Antalya Saç Ekim Merkezleri + 2024 Antalya Saç Ekimi Fiyatları

İstanbul ve İzmir’den Sonra En Fazla Saç Ekimi Yapılan İl Antalya. Dünyaca Tanınmış Saç Ekimi Doktorları Antalya Saç Ekim Merkezlerinde Saç Ekimi Operasyonlarını Sürdürmekte. Antalya Sağlık Turizmi Denildiğinde Dünyada İlk Tercih Haline Geldi. Antalya’daki En Başarılı En Çok Tavsiye Edilen Saç Ekimi Merkezleri ve Doktorlarını Sizin İçin Derledik…

Antalya Saç Ekim Merkezleri ve Fiyatları 2024

Antalya denildiğinde ilk sadece Türkiye’nin değil dünyanın en güzel tatil merkezlerinden biri. Her yıl milyonlarca insan dünyanın 4 bir tarafından Antalya’ya gelmektedir. Fakat yakın zamanda sadece tatil değil hem tatil hemde saç ekimi için dünyanında ilk tercihlerinden biri haline geldi. Dünyanın ilk tercihi dememizin ilk sebeplerinden biri ise Hemde Antalya’da dünyaca ünlü saç ekimi doktorlarımızın bulunması hemde fiyat olarak diğer ülkelere göre son derece uygun olmamız. Antalya’ya gelip güzel bir tatil yaptıktan sonra hayatınızı da 1 günde değiştirebilir ve kellik probleminiz den kurtulabilirsiniz. Antalya’daki en iyi saç ekim merkezleri haberimizi okumadan kesinlikle Antalya’da saç ekimi yaptırmaya karar vermeyin.

Genellikle planlama ise söyle yapılmakta. Sizin 15 gün tatiliniz varsa tatilinizin son 2 gününü saç ekimi için ayırmanız yeterli olmakta. Bu sayede Antalya’da muhteşem bir tatil yapmış olacaksınız hemde estetik bir şekilde saç ekimi yaptırarak kellik probleminden kurtulmuş olacaksınız. Saç ekimi Antalya’da hem keyifli hemde çok uygun. Sadece dünyadaki saç ekimi fiyatlarına göre değil İstanbuldaki fiyatlara göre bile son derece uygun.

Sağlık turizmi konusunda Antalya dünyada ilk sıralara gelmekte ve Dünyada hem bu kadar güzel bir tatil cenneti hemde sağlık açısında tüm imkanların sunulduğu bir yer neredeyse yok. Antalya saç ekimi konusunda bir cennet diyebiliriz. Çok iyi saç ekim uzmanları olması , Tatil imkanı ve saç ekimine uygun havasıyla Antalya saç ekim merkezleri kesinlikle sadece Türkiye’de değil dünyada da çok fazla tercih edilmekte.

En iyi saç ekim merkezleriAvrupa Yakası Saç ekim Merkezleri, izmir saç ekim merkezleri , Antalya saç ekim merkezleri ve Ankara saç ekim merkezleri değerlendirme haberlerimiz ile bölgenizdeki en iyi saç ekimi yapan merkezlerin ayrıntılarına ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz.Türkiye’de saç ekimi fiyatları 2024 rakamları ve Türkiye’nin En iyi saç ekimi doktorları konumuzda sitemize eklendi. Saç ekimi yaptırırken iğneden korkuyorum diyorsanız  (iğnesiz anestezi saç ekimi) hakkında tüm ayrıntıları da sizin için araştırdık tıklayın…

antalya-sac-ekimi-en-iyi-sac-ekim-merkezleri-fiyatlari

2024 Saç Ekimi Fiyatları Güncellendi .Okumak İçin Tıklayın

Sizler için Antalya bölgesindeki en kaliteli , en iyi ve en çok tercih edilen saç ekimi doktorlarını ve saç ekimi merkezlerini listeledik.

Antalya En İyi Saç Ekim Merkezleri ve Fiyatları 2024

Antalya saç ekimi için dünyadaki en güzel ve en tecrübeli doktorların bulunduğu bu cennet. Hem tatil yapacaksınız hemde işinin ehli muhteşem estetik bir şekilde dünyanın en iyi doktorları tarafından saç ekimi işleminiz yapılacak ve mutlu bir şekilde tekrar yaşadığınız yere döneceksiniz. Hayatınıza yenilik gelecek.

Saç ekimi konusunda en uygun fiyatlı ve en kaliteli merkezleri kullanıcı yorumları ve firmalar hakkındaki şikayetleri inceleyerek hazırladık. Antalya saç ekimi fiyatları ise firmalarla irtibata geçilerek hazırlanmıştır. Yinede karar verdikten sonra saç ekimi merkezine giderek pazarlık yapmayı ihmal etmeyiniz.


A plast Saç Ekimi ve Estetik Merkezi

İstanbul ve Ankara Merkezli Aplast saç ekimi merkezi Antalya bölgesinde saç ekimi için ilk tercihlerden biri. Özellikle Op. Dr. Gökhan Özerdem tarafından işlemler steril ortamda gerçekleşmekte. Ayrıca İstanbul bölgesinde de şubeleri bulunmakta. A plast Saç Ekim Merkezinden saç ekimi yaptıranların yorumları ise son derece iyi. Olumsuz neredeyse yorum bulamadık. Estetik olarak son derece uygun ve kaliteli işler çıkarmaktalar. Fiyat aralıkları ise 15.000 TL ile 22.000 TL arasında değişmekte. Bu fiyat saç ekimi yapılacak alanın büyüklüğüne göre değişmekte. Önceden kesinlikle randevu alınarak gidilmesi gerekmektedir.

A plast Saç Ekimi İletişim Bilgileri :
Adres : Metin Kasapoğlu caddesi Gökhan İş merkezi No: 21 B Blok Kat: 3/14 Muratpaşa /Antalya
Telefon : +90 242 322 93 90


New Hairline Saç Ekim Merkezi

Antlaya bölgesinde Medical Parkta saç ekimi yapılmaktadır. Sadece Türkiye’den değil Tüm dünyadan saç ekimi için ilk tercihler arasında yer almaktadır. İnternet üzerinde ki yorumları incelediğimizde olumsuz yorum bulamadık. Gerçekten de neredeyse yüzde yüz başarı ile saç ekimi yapmaktalar. Antalya’nın en çok tercih edilen tatil bölgelerinden olan Lara da bulunmaktadır. Hastane ortamında sorunsuz ve estetik bir saç ekimi istiyorsanız tercihleriniz arasında olmalıdır. New Hairline saç ekim merkezi fiyat aralığı ise ortalama 14.000 TL ile 20.000 TL arasında değişmektedir. Tabi ki fiyat için muayene olmanız gerekmekte ve saç ekimi yapılacak alana göre fiyat verilmesi gerekmekte.

New Hairline Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri :
Adres :
Fener Mahallesi Tekelioğlu Caddesi No: 7 Lara / Antalya Medical Park Hastanesi
Telefon : +90 242 328 00 02


Özel Mediface Saç Ekim Merkezi

Saç ekimi konusunda Özel Mediface Tıp Merkezi de güzel bir tercih olacaktır. Antalya bölgesindeki saç ekimi fiyatlarına göre daha uygundur ve diğer saç ekimi merkezlerinden bir farkı yoktur. Hastane ortamında saç ekimi yapılmaktadır. Son derece başarılı saç ekimi sonuçları almaktadır. İnternet üzerindeki yorumlarını ve saç ekimi yaptıranların yorumlarını aldığımızda olumsuz yorum ile karşılaşmadık. Kaliteli ve tecrübeli bir kadrosu bulunmaktadır. Saç Ekimi haricinde bir çok konuda estetik hizmeti vermektedir.

Özel Mediface Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri : 
Adres: Yeşilbahce Mahallesi 1471 Sokak Giritli Ali Bey Sitesi 2. Villa Muratpaşa – Antalya / Türkiye
Telefon : +90 242 339 72 72


Hair Med Saç Ekim Merkezi

Antalya bölgesindeki sadece saç sakal ve kaş ekimi yapan merkezlerden biridir. Tamamen saç ekimi üzerine çalışmalar yapmaktalar. Yılda 500 üzerinde hastanın saç ekimi yaptığı belirtilmekte. İncelediğimiz yorumlara göre olumsuz bir yorum bulamadık. Antalya’da saç ekimi için tercih edebileceğiniz kliniklerden biri. Zaten saç ekimi işlemlerini de son derece steril temiz ortamlarda yapmaktalar. Saç ekimi fiyat aralıkları ise ortalama 23.000 TL ile 27.000 TL arasında değişmekte. Ayrıca sakal ekimi ve kaş ekimi de uygun fiyatlara yapılmakta.

Hair Med Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri :
Adres : Gebizli Mah. 1116 Sok. No:4 Muratpaşa / Antalya
Telefon : + 90 242 345 66 88


İce Fue Saç Ekim Merkezi

Antalya bölgesinde İce Fue Teknolojisini kullanarak saç ekimi yapan bir merkez. İce fue teknolojisi aslında saçlar ekim için ense ve yan bölgelerden çıkarıldıktan sonra saçlar canlılığını ve kalitesini kaybetmemesi için yapılan bir yöntemdir. Özel geliştirilmiş cihazlarla saçlar şoklanır ve bekleme sürecinde kalite kaybı yaşamaz. Antalya bölgesinde yeni saç ekim merkezlerinden biridir. Fakat yorumlarını incelediğimizde herhangi bir olumsuz yorum ile karşılaşmadık. Fiyat aralıkları 15.000 TL ile 19.000 TL arasında değişmektedir. Saç ekimi konusunda Çoşkun Öğen yani Türk Sinemasından tanıdığımız Tecavüzcü Coşkun da bu merkezde saç ekimini yaptırmış ve olumlu sonuçlar almıştır.

İce Fue Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri :
Adres :
Yenigün mah. Mevlana Cad. No:54/A Midtown Plaza 2 Ofisleri A Blok Kat:4 D:21 Muratpaşa/ANTALYA
Telefon : +90 546 542 35 35


Rotalife Saç Ekimi Merkezi

Rotalife saç ekim merkezi Antalya bölgesinde en tecrübeli saç ekimi yapan merkezlerden biridir. Neredeyse 2000 yılından bu yana binlerce başarılı saç ekimi operasyonu gerçekleşmiştir. Uzman kadrosu ile son derece başarılı sonuçlar almaktadır. Saç ekimi sakal ekimi ve kaş ekimi konusunda son derece iyi sonuçlar alınmaktadır. İstanbul , İzmir ve Antalya olmak üzere 3 merkezleri bulunmaktadır. Rotalife Saç Ekim merkezi saç ekimi ücretleri ise ortalama 18.000 TL ile 22.000 TL arasında değişmektedir.

Rotalife Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri :
Adres :
Şirinyalı Mah. İsmet Gökşen Cad. No: 132, 07160 Muratpaşa/Antalya
Telefon : 0532 300 04 86


Yukarıdaki listede bulunan saç ekimi merkezleri tarafsız olarak seçilmiş ve listelenmiştir. Listeleme de sıralamanın önemi yoktur. Tüm merkezler alanında en başarılı merkezlerdir. Rahatlıkla iletişime geçebilir ve saç ekimi yaptırabilirsiniz.

Görüş Öneri ve istekleriniz için korkmazhaber34@gmail.com adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar
  1. Selahattin çağ dedi ki:

    Hem saç ekimi hem tatil süper valla. Almanya’da oturuyorum yazın Antalya da hem tatil yapicam hemde saç ektiricem. Hem Almanya’dan daha ucuz saç ekimi hemde Almanya’da bu kadar kaliteli saç ekimi yapmıyorlar

  2. İsmail yildiz dedi ki:

    Selamın aleyküm ben Antalya da tatil satın aldım. Tatilin son günü saç ekimi yaptırmak istiyorum. Nasıl ayarlıyoruz. Birde hangi merkez en iyisi saç ekimi yaptıranlar yazabilir mi Antalya’da yorumlarını rica ediyorum.

  3. Cengiz dedi ki:

    Antalya’da bu yaz tatil aldım . Nasıl Antalya’da saç ekimi için zaman planlarim. Saç ekim merkezleri için rezervasyon yapmamda gerekiyor sanırım Antalya’da iki işi birden halledeyim

  4. İsmet yildiz dedi ki:

    Antalya’da saç ekimi cin çok fazla saç ekim merkezi var. Fakat bence Türkiye’nin en iyi saç Ekim merkezleri İstanbul’dan sonra Antalya’da. Ben hakan doganayda saç ektirdim çok memnunum

  5. muzaffer çelik dedi ki:

    Antalya’da saç ekimi denildiğinde ilk yer rota life. Reklam olsun diye demiyorum. Antalya’da saç ekimi yaptıracaksanız sakın bahar ayında yaptırmayın sonbaharda yaptırın. Saç ekimi icin doktor çok önemli.