Avrupa Yakasındaki Saç Ekim Merkezleri ve Fiyatları 2024(En İyi ve Çok Tercih Edilenler)

Avrupa Yakasındaki En İyi Saç Ekim Merkezleri 2024, İstanbul Avrupa Yakası Saç Ekim Merkezleri Fiyatları 2024, Avrupa Yakası Saç Ekimi Yapan Yerler, İstanbul Avrupa Yakası Saç Ekimi,Avrupa Yakasında En Çok Tercih Edilen Saç Ekim Merkezleri

Saç dökülmesi tüm erkeklerin ortak problemi. Saç dökülmesi yaşayanlar ve bundan rahatsız olanların tek doğru çözümü şuan saç ekimi yaptırmak. Fakat günümüzde saç ekimi merkezlerini iyi araştırmak gerekiyor. Neredeyse Türkiye’de saç ekim merkezlerinin sayısı 300 civarına dayandı. Fakat maalesef bunların en fazla %20 ‘si düzgün bir şekilde işini yapmakta ve saç ektiren hastalarını mutlu bir şekilde merkezden uğurlamakta.

Saç ekimi konusunda Türk insanı son derece şanslı diyebiliriz. En azından dünyadaki sayılı saç ekimi doktorları ülkemizde bulunmakta. Özellikle İstanbul saç ekimi konusunda neredeyse dünyada ilk sırada yer alıyor. Tabi ki merkez sayısı olarak değil kaliteli ve çok tecrübeli saç ekimi doktorları sayesinde. Bir çok saç ekim merkezi dünyada gelişmekte olan teknolojileri anında saç ekim merkezlerinden uygulamakta.

Tabi ki saç ekimi yaptıracaksanız saç ekim merkezi kadar saç ekim merkezinin size yakınlığı da önemli. Özellikle İstanbul Avrupa yakasında oturanlar tabi ki bu konuda çok şanslı. İstanbul avrupa yakasındaki saç ekim merkezleri neredeyse dünyadaki saç ekim merkezlerinin en iyilerinin toplandığı bir bölge diyebiliriz. Bunların başında Transmed Saç ve Estetik Cerrahi Tıp Merkezi, Doctor B Saç Ekimi Kliniği, Amerikan Estetik Tıp Merkezi, HairNeva Saç Ekimi, Emrah CİNİK Saç Ekimi Kliniği, Op. Dr. Hüseyin Kandulu Kliniği, Hair Center Saç Ekimi, Dr. Serkan AYGIN Kliniği, İsveç Klinik gibi bir çok düğnyaca ünlü saç ekim doktoru ve saç ekim merkezi bulunmakta.

Avrupa yakasındaki saç ekim merkezleri özellikle şişli , Beşiktaş, Bakırköy, Ataköy,Bahçelievler gibi ilçelerde bulunmaktadır.

İstanbul’daki tüm saç ekim merkezleri FUE tekniği ile saç ekmektedir. Ayrıca kendilerine özel geliştirdikleri yöntemlerde bulunmaktadır. Teknoloji bakımından DHI saç ekimi tekniği ise son derece başarılı bir şekilde neredeyse tüm saç ekim merkezlerinde vardır. Kök hücre konusunda da bir çok çalışma yapılmaktadır ve kök hücre sayesinde ekilen saçların daha kaliteli ve daha güçlü çıkması sağlanmaktadır.

En iyi saç ekim merkezleriAvrupa Yakası Saç ekim Merkezleri, izmir saç ekim merkezleri , Antalya saç ekim merkezleri ve Ankara saç ekim merkezleri değerlendirme haberlerimiz ile bölgenizdeki en iyi saç ekimi yapan merkezlerin ayrıntılarına ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz.Türkiye’de saç ekimi fiyatları 2024 rakamları ve Türkiye’nin En iyi saç ekimi doktorları konumuzda sitemize eklendi. Saç ekimi yaptırırken iğneden korkuyorum diyorsanız  (iğnesiz anestezi saç ekimi) hakkında tüm ayrıntıları da sizin için araştırdık tıklayın…

2024 Saç Ekimi Fiyatları Güncellendi .Okumak İçin Tıklayın

İstanbul Avrupa Yakası En İyi Saç Ekim Merkezleri ve Fiyatları

 Transmed Saç ve Estetik Cerrahi Tıp Merkezi İstanbul

İstanbul avrupa yakasındaki en iyi saç ekim merkezlerinden biri Transmed firmasıdır. 1994 yılında Dr. Melike Kulahçı tarafından kurulmuştur. Saç ekimi işlemlerini Melike hanım tarafından bizzat yapılmaktadır. Dünyanın bir çok ülkesinden saç ekimi için hastalar kabul etmektedir. Özellikle Avrupa bölgesinden çok fazla saç ekimi için gelen hastası vardır. Dr. Melike Külahçı bir çok yeni saç ekim tekniğini sisteme dahil etmiştir. Son derece başarılı ve kaliteli saç ekimi operasyonları yapmıştır ve başarı oranı çok yüksektir. Sağlık bakanlığı tarafından devamlı denetlenen ve tüm standartlara uygun bir şekilde saç ekimi operasyonlarını yürütmektedir.

Transmed Saç ve Estetik Cerrahi Tıp Merkezi sadece saç ekimi değil bir çok alanda estetik hizmeti vermektedir. Özellikle saç ekimi için gelen hastalar diğer estetik uygulamalarını da yaptırıp gitmektedir. Saç ekimi konusunda FUE yöntemi , PRP tedavileri , Traşsız saç ekimi , DHI saç ekimi gibi bir çok saç ekimi tedavisi uygulanmaktadır. Ayrıca merkezde sakal, bıyık kaç ekimi de yapılmaktadır. Transmed Saç ve Estetik Cerrahi Tıp Merkezi saç ekimi fiyatları ise ortalama olarak 6.000 TL ile 11.000 TL arasında saç ekilecek bölgeye göre değişkenlik göstermektedir.

Transmed Saç ve Estetik Cerrahi Tıp Merkezi’ne Ait İletişim :
Adres: Fulyalı Sokağı, No:7  Levent / İstanbul
Telefon: +90 212 281 13 00


Avrupa yakası saç ekim merkezleri

Doctor B Saç Ekimi (Estetik İnternational) Kliniği İstanbul 

Doctor B ünvanı özellikle TLC kanalındaki beni baştan yarat programı ile almıştır. Dr. Bülent Cihantimur dünyaca sayılı doktorlardan bir tanesidir. Türkiye’deki en üst düzey saç ekim tekniklerine sahiptir. Son derece başarılı saç ekimi çalışmalarında bulunmaktadır. İstanbul avrupa yakasında saç ekimi operasyonlarını gerçekleştirmektedir. Sadece saç ekimi değil bir çok estetik konusunda operasyonlar yapmaktadır. Kendisine özel bir çok estetik tekniği bulunmaktadır. Televizyon dünyasında da neredeyse tüm sabah programlarına ve sağlık programlarına konuk olmuştur. Sempatik ve insani yapısı çok güçülü biridir. Organik saç ekimi konusunda Türkiye’de sayılı saç ekim doktorları arasında yer alır.

Organik saç ekimi denildiğinde ilk akla gelen doktorların başında gelir. Doktor Bülent Cihantimur Estetik İnternational Merkezinin kurucu ortaklarındandır. Doctor B Saç Ekimi (Estetik İnternational) Kliniği saç ekimi fiyatları ortalama olarak 8.000 TL ile 14.000 TL arasında değişmektedir.

Doctor B Saç Ekimi Kliniği İletişim :
Adres: Levazım Mahallesi Koru Sokak, Zorlu Center, Kat T2 216, Beşiktaş / İstanbul
Telefon: 444 7 707


Avrupa yakası saç ekim merkezleri

Amerikan Estetik Tıp Merkezi İstanbul

İstanbul avrupa yakasında şişli bölgesinde hizmet veren Amerikan Estetik Tıp Merkezi sadece Türkiye’de değil Amerika’da da şubesi bulunan elit bir saç ekim merkezidir. Sadece saç ekimi değil bir çok estetik operasyonunda hastalara hizmet verir. Güler yüzlü ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarlar. Avrupa yakasının en gelişmiş ve en son teknoloji kullanan saç ekim merkezlerinin başında gelmektedir. Tüm saç ekimi operasyonları uzman doktorlar ve tecrübeli hemşireler tarafından yapılmaktadır.

Sadece saç ekimi değil yüz estetiği ,göğüs estetiği , burun estetiği gibi tedavilerin hepsini güvenle yaptırabilirsiniz. ayrıca merkezde kaş sakal ve bıyık ekimi de yapılmaktadır. Amerikan Estetik Tıp Merkezi saç ekim fiyatları 7.000 TL ile 12.000 TL arasında değişmektedir.

Amerikan Estetik Tıp Merkezi İletişim :
Adres: 19 Mayıs Mahallesi. 19 Mayıs Caddesi  No. 10/A, Şişli/ İstanbul
Telefon: 0212 216 26 37


Avrupa yakası saç ekim merkezleri

HairNeva Saç Ekimi Kliniği İstanbul

Hairneva kliğini Avrupa Yakasının en iyi ve en başarılı kliniklerinden biridir. Hastalarının memnuniyetini en üst seviyede tutan başarılı ve çok iyi sonuçlar alan bir saç ekim merkezidir. Uzman doktor ve hemşireler ile son derece başarılı sonuçlara imza atmaktadır. Özellikle kişiye özel saç ekimi uygulaması ile size en doğru saç ekimi yöntemini yapmaktadır ve bu sayede sizi en mutlu edecek sonuçlara ulaştırmaktadır. Bir çok yeni saç ekimi tekniğini başarıyla uygularlar. Özellikle DHI ve Organik saç ekimi konusunda son derece iyi bir saç ekim merkezidir.

Avrupa yakasındaki Hairneva saç ekim merkezi günümüz şartlarına göre en modern ve en yeni teknikler ile saç ekimi yapmakta. Hastaların saç ekimi ilk randevusundan son randevusuna kadar titizlikle izlenmektedir. Uluslar arası ödülleri olan ve dünya çapında çok fazla tercih edilen bir saç ekim merkezidir. DHI, FUE, Tıraşsız Saç Ekimi, PRP destekli Saç ekimi, iğnesiz saç ekimi ve manuel saç ekimi gibi yöntemler başarıyla uygulanmaktadır. Hairneva saç ekim merkezi Fiyatları 6.000 TL ile 10.000 TL arasında değişmektedir.

HairNeva Saç Ekimi Kliniği İletişim :
Adres: Dikilitaş Mahallesi. Hakkı Yeten Cad. No: 23, 34349, Beşiktaş / İstanbul
Telefon: 0850 304 30 61


Avrupa yakası saç ekim merkezleri

Emrah CİNİK Saç Ekimi Kliniği İstanbul

Dr. Emrah CİNİK aslında dünyada en çok tanınan saç ekim uzmanlarından biridir. Neredeyse Avrupa kıtasının her bölgesinden hastası bulunmaktadır. Başarı oranı çok yüksektir ve memnuniyet oranı çok yüksektir. Bir çok ülkede saç ekimi yapmaktadır ve bu ülkelerde klinikleri bulunmaktadır. Yüksek teknolojiye sahip ekipmanları ve cihazları sayesinde dünyadaki saç ekimi ile ilgili tüm yenilikleri takip eder ve En son teknoloji ile hastalarına saç ekimi yapar.

Tıraşsız Saç Ekimi,DHI, FUE,  PRP destekli Saç ekimi, iğnesiz saç ekimi ve manuel saç ekimi gibi yöntemler başarıyla uygulanmaktadır.Özellikle Traşsız Saç ekimi konusunda son derece tercih edilmektedir. İstanbul’da Avrupa yakasındaki saç ekim merkezi ile de Türkiye’deki tüm saç ektirmek isteyen hastalara yardımcı olmaktadır. Dr. Emrah CİNİK  saç ekim Merkezi fiyatları ortalama olarak 9.000 TL ile 14.000 TL arasında değişmektedir.

Emrah CİNİK Saç Ekimi Kliniği İletişim :
Adres: Dikilitaş Mah. Ayazmadere Cad. NO:4, Beşiktaş/ İstanbul
Telefon: 0542 234 00 34


Avrupa yakası saç ekim merkezleri

Op. Dr. Hüseyin Kandulu Kliniği İstanbul

Türkiye’nin en eski ve en tecrübeli Plastik Cerrahlarından biridir. Özellikle bir çok estetik konusunda son derece iyi tecrübesi bulunmaktadır. Saç ekimi konusunda en tecrübeli doktorlar arasındadır. Özellikle son dönemde saç ekimini estetik uzmanlarınında yaptığını düşünürsek bir doktor tarafından yapılması her zaman daha iyi olduğu belirtilmektedir. Saç ekimi konusunda son teknolojik yöntemler Dr. KANDULU taradından uygulanamaktadır.

Saç ekimi konusunda memnuniyet oranı son derece yüksektir. Özellikle yabancı hastalar tarafından çok fazla tercih ediliyor. Sadece saç değil bir çok estetik operasyonu Hüseyin hoca tarafından sorunsuz bir şekilde yapılabilir. Genellikle gelen yabancı hastalar saç ekiminden sonra sakal ve yüz bölgesinde bir çok iyileştirme de yanında yaptırmaktadır. Hüseyin Kandulu Saç ekimi fiyatları 9.000 TL ile 15.000 TL arasında değişmektedir.

Op. Dr. Hüseyin Kandulu Kliniği İletişim :
Adres: Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Caddesi NO:13, Şişli / İstanbul
Telefon: 0542 537 50 10


Avrupa yakası saç ekim merkezleri

İstanbul Hair Center Saç Ekimi Merkezi İstanbul

İstanbul Avrupa yakasında ulaşımı en kolay Saç ekim merkezlerinden biridir. Özellikle teknoloji bakımından neredeyse bir sağlık üssü diyebiliriz. Türkiye ve Dünyadan yılda binlerce hasta tedavi için İstanbul Hair Center’a gelmektedir. Saç ekimi konusunda çok tecrübeli bir ekipleri bulunmaktadır. İstanbul Hair Center”da sakal kaş ve bıyık ekimi işlemleri de yapılmaktadır. Sadece saç ekimi değil bir çok saç hastalığının tedavisi de merkezde yapılabilmektedir.

Saç ekimi konusunda 20 yılı aşkın bir tecrübeye sahip bir merkezdir ve son derece başarılı sonuçlar almaktadır. Saç tedavilerinde mezoterapi FUE , DHI ve organik saç ekimi gibi bir çok yeni teknolojiyi kullanmaktadır. Biri çok ünlü oyuncu ve spiker burada saç ekimi yaptırmıştır. İstanbul Hair Center saç ekim merkezindeki saç ekim fiyatları 11.000 TL ile 15.000 TL arasında değişmektedir.

Hair Center Saç Ekimi Merkezi İletişim :
Adres: Esentepe Mahallesi, Keskim Kalem Sokağı, NO:27/8, Şişli / İstanbul
Telefon: 0212 343 13 10


Avrupa yakası saç ekim merkezleri

Dr. Serkan AYGIN Kliniği İstanbul

DR. Serkan Aygın saç ekimi konusunda Türkiye’nin saygın doktorlarından biridir. 1996 yılından bu yana saç ekimi operasyonları yapmaktadır. Saç ekimi piyasasındaki en eski ve en tecrübeli doktorların başında yer alır. İstanbul Çapa Tıp Fakültesi mezunudur. Bir çok saç ekim merkezinde saç ekimi yaptıktan sonra kendi saç ekim merkezini kurmuştur. Saç ekimi konusunda son derece teknolojik bilgi ve teçhizata sahiptir. Özellikle Avrupa ve Arap ülkelerinden çok fazla tanınmaktadır.

FUE Tekniği, DHI Saç Ekimi ve Sapir FUE gibi bir çok farklı tekniği hastanın dönor alanına ve saç kaybına göre kullanmaktadır. Müşteri memnuniyeti ve yorumları incelendiğinde son derece olumlu sonuçlar aldığı gözlenmekte. Klinikteki tüm ekip uzun yıllar saç ekimi operasyonlarında görev almış hemşire ve uzmanlardan oluşmaktadır. DR. Serkan Aygın saç ekimi fiyatları ortalama 9.000 TL ile 17.000 TL arasında değişmektedir.

Dr. Serkan AYGIN Kliniği İletişim :
Adres: Merkez Mahallesi, İstiklal Sokak, NO:11/A, Şişli / İstanbul
Telefon: 0555 100 40 40


Avrupa yakası saç ekim merkezleri

İsveç Klinik İstanbul

Avrupa standartlarında özellikle Avrupa ülkelerinde çok bilinen bir markadır İsveç klinik. Güncel tüm teknolojileri merkezde uygulanmaktadır. Sadece saç ekimi değil bir çok olanda yüz estetiği meme estetiği vücut  estetiği gibi bir çok konuda hizmet vermektedir. fakat son dönemlerde saç ekimi konusunda çok ön plana çıkmıştır. Özellikle buzla saç ekimi, ve Choi kalem ile saç ekimi gibi çok önemli teknikleri başarıyla uygulamaktadır. Avrupa ve Dünyanın neredeyse her bölgesinden hastalar saç ekimi için gelmektedir. Klinikte son derece başarılı ve uzman doktorlar tarafından saç ekimi yapılmaktadır.

Saç ekimi haricinde bir çok saç hastalığınında tedavisi yapılmaktadır. Ayrıca saç ekimi yapılmadan önce saç kökleri ve saçlı deri alanı özel analiz ile kontrol edilip en uygun saç ekim yöntemi kişiye uygulanmaktadır.  Klinikte ayrıca DHI, Traşsız saç ekimi ve FUE teknikleri kullanılmaktadır. İsveç klinik saç ekimi fiyatları ortalama 8.000 TL ile 12.000 TL arasında değişmektedir.

İsveç Klinik Saç Ekimi İletişim :
Adres: 19 Mayıs Cad. Dr. Hüsnü İsmet Öztür Sok. Şişli Plaza, NO: 1F/6, Şişli İstanbul
Telefon: 0212 215 55 35


Avrupa yakası saç ekim merkezleri

Estepalace Saç Ekim Merkezi İstanbul

İstanbul’da neredeyse 15 senedir saç ekimi ve estetik konusunda hizmet veren tecrübeli dürüst estetik merkezlerinden biridir Esteplace Saç Ekim Merkezi. Saç ekiminde neredeyse 12 yıllık bir tecrübeye sahip doktorları bulunmaktadır. Sakal bıyık ve Kaş ekimi konularında son derece başarılı bir merkezdir. Hastane ortamında saç ekimi yapılmaktadır. Sağlık bakanlığı tarafından devamlı denetlenen bir kurumdur. Türkiye’de ve Dünyada bir çok sertifikası bulunmaktadır.

Saç ekimi konusunda FUE tekniğini geliştirerek kendine özel çok daha etkili ve doğal görünüm sağlayacak teknikler uygulamaktadır. Hastanın saç yapısının analizi ve saçsız bölge analizi ile en doğru saç ekimi yapılır. Saç ekimi sonrasında ise son derece ilgili bir firmadır. Estepalace saç ekimi Fiyatları ortalama olarak 7.000 TL ile 14.000 TL arasında saçsız bölgeye ve greft sayısına göre değişmektedir.

Estepalace Saç Ekim Merkezi İletişim :
Adres: Mecidiyeköy Mahallesi, Atakan Sokak, Yimtaş Plaza, NO:14, Şişli / İstanbul
Telefon: 0533 377 28 78


Avrupa yakası saç ekim merkezleri

Luxury Saç Ekimi Hastanesi İstanbul

Özellikle Avrupa ve Arap ülkeleri tarafından çok fazla tercih edilen saç ekim merkezlerinin başında gelmektedir. Luxury Saç Ekimi Merkezi İstanbul Avrupa yakasında hizmet vermektedir.Özellikle 1 Seansta 4.000 üzeri başarılı greft ekimleri ile isimlerinden söz ettirmektedir. Tüm doktorları saç ekimi konusunda uzman ve geçmişse sahip doktorlardır. hemşire kadrosu ise uzun yıllardır doktorlar ile birlikte çalışmış tecrübeli personellerdir. Tüm saç ekimi işlemleri Hastane ortamında yapılmakta ve steril bir şekilde tamamlanmaktadır.

Saç ekimi konusunda rahatlıkla tercih edilebilecek merkezlerden biridir. Luxury Saç Ekimi Merkezi  saç ekimi fiyatları ise 12.000 TL ile 16.000 TL arasında değişmektedir.

Luxury Saç Ekimi Hastanesi İletişim :
Adres: Nispetiye Caddesi Aydın Sok. No: 1 Beşiktaş / İstanbul
Telefon: 0544 722 35 46


Listede bulunan saç ekim merkezleri karışık olarak listelenmiştir. Tüm saç ekim merkezleri yorumları incelenerek listeye alınmıştır. Gönül rahatlığı ile yukarıdaki firmalara saç ekiminizi yaptırabilirsiniz.

Yorumlar
  1. Yiğit yıldız dedi ki:

    Avrupa yakasında ne çok saç ekim merkezi varmış. Saç ektiricem bende ama pandemi sürecinde saç ekimi nasıl oluyor bilmiyorum.