Az İnternet Harcayan Radyo Uygulaması( İnternet Kota Dostu)

Günümüzde Neredeyse Yeni Tüm Telefonlar da Radyo Bulunmamakta. Fakat Günleri Trafikte Geçen Vatandaşların Can Sıkıntısını Radyolar Almakta. Fakat İnternet Üzerinden Radyo Çok Kota Yemekte ve İnternet Yetişmemekte. Bunun İçin Türk Yazılımcılar Eko Radyo Diye Bir Uygulama Geliştirmiş. İnterneti Az Harcayarak HD Ses Kalitesi İle Radyo Yayını Vermekte…Sadece İnternet Değil Batarya Sürenizden de Daha Az Yemekte…

Günümüzde yeni çıkan telefonların neredeyse hiç birinde Radyo uygulaması yok. Bir taraftan Dünyada mobil internet kotalarının kaldırılması ve 4G üzeri erişimler bir taraftan da Türkiye’de TRT nin radyolu telefonlardan aldığı vergi. Bir çok telefon markası artık internetsiz radyo teknolojisi olduğu halde maalesef radyo uygulamalarını gizlemekteler. Android telefonlar için bir çok uygulama mevcut. Fakat bir çoğu yayın kesilmesi yada internet kotasında fazla yemek gibi durumlar yaşatmakta.

Sizler için en azından Google Play üzerindeki “Radyo Bank” uygulamasından bahsetmek istiyorum. Yeni bir uygulama olsa da son derece stabil çalışmakta.

Çok sade ve rahat kullanımı olan bir radyo uygulaması. Haberimiz kesinlikle Reklam amaçlı değildir. Her gün servis ile çalışanlarımız yolda radyo dinledikleri için bu uygulamayı tanıtma gereği duyduk

İndirmek için : Google Play ‘e “Radyo Bank” yazarak  249866_34f8ho88h36u74j9gbjgfa8aor simgesini gördüğünün uygulamayı indirebilirsiniz.

Google Play Linki : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.radyobank

249866_34f8ho88h36u74j9gbjgfa8aor

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.