Dijital Deniz Faiz Oranları, Avantajları ve Dijital Deniz Hesabı Açmak

Dijital Deniz Denizbank’ın Masrafsız Şubesiz İnternet Bankacılık Sistemi. Her şey Online EFT ve Havale Ücretsiz…Dijital Deniz Hesap Nasıl Açılır ,Dijital Deniz Devlet Güvencesi Varmı? , Dijital Deniz Avantajları ve Dijital Deniz Dijital Deniz Sistemini Sizin İçin Araştırdık…

Dijital Deniz Nedir?

Son yıllarda hızla gelişen veri hızları ve bağlantı kalitesi birçok kurumun mobil uygulamalar ve web ara yüzü ile hizmet vermesinin önünü açtı. Bu kurumların belki de en önemlilerinden olan bankalar bu hizmetler sayesinde önemli derecede hem hizmet kalitesini hem de bankalarda bulunan yoğunluğu azaltmayı başardı. Dijital deniz nedir? Sorusu son dönemde sık sorulanlar arasına girmiş konuların başında gelmektedir. Dijital denizi özetlemek gerekirse bankanın mobil cihazlar ve web ara yüzü üzerinden hizmet veren şekli denebilir. Sadece para yatırıp çekme işlemleri için yardımcı olamayan dijital deniz diğer bütün bankacılık işlemleriniz için sizin en büyük yardımcınız olacaktır.
Dijital-Deniz-nedir

Dijital Deniz Nasıl Hesap Açılır?

                Yine önemli konuların başında gelen ve dijital denizin ne olduğunu anlayanların ilk sorusu Dijital deniz nasıl hesap açılır? Sorusu üzerinde yoğunlaşmaktadır. Dijital deniz hakkında bilinmesi gerekenlerin başında bunun gerçek kimlik bilgileri ile yapılan resmi bankacılık işlemleri olduğudur. Yani dijital deniz kullanımı için Denizbank içinde gerçek vadesiz bir deniz bank hesabınızın bulunması gerekmektedir. Sonrasında hem müşteri hizmetleri hem mobil uygulama hem de web ara yüzü dijital denizi kullanmak için ihtiyacınız olan yönlendirici ve kolay anlaşılır bilgileri ile üye olmanız için gerekli teknik desteği sağlayacaktır. Bu sistem üzerinde güvenlik en önemli konuların başında gelmektedir. Bu yüzden bankada kayıtlı olan telefon numaranız sizin için büyük önem taşımaktadır. Bu telefon numarası üzerinden şifre alıp gönderme ve uygulamayı çalıştırmak için gerekli iletişim bilgileri kurulmaktadır. Bu yüzden eğer telefon numaranız Deniz bank da kayıtlı değilse öncelikle yapmanız gereken ATM ya da Denizbank şubesine giderek telefon numaranız kaydetmek olarak karşınıza çıkmaktadır. Aksi taktirde Denizbank Dijital deniz hesabından yararlanmanız mümkün değildir.
Dijital-Deniz-Hesap-Acmak

Dijital Deniz Avantajları Neler?

                Dijital deniz kullanmak size oldukça avantajlı bir dünyanın kapısını açacaktır. Dijital deniz avantajları neler? Diye soranlardansanız öncelikle bilmeniz gereken artık bankaya sadece nakit girdi ve çıktısı yapmak için gitmeniz gerektiğidir. Bunun dışında yapabileceğiniz tüm işlemler dijital deniz üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Elektrik, su, doğalgaz, telefon faturası, internet faturası kısacası fatura ile ilgili bütün ödemeler dijital deniz üzerinden yapılabilmektedir. Ayrıca altın alıp satabileceğiniz dijital hesaba sahip olacağınız gibi döviz işlemleri yapmanın en kolay yolunu dijital deniz ile keşfedeceksiniz. İstediğiniz her noktaya istediğiniz an ve yerden para transferi yapabileceğiniz gibi sizin hesabınıza yatan bir para olup olmadığını da anlık olarak dijital deniz uygulaması üzerinden kontrol edebileceksiniz. Bunun için banka ya da ATM gitme zorunluluğunuz olmaksızın hiçbir ek ücret ödemeniz gerekmeyecek. Dijital deniz sadece isteğinize göre size ödeme takvimi hazırlayacak talimatlarınız doğrultusunda ödeme yapıp yapmama ya da otomatik ödeme yapma durumunda da hizmetinizde olacak.

Dijital Deniz Faiz Oranları

                Dijital deniz hesabınızı vadesiz hesap ile açmaktasınız bu yüzden eğer dijital deniz faiz oranları ve avantajlarını yakalamak isterseniz vadeli hesap açarak bu işleme ilk adımınızı atabilirsiniz. Vadeli hesap açmanın alt limiti 1000 Türk lirasıdır. 32 gün vade tarihi en kısa olan paket olmakla birlikte dijital deniz müşterileri için faiz oranları %11.10’u bulan oranlarda olabilmektedir. Günden güne güncellenen bu faiz oranları hesabınızı açtığınız an ve ilerleyen tarihlerde değişebilir. Yükseliş ve düşüşlerde sizin vadeli hesabınız bir etki yaşamayacaktır. Bu yüzden vade tarihi boyunca kazancınızın keyfini sürüp dijital deniz sayesinde bu büyümeyi izleyebilirsiniz.
Güncel Faiz Oran ve Hesaplamalarına : https://www.dijitaldeniz.com/cms/dijital-mevduat-hesaplama Adresinden ulaşabilirsiniz.
Dijital Deniz-mevduat-faizi-hesaplama

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.