Cerave Krem Fiyatı 2024 , Cerave Krem Kullananlar ve Yorumları

Kuru ve Çok Kuru Cilt ve Vücut Nemlendirme için Kullanılan Cerave Krem Fiyatı 2024, Cerave Krem İşe Yarıyor mu,Cerave Krem Kullananlar ve Yorumları ,Cerave Krem Ne İşe Yarar, Cerave Krem Faydaları, Cerave Krem Nasıl Kullanılır? Cerave Yaşlanma Karşıtı , Kuru ve Çok Kuru Cilt ve Vücut Nemlendirme için Kullanılan Krem

Cerave Krem Nedir?

Cerave krem nedir? CeraVe  kuru ve çok kuru yüz ve vücut ciltleri için en yeni nesil nemlendirici kremdir. Ürün, sansasyonel etkilere sahip benzersiz bir ürünü halka sunmak için uzun süredir çalışan bir uzman ekibin yardımıyla geliştirildi.

CeraVe’nin zengin ve yumuşak formülü,  48 saate kadar sürebilen  yoğun nemlendirmeyi garanti eder. Ürün daha sonra dermatolojik olarak test edilir ve alerjen içermez, bu nedenle en hassas ciltlerde de kullanılabilir.

Yüz ve vücut için CeraVe  Krem, seramidler ve hyaluronik asit gibi bileşenlerle cilt bariyerini güçlendirmek için formüle edilmiş bir nemlendiricidir. Kremin dokusu zengin ve derinlemesine nemlendiricidir ve ciltte yağlı bir kalıntı bırakmadan hızla emilecek şekilde formüle edilmiştir. CeraVe Krem “kuru ve çok kuru ciltler” içindir ve şirkete göre, patentli dağıtım sistemi 24 saat nemlendirme için sürekli olarak nemlendirici bileşenler salmaktadır. Krem komedojenik değildir, yağ içermez, hipoalerjeniktir, kokusuzdur ve hassas ciltler için uygundur.

Google üzerinde Kuru ve Çok Kuru Cilt ve Vücut Nemlendirme için Kullanılan Cerave Krem Fiyatı Nedir, Cerave Krem Ne Kadar, Cerave Krem Ne İşe Yarar, Cerave Krem İşe Yarıyor mu, Cerave Krem Ne İçin Kullanılır, Cerave Krem Kullananlar ve Yorumları, Cerave Krem Sgk Karşılıyor mu? Gibi Bir çok soru mevcut.

cerave-krem-kullanici-yorumlari

Cerave Krem Ne İçin Kullanılır?

Cerave krem ne için kullanılır? CeraVe krem dermatologlarla geliştirilen  yüz ve vücut ile çok kuru ciltler için uygun nemlendirici kremdir ve tüm dünyada büyük başarı elde etmektedir. Çok yumuşak bir dokuya sahip krem ​​formundaki ürün, tazelik koruyucu kapaklı kavanozda satılmaktadır. Temel 340 g olandan başlayarak farklı formatlarda bulmak mümkündür.

CeraVe krem daha önce de bahsedildiği gibi kuru ve çok kuru ciltler için uygun, hem yüz hem de vücutta kullanılabilen bir nemlendiricidir. Formülü, cildi 48 saate kadar nemlendirebilen, koruyucu bariyeri yenileyen benzersiz bileşenlerle zenginleştirilmiştir ve kokusuz olarak özel olarak tasarlanmıştır.

Ancak verimliliği, Multi Veziküler Emülsiyon Teknolojisi  veya  MVE olarak adlandırılan aktif bileşenlerin devrim niteliğindeki salınım sisteminde yatmaktadır. Bu, cildin uzun süre yumuşak kalması için nemlendirici bileşenlerin, en derinlerinde bile katman katman salınmasını sağlar.

Ancak asıl sır, cildin doğal bariyerini yenileyen ve güçlendiren 3 temel  seramid (seramid 1, 3, 6-II), yağ asitleri ve ilave lipidlerden oluşan bir kompleksin eklenmesidir: hyaluronik asit,  cildin doğal nemini korumasını da sağlar.

cerave-krem-fiyati-2021

Cerave Krem İçeriği Nedir?

CeraVe krem  içeriği nedir? 3 temel seramid ve hyaluronik asit sayesinde zengin ve yağsız dokuya sahip bu krem, ilk uygulamadan itibaren 48 saat boyunca cildi nemlendirir. Cerave Krem, epidermisin yüzeysel tabakasını hızlı ve uzun süre nemlendirir, buharlaşma yoluyla su kaybını azaltır (tıkayıcı / yumuşatıcı etki).

CeraVe krem, cildin hidrolipidik dokusunu onarmaya yardımcı olan bir yumuşatıcı ve nemlendirici sistemi içerir. Aktif bileşenler şunları içerir:

  • Gliserin (veya gliserol ) için iyi bilinen bir kozmetik madde olduğunu nem tutucu ve nemlendirici etkisi vardır. Aslında yapısı ona oldukça higroskopik bir etki verir, bu nedenle havanın nemini emebilir. Cilt için nemlendirici, kayganlaştırıcı ve yumuşatıcı özellikleri sayesinde, gliserin epidermis için mükemmel bir nemlendirme ve plastikleştirme aktivitesi gerçekleştirir.
  • Caprylic / Capric Trigliserid : Belirgin yumuşatıcı özellikleri sayesinde, stratum corneum’dan su kaybını azaltan bir lipid filmi oluşturabilir.
  • Petrolatum ( Vazelin ): Petrolün damıtılmasından elde edilen, yüksek moleküler ağırlıklı doymuş hidrokarbonların kompleks karışımıdır. Vazelinin transepidermal su “kaybını” engellediği, lokal tahrişleri yatıştırdığı ve cilt nemini arttırdığı film oluşturucu ve tıkayıcı özellikleri sayesinde klasik bir yumuşatıcıdır.
  • Hyaluronik Asit (Sodyum Hyaluronat): Higroskopik aktivite (birçok su molekülünü bağlama yeteneği) sayesinde nemlendirme etkisi yapar. Daha nemli bir cilt aynı zamanda gözle görülür şekilde daha tonlu ve “dolgun” bir cilttir ve belirgin bir şekilde ince kırışıklıkları yumuşatır.
  • Seramidler : epidermisin üst tabakalarında, seramid birbirine epidermal hücreler (cheracinociti) ile yapıştırma, cilt bariyerinin bütünlüğüne katkıda bulunur. Bu nedenle katkıları, cilt bariyerinin yenilenmesine ve korunmasına, kuru, egzamatöz ve tahriş olmuş ve epidermal cildin görünümünü ve nemini iyileştirmeye, yerel tahrişleri yatıştırmaya ve cilt nemini artırmaya yardımcı olur.
  • Kolesterol : ikili bir işleve sahiptir: cildin nemlenmesini ve korunmasını sağlamaktan sorumlu olan lipid film tabakasını onarmada emülgatör ve yardımcı madde. Özellikle hassas, hassas ve kuru ciltler için uygundur.
  • Dimetikon : silikon film oluşturucu özellikleri bulunur.

CeraVe krem içeriğindeki bu maddeler sayesinde cilde oldukça nem veren bir üründür. Kuru ciltli kişilerin tüm vücudunda kullanabileceği bir yapıya sahiptir.

Cerave Krem Yan Etkileri

Ürün tavsiye edildiği şekilde kullanılırsa istenmeyen CeraVe krem yan etkileri beklenmez. Çok nadiren de olsa Cerave Nemlendirici Kremin kullanımı – özellikle hassas kişiler tarafından uzun süre kullanılıyorsa – tahrişe veya hassasiyete neden olabilir. Böyle bir durumda, tedaviyi durdurmak ve yeterli tedaviyi başlatmak için doktora başvurmak gerekir.

Ayrıca CeraVe krem içerisindeki bileşenlere alerjisi olan kişilerde de yan etkilere neden olabilmektedir. Kişilerin ürünü kullanmadan önce kollarının iç kısmında küçük bir yerde test etmesi önerilmektedir. Ürün uygulandıktan sonra 24 saat gözlemlenmelidir. Uygulanan bölgede kızarıklık ya da kabartı görüldüğü takdirde doktora başvurmak gerekebilir.

Cerave Krem Faydaları

CeraVe krem faydaları kuru cilde sahip kişiler için oldukça fazladır. Bazı insanların ciltleri normalden daha kuru olabilmektedir. Bunun nedeni cilt tipi olabileceği gibi çeşitli rahatsızlıklar da olabilir. Kişi kuru ciltten şüpheleniyorsa doktora başvurmalıdır.

CeraVe krem  doktor tavsiyesi ile kullanılabildiği gibi herhangi bir kozmetik ya da medikal ürün satan mağazalardan alınabilir. Özellikle soğuk hava, klima ve rüzgar gibi nedenlerden dolayı cilt kuruluğu yaşayan kişiler tarafından tercih edilmektedir.

en-iyi-nemlendirici-krem-cerave-krem

Cerave Krem Kullanıcı Yorumları

CeraVe krem kullanıcı yorumları olumludur. Çoğu kullanıcı üründen memnun kaldığını belirtmiştir. CeraVe krem  ciltteki kurulukları önlemeyi vaat eder ve bunu başarır. Bu nedenle kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmaz.

CeraVe krem  kullanan kişinin alerjisi yoksa, doğru uygulama yapıyorsa ve de akne gibi problemlere sahip değilse üründen memnun kalmaması nadirdir. Kuru cilde sahip kişiler ürünü rahatlıkla tercih edebilmektedir.

CeraVe krem  kullanan kişiler, ürünün uzun süre kullanıldığını belirtmiştir. Küçük miktarda ürün büyük bir alanı nemlendirebilmektedir. Bu nedenle bir paket ürün uzun süre kullanılabilmektedir.

cerave-krem-ise-yariyormu

Cerave Krem Nereye, Nerelere Sürülür?

CeraVe krem  nereye, nerelere sürülür? CeraVe vücut ve yüz  kremi  cildi nemlendirmek için en uygun olanlar ürünlerden biridir ve ihtiyaç duyulan her an kullanılabilir. Daha önce de belirtildiği gibi, bu aynı zamanda en hassas ciltler ve dolayısıyla çocuklarınki için de uygundur. İçeriğinde zararlı bileşen bulunmayan CeraVe krem kullananlar için yan etkiye neden olmamaktadır.

Her durumda, ürünün uygulanması aşağıdaki şekilde gerçekleşmelidir:

  • Bol miktarda krem alın,
  • Kremi vücuda uygulayın ve dolaşım hareketleriyle masaj yapın,
  • Krem cilde emilene kadar nazikçe masaj yapın.

Kremi kullandıktan sonra, emilimi çok hızlı ve yağlı olmadığı için en sevdiğiniz giysiyi giyebilirsiniz. CeraVe krem ayrıca yüz için de kullanılabilmektedir. İhtiyaç dahilinde ele alınan ürün masaj hareketleri ile yüze uygulanabilmektedir.

Cerave Krem Etkisi Nedir?

CeraVe krem  etkisi nedir? Dermatologlar ile birlikte geliştirilen ve hiçbiri hayvanlar üzerinde uygulanmayan birçok dermatolojik testten başarıyla geçen CeraVe vücut ve yüz kremi, herhangi bir kontrendikasyon veya yan etki göstermemektedir. Sadece dermatolojik amaçlar için kullanılabilir, cildi anında nemlendirir.

Kremi cilde uygulamadan önce, ürünü vücudun görünmeyen bir bölgesine yayarak bir test yapmanızı ve tamamen emilene kadar etki etmesine izin verilmesi önerilir. Alerjik reaksiyon, kızarıklık yoksa krem güvenle kullanılabilir.

Uyarı: Ürünü ağızdan almayınız ve açıldıktan sonra altı ay içerisinde tüketiniz aksi takdirde aktif içeriğini kaybeder. Göz bölgesinden kaçının ve temas halinde derhal ve bolca yıkayın.

 

cerave-krem-ne-ise-yarar

Cerave Krem 2024 Fiyatı

CeraVe krem 2024 fiyatı ürünün 340 gramlık tüp formu 156 TL’dir. Piyasada oldukça fazla nemlendirici krem bulunmaktadır. Ancak CeraVe krem içeriğinin temiz olması ve oldukça etkili olması nedeniyle sıkça tercih edilmektedir. Ayrıca CeraVe krem  hayvanlar üzerinde de test edilmemektedir. Bu durum ürünün bu konuda hassas olan kişiler tarafından kullanımını arttırmaktadır.

CeraVe krem pahalı görünebilmektedir. Ancak ürünün boyutu oldukça büyüktür ve küçük bir miktar ürün kullanmak bile işe yaramaktadır. Bu nedenle muadillerine göre daha avantajlı bir üründür.

CeraVe krem çok kuru ciltlerin severek kullanacağı bir yapıya sahiptir. Bu yapı sayesinde kişiler kuru ciltlerinden kısa sürede kurtulurlar. Ayrıca ürün hem vücut hem de yüz için kullanılabilmektedir. Özellikle kış aylarında oldukça kuru bir hale gelen ciltlerde rahatlıkla kullanılabilir.

CeraVe krem  içeriğinde zararlı bileşen bulunmayan bir üründür. Bu özelliği sayesinde yeni doğan bebeklerde bile kullanılabilmektedir. Ürünün kullanımı için bir yaş sınırı bulunmamaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.