Bodrum Tekne Turu Fiyatları 2024 +Günlük Tur Rotaları

Bodrum Tekne Turu Fiyatları 2024, Bodrum Tekne Turu Rotaları, Bodrum Korsan Tekne Turu Fiyatları ve Gezdirdiği Koylar Plajlar, Bodrum Orak Adası Tekne Turu, Bodrum Günlük Tekne Turu Fiyatları 2024

Bodrum Tekne Turu Rotaları ve Fiyatları 2024

Bodrumda tatil yapıyorsanız herkesten kesinlikle bodrum tekne turu da yapmanızı kesinlikle tavsiye edeceklerdir. Aslında bize de sorarsanız kesinlikle bodruma gelipte bordum günlük tekne turlarına katılmamak çok büyük hata diyebiliriz. Çünkü harika koylarda yüzme fırsatınız oluyor. Hemde sabah neredeyse 11:00 dan akşam 18:00’a kadar tüm koylarda yüzüp güzel müzikler eşliğinde eğlenip Bodrumun güneşinden bol bol faydalanıp harika bir gün geçirebilirsiniz.

Fakat tabi ki bodrum tekne turu fiyatları 2024 yılında geçen yıla göre ortalama neredeyse %40 civarında arttı. Fakat yinede böyle bir keyif senede belki 1 kere yapabileceksiniz. Bu nedenle tekne turu fiyatlarını çok fazla görmemek gerekiyor. Oteliniz her şey dahil olsa da kesinlikle 1 günü harcamaya değer. Çünkü inanılmaz güzel koylarda ve plajlarda denize gireceksiniz ki daha önce bodrumda tekne turu yapmadıysanız kesinlikle hayatta 1 kere kesinlikle yapılması gerekiyor. Bodruma geldiğinizde tekne turu haricinde bodrum beach clubları 2024 giriş ücretlerini de merak ediyorsanız haberimizi okuyabilirsiniz.

bodrum-tekne-turu-fiyatlari

Bazı turlarda özellikle eğlence doruklara çıkması için çeşitli etkinliklerde oluyor bodrum tekne turu köpük partisi ise bunların başında gelmekte. Hem çılgın müzik eşliğinde eğlenebilir hemde denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. ETS tur , Jolly Tur bodrum tekne turu imkanı da bulunmakta . ETS tur sitesinde de tekne turu satın alabiliyorsunuz. Ayrıca en çok tercih edilen turların başında bodrum korsan tekne turu gelmekte. Harika bir korsan gemisinin içinde tüm gün boyunca aktiviteler eşliğinde koy koy gezebiliyorsunuz. Bodrum orak adası tekne turu da en çok tercih edilen ve hayatta bir kere kesinlikle görülmesi gereken yerlerin başında gelmekte. Bodrum tekne turu fiyatları 2024 yılında ortalama olarak 350 TL ile 500 TL arasında değişmekte. En Pahalı tur Korsan Tekne turu. Genellikle turlarda Öğle yemeği , Sigorta ve Rehberlik ücretsiz olarak verilmekte ve fiyata dahil. Otelden transfer bir çoğunda mevcut değil. Turlar 1 Haziran 2024 den itibaren her gün yapılmakta. Bodrumda konaklamalı tekne turu bulunmamakta. Sadece bodrumda özel tekne kiralamak isterseniz o zaman teknede konaklama imkanınız olmakta. Bodrum denizi nasıl sorusunun cevabı burada tuzlu mu derin mi sığ mı tüm detaylar haberimizde…

bodrum-gunluk-tekne-turu-fiyatlari-2022

Genellikle En Çok google üzerinde Bodrum Tekne Turu Fiyatları 2024, Bodrum Tekne Turu Rotaları, Bodrum Korsan Tekne Turu Fiyatları ve Gezdirdiği Koylar Plajlar, Bodrum Orak Adası Tekne Turu, Bodrum Günlük Tekne Turu Fiyatları 2024,Bodrumda Tekne Turu Fiyatları , Bodrum Yat Kiralama aranmakta. Tüm bu sorularınızın cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Bodrumda Beach clublarda gezdiğiniz eğlendiniz. Tekne turunuzu yaptınız şimdi sıra çok daha fazla eğlencede bodrum aquapark giriş ücretleri 2024 haberimizi okumanızı tavsiye ederiz. Harika zaman geçirmek için bu aquaparklara kesinlikle gitmelisiniz.

Bodrum Beach Club Giriş Ücretleri 2024(En Kaliteli En Meşhur Tüm Plajlar)

Bodrum Tekne Turları

Bodrum tekne turları genellikle 3 çeşit yapılmakta. Hepsi birbirinden eğlenceli ve güzel. Maddi imkanınız ve zamanınız varsa kesinlikle 3 turada katılmanızı tavsiye ederiz. Fakat Orak adasını görmeden kesinlikle bodrumdan gelmeyin.

Aqua Park Adı 0-6 Yaş Giriş Ücreti 6-12 Yaş Giriş Ücreti Yetişkin Giriş Ücreti
Bodrum 12 Adalar Tekne Turu Ücretsiz 225 TL 450 TL
Bodrum Orak Adası Tekne Turu Ücretsiz 225 TL 450 TL
Bodrum Korsan Tekne Turu Ücretsiz 270 TL 550 TL

bodrum-orak-adasi-tekne-turu

Bodrum 12 Adalar Tekne Turu Fiyatları ve Gezilen Koylar 2024

Tekne turu keyifleri arasında yer alan Bodrum tekne turu 2024, bu yaz için önemli ölçüde bir ihtiyaca çözüm üretiyor. Pek çok kişinin keyfine göre şekillenen bu turlar, farklı yaklaşımları da beraberinde getiriyor diyebiliriz. Bodrum tekne turu ile çok sevilen manzaralara yakından bakabilir, keyifli yaklaşımlara göz atabilirsiniz. Ilık ve temiz suların vazgeçilmez tadını çıkarmak için bu turlar oldukça yeterli olacaktır. Günübirlik olan bu turları yakından takip etmek için, sabah 11 ile akşam 16 arasında yapılacak olan organizasyonları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Bodrum tekne turu fiyatları 2024 içerisinde 350 TL olarak planlanmıştır. Yetişkin için sunulan bu fiyat, 0 12 yaş arası çocuklar için 175 TL olarak ön plana çıkıyor. Yani tam olarak yarı fiyat. Bu yüzden yapılacak olan çalışmalar ve sunulan hizmetlere bakarsanız, oldukça etkili bir yaklaşıma ulaşabilirsiniz.

Bodrum Tekne Turunda Olan Hizmetler Nedir?

  • Otel transferi hizmeti bulunmamaktadır
  • Rehberlik hizmeti bulunmaktadır
  • Tur her gün düzenlenmektedir
  • Her turda öğle yemeği verilmektedir. Balık, ızgara ya da alternatif menüler bulunabilmektedir

Covid sebebiyle tekneler sürekli dezenfekte edilmektedir. Bu yüzden de kapasitesi ve kullanımı ona göre planlanmaktadır. Fiyata dahil olan hizmetler arasında ise öğle yemeği, sigorta ve rehberlik hizmeti bulunuyor. Yemeklerde genellikle tavuk, balık ya da salata oluyor. Bodrum için düzenlenen tekne turu güzergahına bakarsanız şu şekilde bir planlama göreceksiniz:

  • Karaada – Sıcak su mağarası
  • Meteor Koyu
  • Akvaryum Koyu
  • Tavşanburnu
  • Kumluk
  • Olumsuz hava koşullarında rotanın değişebileceğini lütfen unutmayınız.

Tekne turu Bodrum’un Halikarnas Liman’ında başlıyor. Bu tur ile birlikte belirtilen koylarda molalar veriliyor. Yüzmenin keyfini çıkarabiliyorsunuz. İster yüzün isterseniz de güneşlenerek buranın keyfini çıkarın. Finalde de Halikarnas Limanına geri dönmekteyiz.

Yoğun ve kalabalıktan uzak bir şekilde temiz ve keyifli bir süreç içerisinde yer alırsanız, kesinlikle bu turların keyfini çok daha rahat çıkarabilirsiniz. Özel plajlara gitmek, bu turlar konusunda çok daha ekonomik seçenekler sunmaktadır. Bu yüzden tur kapsamında uğradığımız yerlere kesinlikle göz atmakta fayda var.

Karaada – Sıcak Su Mağarası

Güzergahımızın ilk durağı Karaada ve bu adada bulunan Sıcak Su Mağarası olacak. Yat ve tekne turlarının popüler destinasyonu olan bu harika doğal oluşumu çevreleyen deniz, “doğal bir SPA” merkezi olarak bilinmektedir. Zira buradaki deniz suyu oldukça sıcak (30 derece) ve kükürtlüdür. Yüzmeyi ve güneşin tadını çıkarırken, bu küçük adayı çok seveceksiniz.

Meteor Koyu

İlk yüzme molamızın ardından Karaada’ya yakın mesafede bulunan Meteor Koyu’na açılacağız. Suların cam gibi berrak olduğu, hem kıyısı hem de deniz tabanı incecik kumlarla kaplı olan bu koy isminin anlamını pek taşımıyor. Meteor Koyu dalgasız, sığ ve temiz denizi ile Bodrum’da denize girilecek en güzel noktalardan biridir. Ayrıca kıyılarını süsleyen palmiyeler de gölgelerinde yatıp dinlenmek için birebirdir. Dolayısıyla tavsiyemiz buradaki mola süremiz boyunca bol bol yüzmeniz yönünde olacak!

bodrum-tekne-turu-ucretleri-2022

Akvaryum Koyu

Meteor Koyu’ndaki vaktimizi doldurduktan sonra Akvaryum koyu için tekrar demir alacağız. İsminin hakkını sonuna kadar taşıyan bu doğal koya vardığımızda ise mavisi baskın huzur verici manzarayı izleyebileceksiniz. Kristal bu berraklıkta ki sularda yüzme keyfi yaşamanız için mola vereceğiz.

Haliyle siz de doya doya denizin tadını çıkarabileceksiniz.

Serinlemenin ve güneşin tadını çıkarmaya devam ederken teknede tüm hijyen tedbirleri alınmış lezzetli bir öğle yemeği yiyeceğiz. Taze ve titizlikle hazırlanan menümüz ile günün geri kalanı için ihtiyacınız olacak olan enerjimizi toplayacağız.

Tavşanburnu

Yemeğin ardından, tavşanburnu koyumuza doğru yola çıkıyoruz. Bodrum’da en beğenilen yüzme noktalarından olan bu koya vardığımızda size belirli bir serbest zaman vereceğiz. Eğer şanslıysanız, burada tavşan dostlarımızla karşılaşma imkanınız olabilir. Minik balık kümeleri ve turkuaz ve ılık sularla çevrili bu koyda doya doya yüzebilir.Göz alabildiğince uzanan yeşil ve mavinin keyfini çıkarabilirsiniz

Kumluk

Gelelim yine isminin hakkını vermekte üstüne olmayan bir başka koya… Tavşanburnu’ndaki vaktimizi tamamladığımızda Kumluk’a yelken açacağız. Karaya kıyısı olan bu nefis koy, berrak sulara ev sahipliği yapar ve dinginliği ile size huzur dolu bir yüzme keyfi sağlar. İşte bu son molamız esnasında onun ferah sularının ve ruhunuzu yılın tüm stresi ve yorgunluğundan arındırıp tatilinizin tadını çıkarmayı unutmayın! Tekne turu süremizi tamamladığımız da limana dönüp ekibimizle vedalaştıktan sonra programımızı sonlandırmış olacağız.

Bodrum Beach Club Giriş Ücretleri 2024(En Kaliteli En Meşhur Tüm Plajlar)


Bodrum Orak Adası Tekne Turu Fiyatları ve Gezilen Koylar 2022

Orak Adası tekne turu olarak hizmet veren bu organizasyon, pek çok kişinin keyifli bir seyahatine imkan sunmaktadır. Bodrum’a gelen ziyaretçiler için sıklıkla isminden söz ettiren bu yer, ülkemiz için adeta Maldivler diyebileceğimiz güzellikleri beraberinde getirmektedir. Ülkemizin adeta Maldivleri diyebileceğimiz bu yer, kesinlikle vazgeçilmez kalitesiyle herkesi büyülemekte ve ön plana çıkarmaktadır. Bodrum çıkışlı tur tekneleri için önemli bir uğrak yer diyebiliriz burası için.

Bodrum Orak Adası Tekne Turu 2024 Fiyatı Nedir?

Bodrum Orak Adası tekne turu fiyatları 2024 yılı için 450 TL olarak belirlenmiştir. Çocuklar için ise ( 0 12 yaş arası) bu ücret 225 TL olarak ön plana çıkarılmaktadır.

  • Ödeme yöntemi: Ön ödeme
  • Otel transferi: Bulunuyor
  • Rehberlik: Evet bulunuyor
  • Saat: 11 ile 18 arası
  • Tur günleri: her gün
  • Yemek: Öğle yemeği veriliyor. Balık, tavuk ızgara, makarna ya da pilav ile salata

bodrum-12-adalar-tekne-turu-fiyatlari

Bodrum Orak Adası Tekne Turu Fiyatına Dahil Olan Hizmetler Nelerdir?

  • Öğle Yemeği (Tavuk, Makarna, Salata)
  • Çay & Meyve
  • Transfer (Bazı bölge ve otellerden yapılmaktadır.)
  • Sigorta
  • Rehberlik

Orak Adası Tekne Turu Gidilen Koylar

  • Alman Koyu
  • Orak Adası Koyu
  • Kızıl Burun
  • Tavşan Burnu

Tura çıkacağınız günün hava koşullarına göre de tur içerisinde değişiklikler olabilir. Bu yüzden tur öncesi bilgi alabilirsiniz. Aynı gün bilgi alırsanız çok daha hızlı hareket edilir. Ama genellikle güzergahlar yaz dönemi çok değişmemektedir. Özellikle doğa aşığı olduğunuzu düşünüyorsanız, kalabalıktan sıyrılıp son derece “izole” bir yüzme deneyimi yaşamak istiyorsanız, düzenlediğimiz tüm Bodrum turları arasından bu seçeneğe yönelmenizi şiddetle tavsiye ederiz. Karadan ulaşımı olmayan, bu muhteşem adaya tekne yoluyla uğramak, tatilinize görülmeye değer bir yer kazandıracak.

bodrum-tekne-turu-rotalari

Muhteşem güzelliğin keyfini çıkarmanın sizi çok mutlu edeceğine eminiz. O halde, gelin bu tur boyunca neler yapacağımızdan biraz bahsedelim ve sizi nasıl sürprizlerin beklediğini daha net bir şekilde aklınızda canlandırmanıza yardımcı olalım. Bu keyifli seyahat turumuzda, özellikle denizle arası iyi olan herkes için güzel ve keyifli dokunuşlar sunacağımızı unutmayın. Sizin için de hatıranızda çok güzel anlar olacak. İstediğiniz gibi çekimler yapabilir ve günlük hatırlar yaratabilirsiniz.

Bodrum Orak Adası Tekne Turu Güzergahları

Alman Koyu

Alman Koyu, orak adası turumuz ilk durağı olacak. Bu koyda biraz üşüyebilirsiniz ; zira rotamızda ki en soğuk koylardan birisi olacak. Fakat yaz aylarında ki bunaltıcı sıcak yüzünden bunu hiç sorun etmeyeceksiniz. Hatta serinlemek için bir avantaj olacak. Bu konuda hem koyun güzelliğiyle büyüleneceksiniz hem de tekne üzerindeki manzaraya hayran kalacaksınız. Doğanın muhteşem güzelliklerine karşı büyük bir yaklaşım hepinizi mutlu edecek.

Orak Adası Koyu

İlk molamızın ardından, adından çokça bahsettiğimiz orak adasına demir atacağız. Burada 2 saat yüzmeniz ve güneşlenmeniz için bol bol vaktinizin olduğu uzun bir mola vereceğiz. Zaten eminiz ki bu adayı gördükten sonra, başka koylara gitmek istemeyeceksiniz. Fakat biz size, en az burası kadar güzel farklı koyları da göstermek istiyoruz, bu yüzden mola süremiz dolduktan sonra bir diğer koyumuza doğru yola çıkacağız. Yolculuğumuz esnasında öğle vakti saatlerinde nefis bir öğle yemeği molası vereceğiz. Teknemizde servis edilecek bu öğle yemeğinde enerjinizi tazeleyeceksiniz. Yemeklerimiz arasında balık, tavuk ızgara, makarna ve pilav ile salata seçenekleri bulunuyor. Modunuza ve isteğinize göre hangisini beğenirseniz alabilir hem hafif bir yemek yiyerek karnınızı doyurabilir hem de manzaranın güzelliğiyle gözlerinizi mutlu edebilirsiniz.

bodrumda-tekne-turu-ucretleri

Kızılburun

Sıradaki mola yerimiz ise Bodrumun cam gibi olan ve balıkların da bir hayli dost canlısı olduğu Kızılburun koyudur. Burada balıklarla beraber yüzmenin vermiş olduğu hazza bayılacaksınız. Buranın sularına pek çok kişi hayran kalıyor. Sizler de isteğe göre sulara girebilir ve keyifli yüzme deneyimlerine erişebilirsiniz.

Tavşanburnu

Bodrum’da en beğenilen yüzme noktalarından olan bu koya vardığımızda size belirli bir serbest zaman vereceğiz. Eğer şanslıysanız, burada tavşan dostlarımızla karşılaşma imkânınız olabilir. İşte Orak Adası Tekne Turu tam da bunu hedefler: Son derece makul sayılarda bir grup misafir ile çıktığımız deniz yolculuğu boyunca kalabalıktan izole bir yüzme ve güneşlenme deneyiminin keyfini çıkaracaksınız. Pek çok konuda deneyim kazanmak için bu tura hazır mısınız? Detaylar için hemen iletişime geçebilirsiniz.

Bodrum Denizi Nasıl? Suyu Sıcak mı Soğuk mu? Dalgalı mı? Derin mi? Sığ mı?


Bodrum Korsan Tekne Turu Fiyatları ve Gezilen Koylar 2024

Sıradan bir konsept istemiyor, tam tersi keyifli bir yaklaşımın peşinden gitmek istiyorsanız Bodrum Korsan tekne turu tam size göre. Bu tur klasik bir tekne turu değil, adeta bir macera ile sizlere keyifli deneyimler yaşatacak olan büyük bir hazine olacak. Korsan teması ile yola çıkacağız ve pek çok yerde yeni deneyimlere merhaba diyeceğiz. Korsan filmleri temasına göre dizayn edilmiş bir çalışma ile sizler de kendinizle ilgili her bir çözüme yakından ulaşabilir ve fırsatları da bu konsept ile takip edebilirsiniz. Hazırsanız başlayalım!

Bodrum Korsan Tekne Turu Fiyatları 2024

  • Yetişkin için fiyat 550 TL dir.
  • Çocuk misafirlerimiz için ise 270 TL olarak belirlenmiştir. 0 ile 12 yaş arası çocukları kapsamaktadır.
  • Ödeme seçeneği: Ön ödeme yöntemi kullanılmaktadır
  • Otel transferi: Hayır, bulunmuyor.
  • Rehberlik hizmeti: Evet, deneyimli rehberlerimiz size tur boyunca bölgeyi anlatıyor
  • Saat: 11 ile 18 arası yapılıyor
  • Tur günleri: Her gün tur var
  • Yemek: Öğle yemeği veriliyor. Balık, tavuk ızgara, pilav, makarna ya da salata seçenekleri arasından istediğinizi seçebiliyorsunuz.

bodrum-korsan-geni-tekne-turu-fiyatlari-2022

Bodrum Korsan Tekne Turu Fiyata Dahil Olan Hizmetler Nelerdir?

Öğle yemeği, sigorta ve rehberlik hizmeti bu tur için sunulan fiyata dahildir.

Bodrum Korsan Tekne Turu Esnasında Neler Oluyor?

Tekne turu organizasyonumuz, Halikarnas Limanına gelmenizle birlikte saat 11.45′ de başlamış olacak. Buradan kalkış yaptıktan sonra heyecanlı bir konsept sizleri bekliyor diyebiliriz. Limana vardığınızda profesyonel ve güler yüzlü mürettebat üyelerimiz tarafından sıcak bir şekilde karşılanacak ve tekneye yönlendirileceksiniz. Bu süreçte pek çok konuda merakınız artabilir. Bu çok normal. Bölgenin güzelliği karşısında emin olun çok şaşıracaksınız.

İlk görüşte devasa korsan teknemizin konseptine oldukça hayran kalacağınıza eminiz! Ayrıca tekneden bahsetmişken, korsan gemimizin tuvaletleri, duşları, barı, şezlongları, disko alanı ve daha fazlası ile tam donanımlı olduğunu bilmelisiniz. Böylece, turumuz tamamen rahat ve yüksek konforda gerçekleşmiş olacak. Bu yüzden detaylı bir çalışmaya hazır olun. Bakalım neler bekliyor bizleri.

korsan-tekne-turu-bodrum-kopuk-partisi

Bodrum Korsan Tekne Turu Güzergahı Nedir?

Belki de bu zamana kadar kullandığınız en keyifli tur organizasyonu olacak. Hatta bölgede görebileceğiniz en eğlenceli Bodrum tekne turu, yani katılacağınız bu tur sırasında Ege Denizi’nin kirlenmemiş ve bebek mavisi sularında yüzme ve bol bol eğlenme şansınız olacak. Üstelik etraftaki yeşil kıyılar mavinin tonlarının nefes kesen çizgisi de gözlerinizi şenlendirmek için sizi bekliyor olacak.

Karaada

Tekne turlarının belki de vazgeçilmezleri arasında yer alan Karaada, bu bölgenin en keyifli noktalarından birisi diyebiliriz. Yat ve tekne turlarının popüler destinasyonu olan bu harika doğal oluşumu çevreleyen deniz, “doğal bir SPA” merkezi olarak bilinmektedir. Zira buradaki deniz suyu oldukça sıcak (30 derece) ve kükürtlüdür. Karaada‘da sadece yüzmekle kalmayacak, sıcak suyun etkisiyle bedeninizi de rahatlatacaksınız.

Poyraz Akvaryum Koyu

İsminin hakkını sonuna kadar taşıyan bu doğal koya vardığımızda ise mavisi baskın huzur verici manzarayı izlerken kristal berraklığındaki sularda yüzme keyfi yaşamanız için mola vereceğiz. Haliyle siz de doya doya denizin tadını çıkarabileceksiniz.

bodrum-koylari-tekne-turu

Tavşanburnu

Bodrum’da en beğenilen yüzme noktalarından olan bu koya vardığımızda size belirli bir serbest zaman vereceğiz. Eğer şanslıysanız,  bu adada tavşanlarla karşılaşabilirsiniz. Minik balık kümeleri, turkuaz ve ılık sularla çevrili bu koyda doya doya yüzebilirsiniz. Ayrıca göz alabildiğince uzanan yeşil ve maviyi uzun uzun seyredebilirsiniz.

Kızılburun

Bu bölge ise oldukça merak uyandırıcı. Sıradaki mola yerimiz ise Bodrumun cam gibi olan ve balıkların da bir hayli dost canlısı olduğu Kızılburun koyudur. Burada balıklarla beraber yüzmenin vermiş olduğu hazza bayılacaksınız.

En Güzel Yemeklere Hazır Olun

Balık ile aranız nasıl? Yolculuğumuz esnasında öğle saatlerinde nefis bir öğle yemeği molamız olacak. Bu menüde balık, ızgara tavuk, pirinç / makarna ve salata bir araya gelip enerjinizi tazelemenize yardımcı olacak.

Tur Dahilinde Sunulan Partiye Hazır Mısınız?

Keyif almayı sevenlerdenseniz ve dans etmeyi ve bol bol eğlenmeyi seviyorsanız eminiz ki sizin için Bodrum Korsan Tekne Turu programımızın en iyi kısmı güvertede düzenlenecek bu parti olacaktır. DJ’imiz, lezzetli içkilerimiz, etrafa saçılmış köpükler ve elbette birbirinden dinamik şarkılar işte tüm bu saydıklarımız harika bir eğlence için bir araya gelecekler!

Bodrum Aquaparkları Nerede Giriş Ücretleri 2022 ve Bilgiler

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.