Davraz Kayak Merkezi Fiyatları 2024 (Otel , Kayak Takımı Kiralama Ücretleri)

Davraz Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024, Davraz Kayak Merkezi Nerede? ,Davraz Kayak Merkezine Nasıl Gidilir? Davraz Kayak Merkezine Hava yolu Araba ,Minibüs ve Teleferik İle Ulaşım ,Davraz Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024, Davraz Kayak Merkezi Yemek Fiyatları, Davraz Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri  2024, Davraz Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları, Davraz Kayak Merkezi Pist Uzunlukları, Davraz Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları, Isparta Davraz Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları, Davraz Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Davraz Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024

Isparta’nın en yüksek zirvelerinden biri olan Davraz Dağı 2635 m yüksekliği ile Akdeniz bölgesinin en yüksek dağlarından birisidir. Özellikle Göllerin arasından yüksekmiş olması son derece muhteşem bir görüntü sunmakta. Günümüzde binlerce yerli ve yabancı ziyaretçi kayak ve snowboard yapmak için kış aylarında Davraz Kayak Merkezine akın etmektedir. Isparta merkeze 27 km uzaklıktadır. En yakın yerleşim alanı Çobanisa Köyüdür. Ortalama 7-8 km uzaklıktadır. Genel bitki örtüsü ise Çam Sedir Ardıç ağaçlarından oluşur. Henüz karar vermemiş iseniz Erciyes Kayak Merkezi incelememize de kesinlikle bakmanızı tavsiye ederiz.

Davraz Kayak Merkezi son dönemlerde dünyadaki kayak sevenlerin ilk tercihleri arasında girmeye başladı. Özellikle Avrupa’dan bir çok Snowboard ve Kayak tutkunu Davraz Kayak Merkezi’ni tercih etmekte. Tabi ki bir çok pist bulunması da çok büyük etkenlerden biri.  Basit Kolay ve Zor olmak üzere 3 farklı derecelerde pistler bulunmakta. Bu pistler kayakseverlerin son derece ilgisini çekmekte. Davraz Kayak Merkezi ulaşım konusunda çok elverişli. Akdeniz bölgesinden neredeyse her ilden ortalam 2-3 saat yol ile ulaşmak mümkün. Ssdece kayak değil bir çok doğa sporuna da ev sahipliği yapmakta. Türkiye’nin en büyük kayak pistleri Davraz kayak merkezindedir.

Ayrıca Kayak ekipmanı kiralama fiyatları 2024 yılında Türkiye’deki en uygun fiyatlara kiralamaktadır. Davraz Kayak merkezi konaklama olarak ta son derece fiyatları uygundur. Davraz Kayak merkezi teleferik ücretleri 2024 son derece uygundur.Türkiye’deki ve Dünyadaki bir çok kayak merkezine göre çok uygun fiyatlara skipass ve teleferik biletinizi alabilirsiniz. Bölgede bir çok kayak eğitim merkezi bulunmakta. kayak ve snowboard dersleri rahatlıkla alabilirsiniz. Bölge özellikle sömestre tatilinde ve Ocak Şubat aylarında çok fazla ziyaretçi almakta. Bu nedenle erken rezervasyon yapmanız son derece önemli.

Bu Konu ile ilgili Google Aramalarında En Çok Arananlar İse; Davraz Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024, Davraz Kayak Merkezi Nerede? ,Davraz Kayak Merkezine Nasıl Gidilir? Davraz Kayak Merkezine Hava yolu Araba ,Minibüs ve Teleferik İle Ulaşım ,Davraz Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024, Davraz Kayak Merkezi Yemek Fiyatları, Davraz Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri  2024, Davraz Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları, Davraz Kayak Merkezi Pist Uzunlukları, Davraz Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları, Isparta Davraz Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları, Davraz Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

davraz-kayak-merkezi-kayak-ekipman-fiyatlari

Davraz Kayak Merkezi Nerede?

Davraz Kayak Merkezi Nerede? sorusu çok fazla sorulmakta. Aslında Akdeniz bölgesinde yaşayanlar rahatlıkla bilmekte. Fakat Uludağ ve Kartalkaya kadar ismi bilinmediği için çok fazla hangi ile bağlı olduğu soruları bulunuyor. Davraz Isparta iline bağlıdır. 2635 Metre yüksekliğinde dağ kütlesidir. Kışın kayak ve snowboard yazın ise piknik ve doğa sporları için çok fazla tercih edilmektedir. Özellikle son dönemde bisikletliler için vazgeçilmez bir gezi noktası haline gelmiştir. Davraz Kayak Merkezi nereye bağlı? İsparta merkez ilçesine bağlıdır.

Davraz Kayak Merkezine Nasıl Gidilir?

Davraz Kayak Merkezine ulaşım son derece kolaydır. özellikle çıkan tüm yollar asfaltlı olması büyük avantaj . Bölgeye çıkan yollar devamlı kara yolları ekipleri tarafından açık tutulmakta. Ulaşımın kolay olması bölgede en cazip kayak merkezleri arasında yer almasını sağlamakta. Kışın çok ağır şartlar olmadığı sürece yollar kesinlikle kapanmamaktadır. Zaten çok ağır şartlarda girişler kapatılmaktadır. Davraz Kayak Merkezi Günümüzde Özellikle Rusya Ukrayna ve Orta doğu ülkelerinden çok fazla tercih edilir hale gelmiştir.

davraz-kayak-merkezi-ulasim

Davraz Kayak Merkezine Araba İle Ulaşım

Antalya ve çevresinde iseniz daha doğrusu Akdeniz bölgesinde yaşıyorsanız hafta sonu rahat bir kaçamak için son derece uygun bir kayak merkezidir. Isparta merkeze sadece 27 km olması ve yolların son derece rahat olması bölgede en çok tercih edilen kayak merkezi olmasını sağlamıştır. Eğer Davraz Kayak merkezine başka illerden gelecekseniz ise merkeze uğramadan direk olarak geçiş yapabilirsiniz.

Burdur – Davraz kayak merkezi arası ortalama 65 km 1 saat 20 dakika kadar sürmekte.

Denizli – Davraz kayak merkezi arası ortalama 150 km 2 saat 10 dakika kadar sürmekte.

Antalya – Davraz kayak merkezi arası ortalama 150 km 2 saat 10 dakika kadar sürmekte.

Konya – Davraz kayak merkezi arası ortalama 240 km 3 saat 20 dakika kadar sürmekte.

Davraz Kayak Merkezine Havayolu İle Ulaşım

Davraz Kayak Merkezine hava yolu ile gelmek isterseniz Isparta Süleyman Demirel Hava limanında inmeniz gerekiyor. İstanbul Isparta seferleri günde 1 kez yapılmakta. Hava limanından Minibüs ve Taksiler Sizi Davraz Kayak Merkezine getirebilir. Ortalama 60 km civarında bir yol bulunmakta ve 1 saat civarında sürmekte. Faklı bir alternatif olarak Antalya Hava limanında inebilirsiniz. Bölgeye Antalya hava limanından ortalama 140 km mesafe bulunuyor. Ortalama 2 saat civarında sürmekte.

Davraz Kayak Merkezine Minibüs Otobüs İle Ulaşım

Davraz Kayak Merkezine Isparta Merkezden  gün içerisinde her sabah servis bulunmakta. Saat 9:00 civarlarında Otogar ‘dan kalkmakta. Dönüş saatti ise 16:00 civarlarında. Servis şoförünün telefonu bulunmakta arayabilirsiniz. 0554 135 99 98 . ayrıca yakın mahallere de minibüs ve otobüsler geçmekte. Bu bölgelerden de taksi ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Davraz Kayak Merkezi Otel Transferi ve Taksi

Davraz kayak merkezine taksi ile de çıkabilirsiniz. Ayrıca bölgede kalacağınız otellerin günlük olarak transfer servisleri de olabilmekte. Oteller ile anlaşmadan önce Kayak merkezine servislerinin olup olmadığını kesinlikle sormalısınız. Bölgedeki tüm taksiler Kayak merkezine çıkmakta. Fakat fiyat konusunda pazarlık yapıp çıkmakta fayda var. Çevrenizde sizin gibi dağa çıkmak için bekleyenler varsa birleşip taksi parasını ortak ödeyebilirsiniz.

Davraz Kayak Merkezine Teleferik İle Ulaşım

Davraz kayak merkezine direk teleferik ulaşımı yok. Bu nedenle kayak merkezine geldikten sonra teleferiği dağa çıkmak için kullanıyorsunuz. Yakın zamanda yapılması planlanıyor fakat 2024 itibariyle herhangi bir çalışma görünmüyor. Bu nedenle diğer ulaşım yöntemlerini seçmek gerekiyor.

Davraz Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024

Her Kayak merkezinde olduğu gibi Davraz Kayak merkezi teleferik fiyatları çıkış sayısına göre değişmekte. Fiyatlar genel olarak uygun neredeyse diğer kayak merkezleri ile aynı. Fiyatlar 13 yaş altı ve üstü olarak belirlenmiş. Skipass kullanımı sezon boyunca geçerli. Misal 100 çıkış aldıysanız sezonun tümünde rahatlıkla istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.Alınan biletlerde hayat sifortası yada ferdi kaza sigortası bulunmuyor. Biletleri kaybetmeniz halinde sorumluluk size ait. Bilet sahipleri belirtilen tüm kurallara uymak zorunda. Bölgede başka insanları tehlikeye atacak davranışlar nedeniyle biletiniz iptal edilebilir. Tüm kurallara uymaya özen göstermelisiniz. Normalde bir kayakçı ortalama 10 ile 14 arasında teleferik ile çıkıp kayabilir. Bunu göz önünde bulundurarak biletinizi alınız. Tüm gün bölgede zaman geçirecekseniz maksimum 15 çıkış almak mantıklıdır.

2024 Davraz Kayak merkezi teleferik fiyatları ; 

Kayakçılar için;

1 Çıkış 13 Yaş üzeri Yetişkin Kayakçı için 167 TL 0-12 Yaş İçin 175 TL

7 Çıkış 13 Yaş üzeri Yetişkin Kayakçı için 200 TL 0-12 Yaş İçin 280 TL

14 Çıkış 13 Yaş üzeri Yetişkin Kayakçı için 330 TL 0-12 Yaş İçin 310 TL

30 Çıkış 13 Yaş üzeri Yetişkin Kayakçı için 540 TL 0-12 Yaş İçin 490 TL

50 Çıkış 13 Yaş üzeri Yetişkin Kayakçı için 780 TL 0-12 Yaş İçin 580 TL

100 Çıkış 13 Yaş üzeri Yetişkin Kayakçı için 1900 TL 0-12 Yaş İçin 900 TL

Yayalar için ise ;

1 Çıkış 13 Yaş üzeri Yetişkin Kayakçı için 165 TL 0-12 Yaş İçin 139 TL

Yürüyen Bant Fiyatları ;

5 Çıkış için 230 TL

10 Çıkış için 350 TL

Davraz Kayak Merkezi Yemek Fiyatları 2024

Bölgedeki yeme içme mekanları merkeze göre biraz pahalı olsa da uçuk fiyatlar yok. oteller genellikle tam veya yarım pansiyon olarak çalışmakta. Bölgede bir çok köfte ekmek sucuk ekmek lokantaları bulunmakta. Zaten kar üzerinde sucuk yemeden olmaz. Ortalama fiyatlar 220 TL ile 340 TL arasında değişmekte. Özel idare tesislerinde sucuk ekmek seanslarına da katılabilirsiniz. Fiyat olarak daha uygun olmakta. Normal bir restoranda yemek için ise ortalama olarak kişi başı 360 ile 500 TL arasında rahatlıkla doya biliyorsunuz.

davraz-kayak-merkezi-telesyej-fiyatlari

Davraz Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri  2024

Isparta Davraz Kayak merkezindeki Teleferik tesislerinin açılış kapanış saatlerini sabah 09:00 ile akşam 17:00 ile 17:30 arasında değişmektedir. Bölgedeki Kar yağışı ve hava durumuna göre saatler değişebilmektedir fakat genel olarak aşağıdaki saatler geçerlidir.

Davraz Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları

Isparta Davraz Kayak merkezindeki teleferik uzunlukları ise su şekilde, Bölgede saatte 1100 kişi taşıyabilen 1200 metre uzunluğunda 1.telesiyej

Saatte 850 kişi taşıyabilen 860 Metre uzunluğunda 2. Telesiyej

Saatte 900 kişi taşıyabilen 930 metre uzunluğunda 3. Telesiyej bulunmakta.

Bu telesiyejlerin 1. ve 2. si olanlar iki kişilik iskemlelidir. 1600 metrelerinde başlar ve 1860 metrelerde sona erer.

Mekanik tesisler ortalama günde 5.000 civarında kişiye hizmet vermektedir.

davraz-pist-haritasi

Davraz Kayak Merkezi Pist Uzunlukları

Davraz Kayak Merkezinde 12 pist bulunmaktadır. Pistlerin toplam uzunluğu 24.000 metredir. Kayak yaparken Eğirdir gölünün manzarası ile muhteşem bir kayak tecrübesi sunmakta. Davraz Kayak Merkezinde az tecrübesi olanlar yada hiç kayak yapmamış kişiler için de harika rotalar bulunmakta. Hızlı bir şekilde kaymayı öğrenebileceğiniz pistler bulunmakta.

  • Kolay Olarak nitelendirilen Pistler 2 adet bulunmakta. Toplam uzunluk 4 km civarındadır. Eğim %12 ile 15 arasında değişmekte. Toplamda 1000 kayakçı rahatlıkla kayabilmektedir.
  • Orta dereceli olarak nitelendirilen pistler 15 km civarındadır. 8 Adet bu pistlerden bulunmakta. Eğim %15 ile 25 arasında değişmekte. Toplamda 1.300 kişiye aynı anda hizmet verebilir.
  • Zor dereceli olarak nitelendirilen pistler ise  2 adet bulunmakta. Toplam uzunluk 4 km civarındadır. Eğim ise %25 üzerindedir. Bazı bölgelerde eğim %40 civarına çıkabilir. Toplam kapasitesi 400 kayakçıya hizmet verecek şekilde düzenlenmiştir. Bu bölgede kaymak çok tehlikelidir. Usta kayakçıların kullandığı pistlerdir. Sorumluluk tamamen kişiye aittir. Bölgede pist açılış kapanış saatleri 09:00 ile 17:00 arasında açılıp kapanmaktadır.Pist üzerinde bir çok güvenlik personeli çalışmaktadır. Acil durumlarda kar araçları ile müdahale edilmektedir. Bu bölümlerde kaymak için özel hocalar ve rehberlerde bulunmaktadır.

Davraz Kayak Merkezi Kayak ve Snowboard Eğitim Fiyatları 2024

Davraz Kayak Merkezinde kayak ve snowboard eğitimi içi çok fazla hoca ve eğitim merkezi bulunmakta. Merkezde 50’ye yakın tecrübeli hoca bulunmakta. Fiyatlar eğitim alacak kişi sayısına göre değişmektedir. Özellikle 10 üzeri ve üstü kişilerde fiyatlar son derece uygun olmaktadır.

Davraz Kayak Merkezi Kayak Dersleri Fiyatları;

Bir ile 4 kişi için kayak eğitimi fiyatları 1200 TL ile 1400 TL arasında değişmektedir. 10 kişi ve üstü kayak eğitimi alacaksanız ortalama fiyatlar 1200 TL civarına kadar düşmektedir.

Davraz Kayak Merkezi Snowboard Dersleri Fiyatları;

Bir ile 4 kişi için Snowboard eğitimi fiyatları 1250 TL ile 1650 TL arasında değişmektedir. 10 kişi ve üstü kayak eğitimi alacaksanız ortalama fiyatlar 2120 TL civarına kadar düşmektedir.

davraz-kayak-merkezi-telesyej-fiyatlari-2022

Davraz Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları 2024

Davraz Kayak Merkezinde kaymak için doğru ve güvenilir ekipmanlara sahip olmanız gerekiyor. Özellikle kendi ekipmanlarımız yoksa bölgede bir çok kayak ekipmanı kiralayan firma bulunmaktadır. Bunlar Covid 19 tedbirlerine uygun şekilde kiralama yapmaktadır. Ayrıca otellerde de kayak montu kızak pantolon gibi kıyafetleri kiralayabilirsiniz.

Davraz Kayak Merkezinde kiyak ekipmanları günlük kiralama fiyatları ;

  • Kayak veya Snowboard günlük kiralama fiyatı 150 TL ile 170 TL arasında,
  • Kızak kiralama saati 110 TL ile 150 TL arasında – Günlük 220 TL ye kiralanmakta.
  • Uygun Kıyafetleriniz yoksa Pantolon ve Mont kiralama 140 TL
  • Uykun Kar Gözlüğü 120 TL
  • Kayak Eldiveni 125 TL
  • Kayak için korumalı kask 125 TL den kiralayabilirsiniz.

Tüm ekipmanları Davraz kayak merkezinde kiralamak isterseniz günlük ortalama 230 TL ile 380 TL arasında bir ücret ödersiniz.

Davraz Kayak Merkezi Telesiyej Fiyatları 2024

Davraz Kayak Merkezinde telesiyej sistemi de bulunmaktadır. Kayak merkezinde iki tür telesiyej bulunur bunlardan biri gondan tarzında üstü kapalı taşıma yapan telesiyej ikincisi ile teski denilen üstü açık mekanik tesislerdir. Davraz Kayak Merkezinde Telesiyej fiyatları ise

Yayalar için 44 TL Kayakçılar için 75 TL ücret alınmakta. Çıkış sayıları arttıkça ortalama fiyatlar düşmektedir.

Kayseri Davraz Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları 2024

Davraz Kayak Merkezine gelecekseniz hem şehir içinde hemde şehir dışında bir çok konaklama seçeneğiniz mevcut. Hatta bir çok kişi Antalya’da 5 yıldızlı otellerde kalıp 2 saatlik bir yolculuk ile Davraz Kayak Merkezinde kayak yapıp akşam tekrar oteline dönebilmekte. Bölgede ve Kayak merkezi çevresinde çok fazla otel seçenekleri bulunmkata. Davraz kayak merkezinde 4 Yıldızlı Sirene Davras Otel ,3 yıldızlı Isperia Davraz Otel ve Isparta Davraz Hotel Uygulama ve Eğitim Otelinde , Çobanisa Davras Dağ Evlerinde kalabilirsiniz. Hepsi gayet iyi ve memnun kalacağınız kaliteli ve temiz otellerdir. Fiyatlar ise hafta içi kişi başı 850 TL ile 1000 TL arasında, Haftasonu fiyatları ise 900 TL ile 1600 TL arasında değişmekte. Oteller genellikle tam pansiyon yada yarım pansiyon olarak hizmet vermekte.

Şehir merkezinde kalacaksanız fiyatlar daha da uygun olmakta. Bir çok seçenek bulunmakta. Özellikle Isparta Merkez Otel fiyatları ortalama 600 TL ile 1300 TL arasında değişmekte. Bazı oteller Davraz bölgesine servis imkanı sunmakta. Bölgede çadır ve kamp alanları da bulunuyor. Çadır boyutlarına göre 250 TL ile 380 TL arasında günlük çadır kiralayabilirsiniz. Haftalık çadır kiralama ise ortalama 1250 TL civarında.

davraz-kayak-pisti-haritasi

Davraz Kayak Merkezi 2024 Sezonu Ne Zaman Açılıyor?

Davraz kayak merkezi 2024 sezonu Aralık  ayının başlarında kapılarını açıyor. Kar durumu tabi ki en büyük etken.Fakat bazen daha erken sezon açtığı da olmuştur. Özellikle Kasım ortalarında da açılabilmekte. Sitemizde günce açılış tarihleri yayınlanacaktır.  inde kar durumuna göre açılacak. Fakat havaların daha erken soğuması durumunda Açılış tarihi ekim başına çekilebilir. Tamamen bölgedeki hava şartlarına göre açılış tarihi belirlenmekte. Sitemizi arada ziyaret ederek net tarihi öğrenebilirsiniz. Fakat önceki senelerden edindiğimiz bilgiye göre ortalama olarak Kasım ayının ortasında açılması muhtemel . Davraz Kayak Merkezi 2024 sezonu açıldı mı? sorusu çok fazla sorulsa da yukarıda belirttiğimiz gibi

Davraz Kayak Merkezinde Neler Var?

Davraz kayak merkezi son teknoloji ile donatılmış ve uygulanmış güvenli sınıfında olan 3 adet mekanik tesis bulunmakta. ayrıca 12 adet 25 km civarında kayak pistleri bulunuyor. Bu kayak pistleri herkese hitap edecek şekilde düzenlenmiş.Yeni başlayanlar ve tecrübeli kayakçılar için son derece elverişli .Ortalama günde 8.000 kişiye hizmet verecek şekilde hazırlanmıştır. Bölgede bir çok otel cafe ve restoran bulunmakta. Şömine önünde romantik saatler geçireceğiniz acıktığınızda mangal da sucuk yiyebileceğiniz ve özel geleneksel yemekleri tadabileceğiniz bir çok mekan bulunmakta.

Davraz kayak merkezi SkiPass Ücretleri 2024

Davraz kayak merkezinde tüm ekipmanları ve mekanik tesisleri kullanabilmek için skiPass kartınız olması gerekiyor. Bu kart ile tüm tesisteki mekanik tesisleri kulla bilirsiniz. Turnikelerden geçişte rahat edersiniz. Bu kart ile tek çıkış teleferik ve telesiyej fiyatı 75 TL’dir.  Yürüyen bantlarda 5 çıkış ücreti ise 150 TL olarak ücretlendirilmekte.

davraz-kayak-merkezi-yeme-icme-fiyatlari

Isparta Davraz Kayak Merkezi Telefon Numarası

Isparta Davraz kayak merkezi hakkında tüm bilgileri aşağıdaki cep telefon numaralarından öğrenebilirsiniz. Tüm fiyat ve kar kalınlığı durumu gibi bilgileri bu telefon hattından ulaşabilirsiniz.

Isparta Davraz Kayak Merkezi telefon numarası 0532 663 09 17 , Tesis Durumu Bilgisi için ise; 0530 227 77 92 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. 

Davraz Kayak Merkezi Canlı Kamera İzleme

Isparta Davraz kayak merkezini canlı olarak izleyebilir kar online olarak görebilirsiniz.  Bu konuda Kayseri belediyesi Davraz kayak merkezi için özel bir sistem ile 7/24 internet üzerinden izlemenizi sağlamakta.

Davraz Kayak Merkezi Kar Kalınlığı 2024

Isparta Davraz kayak merkezinde kar kalınlığı çok fazla değişkenlik göstermemekte. Genellikle Kasım ayında 80 ile 120 Cm arasında olmaktadır. Aralık ayında 120 Cm  ile 200 Cm arasında. Ocak ve Şubat aylarında ortalama olarak 150 ile 240 cm arasında değişebilmektedir. Davraz kayak merkezinde Mart aylarında ise kar kalınlığı 120 cm civarına düşer.


Diğer Kayak Merkezleri İnceleme Yazılarımız

Aşağıdaki makalelerimizde Türkiye’deki En İyi kayak merkezleri ile ilgili tüm detayları bulabileceksiniz. Kayak merkezleri giriş ücretleri otel fiyatları ulaşım fiyatları günübirlik ne kadara mal olacağını, Teleferik Fiyatlarını hatta Kar kalınlıklarına kadar Tüm detaylara ulaşabilirsiniz. İstediğiniz makaleye tıklayarak inceleyebilirsiniz.