Astrolog Filiz Özkol 2024 Burç Yorumları ve Gelecek Analizleri

Filiz Özkol 2024 Yılında Burçları Sizler İçin Değerlendirdi. Bizde Özetini Çıkardık. Filiz Özkol 2024 Burç yorumları, Filiz Özkol 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları, Aşk Para ve Sağlık Yorumları

Astrolog Filiz Özkol 2024 Burç Yorumları ve Gelecek Analizleri

Ünlü astrolog Filiz Özkol, astrolojiye lise yıllarında merak sardı ve bu ilgisini profesyonelliğe dökmek için bir çok çalışmalara imza attı. Astrolojiye olan ilgisi iş hayatının içine kadar girdi. Radyo programcılığı yaptığı dönemlerde astroloji saatleri düzenleyerek bilgilerini insanlara aktaran Filiz Özkol, aynı zamanda astroloji ile ilgili köşe yazarlığı yapmıştır. İlerleyen yıllarda astroloji ile insan ilişkileri ile ilgili tv programı yapmıştır. Astroloji ve insan arasındaki bağ her zaman ilgisini çektiği için artık bu konuda profesyonelleşmiş ve 3 tane kitap yazmıştır. Şuan Türkiye de yazıları ve yorumları en çok aranan astrologlar arasında yer almıştır.

filiz-ozkol-burc-yorumlari-2017

Filiz Özkol 2024 Koç Burcu Yorumları (21 mart-20 nisan)
filiz-ozkol-2017-koc-burcu-yorumları

Koç burcu ve yükseleni koç olanlar yeni yılda parasal konularınız önem kazanırken yeni iş imkanları ve kariyerde yükselişler söz konusu olabilir. Yeni yılda yıl genelinde aile ve akraba ilişkilerinde olumlu gelişmeler olabilir. Karakterinizde sorunlu olan yönlerinizi fark edebilir ve bu konuda çabalaya bilirsiniz. İlişkisi olmayan koçlar aşk kapılarınızın sonuna kadar açık olduğu 2024 de sürpriz ilişkiler yaşayabilirsiniz. Yeni yılda önemli bir sağlık sorununuz görülmeyebilir.

Filiz Özkol 2024 Boğa Burcu Yorumları (21 nisan-21 mayıs)
filiz-ozkol-2017-boga-burcu-yorumları

İş hayatınızda sergilediğiniz kararlı duruş tüm bir yıl devam edebilir.Bu size kariyerinizde terfi olarak dönebilir. Maddi konularda yeni yılda bir çok fırsat yakalayabilir ve değerlendirebilirsiniz. Hayatınızda hiç olmadığı kadar şükretmeniz gerektiğini anlayacağınız bir yıl olabilir. Beslenmenizi düzene soktuğunuz taktirde önemli bir sağlık sıkıntısı yaşamayabilirsiniz.

Filiz Özkol 2024 İkizler Burcu Yorumları (22 mayıs-21 haziran)
filiz-ozkol-2017-ikizler-burcu-yorumları

Hızlı iş temposu giderek artan seyahat planları ve yollarda geçen zamanınız işte bu sizin 2024 de iş hayatınızın kısa bir özeti olabilir. Gezegenlerin burcunuzla hareketinden ortaya çıkan enerji size şans getirebilir. Hatalarınızdan ders çıkaracağınız ve olgunlaşacağınız bir yılda olabilirsiniz. Sağlığınıza zararı olacak alışkanlıklarınızdan kurtulmalısınız bunun için yeni yılın ortaları kararlı adımlar atabilir ve olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Filiz Özkol 2024 Yengeç Burcu Yorumları (22 haziran-22 temmuz)
filiz-ozkol-2017-yengec-burcu-yorumları

Yeni yılın ilk aylarında hukuksal sorunlar yaşayabilir ve sıkıntılı günler içine girebilirsiniz. Yeni yılda da geleceğe dair dilekleriniz de ısrarcı ve kararlı olmak sizi sonuca ulaştırabilir. Mayıs ayında gökyüzünde oluşabilecek yeni ay size yeni başlangıçlar sunabilir. 2024 de Aşk , romantizm ve duygusal ilişkilerde şanslı olabilirsiniz. Gezegenlerin etkisiyle enerjinizin artacağı ,maddi konularda rahatlığa ulaşacağınız bir yılda olabilirsiniz. Önceki sağlık sorunlarınızın tekrarlama riski olabilir,dikkatli olmalısınız.

Filiz Özkol 2024 Aslan Burcu Yorumları (23 temmuz-23 ağustos)
filiz-ozkol-2017-aslan-burcu-yorumları

İnsanlarla iletişiminizin arttığı ve ikili ilişkilerde sorunsuz bir yıl geçirebilirsiniz. Evlilik ortaklık ve aşk konularında hareketlenmeler olabilir. Maddi konularda ufak sorunlar yaşayabilir ve önlem alma gereği duyabilirsiniz. Yeni yılın ikinci yarısından itibaren alacağınız kararlar da şans sizin yanınızda olabilir ve çözümler yanı başınızda olabilir. Göz sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Filiz Özkol 2024 Başak Burcu Yorumları (24 ağustos-22 eylül)
filiz-ozkol-2017-basak-burcu-yorumları

Geçmiş senede arkadaşlarınızla yaşanan sorunların fark edilmeyen yönleri yeni yılda bir bir su üzerine çıkabilir. Sorunların çözümüne dair adımlar tarafınızdan atılabilir ve olumlu sonuçlar alınabilir. Yeni yıl sosyal hayatınızın oldukça hareketli olduğu bir yılda olabilirsiniz. Maddi konularda ekonomik açılımlar,kredi çekmek gibi yükümlülükler söz konusu olabilir. Sağlığınız ile ilgili adımlar atmak için beklememeli ve olabilecek sorunlar için önlem almak isteyebilirsiniz.

Filiz Özkol 2024 Terazi Burcu Yorumları (23 eylül-23 ekim)
filiz-ozkol-2017-terazi-burcu-yorumları

Terazi burcu ve yükseleni terazi olanlar yeni yıl sizler için bir çok yeniliği beraberinde getirebilir. Yeni iş imkanları, terfiler, evli olanlar için bebek, ilişkisi olanlar için evlilik teklifi olabilir. Diyet ve spor için tüm bir yıl uygun zaman olarak değerlendirilebilir. Nörolojik rahatsızlıklarınız ilerleme kaydedebilir bu nedenle kontrollerinizi aksatmadan yaptırmalısınız.

Filiz Özkol 2024 Akrep Burcu Yorumları (24 ekim-22 kasım)
filiz-ozkol-2017-akrep-burcu-yorumları

Yeni yılın gelmesiyle sıkıntılı zamanlar sona eriyor ve daha huzurlu , verimli adımlar atabileceğiniz bir yıl içerisinde olabilirsiniz. Eğitim ve yurt dışı konularında adım atma şansınız olabilir. İş seyahatleriniz kendinize vakit ayırmanıza engel olabilir.Bu durumdan şikayetçi olanlar olabilir. Aile bağlarınızın ziyaretler ile daha da kuvvetleneceği mutlu bir yıl geçirebilirsiniz. Sağlık anlamında yapmak istediğiniz ama kararsız olduğunuz dönemler geride kalıyor yeni yıl size kararlılıkta getiriyor ve estetik operasyon düşünen akrep ve yükseleni akrep olanlar gezegenlerin enerjisi bu konularda sizi destekliyor olabilir.

Filiz Özkol 2024 Yay Burcu Yorumları (23 kasım-21 aralık)
filiz-ozkol-2017-yay-burcu-yorumları

Yeni yıl kısa iş seyahatleri ile başlayabilir. Hayatınızda rasyonel kararlar alabilir ve uzun vadede yatırım anlamında sergilediğiniz tutumu değiştirebilirsiniz. Yatırımlarınız artabilir ancak çevrenize yaptığınız harcamalar şuan olmasa da artarak yeni yıl sonuna doğru sorun olabilir. Eğitim konularında olumlu gelişmeler ve yıl ortasında kültür gezilerine katılabilirsiniz. Yeni yıl siz yay burçları ve yükseleni yay olanlar için değişikliklerin yılı olabilir. Ailenizde yaşanabilecek sağlık sorunlarının sizde yarattığı üzüntü ruhsal anlamda sizi yıpratabilir.

Filiz Özkol 20120 Oğlak Burcu Yorumları (22 aralık-20 ocak)
filiz-ozkol-2017-oglak-burcu-yorumları

Oğlak burcu ve yükselen oğlaklar maddi konularda kazancınızın arttığı,yeni ek iş imkanlarının tarafınızdan keşfedildiği, birçok konuda en yakınımızdakilerin desteğini devamlı arkanızda hissettiğiniz, aile hayatınızın muntazam ilerlediği Güzel bir yıl içerisinde olabilirsiniz. Ufak iletişim problemleri yaşayabilir empati yaparak üstesinden gelebilirsiniz. Fazla kilolarınız ve dikkat etmeniz gereken bir takım kronik rahatsızlıklarınız ortaya çıkabilir.

Filiz Özkol 2024 Kova Burcu Yorumları (21 ocak-18 şubat)
filiz-ozkol-2017-kova-burcu-yorumları

Yeni yılın ortalarına kadar mali konularda temkinli olmakta ve lüks tüketimden uzaklaşmakta fayda görebileceğiniz bir yılda olabilirsiniz. Ailenizle ortak zaman dilimleri içerisinde hiç olmadığınız kadar yer alabileceğiniz bir yıl içerisinde olabilirsiniz ve bu ortak paylaşımlar uzun vade de size mutlu ve huzur dolu bir hayat sağlayabilir. Sağlıkla ilgili konularda yeni yılın ortaları adım atmanız için en uygun zaman olacaktır ve check-up yaptırmakta fayda görmeye bilirsiniz.

Filiz Özkol 2024 Balık Burcu Yorumları (19 şubat-20 mart)
filiz-ozkol-2017-balik-burcu-yorumları

Çalışma hayatınızdaki sıkıntılarınızın maalesef giderek artabileceği ve çalışma saatlerinizin tüm bir yıl geçen yıla nazaran daha uzun olabileceği bir yılda olabilirsiniz. Bu durum sizde stres ve stresle birlikte bir çok sağlık sorunu yaratabilir. Kendinize vakit ayırmada zorlanacağınız ve bu konuda da sevdiklerinizle sıkıntı yaşayabilirsiniz. Maddi konularda gelecek kaygısı hüküm sürebilir.

Filiz Özkol Yorumlarından Derlenmiştir.

2024 Yılı Tüm Astroloji Uzmanlarının Yorumları

Rezzan Kiraz 2024 Burç Yorumları ve Özel Burç Analizleri

Nuray Sayarı 2024 Burç Yorumları ve Gelecek Tahminleri

Susan Miller 2024 Burç Yorumları Analizi ve Gelecek Tahminleri

Tuğçe Işınsu 2024 Çok Özel Burç Yorumları ve Analizleri

Dinçer Güner 2024 Burç Yorumları ve Gelecek Tahminleri

Zeynep Turan Burç Yorumları 2024 ve Gelecek Tahminleri

Şenay Yangel 2024 Burç Yorumları ve Özel Gelecek Tahminleri

Su Karakuş 2024 Burç Yorumları ve 2024 Yılı Özel Analizler

Hande Kazanova 2024 Burç Tahminleri ve Yıllık Özet Değerlendirmesi

Hülya Balıkavlayan 2024 Burç Yorumları ve Özel Tahminleri

Öner Döşer 2024 Burç Yorumları ve 2024 Yılı Burç Analizi

Filiz Özkol 2024 Burç Yorumları ve Gelecek Analizleri

Hakan Kırkoğlu 2024 Burç Yorumları ve Özel Burç Analizleri

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.