Bülent Börek Fiyatları 2024 (Porsiyon , Kilo ve Tepsi Fiyatları)

Bülent Börek Börek Fiyatları 2024 , Bülent Börek Kilo fiyatı, Bülent Börek Tepsi Börek Fiyatları 2024 , Bülent Börek Peynirli Börek Fiyatları , Bülent Börek Porsiyon Börek Fiyatları 2024, Bülent Börek Sipariş Telefonu

Bülent Börek Fiyatları ve Detayları 2024

Bülent börek televizyonda reklamını gördüğünüzde her zaman canınız çekebilir. Bülent Börek fiyatları 2024 yılında kahvaltı için vazgeçilmez. Her şey pahalanmış iken Bülent börek size çok uygun fiyata çok kaliteli bir börek sunmakta. Çok uygun fiyata ailecek doyabilirsiniz.Hemde böreği ister porsiyon ister kilo ister tepsi halinde satın alabiliyorsunuz. Google üzerinde de Reklam her çıktığında Bülent Börek Börek Fiyatları 2024 , Bülent Börek Kilo fiyatı, Bülent Börek Tepsi Börek Fiyatları 2024 , Bülent Börek Peynirli Börek Fiyatları , Bülent Börek Porsiyon Börek Fiyatları 2024 aramaları artmakta.  Bülent börek özellikle son dönemde neredeyse Her ilde her ilçede şube açmaya başladı. Her şubesinde aynı kalitede börek sunmakta. Tek çeşit börek yapması ve kaliteli kullandığı peyniri ile harika bir tat sunmakta. Aslında Bülent böreğin böreğini Adanalılar iyi bilir. Aslında tam bir adana böreğidir. Fakat Bülent börek kalitesi ve kullandığı kaliteli un yağ ve peynir ile Adana böreğini çok daha popüler hale getirdiler. Böreğin içinde 3 çeşit Akdeniz yöresinin peyniri bulunmakta. Yanında muhakkak sıcak çayınızı ihmal etmemelisiniz.

Bülent börek özellikle son dönemdeki reklamlar ile çok fazla tercih edilir hale geldi. bülent börek fiyatları 2024 yılında bir miktar arttı. Fakat yinede piyasadaki börekçilere göre son derece uygun diyebiliriz. Bülent börek maalesef getir yemek,yemeksepeti gofoody uygulamalarında bulunmamakta. Telefonla siparişte almamakta. Bu nedenle sadece Bülent börek şubelerinden alabilirsiniz. Bülent börek şubeleri neredeyse her ilçede bulunmakta.

Bülent böreği öncelikle sıcak tüketmenizi kesinlikle tavsiye ederiz. Bülent börek porsiyonu genel olarak 1 kişiyi rahatlıkla doyurmaktadır. Ayrıca 1 kilo aldığınız börekte 4 kişiyi çok rahat bir şekilde doyurmakta. Meşhur Adana Böreği artık aslında Bülent börek olarak İstanbul’da anılmakta. Özellikle bazı şubelerde pazar günleri kuyruk bile olmakta.

Fakat siz siz olun kesinlikle bu böreği sıcak yiyin. Soğuduğunda kesinlikle hiç tadı kalmamakta. Fakat sıcak sıcak yediğinizde harika . Yağı peyniri hamuru son derece uyumlu. Her şubede aynı tadı bulabiliyorsunuz.

Bülent Börek Şubelerinde Fiyat değişikliği yoktur. Her şubede aynı fiyatlara börek yiyebilirsiniz. Tüm börekler tek merkezde imal edilip şubelere dağıtılmaktadır. Bu nedenle tüm şubelerinde aynı tadı bulabilirsiniz.  

Bülent Börek Fiyat Listesi 2024

Bülent Börek şubelerde kilo ile , Porsiyon olarak ve Tepsi ile satılmakta. Verilen küçük tepsiler için 44 TL büyük tepsiler için 74 TL depozito kesilmekte. Tepsiyi getirdiğiniz gibi anında ücretiniz geri iade ediliyor. Bülent börek kilo fiyatı 310 TL’dir. Özel günleriniz için Bülent Börek şubeleri ile görüşüp istediğiniz kadar sipariş verebilirsiniz. Fiyatlar Ocak 2024 Güncel fiyatlarıdır.

  • Bülent Börek 1 Porsiyon (250 Gram) 111 TL(1 Kişi çok rahat Doya bilmekte)
  • Bülent Börek 1 Kilo Börek  310 TL (4 Kişi Rahatlıkla Doya bilmekte)
  • Bülent Börek 1 Tepsi ( 2 Kg – Küçük Tepsi) 575 TL (+35 TL Tepsi Depozitolu Alınmakta)
  • Bülent Börek 1 Tepsi (4,5 Kg -Büyük Tepsi) 1100 TL (+75 TL Tepsi Depozitolu Alınmakta)

Bülent Börek Porsiyon/Kg/Tepsi Fiyatları 2024

Börek Porsiyon /Kg Fiyatı  2024 Tepsi Ücreti 2024
1 Porsiyon (250 Gram) 111 TL Yok
1 Kilo Börek 310 TL Yok
1 Tepsi ( 2 Kg – Küçük Tepsi) 575 TL 44 TL
1 Tepsi (4,5 Kg -Büyük Tepsi) 1100 TL 74 TL

Bülent Börek Tadı ve Değerlendirilmesi

Aşağıdaki videoda Bülent börek Börekleri inceleniyor. Kesinlikle almadan önce izlemenizi tavsiye ederiz. Bülent börek börekleri nasıl yapılıyor. Nasıl hazırlanıyor ve nasıl pişiriliyor. Yerken nasıl yemeli tüm detaylar mevcut.Yukarıdaki fiyatlar Bülent Börek 2024 Fiyatlarıdır. Fiyatlar değişirse güncelleme yapılacaktır. 1 Ocak 2024 ayı itibariyle güncel satış fiyatlarıdır. Herhangi bir başka satış bulunmamaktadır. Genellikle 20 kiloya kadar rahatlıkla herhangi bir şubeden börek alabilirsiniz. Toplu gün ve toplantılarınız için.

Yorumlar
  1. İsmail dedi ki:

    Bülent börek fiyatları bence çok uygun 2021 yılında bu kadar kaliteli ve temiz böreği bı fiyata yemek gayet iyi. Yağı tuzu kıvamı peyniri 10 numara gerçekten çok güzel . Yedikçe insanın yiyesi geliyor.

  2. Haci Bayram dedi ki:

    Aynen bende katılıyorum Böyle bir Lezzet Tatmadım..