2017 Model Renault Clio HB Makyajlı Kasa Özellikleri…

Renault Clio Bağımlılarını Heyecanlandıracak Güzel Bir Haberimiz Var. 2017 Renault Clio Geliyor… Yeni Makyajlı Kasası Cimri Dizel Motoru ve Yeni Tasarımı İle Birlikte Göz Alıcı Bir Görüntüye Büründü… Detaylar Haberimizde…

Clio 4 Renault markasının 2012 de yepyeni tasarımı ile çok farklı bir görüntüye bürünmüştü. Belli modellerinde C şeklinde gündüz farkları Clio 2017 model ile artık tamamen LED olacak. Aracın ön ızgara kısmı tamamen değiştirildi. Arka kısımda sağlamlığı göstermek için etek kısmı bölümü ise yeniden daha modern çizgilerle tasarımı yenilendi.

2017 Yeni Makyajlı Clio ‘da artık 4 ana renk olacak.  Bunlar Intense Kırmızı, Titanyum Grisi, İnci Beyazı ve Demir Mavisi… Ayrıca jant ve kapaklarda kişiselleştirme seçenekleri de mevcut.

Yeni Clio ‘da artık kullanılan malzemeler bir üst segmentlerde kullanılan malzemelerden. Kullanılan plastiğe artık daha fazla özen gösteriliyor. Krom bölümler ise daha dikkat çekici. Renkler daha canlı.

2017 model yeni makyajlı Cliolarda artık yakıt açısından daha cimri olacak. Bilen bilir zaten renault dizel motoru yakar konusunda efsane. Fakat daha da geliştirildi. 1.5 DCI 110 beygir dizel motor ile hem daha güçlü hemde daha az yakacak.

Benzinli Energy TCE 120 motor ile 6 ileri vites seçeneği sunulmakta.

YEni Clioda Multimedya özelliklerinde göz kamaştırıyor. Media Nav Evolution ve Renault R-Link Evolution adlarıyla iki farklı multimedya teknolojisi mevcut. olacak. Ayrıca ses sistemi olarak ise Bose ses sistemi kullanılacak. Bu ses sistemi Fluence modellerinde de kullanılmakta…

Park sensörü ise standart donanımda gelmekte. Ayrıca Geri Görüş Kamerası da mevcut. Fakat Bir üst pakette olacak. Ayrıca otomatik park özelliğide artık Clio 4 modellerinde olacak.

Yeni 2017 Clio Fiyatları ise Türkiye satış fiyatının 62.000 TL civarında olması bekleniyor. Otomatik vitesli 2017 model renault clio fiyatı ise 70.000 TL civarında olması bekleniyor.

Renault Clio severler kesinlikle 2017 model Renault Clio ‘yu beğenecekler. Konfor ve Performans konusunda kesinlikle beklentileri karşılayacak bir model olacak.

 

Yorumlar
  1. Nurettin GÜN dedi ki:

    Bizde renault clio var,2017 clio lara 1.5 dizel 110 beygir motor konması mükemmel olmuş,birde 1.5 benzinli 110 beygir motor konsa iyi olur,2017 renault clio ların arka kapı kollarını üzerine taksalar iyi olur.

  2. Nurettin GÜN dedi ki:

    Arkadaş renault clio ların,istetmesini söküp yerine takarken ugraştırıyor ve istetmesi altta çamur oluyor,renault laguna 2 lerin istetme yeri bağajın içinde çok güzel.