Bodrum Aquaparkları Nerede Giriş Ücretleri 2024 ve Bilgiler

Bodrum Aquaparkları Giriş Ücretleri 2024 Bodrum Su Parkları Nerede, Pirates Inn Cactus Aquapark Giriş Ücretleri 2024, Bodrum Aquapark Giriş Ücretleri 2024, Bodrum’daki En İyi Su Parkları, Bodrum Aquaparklar Nerede, İletişim Adres Bilgileri, Açılış Kapanış Saatleri , Havuz ve Temizlik Bilgileri

Bodrum denildiğinde tabi ki deniz ve güneş ilk akla geliyor. Fakat bodruma geldiğinizde özellikle çocuklu aileler için farklı eğlencelerde arayabilirsiniz. Bunların başında tabi ki Aquaparklar ve su parkları gelmekte. Sadece çocuklar için büyükler içinde harika bir eğlence fırsatı oluyor. Tatiliniz boyunca değişik bir heyecan yaşamak istiyorsanız kesinlikle Aquaparklarda en azından 1 gün geçirmenizi tavsiye ederiz. Tabi ki Bodruma geldiniz ve her şey dahil bir otelde değilsiniz gezmek görmek eğlenmek istiyorsunuz. Aquaparklar tam size göre diyebiliriz. Google üzerinde özellikle yaz aylarında en çok aranan kelimelerin başında Bodrum Aquaparkları Nerede, Bodrum Aquaparkları Nerede Giriş Ücretleri 2024, Bodrum Aquapark Fiyatları, Bodrum Aquapark Adresleri ve iletişim bilgileri gibi bir çok arama yapılmakta.

bodrum-aquapark-giris-fiyatlari

Bodrum’daki En İyi Su Parkları

Bodrum otellerinde genellikle çok fazla su kaydırağı yoktur. Olan otellerde çok yüksek fiyatlı yada küçük su kaydırakları olan otellerdir. Bu nedenle bodruma gelen özellikle turtistler ve gurbetçiler Aquaparkları çok fazla tercih etmekte. Tabi ki Türkiye’nin en güzel ve modern Aquaparkları da Bodrum da bulunmakta.

Bodrumda tatil yapıyorsanız tabi ki deniz güneş ve harika plajlar ve beach clublar size muhteşem bir tatil imkanı sunar. Fakat yinede Bodruma geldiğinizde kesinlikle Pirates Inn Cactus Aquapark, Bodrum Aquaparklarını ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. Eğlence ve heyecan arayanlar için harika bir ortama sahiptir bu 2 su parkı.

  • Pirates Inn Cactus Aquapark
  • Bodrum Aquapark

Muğla’nın bodrum ilçesinde 2 adet büyük Aquapark bulunmakta. Zaten bu 2 Aquaparktan herhangi biri sizi su kaydıraklarına doyuracak kadar büyüktür.

Aqua Park Adı 0-6 Yaş Giriş Ücreti 6-12 Yaş Giriş Ücreti Öğrenci Giriş Ücreti Yetişkin Giriş Ücreti
Pirates Inn Cactus Aquapark Ücretsiz 150 TL 150 TL 200 TL
Bodrum Aquapark Ücretsiz 120 TL 150 TL 180 TL

Bodrum Aquapark Giriş Ücretleri 2024

Pirates Inn Cactus Aquapark – Bodrum Giriş Fiyatı 2024

Korsanların büyülü dünyası ile aquaparkların birleştiği harika bir ortam. Gün boyu eğlencelinin dibine vurabilirsiniz. Ayrıca giriş yaptıktan sonra bir çok yiyecek ve içecek ikramı bulunmaktadır. Yerli ve yabancı turitslerin en çok tercih ettiği su parklarının başında gelir. Hatta bir çok çevre ilden de ziyaretçi almaktadır. Antalya’dan bile gelen turistler bulunmaktadır. Bodruma tatile geldiyseniz ve eğlencenin dibine vurmak istiyorsanız kesinlikle Pirates Inn Cactus Aquapark tam size göre diyebiliriz. 2024 sezonu açılış tarihi ise 15 Haziran 2024 olarak belirlenmiştir.

Pirates Inn Cactus Aquapark yaş sınırı 12 yaş. 15 yaşında küçükler ebeveynleri olmadan tesisse giriş yapamıyor.  İçeride kafeteryalardan yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz fakat biraz pahalı olduğunu belirtmek isteriz. 2024 yılında fiyatlar son derece yükseldi. Tabi ki bu fiyatlar Pirates Inn Cactus Aquapark giriş ücretlerine de yansıdı. Google ‘da şimdiden Pirates Inn Cactus Aquapark kaç TL ,Pirates Inn Cactus Aquapark giriş ücreti 2024 ne kadar?, Pirates Inn Cactus Aquapark giriş ücreti  aramalar başladı bile. İçeride özellikle alkolsüz içecekler ücretsizdir.

Bodrum Denizi Nasıl? Suyu Sıcak mı Soğuk mu? Dalgalı mı? Derin mi? Sığ mı?

bodrum-auqapark-giris-fiyatlari-pirates-inn-cactus-auqapark

Pirates Inn Cactus Aquapark 2024 Giriş Ücreti

  • 0-3 Arası çocuklardan Giriş Ücretsiz
  • 4-12 Yaş arası Giriş ücreti : 150 TL
  • Öğrenci giriş ücreti : 150 TL
  • Yetişkin giriş ücreti : 200 TL  

Rezervasyon ve Pirates Inn Cactus Aquapark iletişim bilgileri :
Adres:
Gökçebel Mah. Tilkicik Cad. No:77 Yalıkavak/ Muğla
Telefon : (0252) 385 33 36

bodrum-auqapark-giris-fiyatlari-pirates-inn-cactus-auqapark-giris-fiyatlari

Pirates Inn Cactus Aquapark Nerede Nasıl Gidilir Servis Güzergahları

Pirates Inn Cactus Aquapark Bodrum Yalıkavakta bulunmakta. Bodrumun her yerinden minibüs ile ulaşım bulunmakta.

Pirates Inn Cactus Aquapark Açılış Kapanış Saatleri 2024

Aquapark tüm yaz dönemi boyunca saat 9:00 da açılmaktadır. Akşam kapanış saati ise 20:00 ‘dır. Bu saat genellikle 21:00 civarına kadar uzayabilmektedir.

Pirates Inn Cactus Aquapark Kayak Havuz ve Aktiviteler

Aquapark Canınız hiç sıkılmamaktadır. Özellikle tüm gün aktiviteler olmaktadır. Tüm havuz ve kaydıraklar aktif olarak çalışır.

Aquaparktaki Kaydıraklar

Body Slide, Multi Slide, Black Hole ,Tunnel Freefall, Aquatube, Navigatour, Wave Slide, Çocuk Kaydırakları

Havuzlar

Büyük Havuz, Dalga Havuzu, Çocuk Havuzu

Aktiviteler

Balon Partileri, Köpük Partileri, Düğün, Su Sporları


Bodrum Aquapark – Bodrum Giriş Fiyatı 2024

40.000 metrekare üzerine kurulmuş harika büyük bir aquaparktır. Hem eğlence hemde Akdeniz mutfağını sunar ve güzel bir öğle yemeği ziyafeti çekebilirsiniz. Yerli ve yabancı misafirler tarafından bodrumda çok fazla tercih edilir. Özellikle rus ve ingiliz turistler yaz aylarında akın akın gelmektedir. 2 büyük havuzu ve farklı boylarda ve şekillerde 15 kaydırağı bulunmaktadır. 2024 sezonu açılış tarihi ise 1 Haziran 2024 olarak belirlenmiştir.

Bodrum Aquapark yaş sınırı 12 yaş. 15 yaşında küçükler ebeveynleri olmadan tesise giriş yapamıyor.  Aquaparkın içinde harika bir Akdeniz mutfağı restaurantı mevcut.Fakat biraz pahalı olduğunu belirtmek isterim.2024 enflasyon rakamları maalesef Bodrum Aquapark giriş ücretlerine de yansıdı. Google ‘da şimdiden Bodrum Aquapark kaç TL ,Bodrum Aquapark giriş ücreti 2024 ne kadar?, Bodrum Aquapark giriş fiyatı aramalar başladı bile. İçeride özellikle alkolsüz içecekler ücretsizdir.

bodrumdaki-su-parklari-giris-ucretleri-2022

Bodrum Aquapark 2024 Giriş Ücreti

  • 0-3 Arası çocuklardan Giriş Ücretsiz
  • 4-12 Yaş arası Giriş ücreti : 120 TL
  • Öğrenci giriş ücreti : 150 TL
  • Yetişkin giriş ücreti : 180 TL  

bodrumdaki-su-parklari-giris-ucretleri

Rezervasyon ve Bodrum Aquapark iletişim bilgileri :
Adres:
Bekiroğlu Caddesi NO:6 Ortakent Bodrum
Telefon : 0 252 358 61 61

Bodrum Aquapark Nerede Nasıl Gidilir Servis Güzergahları

Bodrum Aquapark Bodrum Ortakentte bulunmakta. Bodrumun her yerinden minibüs ile ulaşım bulunmakta. Ayrıca kendi aracınızlada çok kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Bodrum Aquapark Açılış Kapanış Saatleri 2024

Aquapark tüm yaz dönemi boyunca saat 09:00 da açılmaktadır. Akşam kapanış saati ise 17:30 ‘dır. Bu saat genellikle 18:00 civarına kadar uzayabilmektedir.

Bodrum Aquapark Kayak Havuz ve Aktiviteler

Bodrum Aquaparkta tüm gün eğlenceli aktiviteler bulunmaktadır. Canınız kolay kolay sıkılmaz.

bodrum-aquapark-suparklari-giris-ucretleri

Aquaparktaki Kaydıraklar

Space Hole,Black Hole, Multi Slide, Kamikaze,Body Slide, Çocuk Kaydırakları

Havuzlar

Büyük Havuz, Çocuk Havuzu, Dalga Havuzu, Sakin Nehir

Aktiviteler

Balon Partileri, Köpük Partileri


Bodrum Beach Club Giriş Ücretleri 2024(En Kaliteli En Meşhur Tüm Plajlar)

 

Yorumlar
  1. didem dedi ki:

    Bodrum da deniz en guzel gumbet ve akyarlarda . kesinlikle tavsiye ederim. Akyarlar denizi nasil diye sormayin gelin görün. Harka bir deniz var.

    1. Hebele dedi ki:

      Akyarlar denizi nasıl