2024 Model Renault Kangoo Fiyatları ve Özellikleri

2024 Model Renault Kangoo Sıfır Fiyatı, 2024 Model Renault Kangoo Özellikleri, 2024 Model Renault Kangoo Bagaj Hacmi, 2024 Model Renault Kangoo Motor Hacmi, 2024 Renault Kangoo Yakıt Tüketimi

2024 Model Renault Kangoo

Fransa malı olan Renault otomobil markasi, yeni yılda hem fiyat olarak hem de özellikleri ile, piyasaya kangoo modelini sürmeye hazırlanmaktadır. 2024 renault kangoo modeli, sıradışı bir bagaj görüntüsüne sahip ve oldukça şık bir şekilde tasarlanmış otomobildir. Fiyat olarak ekonomik olmasının yanısıra, oldukça iyi bir performansa sahip olan renault kangoo modelleri, yeni yıla damgasını vurmaya hazırlanmaktadır. Aracın bagajı son derece fonksiyel özelliklere sahiptir ve farklı renk çeşitleri bulunmaktadır. 15 seneden beri orjinalliğini korumakta olan renault kangoo, özellikle multix ile sürücülere yeni heyecanlar yaşatmaya hazırlanıyor.

2024 Model Renault Kangoo Tasarım

2024 renault kangoo model araçları, modüler tasarıma sahip otomobillerdir. Arka koltuğunun farklı şekillerde katlanabilir olması ise, tasarım harikasıdır. Araç üretimi yapılırken yetkililer, aracın tasarımına oldukça önem vermişler ve sürücünün beğeneceği şekilde yapmışlardır. Bagajının farklı olmasının yanısıra, darbeler karşı dayanıklılık özelliği bulunmaktadır. Kendi sınıfında adeta devrim yaratan renault kangoo modeli, bagaj kısmının ayrılma özelliğine sahip olan ve farklı şeylerin koyulmasını sağlayacak şekilde dizayn edilmiş araçtır.

2024 Model Renault Kangoo Motor

Farklı tasarımı ve görünüşünün dışında, kaliteli ve güçlü bir motora sahip olan renault kangoo modeli, DCI 90 dizel motora sahiptir. Renault araçlarının içerisinde en iyi sınıfta yer alan kangoo modelleri, 4,6/100 kilometre yakıt tüketmektedir. Aynı zamanda ise, 130 gram/km C02 emisyonu ile performans vermektedir. 2024 renault kangoo modeli, hem güçlü motoru sayesinde, hem de teknolojik özellik ve fiyatları ile, yeni yıla damgasını vurmaya hazırlanmaktadır.

2024 Model Renault Kangoo Teknoloji

Son teknoloji ile üretilmiş olan renault kangoo araçları, hız sabitleyici özelliği ile sürücülere güvenli bir sürüş keyfi sunmaktadır.

Aracın teknolojik özellikleri şunlardır.

  • Sürüş esnasında iken telefon etmeniz oldukça kolaydır. Yapmanız gereken şey ise, gözlerinizi yoldan ayırmanıza gerek kalmadan ve direksiyonu bırakmadan, teknolojik ses tanıma özelliği ile telefonuzu arayabilir ve istediğiniz kişiyle konuşabilirsiniz.
  • Araç dururken ise, dokunmatik olan R-Link ekranından, telefon rehberinizde olan kişiyi arayabilirsiniz. Son derece teknolojik özelliğe sahip bu araç, sizlere kolay şekilde iletişim kurma kolaylığı sağlamaktadır.

Bunların dışında ise aracın farklı teknolojik özellikleri bulunmaktadır. İç ortamda klimayı açabilir ve soğuk havada ısınabilirsiniz.

Aynı şekilde sıcak havada ise, serinlik oluşturabilirsiniz. Sürücü bölümünde ise tek dokunuşla açabileceğiniz, cam mekanizması bulunmaktadır. Bu mekanizmayı kullanarak, istediğiniz kişi ile konuşabilirsiniz. Aracın USB ve Bluetooth bağlantısı bulunmaktadır. Aynı zamanda radyo özelliği mevcuttur.

2021-Model-Renault-Kangoo-yakit-tuketimi

2024 Model Renault Kangoo Güvenlik

Renault kangoo araçları oldukça güvenlidir. Özellikle aracın isofix bağlantılı koltuklara sahip olması, çocuk koltuğunu güvenli şekilde araca bağlayabilir ve rahat şekilde yolculuk edebilirsiniz. Sürüş esnasında hava şartları nedeni ile kararma olduğu zaman, otomatik olarak yanan farlar devreye girmekte ve görüş mesafeniz sileceklerinizin çalışması ile daha iyi olmaktadır. Bu ise size güvenli, kazasız bir şekilde yolculuk yapmanızı sağlamaktadır. Aracın aynı zamanda hava yastığını devreden çıkarma özelliği bulunmaktadır. Aracın hava yastıklarının olması ise, araç sürücülerinin ne kadar güvenli şekilde yolculuk etmelerini düşünmektektedir. Sürücünün dışında ise, ön tarafta oturan kişinin hava yastığı, kaza anında hemen açılmakta ve kendisinin can güvenliği bu şekilde sağlanmaktadır.

2024 Model Renault Kangoo Konfor

Renault markasının kangoo modeli, hem teknolojiye hem de konfora ayak uydurmuş araçları arasında yer almaktadır. Acil fren destek sistemi ile araç kendini ve içerisindeki güvenli hale getiriyorsa, bir o kadar da konforunu düşünmektedir. Koltuklarının rahat olması ve sürücü koltuğunun seyir esnasında şoföre rahat bir sürüş keyfi sunması, aracın özellikleri arasında yer almaktadır.

2024 Model Renault Kangoo Boyutlar

5 adet kapı sayısına sahip olan renault kango modeli, 4282 mm uzunluğundadır. Aracın genişliği 1829 mm ve yüksekliği 1861 mm’dir. Güvenlik puanı ise 5 üzerinden 4’tür. Uygun fiyatlarda ve değişik renk seçeneklerine sahiptir.

2024 Model Renault Kangoo Fiyatı

2024 Model Renault Kangoo fiyatları dolar nedeniyle 2024 yılında bir miktar artış gösterdi. Fakat segmentine göre hala en uygun araç diyebiliriz.


2024 Model Renault Kangoo Touch 1.5 Blue dCi 95 bg 685,900 TL


2024 Model Renault Kangoo Cargo Maxi Joy 1.5 Blue dCi 95 bg 661,900 TL


2024 Model Renault Kangoo Yakıt Tüketimi

2024 Model Renault Kangoo Yakıt deposu hacmi 60 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 4.7 lt/100 km, Şehir dışı yakıt tüketimi 4.2 lt/100 km ve 2024 Model Renault Kangoo ortalama olarak 4.3 lt/100 km yakıt tüketiyor.

Yorumlar
  1. Ali dedi ki:

    Ne zaman gelecek türkiyeye

  2. Mesut çetinkaya dedi ki:

    Turkiyeye ne zaman gelecek

  3. SITTIK SELVİ dedi ki:

    Bekliyoruz

  4. Mustafa Karaca dedi ki:

    kango araç stoklarınızda varmı ?