Çambaşı Kayak Merkezi Fiyatları 2024 (Giriş ,Otel , Kayak Takımı Kiralama Ücretleri)

Çambaşı Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024 , Çambaşı Kayak Merkezi Nerede? ,Çambaşı Kayak Merkezine Nasıl Gidilir? Çambaşı Kayak Merkezine Hava yolu Araba ,Minibüs ve Teleferik İle Ulaşım ,Çambaşı Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024, Çambaşı Kayak Merkezi Yemek Fiyatları, Çambaşı Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri  2024, Çambaşı Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları, Çambaşı Kayak Merkezi Pist Uzunlukları, Çambaşı Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları, Ordu Çambaşı Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları, Çambaşı Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Çambaşı Kayak Merkezi Giriş Ücretleri 2024

Çambaşı Kayak Merkezi, kayak severlere ve tabiat tutkunlarına son derece sıra dışı bir doğa eşliğinde tatil yapabilme imkanı sağlıyor. Yapılan son düzenlemeler sonucunda 2024 sezonu için hazır hale getirilen tesis, hemen her türden kış tatili talebinizi yerine getirebilecek hizmetler sunmaya devam ediyor.

Kış aylarında olduğu kadar yaz sezonunda da yüksek düzeyde ilgi gören Çambaşı Kayak Merkezi, özel lokasyonu ile Karadeniz’in sıra dışı tabiatını ziyaretçilerine cömertçe sunuyor. Yayla ve ormanlık alanları da içerisine alan merkez, devasa bir tabiat alanı olarak inşa edilmiştir. Ordu Kayak Merkezi olarak da anılan lokasyon, kış tatilcilerinin son dönemdeki adresleri arasındadır.

Çambaşı Kayak Merkezi nerede, sorusu destinasyon hakkında en çok merak edilen konuların başında geliyor. Çambaşı, Ordu’nun Kabadüz ilçesinde yer almaktadır. Ordu şehir merkezine sadece 55 kilometre uzaklıkta konumlandırılan merkez, aynı zamanda Çambaşı Yaylası gibi Karadeniz Bölgesi’nin en özel alanlarından birine de ev sahipliği yapmaktadır.

Çambaşı Yaylası, yaz aylarında serinlemek isteyen yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği lokasyonların başında gelmesinin yanı sıra kış aylarında ise yerini Çambaşı Kayak Merkezi olarak hizmet veren tesis bırakmaktadır. Ziyaretçilerin sorunsuz ve kusursuz bir kış tatili deneyimi yaşayabilmeleri adına özel olarak dizayn edilen merkez, kış sporları için de uygundur.

Çambaşı Kayak Merkezi ulaşım konusunda yapılan son iyileştirmelerle birlikte ülkemizde en kolay ulaşılabilir kayak merkezleri arasına girmiştir. Ordu şehir merkezinden tesislerin olduğu bölgeye doğru uzanan asfalt yol sayesinde yılın her ayında sorunsuz biçimde Çambaşı Kayak Merkezine ulaşım sağlayabilirsiniz.

Merkeze farklı ulaşım alternatifleriyle ziyarette bulunmak istiyorsanız havayoluyla da Çambaşı’na kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Çambaşı Kayak Merkezi havayolu ulaşımı için Giresun-Ordu Havalimanın kullanılması gerekir. Havalimanı ile Çambaşı arasındaki 67 kilometrelik mesafeyi kat ederek merkeze ulaşabilir ve unutulmaz bir kış tatili deneyimine başlayabilirsiniz.

Giresun-Ordu Havalimanı yurt içi uçuşlara ev sahipliği yaptığı gibi yurt dışından ziyaretçilerin de bölgeye kolaylıkla ulaşım sağlayabilmesini sağlamaktadır. Yurt dışından Çambaşı Kayak Merkezini ziyaret etmek istiyorsanız kolaylıkla uçuş rotanızı oluşturabilirsiniz. Ayrıca Türkiye’nin dört bir yanından yaz ya da kış mevsimlerinde bölgeye yine havayolu ile kolaylıkla ulaşmanız mümkündür.

Bu Konu ile ilgili Google Aramalarında En Çok Arananlar İse; Çambaşı Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024 , Çambaşı Kayak Merkezi Nerede? ,Çambaşı Kayak Merkezine Nasıl Gidilir? Çambaşı Kayak Merkezine Hava yolu Araba ,Minibüs ve Teleferik İle Ulaşım ,Çambaşı Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024, Çambaşı Kayak Merkezi Yemek Fiyatları, Çambaşı Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri  2024, Çambaşı Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları, Çambaşı Kayak Merkezi Pist Uzunlukları, Çambaşı Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları, Ordu Çambaşı Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları, Çambaşı Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

cambasi-kayak-merkezi-konaklama-fiyatlari

Çambaşı Kayak Merkezi konaklama imkanları bakımından da her ne kadar yeni tesisleşme sürecini tamamlasa da ziyaretçilere farklı alternatifler sunmaktadır. Merkez içerisinde yer alan iki farklı otel, ziyaretçilerin tesislerden uzaklaşmadan doyasıya kış tatili yapabilmesini sağlarken aynı zamanda bölgede bulunan diğer konaklama tesislerinde de konaklama yapabilirsiniz.

Eşsiz bir tabiata ve tertemiz bir havaya ev sahipliği yapan Çambaşı Kayak Merkezi otelleri, bu sıra dışı tabiatın içerisinde hizmet vermektedir. Özellikle merkeze yakın konumda bulunan oteller de yeşilliklerle dolu Karadeniz’in özel dokusunu derinlikli olarak hissedebilirsiniz. Yüksek düzeyde kayak deneyimi yaşamak isteyenler için de merkez, son derece ideal bir tesistir.

Farklı kayak tecrübesine sahip olanlar için son derece geniş yelpazeli olanaklar sağlayan Çambaşı Kayak Merkezi pistleri, toplamda 17 km uzunluğundadır. 11 adet piste ev sahipliği yapan Çambaşı; başlangıç, orta ve uzman zorluklara sahip olan pistleriyle amatör ve profesyonel kayakçılara eşsiz bir kayak deneyimi sunmaktadır.

Çambaşı Kayak Merkezi Nerede?

Çambaşı Kayak Merkezi nerede, merak edenler için merkez, Ordu’ya bağlı Kabadüz ilçesinde konumlandırılmıştır. Çambaşı Yaylası boyunca uzanan merkez, etkileyici doğa manzarasının yanı sıra kayak sporunun hemen her tarzını icra edebileceğiniz eğimli pistleri ve kış sporları için son derece uygun kar dokusuyla hizmet vermektedir.

Çambaşı, Ordu şehir merkezine 55 kilometre uzaktadır. Şehir merkezinde Çambaşı’na ulaşım sağlamak için farklı alternatiflerin kullanılması mümkündür. Özellikle bölgeyi İstanbul gibi büyükşehirlerden ziyaret etmeye hazırlananların ulaşım için son derece elverişli asfalt yoldan merkeze ulaşabilecekleri belirtilmelidir.

İstanbul – Çambaşı Kayak Merkezi Arası Kaç Km?

Çambaşı’na İstanbul’dan ziyarette bulunacakların şüphesiz en çok merak ettiği konuların başında İstanbul – Çambaşı Kayak Merkezi arası kaç km, sorusunun cevabı gelmektedir. İstanbul’dan yaklaşık olarak 10 saat süren yolculuk sonunda Çambaşı Kayak Merkezine ulaşmanız mümkündür. Yaklaşık 10 saat süren bu yolculuk boyunca kat etmeniz gereken mesafe ise 940 kilometredir.

Çambaşı Kayak Merkezine Nasıl Gidilir?

Çambaşı Kayak Merkezi, son dönemde ulaşım konusunda yapılan düzenlemelerle birlikte ülkemizdeki tüm kayak merkezleri arasında ulaşımı en kolay merkezlerden biri olmuştur. Bölge ikliminin de kış aylarında kolaylıkla merkeze ulaşabilme imkanı tanıyor olması, Karadeniz’e ziyaret gerçekleştirecekler için son derece önemli bir avantajdır.

Bu kapsamda Çambaşı Kayak Merkezine nasıl gidilir, merak edenler için alternatif ulaşım seçenekleri genel hatlarıyla şu şekildedir:

  • Havayolu ulaşımını kullanmak isteyenler öncelikli olarak Giresun-Ordu Havalimanına ulaşım sağlamalı ve buradan araç kiralama seçeneğiyle ya da şehir içi toplu taşıma araçlarıyla Çambaşı’na ulaşım sağlayabilir.
  • Merkeze Ordu’nun Altınordu ilçesinde yer alan Ordu Şehirler Arası Otobüs Terminali aracılığıyla ulaşım sağlamak isteyenler ise yaklaşık olarak 1 saat sürecek 50 kilometrelik yolu kat etmeleri gerekir.

Tüm bu alternatiflerin dışında Çambaşı Kayak Merkezine araba ile ulaşım sağlamanız da mümkündür.

cambasi-kayak-merkezi-teleferik-fiyatlari-2021-2022

Çambaşı Kayak Merkezine Araba İle Ulaşım

Çambaşı Kayak Merkezine araba ile ulaşım kapsamında takip etmeniz gereken yol haritası genel hatlarıyla şu şekildedir:

  • Ordu şehir merkezine ulaşım sağlandıktan sonra Kabadüz tabelaları takip edilmelidir.
  • Kabadüz ilçesine giriş yapılmasının ardından Gümüşdere mevkiine doğru hareket etmeniz gerekir.
  • Gümüşdere mevkiinden herhangi bir noktaya sapmadan devam ederek yaklaşık olarak 10 dakika sürecek yolculuğun ardından Çambaşı Kayak Merkezine ulaşabilirsiniz.

Çambaşı Kayak Merkezinin bölgedeki en çok rağbet gören kış turizmi alanlarından biri olmasına yönelik çalışmalar doğrultusunda inşa edilen yeni yollar, Çambaşı Kayak Merkezine araba ile ulaşım konusunda önemli avantajlar sağlamaktadır.

Çambaşı Kayak Merkezine Havayolu İle Ulaşım

Çambaşı Kayak Merkezine havayolu ile ulaşım da mümkündür. Merkeze 67 kilometre uzaklıkta bulunan Ordu-Giresun Havalimanına düzenlenen uçak seferleriyle bölgeye ulaşım sağlayabilirsiniz. Havalimanından toplu taşıma araçlarıyla doğrudan Çambaşı Kayak Merkezine geçiş yapmanız mümkündür. Ordu Belediyesi’ne bağlı olarak çalışan otobüsler ve özel minibüs hatları merkeze kolaylıkla ulaşmanızı sağlayacaktır.

Çambaşı Kayak Merkezine Minibüs Otobüs İle Ulaşım

Ordu şehir merkezinden ve çevre köy ya da ilçelerden Çambaşı Kayak Merkezine minibüs otobüs ile ulaşım sağlamanız da olanaklıdır. Özellikle Ordu şehir merkezinden düzenli olarak gerçekleştirilen toplu taşıma seferlerini kullanarak düşük maliyetle Çambaşı Kayak Merkezine ulaşabilirsiniz.

Çambaşı Kayak Merkezi Otel Transferi ve Taksi Ücretleri 2024

Çambaşı Kayak Merkezine otel transferi konusunda alternatif sunan tesisler sınırlıdır. Yine de konaklama tesislerinden transfer hizmeti talebinde bulunmak için tesislerle iletişime geçerek fiyat ve şartlar hakkında genel bilgilendirme elde edebilirsiniz. Ordu’nun farklı noktalarından taksi kullanarak Çambaşı Kayak Merkezine ulaşmak isteyenler için de seçenekler oldukça geniştir.

Çambaşı Kayak Merkezi taksi ücretleri kapsamında;

  • Ordu-Giresun Havalimanından Çambaşı Kayak Merkezine ulaşmak için kat edilmesi gereken mesafe 67 kilometredir. Bu mesafe için yaklaşık olarak ödemeniz gereken taksi ücreti: 710 TL’dir.
  • Ordu şehir merkezinden Çambaşı Kayak Merkezine ulaşım sağlayabilmeniz için 55 kilometrelik yolu tamamlamanız gerekir. 55 kilometrelik seyahat için ödemeniz gereken yaklaşık taksi tutarı: 750 TL’dir.
  • Ordu Şehirler Arası Otobüs Terminalinden Çambaşı Kayak Merkezine ulaşmak için 50 kilometrelik yolu kat etmelisiniz. Bu mesafe için ödemeniz gereken yaklaşık taksi ücret: 830 TL olacaktır.

Çambaşı Kayak Merkezine belirtilen mevkiiler üzerinden taksiyle ulaşabilir ve eşsiz doğa manzarası eşliğinde kış tatili deneyimi yaşamaya başlayabilirsiniz. Arzu etmeniz durumunda taksiler için belirtilen güzergahlarda otobüs ya da minibüs seferlerini de tercih edebilirsiniz.

cambasi-kayak-merkezi-fiyatlari

Çambaşı Kayak Merkezine Teleferik İle Ulaşım

Çambaşı Kayak Merkezine teleferik ile ulaşım kapsamında kullanabileceğiniz 2 adet mekanik tesis bulunur. Toplamda 1.104 metre uzunluğunda olan telesiyejler ile ortalama 1.850 rakımlı yüksekliğe erişerek aynı anda kayak yapabilme şansını ve eşsiz tabiatı yerinde gözlemleme şansını yakalayabilirsiniz.

Çambaşı Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024

Çambaşı Kayak Merkezine teleferik fiyatları 2024 kapsamında tek biniş telesiyej için 75 TL olarak belirlenmiştir. Günde 20 kez telesiyeji kullanmak isteyenlerin 250 TL, gün boyu sınırsız geçiş hakkı elde etmek isteyenlerin ise 300 TL ödeme yaparak bilet almaları gerekir.

Çambaşı Kayak Merkezi Günübirlik Ne Kadar Tutar?

Çambaşı Kayak Merkezi günübirlik ziyaretler için son derece uygun bir kayak merkezidir. Ordu şehir merkezinden kalkan günübirlik acente turlarıyla merkeze ziyarette bulunabilirsiniz. Ortalama olarak 150-300 TL aralığında değişkenlik gösteren bu turlara Ordu şehir merkezinden katılım sağlayabilmenizin yanı sıra Ordu Üniversitesi önünden de katılabilirsiniz. Bireysel ziyarette bulunmak isteyenlerin ise kişisel taleplerine ve beklentilerine göre ortalama bir maliyetle Çambaşı gezilerini günübirlik olarak tamamlamaları mümkündür.

Çambaşı Kayak Merkezi Yemek Fiyatları

Kayak Merkezine gidecek kişiler; kahvaltı, öğle ve akşam yemeği için ne kadar ödeyeceklerini merak etmektedir. Kayak Merkezi içerisinde bulunan Çambaşı Doğa Tesisleri, farklı lezzetleri ziyaretçilere sunmaktadır. Bunun yanı sıra Vargel Kafe, Slalom Kafe/Restoran, Zirve Kafe ve Kozalak Kafe; ziyaretçilerin çok özel lezzetleri muhteşem bir manzara eşliğinde tatmasını sağlamaktadır. Çambaşı Kayak Merkezi yemek fiyatları ise tercih edilen yiyeceklere göre değişiklik göstermektedir.

cambasi-kayak-merkezi-yeme-icme-fiyatlari

Çambaşı Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri 2024

Çambaşı Kayak Merkezi, muhteşem manzarası ve çok özel kar üzerinde kayak yapılmasını olanaklı hale getirmektedir. Bu nedenle büyük şehirlerin kalabalığından sıkılan ve kış tatili deneyimi yaşamak isteyen kişiler Çambaşı Kayak Merkezini tercih etmektedir.

Kayak Merkezi, uzun süreli konaklamalar için uygun bir kayak merkezidir. Ayrıca dört mevsim açık olduğu için her mevsim rahatlıkla kayak merkezine gidilebilmektedir. 24 saat boyunca açık olan kayak merkezi, ziyaretçilerine muhteşem bir manzara sunmaktadır.

Çambaşı Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları

Kayak Merkezinde iki adet mekanik tesis bulunmakta olup her ikisi de farklı hat uzunluklarına sahiptir. Kayak Merkezi kapsamında teleferik bulunmasa da teleferiğin alt kategorilerinden biri olan telesiyej, ziyaretçiler tarafından kullanılabilmektedir. Çambaşı Kayak Merkezi teleferik uzunlukları kapsamında genel olarak aşağıdaki gibi bir sıralama yapılabilmektedir:

  • Telesiyej: 1.104 metre
  • Telesiyej: 1.753 metre

Telesiyejler, kayakçıların 1995 rakıma sahip üst kayak merkezine taşınmasını sağlıyor. Ücretleri karşılığında telesiyejleri kullanabilir, göz alıcı manzara eşliğinde üst noktalara gidebilirsiniz.

Çambaşı Kayak Merkezi Pist Uzunlukları

Çambaşı Kayak Merkezinde muhteşem bir kayak deneyimi yaşamak isteyen kişiler, Çambaşı Kayak Merkezi pist uzunlukları nedir sorusunun cevabını merak ediyor. Kayak Merkezi kapsamında bulunan pistler hem amatör hem de profesyonel kayakçılara hitap eden özelliklere sahiptir. Kayak Merkezinde toplamda 11 adet, farklı uzunluklara sahip pistler bulunmaktadır.

Pistlerin toplam uzunlukları 17,275 metredir. Ayrıca pistlerin 35 metre genişliğinde olduğu bilinmektedir. Siyah pist uzman kayakçılara yöneliktir. Kırmızı pist ileri seviye, mavi uzman kayakçılara, yeşil ise acemi kayakçılara hitap etmektedir. Ayrıca kayak merkezi içerisinde kiralanacak kızaklar için bir adet kızak pisti yer almaktadır.

Çambaşı Kayak Merkezi Kayak ve Snowboard Eğitim Fiyatları 2024

Kayak ve snowboard eğitimi alacak kişiler için Ordu merkezde ve kayak merkezi içerisinde çeşitli kurslar bulunmaktadır. Çambaşı Kayak Merkezi kayak ve snowboard eğitim fiyatları 2024 kapsamında net bir fiyat bilgisi bulunmamaktadır. Bunun yanı sıra kayak yapmak isteyen kişiler, bu konuda farklı yerlerde eğitimler alabilmektedir.

cambasi-kayak-merkezi-pist-uzunluklari

Çambaşı Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları 2024

Kayak Merkezinde kayak yapmak isteyen kişiler, Çambaşı Kayak Merkezi kayak ekipmanı kiralama fiyatları konusunda araştırma yapmakta ve fiyatları öğrenmeye çalışmaktadır. Kayak ekipmanları kiralamak isteyenler, genel olarak aşağıdaki gibi sıralanabilen fiyatlar üzerinden ekipman satın alabilmektedir:

  • Kayak ve Bağlama: 140 TL
  • Kayak Bot: 140 TL
  • Baton: 120 TL
  • Snowboard Ayakkabısı: 150 TL
  • Snowboard ve Bağlama: 150 TL
  • Mont: 140 TL
  • Dolap: 210 TL
  • Kask: 120 TL
  • Eldiven: 130 TL
  • Gözlük: 140 TL
  • Salopet: 130 TL

Çambaşı Kayak Merkezi Telesiyej Fiyatları 2024

Kayak Merkezinde pistler arasında ulaşımı sağlayan telesiyejlere belirli bir ücret karşılığında bilinmektedir. Bu nedenle Çambaşı kayak Mekrezi telesiyej fiyatları merak konusu olmaktadır. Tek biniş için 75 TL, Günlük 20 binişlik kart için ise 600 TL’lik bir ücret ödenmelidir.

Çambaşı’da Nerede Kalınır?

Çambaşı’da nerede kalınır sorusu, uzun süreli konaklamalar için önem arz etmektedir. Kayak Merkezinde konaklamak isteyenler, Çambaşı Doğa Tesisleri otelinde kalabilmektedir. 12 adet odaya sahip olan otel, ziyaretçilere oldukça kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Bunun yanı sıra kayak merkezine yakın oteller de konaklama seçenekleri arasında yer almaktadır.

Radisson Blu Hotel Ordu, Akamoy Boztepe Otel, Kubaliç Otel ve Hampton By Hilton Ordu; konaklama seçenekleri arasında yer alan otellerdir. Bu oteller için rezervasyon yapılabilir ve kayak merkezinin yakınında konaklama şansı elde edilebilir.

cambasi-kayak-merkezi-giris-fiyatlari

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları 2024

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi konaklama otel fiyatları ve oteller için rezervasyon numaraları genel olarak aşağıdaki gibi sıralanabilir:

Çambaşı Doğa Tesisleri Oteli: Çambaşı Kayak Merkezinin içerisinde bulunan bir tesistir. Konaklama fiyatları ile ilgili bilgi almak için yetkili isimlerle görüşülmesi sağlıklı bir yöntem olacaktır. Rezervasyon numarası: (0537) 395 52 15.

Radisson Blu Hotel Ordu: Gecelik fiyatı 1700-1900 TL arasında değişiklik göstermektedir. Rezervasyon numarası: (0452) 666 68 88.

Akamoy Boztepe Otel: Gecelik fiyatı 1300-1500 TL arasında değişmektedir. Rezervasyon numarası: (0452) 505 05 55.

Hampton By Hilton Ordu: Gecelik fiyatı 2800-3000 TL arasında değişiklik göstermektedir. Rezervasyon numarası: (0452) 250 11 00.

Çambaşı Kayak Merkezine Ne zaman Gidilir?

Çambaşı Kayak Merkezinin dört mevsim hizmet veriyor olması, muhteşem manzaranın her zaman görülebileceği anlamına gelmektedir. Yaz aylarında doğa yürüyüşleri yapmak ve temiz hava almak isteyen kişiler yaz aylarında tatillerini Çambaşı’da değerlendirebilir. Bunun yanı sıra kış tatili için de merkezin tercih sebebi olduğunu söylemek olanaklıdır.

Çambaşı Kayak Merkezine ne zaman gidilir sorusu kapsamında, aralık-mart aylarında kayak yapmak için merkeze rahatlıkla ulaşım sağlanabilmektedir. Amatör ve profesyonel kayakçılar, zorluk dereceleri birbirinden farklı pistlerde kayak yapabilmektedir.

Çambaşı Kayak Merkezi 2024 Sezonu Ne Zaman Açılıyor?

Çambaşı Kayak Merkezi 2024 sezonu ne zaman açılıyor sorusu dahilinde her mevsim kayak merkezinin açık olduğunu söylemek olanaklıdır. Genellikle kar yağışının yoğunlaştığı aralık ayında kayak merkezine giden ziyaretçiler, muhteşem bir kar ile karşılaşmaktadır.

Çambaşı Kayak Merkezinde Neler Var?

Kayak Merkezi içerisinde pistler arasında ulaşımı sağlayan iki adet telesiyej bulunuyor. Bunun yanı sıra zorluk dereceleri farklılık gösteren 11 adet kayak pisti yer almaktadır. Kayak pistlerinde hem profesyonel hem de amatör kayakçılar, eğlenceli bir kayak deneyimi yaşayabilmektedir.

Ayrıca merkez kapsamında 40 odalı Çambaşı Doğa Tesisleri Oteli hizmetlerini sürdürmektedir. Çambaşı Kayak Merkezinde neler var merak edenler için 12 bungalov tipi evler de yer almaktadır. Kıl Çadır, Slalom Kafe/Restoran ve Zirve Kafe, ziyaretçilerin lezzetli yiyecekleri tatmasını sağlayan kafelerdir.

Çambaşı Kayak Merkezi SkiPass Ücretleri 2024

Çambaşı Kayak Merkezi SkiPass ücretleri kapsamında günlük sınırsız bir kişilik bilet, 300 TL’dir. Belirlenen fiyat dahilinde bilet satın alındığında bir gün içerisinde sınırsız telesiyej kullanım hakkı bulunmaktadır.

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi Telefon Numarası

Çambaşı Kayak Merkezine gidecek kişiler, akıllarına takılan herhangi bir soru için iletişim numarası üzerinden yetkili isimlerle görüşebilmektedir. Ordu Çambaşı Kayak Merkezi telefon numarası (0537) 395 52 15’tir.

Çambaşı Kayak Merkezi Canlı Kamera İzleme

Çambaşı Kayak Merkezi canlı kamera izleme özelliği ile kayak merkezinin 7 gün 24 saat izlenmesi olanaklıdır. Böylelikle kayak merkezini görmek isteyen kişiler, bulundukları yerden rahatlıkla kayak merkezini izleyebilmektedir.

Çambaşı Kayak Merkezi Canlı Kamera İzleme

Çambaşı Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Çambaşı Kayak Merkezinde kayak yapmak isteyen kişiler Çambaşı Kayak Merkezi kar kalınlığı konusunu merak etmektedir. Kar kalınlıkları yaklaşık olarak 100 cm’yi bulmaktadır.

Çambaşı Kayak Merkezi Tanıtım Videosu


Diğer Kayak Merkezleri İnceleme Yazılarımız

Aşağıdaki makalelerimizde Türkiye’deki En İyi kayak merkezleri ile ilgili tüm detayları bulabileceksiniz. Kayak merkezleri giriş ücretleri otel fiyatları ulaşım fiyatları günübirlik ne kadara mal olacağını, Teleferik Fiyatlarını hatta Kar kalınlıklarına kadar Tüm detaylara ulaşabilirsiniz. İstediğiniz makaleye tıklayarak inceleyebilirsiniz.