Cam Balkon Fiyatları 2024(Katlanır Cam Balkon Mt2 Fiyatları Modelleri ve Çeşitleri)

Cam Balkon Fiyatları 2024, Katlanır Cam Balkon Mt2 Fiyatları 2024 ,Cam Balkon Modelleri ,Katlanır Cam Sistemleri Fiyatları 2024, Albert Genau Cam Balkon Sistemleri Fiyatları 2024 ,BKS Cam Balkon Sistemleri Fiyatları 2024, Winsa Cam Balkon Sistemleri Fiyatları 2024

Cam Balkon Fiyatları 2024

Günümüzde artık balkonları cam balkon ile kapatmak en çok tercih edilen yöntemler arasında oldu. Eskiden Cam balkon yerine balkonları pimapen ile kapatırdık. Fakat bu balkondan hiç yararlanmamamıza sebep olurdu. Balkonun hiçbir keyfi kalmazdı. Son dönemler katlanır cam balkon çıktı ve balkon keyfi tabiri caiz ise yerine geldi. Çünkü hem komple açılıyor , hem kolay açılıyor hemde balkonunuzun keyfini rahatlıkla çıkarabiliyorsunuz. Balkon cam fiyatları 2024 gibi aramalarda mevcut. Fakat bu ürünün doğru ismi cam balkondur. Bu şekilde arama yaparsanız daha doğru firma ve bilgilere ulaşabilirsiniz. Cam balkon fiyatları Mt2 olarak hesaplanmaktadır. Bu nedenle fiyat araştırması yaparken öncelikle balkonunuzun kaç metre olduğunu ölçmeniz gerekiyor. Balkonunuzun kapanacak alanını önce uzunlamasına sonrada yüksekliğini ölçün. Birbiri ile çarptığınızda kaç metrekare olduğunu bulabilirsiniz.

Ayrıca cam balkon firmaları ve markaları da çok önemli özellikle öne çıkan bir kaç cam balkon firması bulunuyor. Tabi ki bunlar çok bilindik firmalar olduğu için fiyatları yüksek olabiliyor. Ayrıca cam balkon markaları da çok önemli . Binlerce cam balkon yapan firma var ve iyi bir cam balkon yaptırmaz iseniz başınız kesinlikle ağrır. En çok karşılaşılan sorunların başında hareket ettirirken zorlanma ve hava geçirmesi gelmekte. Bu nedenle iyi bir cam balkon firmasına iyi bir cam balkon markası yaptırmanızı tavsiye ederiz. Bazı firmalar sürgülü cam balkon olarak ürünü pazarlamakta. Bu ürünlerin de bir çoğu maalesef eski sistem olabilmekte. bu nedenle bu konuya da çok dikkat etmelisiniz. Ayrıca çok daha önemli bir konu daha bulunmakta ısıcam cam balkon yaptırmaya özen göstermelisiniz. Isıcam cam balkon yaptırdığınızda hem kışın hemde yazın son derece konforlu olacaktır. ısıcam cam balkon 2024 fiyatları diğer cam balkonlara göre biraz yüksek ola da ömürlük bir ürün olduğu için tercih etmenizde fayda var.

cam-balkon-fiyatlari-2022

Günümüzde tabi ki dolar endeksli olduğu için cam balkon fiyatları 2024 yılında bir miktar arttı. Özellikle ısıcam olan cam balkonlar neredeyse %50 oranında fiyatları arttı. Cam balkon tabi ki eve hem ayrı bir hava katmakta hemde kullanım kolaylığı sağlamakta. Pimapen ile kaplatmaktan 10 kat daha iyi diyebiliriz. 2024 katlanır cam balkon modelleri , 2024 cam balkon fiyatları ve cam balkon çeşitleri gibi bir çok konuda sizleri aydınlatmak için bu makalemizi hazırladık. Ayrıca haberimizde İstanbul, Ankara ve İzmir gibi illerde bulunan kaliteli cam balkon firmalarını da araştırdık ve listeledik. Bu haberimiz sayesinde cam balkon alırken kesinlikle tüm bilgilere erişmiş ve öğrenmiş olacaksınız.

Son dönemler de özellikle cafe ve iş yerlerinin en çok tercih ettiği Giyotin cam balkon ise son derece kullanışlı ve cafenize yada mekanınıza farklı bir hava katmaktadır. Giyotin cam balkon fiyatları 2024 yılında biraz artsa da son derece fazla talep görmektedir. Son dönemde motorlu Giyotin cam balkon sistemleri çok fazla tercih edilmekte. Tabi ki fiyatları neredeyse metrekare başına ortalama 6.000 TL’yi bulmaktadır.

Cam Balkon Yaptırırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Cam balkon yaptırırken çok fazla detay olduğunu unutmamak gerekiyor. Özellikle cam balkon yaptıracaksanız aşağıdaki videoyu kesinlikle izlemenizi tavsiye ederiz.

Cam Balkon Çeşitleri

Katlanır Cam Sistemleri

Tambalkon Giyotin Cam Sistemleri

Sürme Cam Balkon Sistemleri

Giyotin Cam Sistemleri


Cam Balkon Fiyatları 2024 (Metrekare Hesaplaması)

Cam balkon fiyatlarını sizler için hazırladık. Özellikle cam balkon firmalarının fiyatları ve cam balkon çeşitlerine göre fiyatlar değişkenlik göstermekte. Fakat cam balkon fiyatları 2024 yılında metrekare olarak 2.800 TL den başlamakta ve Cam Balkon metrekare fiyatı 5.200 TL ye kadar yükselmekte. Bu nedenle karar verirken hangi cam balkonu yaptıracağınıza iyi karar vermeniz gerekmekte. Bütçede bu konuda çok önemli.

Albert Genau Cam Balkon Sistemleri Fiyatları 2024

Albert Genau Statü Tango Katlanır Cam Balkon Sistemi Fiyatı 4.825 TL
Albert Genau Tiara 8 mm Cam Balkon Sistemi Fiyatı 4.850 TL
Albert Genau Tiara Isıcamlı Cam Balkon Sistemi Fiyatı 4.500 TL
Albert Genau Isıcamlı Sürme Cam Balkon Sistemi Fiyatı 4.600 TL
Albert Genau Sürme Cam Balkon Sistemi Fiyatı 8 mm 4.900 TL
Albert Genau Giyotin Cam Balkon Sistemi Fiyatı 4.700 TL
Albert Genau Silinebilir Giyotin Cam Balkon Sistemi Fiyatı 4.600 TL

giyotin-motorlu-cam-sistemi-fiyati-2022

Ortalama Tüm Markaların Cam Balkon Metrekare Fiyatları 2024

Gold Plus 8 mm Katlanır Cam Rengi Şeffaf 3.800 TL
Gold Plus 8 mm Katlanır Cam Renkli (Füme) 3.850 TL
Gold Isıcamlı Cam Balkon Cam Rengi Şeffaf 4.125 TL
Gold Isıcamlı Cam Balkon Cam Renkli (Füme) 4.400 TL
Vizyon Isıcamlı Katlanır Cam Rengi Şeffaf 4.550 TL
Vizyon Isıcamlı Katlanır Cam Balkon Sistemi Renkli (Füme) 4.700 TL
Gold Sürme Cam Balkon Cam Rengi Şeffaf 4.100 TL
Gold Sürme Cam Balkon Cam Renkli (Füme) 4.100 TL

Winsa Cam Balkon Sistemleri Fiyatları 2024

Winsa Katlanır Cam Balkon Sistemi Fiyatı 4.825 TL
Winsa 8 mm Cam Balkon Sistemi Fiyatı 4.950 TL
Winsa Isıcamlı Cam Balkon Sistemi Fiyatı 4.400 TL
Winsa Isıcamlı Sürme Cam Balkon Sistemi Fiyatı 4.600 TL
Winsa Sürme Cam Balkon Sistemi Fiyatı 8 mm 4.950 TL
Winsa Giyotin Cam Balkon Sistemi Fiyatı 4.650 TL
Winsa Silinebilir Giyotin Cam Balkon Sistemi Fiyatı 4.500 TL

cam-balkon-fiyati-2022

BKS Cam Balkon Sistemleri Fiyatları 2024

Bks Katlanır Cam Balkon Sistemi Fiyatı 4.725 TL
Bks 8 mm Cam Balkon Sistemi Fiyatı 4.880 TL
Bks Isıcamlı Cam Balkon Sistemi Fiyatı 4.200 TL
Bks Isıcamlı Sürme Cam Balkon Sistemi Fiyatı 4.300 TL
Bks Sürme Cam Balkon Sistemi Fiyatı 8 mm 4.000 TL
Bks Giyotin Cam Balkon Sistemi Fiyatı 4.250 TL
Bks Silinebilir Giyotin Cam Balkon Sistemi Fiyatı 4.900 TL

2024 Cam Balkon Fiyat Hesaplaması

Öncelikle balkonunuzun U şeklinde var olduğunu düşünelim. Kısa kenarları 2 metre uzun kenarı 10 metre . Bu durumda toplam genişlik 14 metre olacaktır. Balkondaki mevcut korkuluğuda hesaba katalım.  Cam balkon fiyat hesaplama aslında çok basittir.

Şimdi balkon yüksekliğiniz 1.7  metre olsun. Toplamda sizin balkonun metrekare hesabı şu şekilde yapılır. 14 Metre X 1.8 Metre ) 25,2 Metrekare Cam balkon ihtiyacınız var demektir. Burada neden 1.8 ile çaptığımıza gelirsek genellikle tüm cam balkonlar 1.80 üretilmektedir ve bu boyuttan hesaplanmaktadır.

Şimdi bu rakamın içinde montajında dahil olduğunu unutmayalım. Albert Genau Tiara 8 mm Cam Balkon Sisteminde karar kıldınız diyelim. 25,2 Metrekare X 4.750 TL Toplamda 119,700 TL bir fiyat ile karşılaşırsınız. Tabi ki bu hesabımız çok büyük bir balkon için yapılmıştır. 1.8 metre üzerinde olan balkonlar için ise özel cam hazırlanmakta ve fiyat buna göre artmaktadır.

Yorumlar
  1. Ali dedi ki:

    Bende eve cam balkon yaptirdim cok memnun kaldim. 2022 cam balkon fiyatları resmen uçmuş gitmiş. Beb yari fiyatina yaptirdim resmen

    1. mesut dedi ki:

      selamun aleyküm ali kardeş. ne kadara yaptırdın ? ben de yaptırmayı düşünüyorum

  2. Saziment dedi ki:

    Ben fiyat almak istiyorum cam balkon yaptiricam. 2022 fiyatlar cok artti diyorlar. Cam balkon için 10.000 tl yetermi balkonum kucuk .

    1. Hoşgeldin Ebubekir Sıddık dedi ki:

      yaptırmayı düşündüğünüz türden türe fiyat değişir ama ortalama fiyatı 10-12 bin tl arası olabilir tabi balkon küçük dediğiniz için

  3. Gültekin yalı dedi ki:

    2.30 yükseklik
    9.15 eni yarısı duz geliyor sonra yuvarlak oluyor balkon fiyat almak istiyorum
    Antalya liman mah
    Cam balkon yaptırmak istiyorum

  4. Ercan dedi ki:

    Merhaba balkonun uzunluk 6 metre yükseklik 2.5 metre renkli cam yaptırmak istiyorum fiyat nedir

  5. Halil dedi ki:

    Cam balkon yaptırıcam L şeklinde bir balkon bir kenarı 167 diğer 1.93 YÜKSEKLİK 1.63 en uygun fiyatta olan standart cam olucak fiyat verebilir isiniz?

  6. Şeyhmus dedi ki:

    En iyi cam barkon hangi markadır bide fiyatı nedir diyarbakır merkez için