aynalar, otomatik klima kontrolü, dokunmadan açılabilen bagaj kapağı,ısıtmalı arka koltuklar. Tabiki burada yazılan tüm özellikler standart pakette yoktur.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.