Ankara’daki Saç Ekim Merkezleri +2024 Saç Ekimi Fiyatları

Ankara’daki Saç Ekim Merkezleri Fiyatları 2024, Ankara’daki Saç Eken En İyi Doktorlar, Ankara Saç ekim Hastaneleri ve Merkezleri Ücretleri 2024, Ankara ve Çevresinde Saç Ekimi Düşünenler İçin Çok Özel Bir Haber Hazırladık. Ankara’daki Saç Ekim Merkezleri Fiyatları ve Doktorlarının Özel Listesi Haberimizde… Ankara’da Saç Ekimi Yaptırmadan Önce Kesinlikle Haberimizi Okumalısınız. Listelediğimiz Tüm Firmalar Son Derece Başarılı ve Kalitelidir. Kesinlikle İşinde Uzman Doktorlardan Oluşan Merkezlerdir.

Saç dökülmesi sorunu yaşayanlar için modern tıbbın birçok çözümü var. Bunlardan en bilineni FUE, FUT veya FUE Z yöntemleri ile saç ekimi yaptırmak. Ankara saç ekim firmaları arasından en güvenilir ve sağlıklı işlem yapanları bir araya getirdik. Fiyat ve işlem yöntemlerine göre en uygun olanını seçebilir ve yeni saçlarınıza kavuşabilirsiniz. Saç ekimi konusunda Türkiye dünyada en tanınan ülkelerden biridir. Estetik cerrahide ulaştığımız noktalar sayesinde yurt dışından insanlar dahi Türkiye’ye saç ektirmeye gelmekte. Özellikle Türkiye’nin ve Dünyanın sayılı Saç Ekimi Doktorları olan Dr. Muhammet Özgehan, Profesör Doktor Tacettin Güçer, Doçent Doktor Serdar Gökrem,Op. Dr. Okan Özgür ÖZTURAN,Operatör Doktor Fatih Öktem, Dr. Hikmet Karayel gibi isimlerde Ankara’daki saç ekim merkezlerinden saç ekimi operasyonlarını yürütmektedir.

Ankara’da son dönemde saç ekimi merkezlerinin sayısıda hızla artıyor. Özellikle işin ehli olmayan ve sadece estetik uzmanları dahil saç ekimi uzmanıyım diye ortaya çıkmakta. Saç ekimi yaptırırken lütfen doktorunuzu iyi araştırın. Saç ekimi geri dönüşü çok zor bir estetik ameliyattır aslında. Ankara’daki en güvenilir ve en iyi saç ekim merkezleri listesini de işte bu yüzden hazırladık.Çok fazla mağdur olan insan olduğu için. Bu nedenle Ankara saç ekim merkezleri için aşağıdaki listemizi dikkatlice incelemenizi tavsiye ederiz.

sac-ekimi-merkezleri

En iyi saç ekim merkezleriAvrupa Yakası Saç ekim Merkezleri, izmir saç ekim merkezleri , Antalya saç ekim merkezleri ve Ankara saç ekim merkezleri değerlendirme haberlerimiz ile bölgenizdeki en iyi saç ekimi yapan merkezlerin ayrıntılarına ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz.Türkiye’de saç ekimi fiyatları 2024 rakamları ve Türkiye’nin En iyi saç ekimi doktorları konumuzda sitemize eklendi. Saç ekimi yaptırırken iğneden korkuyorum diyorsanız  (iğnesiz anestezi saç ekimi) hakkında tüm ayrıntıları da sizin için araştırdık tıklayın…

2024 Saç Ekimi Fiyatları Güncellendi .Okumak İçin Tıklayın

Ankara Saç Ekim Merkezleri ve Fiyatları 2024

Saç ekim işlemi güvenli ve steril bir ortamda yapılmadığı takdirde hastanın saç derisini çok ciddi şekilde yıpratabilir ve bir daha ekim yapılamaz hale de getirebilir. Bu nedenle de saç ekimi yaptırılacak yeri seçerken çok dikkatli olunmalı. Ankara’daki en iyi saç ekim merkezlerini sıraladık.

Tripaesthetic Saç Ekim Merkezi

Saç ekimi alanında ülkemizin en ünlü doktorlarından Dr. Muhammet Özgehan’ın üst düzey standartlara sahip kliniğidir. Dr. Muhammet Özgehan tüm ekimlerine kendi girer ekim olduğu anlaşılmayan sık ve doğal ekim yönleriyle ünlüdür. Pek çok ünlü ismin ekim yaptırdığı tripaesthetic üst düzey standartlara sahiptir.

Tripaestheticte ekim öncesi ücretsiz muayene ve saç analizi bizzat Dr. Muhammet Özgehan tarafından yapılır. Dr Muhammet Özgehan için hasta güvenliği ve operasyon başarısı her zaman en önceliklidir.

Ekimden önce yapılan kan testlerle hastanın kanla bulaşan bir hastalığını olup olmadığı, kanama ve pıhtılaşma durumu, anemisinin, diyabetinin, tiroit hastalığının yada enfeksiyonunun olup olmadığı değerlendirilir. Ayrıca çekilen EKG ile hasta kalp hastalıkları yönünden incelenir . tüm bu testlerden sonra ancak sağlık yönünden ekilen saçların tutmasını engelleyecek bir hastalığı olmayan ve saç ekimi operasyonunda sorun yaşamayacak hastalara ekim uygulanır.

Ekim boyunca damar yolu acık olan hastalara ekim boyunca mai ve ilaç desteği damar yolundan sağlanırken hastalar ekim boyunca kan basıncı, EKG, kan oksijen düzeyi ve kalp ritmi açısından moniterize edilerek izlenir kısaca TRİPAESTHETİC’e her şey olması gerektiği gibidir.TRİPAESTHETİC te saç ekimi işlemi kişiye özel planlanır  tecrübeli bir ekip ve iyi bir doktor tarafından uygulanır.

Micro cerrahi FUE ,DHİ, saç ,sakal ve kaş ekimi uygulamaları yapılmaktadır. Tripaesthetic şehir ve yurt dışından gelen hastalar için konaklama ,transfer ve tercüman hizmetleri de  sunar

Tripaesthetic Saç Ekim Merkezi  Saç ekimi fiyatları 15.000 TL ile 21.000 TL arasında değişmektedir.

Tripaesthetic Saç Ekim Merkezi  Sakal ekimi fiyatları 8.000 TL ile 15.000 TL arasında değişmektedir. Kaş Ekimi Fiyatları ise 6.000 TL ile 9.000 TL arasında ücretlendirilir fiyata ekim öncesi tüm testler ve ekim sonrası 4 prp ve 1 mezoterapi dahildir.

Tripaesthetic Saç Ekim Merkezi  İletişim Bilgileri:
Adres:  Prof.Ahmet taner Kışlalı mah 2800 sok no 6 Çayyolu CANKAYA / ANKARA
Tel : 03122410741 -05327220233-05327220294


Ankara International Saç Ekim Merkezi

Doçent Doktor Serdar Gökrem tarafından kurulan ve yönetilen International Saç Ekim Merkezi FUE yöntemiyle saç ekimi yapmaktadır. FUE yöntemi de tıpkı FUT gibi işlemektedir ancak enseden alınan kökler ekim yapılacak bölgeye yerleştirilmeden önce PRP işlemine tabii tutulur. PRP saç kökünün ve gövdesinin güçlendirilmesi için yapılan tıbbi bir işlemdir. Ardından saç derisine açılan kanallara greftler tek tek yerleştirilir. Bu işlem yaklaşık olarak 5-8  saat sürmektedir. Ankara saç ekim merkezleri arasında en hızlı operasyon süresini  FUE yöntemi ile saç ekimi yapanlar sunabilir; çünkü FUE yönteminde birden fazla kök aynı anda greft haline getirilebilmektedir. Ortalama operasyon bedelleri 19.000 TL’den başlamaktadır.

Ankara International Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres: Kazım Özalp Mah. Uğur Mumcu Caddesi Numara: 6 Çankaya / Ankara
Telefon: 0 (312) 494 05 27


Este Anka Saç Ekim Merkezi

Este Anka, Profesör Doktor Tacettin Güçer ve ekibi tarafından 2008 yılında kurulmuştur. Saç ekiminin riskli bir iş olduğunu belirten Prof. Dr. Güçer, bu ve benzeri estetik operasyonların uzmanları tarafından yapılmasını öneriyor. Eğer yanlış ellere güvenilirse maalesef geri dönüş çok zor olabilir. Ankara saç ekim kuruluşları arasında Este Anka öne çıkan bir kuruluştur. FUE tekniği ile ekim yapılmaktadır ve greft miktarına göre fiyat değişse de ortalama 13.000 TL bir ücretlendirme yapılmaktadır. Net bir fiyat almak isteyenler Este Anka ile iletişime geçip saçsız bölgenin fotoğrafını gönderebilirsiniz. Doktorlar tarafından incelenen fotoğraftan kaç tane greft gerekeceği tahmin edilebilir ve buna göre bir fiyat verilir.

Este Anka Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres:Gaziosmanpaşa Mah, Uğur Mumcu Caddesi Numara: 98/5, Çankaya / Ankara
Telefon: 0(505) 563 72 47


Fehmi Armani Özel Ankara Cerrahi Merkezi

1998’de kurulan Fehmi Armani Saç Ekim Merkezi bugüne değin 15.000’den fazla saç ekip operasyonu gerçekleştirmiştir. 3 farklı yöntem ile saç ekimi yapılabilmektedir. DHİ, FUE ve FUT yöntemlerinden tercih edilen ile saç ekimi yapılabilir. Yönteme ve saçsız bölgenin büyüklüğüne göre fiyatlar değişmektedir. Ortalama 12.000 TL’den başlayan fiyatlarla yeni ve ışıl ışıl saçlarınıza kavuşabilirsiniz. Saç ektirmek isteyenlere çoğunlukla DHİ yöntemi tavsiye edilir. Acısız ve hızlı bir yöntemdir. FUE ve FUT’a göre kalıcılığı ve dayanıklılığı daha yüksektir. Bu nedenle de yurt içinden ve yurt dışından birçok kişi Fehmi Armani’nin uzmanlığına kendilerini emanet etmekte.

Fehmi Armani Özel Ankara Cerrahi Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres: Aşağı Öveçler Mah. 1332. S. Numara: 15 Çankaya / ANKARA
Telefon: 0312 236 00 77


Elmas Ankara Saç Ekim ve Estetik Cerrahi Merkezi

Ankara saç ekim merkezleri arasında mikro FUE tekniğini en etkin şekilde uygulayan firma Elmas Estetik Cerrahi Merkezi’dir. Normal FUE tekniğinde alınan saç kökleriyle birlikte bölgedeki dokudan da parçalar alınmaktadır. Bu dokular, saç ekimi yapılacak bölgedeki dokularla uyuşamayıp sonradan seyrelmeye neden olabilmektedir. Ayrıca operasyon sonrasında iyileşme sürecini de uzatırlar. Mikro FUE’de ise saç kökü ile birlikte gelen doku miktarı yok denilecek kadar azdır. Bu sayede kanallara çok daha kesin ve sağlıklı şekilde nakil yapılabilmektedir. Elmas Saç Ekim Merkezi’nde ortalama saç ekim ücreti 14.000 TL’dir.

Elmas Ankara Saç Ekim ve Estetik Cerrahi Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres: Mutlukent Mahallesi, Binsesin Sitesi, 1966. Cadde 1967. Sokak. Numara: 20 Ümitköy / Çankaya / ANKARA
Telefon: 0(312) 236 45 15


Dr. Hikmet Karayel Ankara Saç Ekim Merkezi

FUE ve FUT yöntemleri ile saç ekimi operasyonu gerçekleştiren Dr. Hikmet Karayel, alanında deneyim ve tecrübeye sahip bir isimdir. Birçok estetik cerrahi  kongresinde yer almış ve tıb derneğinde görevlendirilmiştir. Dr. Hikmet Karayel’in saç ekim merkezinde son teknoloji cihazlar ile FUE ve FUT teknikleri uygulanarak saç ekimi yapılabilmektedir. Operasyonlar genelde tek seferde 4 ile 8 saat aralığında sürmektedir. Operasyon sürecince hasta hiçbir ağrı hissetmemektedir. Ancak operasyon sonrasında birkaç gün boyunca aktivitelere dikkat edilmesi gerekir. Ardından da yepyeni saçlar ile mutlu hayatınızın kalanına devam edebilirsiniz. Operasyon ücretlendirmesi 12.000 TL’den başlamaktadır.

Dr. Hikmet Karayel Ankara Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres: Kocatepe Mahallesi, İnkılap SK. Numara: 27 Kızılay / Ankara
Telefon: 0 (530) 884 4123 – 0 (312) 418 03 03


Fatih Öktem Ankara Saç Ekim Merkezi

Operatör Doktor Fatih Öktem ve ekibi F.U.T. ve F.U.E. teknikleri ile saçları dökülenlerin kurtarıcısı oluyor. Ankara saç ekim merkezi olarak kurulan ve  15.000 TL’den başlayan fiyatlarla garantili saç ekimi yapan firma, bugüne kadar yüzlerce kişiyi tedavi etmiştir. Saç dökülmesi aslında bir hastalık durumudur. Sağlıklı insanların saçlarında iklimden ve bakımdan dolayı değişimler olsa da dökülmelerin görülmemesi gerekir. Stresten, genetik aktarımdan dolayı saçlar dökülebilir. Neyse ki modern tıp bu sorunu kökünden çözüyor. Fatih Öktem’in uzmanlığı ile dökülen saçlarınızı geri getirebilir ve görünmek istediğiniz gibi görünebilirsiniz.

Fatih Öktem Ankara Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres: Ümit Mahallesi 2432. Cadde Numara: 58/11 Ümitköy/Çankaya/Ankara
Telefon: 0(312) 240 39 99 – 0(312) 240 39 06


Estetik International Ankara Saç Ekim Merkezi

Estetik International Operatör Doktor Bülen Cihantimur, Yücel Sarıaltın, Medine Kantürk, Rıza Kantürk, Murat Can gibi her biri birbirinden yetenekli ve deneyimli isimleri bir arasında bulunduruyor. Ankara saç ekim kuruluşları arasında en büyük ekibe sahip firma olduğu söylenebilir. Her metod ile her cilt tipine ve saça göre saç ekimi yapılabilmektedir. Operasyon ücretleri hakkında detaylı bilgi için iletişim kurabilirsiniz. Ortalama saç ekim bedelleri ise 15.000 TL’dir. Saç ekim operasyonu sonrasında herhangi bir komplikasyon yaşanması ihtimali çok düşüktür ve başarı oranı oldukça yüksek bir kuruluştur. Yanı sıra sakal, bıyık ve kaş ekimi, diğer estetik cerrahi operasyonları için de hizmet vermektedirler.

Estetik International Ankara Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres: Kavaklıdere Mah. İran Cad. 6/3 Çankaya / ANKARA
Telefon: 444 77 07


Naturel Hair Saç Ekim Merkezi Ankara

Saç ekimi konusunda araştırma yaparken belkide en çok ismini duyacağınız firmalardan biride Naturel hair’dir. Naturel hair bünyesinde 22 yılda 20.000 den fazla saç ekimi gerçekleştirmiş bir saç ekim merkezidir.Saç Ekimi Operasyonlarını başarı ile yürüten Op. Dr. Okan Özgür ÖZTURAN, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Mezundur.2000 li yılların başlarından beri Saç Ekimi teknikleri olan Fut,Fue ve Dhi (kalem) yöntemlerini Sağlık ekibi ile birlikte başarılı bir şekilde uygulamaya devam etmektedir. Sağlık Bakanlığından onaylı kaliteli ve başarılı saç ekimleri sunmak ilk amacıdır.Sadece Türkiye den değil Almanya,Hollanda,Fransa gibi Avrupa ülkelerinden yoğun bir şekilde saç ekimi için Naturelhair’ e memnun referanslarla gelmektedirler.Naturelhair,saç ekimi konusunda yeni tüm teknolojileri çok yakından takip etmekte,Estetik cerrahi uzmanları ve sağlık ekibi ile saç ekimlerini gerçekleştirmektedir.Kişinin saç ihtiyacına göre ve donör durumuna göre farklı ekim yöntemleri sunmaktadır.Malesef Türkiye de sağlık personeli olmadan bir çok firma saç ekimi işlemi yapmakta ve hastaları sıkıntıya sokmaktadır.Saç ekim sonuçları doğallık ve sıklık açıdan çok önemlidir.Dünya saç örgütünün de kabul ettiği son iki teknik vardır.Fue ve Dhi yani kaelm tekniği. Ortalama fiyatlar ekim yapılacak bölgeye bağlı olarak 11.000 TL ile 17.000 TL arasında değişmektedir.

Naturel Hair Saç Ekim Merkezi
Adres :Yukarıbahçelievler mah.Aşkaabat cad.(Eski 7.cadde)No:42/2   Çankaya/ANKARA
Telefon:0312 212 42 42  / WhatsApp: 0532 457 52 31


Yukarıdaki saç ekim merkezleri tamamen forum ve internet üzerindeki yorumlardan derlenmiştir. Herhangi bir sorunuz, düzeltme isteğiniz yada bilgi için korkmazhaber34@gmail.com adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar
  1. Cihan kayar dedi ki:

    Bende Ankarada saç ekimi yapan firmaları araştırıyorum. Bilgi için teşekkürler. Fiyatları kontrol ettim doğru

  2. Mahmut Yıldırım dedi ki:

    Ankara da Fatih Ökten e saç ekimi yaptırdım . çok başarılı bir doktor. Diğerlerine göre daha uygun fiyatlı. Ankara’da saç ekimi için bence ilk tercih olabilir kesinlikle bir gorunun. Kısaca aslında tam memur işi saç ekimi yapıyor. Ucuz ve kaliteli saç ekimi.

    1. ramazan dedi ki:

      Ankara’daki saç ekim merkezleri son derece iyi. Ben 2/3 tanesini gezdim. İstanbul’a gidecektim ama Ankara’da da çok iyi saç ekim merkezleri varmış. Hiç uzaklara gitmeye gerek yok

  3. Adem dedi ki:

    Ankara da en iyi saç ekimi yapan doktor kim. Saç ekim merkezleri tamam ama en iyi doktorda önemli. Kellik ten bıktım. Artık saç ektirmek istiyorum. Ankara’da saç ekimi yaptıranlar yorum yazabilirsiniz

  4. yusu Akdoğan dedi ki:

    Şahin hocamda saç ektirdim tavsiye ederim çok iyi adam. Bence Ankara’da saç ekimi için tek adres. Hem fiyat çok uygun hemde kalitelidir. Ankara’da en ucuz ve en kaliteli saç ekimi yapan yerdir.

  5. Ahmet dedi ki:

    Ankara’da ki en iyi saç ekimi yapan doktor bence Muhammed hoca. Ben kel değilim ama arkadaşım onda saç ektirdi. Son derece memnun kaldı. Şimdi ekilen saçları sırma gibi hiç belli olmuyor ekildiği.

  6. Samet dedi ki:

    Ankara’da saç ektirmek istiyorum Ankara saç ekimi fiyatları ve yorumları önemli. Tavsiyelerini not aldım. Arayıp bilgi Alicam bu firmalardan

  7. Kenan uğur dedi ki:

    Ankara’da saç ekimi diğer illere göre daha uygun hemde daha iyi doktorlar var. Ankara’daki en iyi saç ekim merkezleri listesine bir kaç merkez daha eklenmeli bir sürü merkez var. İşini iyi yapan. Saç ekimi çok önemli bence. Hayatınız değişiyor. Bu yüzden size tavsiyem paranız varsa en iyi yerde saç ekimi yaptırmanız.

  8. Kadir dedi ki:

    Ankara’da çok iyi saç ekim merkezleri var. Bence iç Anadolu bölgesinin en iyi saç ekim merkezleri burada. Doktor ismi vermek istemiyorum ama Muhammet hoca gerçekten işin uzmanı.