Dinçer Güner 2024 Burç Yorumları ve Gelecek Tahminleri

Ünlü Astrolog Dinçer Güner 2024 Yılı Burç Yorumları… Dinçer Güner 2024 Burç yorumları, Dinçer Güner 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları, Aşk Para ve Sağlık Yorumları

Dinçer Güner , 1984 İstanbul doğumlu ünlü astrolog, asıl mesleği  ağız ve diş sağlığı uzmanı ve aynı zamanda halkla ilişkiler uzmanıdır.Çok uzun zaman önce astrolojiye merak saran Dinçer Güner, ünlü bir astrolog olmadan önce bir çok ünlü sanatçının basın danışmanlığını yapmış ve yayın evlerinde editörlük yapmıştır. Astroloji kendisinin en önemli hobisi olmuş ve zaman içerisinde astroloji okuluna giderek bu hobisini uzmanlığa dönüştürerek iş hayatına yansıtmayı başarmıştır. Aldığı eğitim sadece astroloji ile sınırlı kalmamış ve Klasik astroloji, hint astrolojisi, insan psikolojisi ve dinamiği ile ilgili eğitimler alarak kendini geliştirmiştir. Astroloji ile ilgili bir bloğ açmış ve binlerce kişi tarafından desteklenmiştir.

dincer-guner-burc-yorumlari

Şuan astroloji ile ilgili merak edilen her şeye cevap bulabileceğiniz astroloji bloğunda burçlar,gökyüzündeki olaylar ve bu olayların insan ve insan ilişkileri üzerinde nasıl etkileri olduğu hakkında bilgiler veriliyor, aynı zamanda astroloji seminerleri ve kişisel danışmanlık çalışmaları da devam ediyor. Dinçer Güner , derin astrolojik bilgilerini kendi bloğu dışında Sözcü Gazetesinde de yazmaktadır. Ünlü astrolog bilgilerini ve deneyimlerini kitap haline getirmiş ve şuana kadar üç tane kitap yazmıştır. Son kitabı “2014 senin yılın” kitabı baya ses getirmiş ve astroloji meraklılarının arşivinde yerini almıştır. Bundan önce “2013’te sizleri neler bekliyor?” ve “Aptal bir patronla nasıl çalışılır?” kitapları ile piyasadaki yerini almış ve yorumları beğenilen ve merakla beklenen ünlü astrologlar arasında yerini almıştır.

Dinçer Güner 2024 Yılı Burç Yorumları ve Gelecek Tahminleri


Dinçer Güner 2024 Koç Burcu Yorumları (21 mart-20 nisan)
koc

Para: Gezegenler arasındaki uyumun ortaya çıkardığı aura ile iş arayışlarınız olumlu cevap bulabilir, büyük projelerde istediğiniz başarı sonunda size büyük getiriler sağlayabilir. İşinden sıkılan koçlar iş değişikliğine gidebilir ve beklediklerinden daha fazla gelir elde edebilirler.

Aşk: Yalnız koç ve yükseleni koç olanlar iş hayatınızdaki başarılı adımları aşk hayatınızda da yaşayabilir ve aşkınızı iş hayatınızdan bulabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece pozitif düşünmek ve gezegenlerin uyumlu enerjisini içinizde hissetmenizdir. Bu sayede tutkulu ilişkiler,alışkanlık yapacak flörtler yaşayabilirsiniz.

Sağlık: Yeni yılda sağlığınıza gösterdiğiniz önemi geçen yıla göre daha da arttırmalısınız.2016 da yaşanan psikolojik yorgunluğu üzerinizden atın ve yeni yıla kendinizi daha fazla önemseyerek başlayın  ve gereken kontrollerinizi aksatmadan ilerleyin.

Dinçer Güner 2024 Boğa Burcu Yorumları (21 nisan-21 mayıs)
boga

Para: Uzun zamandır planladığınız ve yapmak istediğiniz harcamalarda sınırınızı aşmamaya bütçenizi zorlamamaya dikkat etmelisiniz. Yeni yılda boğa ve yükselen boğa burçları ekonomik anlamda temkinli davranmaz ise yıl ortasına doğru sıkıntı yaşayabilir.Var olan maddi kaynaklarınızı düşünerek kullanmalı ve yatırımlarınızı ona göre yapmalısınız.

Aşk: Yeni yılda yeni sürprizlere hazırlıklı olun.İş  ve para mevzularınızdaki kaygı aşk hayatınızda yok.Yeni yıl boğalar için yeni aşk anlamına geliyor. İlişkisi olanlar yada ilişkisi olmayanlar hepsi için yeni yılda aşk hayatınız olumlu bir yükselişte olacak.

Sağlık: Ani sağlık değişimleri ile sevdiklerinizi endişelendirebilir ve üzebilirsiniz. Kendinize dikkat etme anlamında yeni yılda ufkunuz genişleyecek.Kendi sağlığınızın değerini daha iyi anlayacaksınız.

Dinçer Güner 2024 İkizler  Burcu Yorumları (22 mayıs-21 haziran)
ikizler

Para: Yeni yılda ayın burcunuza yaklaşması ile kazanacağınız cesaret ve öz güven iş hayatınızda da kendini hissettirecek. Var olduğunuz mevkide şartlarınız olumlu yönde değişebilir hazırlıklı olun.

Aşk: Yeni yıl siz ikizler ve yükselen ikizlere enerji olarak yansıyacak ve bu enerji ile seyahatler yapabilir ve yeni ilişkilere yelken açabilirsiniz. Geçmişten izler taşıyan ikizler artık önünüze bakmanız gerektiğini ve yeni yılda yeni başlangıçlar yapmak gerektiğini hissedeceksiniz.

Sağlık: Yapılması olası seyahatlerde yeni yılın ilk aylarında hasta olmamak için kendinizi kollamalı ve dikkatli olmalısınız. Aile büyüklerinizin sağlık sorunları nedeniyle psikolojik olarak etkilenebilirsiniz ama gene de kendinize dikkat edin.

Dinçer Güner 2024 Yengeç Burcu Yorumları (22 haziran-22 temmuz)
yengec

Para: Geçtiğimiz yılda iş hayatınızda yaşadığınız dalgalanmalardan olumsuz etkilendiğiz ve olayları akışına bırakmak istediniz. Yeni yıla yine böyle durgun bir başlangıç yapmamalısınız.Haklı olduğunuz konuda sessiz kalmamalı ve hakkınız aramalısınız.Yeni yılda kazancınızda artma görülebilir.

Aşk: Geçmişin izlerinin içinizde yarattığı yalnızlık sizi insanlardan uzaklaştırabilir.Sakin ve sessiz ortamlara çekilebilir ve kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz.Kendinize zaman tanıyın ve geçmişe takılı kalmaktan vazgeçin.Yeni yılda yeni bir başlangıç yapmayı hedefleyin.

Sağlık: Ayın burcunuza ulaşma çabası sizi daha hassas ve alıngan yapıyor.Bu durumunuz nedeni ile aile ve sevdiklerinizle olan ilişkiler olumsuz etkilenebilir.2017 de Fiziksel olarak gösterdiğiniz direnci psikolojik olarak da hissetmeye çabalayacak ve yeni yılda sağlık anlamında sıkıntılarınızdan arınacaksınız.

Dinçer Güner 2024 Aslan Burcu Yorumları (23 temmuz-23 ağustos)
aslan

Para: Ulaşmak istediğiniz hedeflerin belirlendiği, istediğiniz işin sizi bulacağı ve yeni başlangıçlar yapacağınız bir döneme girecek. Sağlam ,kararlı ve getirisi bol olan yatırımlara adım atacaksınız.

Aşk: İlişkilerinizde söz sahibi olmak konusunda sorunlar yaşayabilir ve ayrılıklar yaşayabilirsiniz.Bunların yaşanmaması için duygusal hareket etmekten kaçınmalı ve ilişkilerinizde mantığınıza da yer vermelisiniz.Yeni yılın aşk anlamında size en büyük katkısı ilişkilerde olgunluk kazanmanız olacaktır.İlişkilerinizde olgunluğa erişecek ve kararlarınızı daha net vereceksiniz.

Sağlık: Yeni yıla sağlıklı giren aslan ve yükseleni aslanlar kendilerinde olmasa da ailelerinde görülen büyük sağlık problemlerinden dolayı yeterince üzülmüş ve korkmuşlardı. Yeni yılda kendimize gösterdiğimiz önem ve özenli dikkati aile bireylerimize de aksettirip,sağlık sıkıntılarına mahal vermeyebilirsiniz.

Dinçer Güner 2024 Başak Burcu Yorumları (24 ağustos-22 eylül)
basak

Para: Yoğun ve hareketli bir iş hayatının içerisinden kurtulmak ve daha sakin bir iş tercihi yapmak hayaliniz olabilir. Yeni yıl ortalarında iş değişikliği yapmak için uygun bir dönem olacaktır.Bu dönemde yapacağınız iş değişiklikleri sizin için daha doğru tercihler olacaktır.İş arayışında olan başaklar umudunuzu yitirmeyin çünkü 2017 iş arayan başak ve yükseleni başak burcu olanlara hayırlı gelebilir.

Aşk: Gayet yolunda giden ilişkiler de yeni yıl ile birlikte gezegenlerin hareketlerinin  burçlar üzerinde yarattığı gerilim ile sallantılar olabilir. İlişkisi olmayan başaklar bir süre daha bekleyebilir.Evli olan başaklar önceliklerinizi belirlemeli ve sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmanız size daha iyi gelecektir.

Sağlık: Titizlik hastalığınızın artarak devam edeceği bir yıldasınız. Bu durum nedeniyle çevrenizden aldığınız tepkiler psikolojik anlamda sizi olumsuz etkileyebilir.

Dinçer Güner 2024 Terazi Burcu Yorumları (23 eylül-23 ekim)
terazi

Para: Geçen yıl burcunuzda parayı çeken strin taşı hala etkisini sürdürüyor.2016 da kazançlı bir yıl geçiren terazinin bereketi 2017 de devam ediyor. İşi olmayan teraziler yeni yılda kendileriniz kamu kurumlarında çalışıyor bulabilirler.

Aşk: Teraziler 2017 de her anlamda köklü değişimlere hazırlanıyorsunuz. Evli olan teraziler mutlulukları katlanarak devam ediyor. Yeni yılda bebek sahibi olabilirler. ilişkisi olmayan teraziler de hızlı bir sürece girip bu durumdan evlilikle çıkabilirler.

Sağlık: Sağlık anlamında geçen yıldan gelen şikayetlerinizi dikkate almamakla hata yapıyorsunuz.Yeni yıl ile birlikte rutin sağlık kontrollerinize önem vermelisiniz.Ailedeki sağlık sorunlarınızın hayatınızı vep psikolojinizi etkilemesine izin vermemelisiniz.

Dinçer Güner 2024 Akrep Burcu Yorumları (24 ekim-22 kasım)
akrep

Para: Maddi konularda gelecek kaygınız gündeminizde olabilir. Eşinizin iş hayatında yaşadığı sıkıntılar sizi ve ekonominizi kötü etkileyebilir. İş ayrılıkları görülebilir. İş arayanlar yeni yılın sonlarına kadar arayışta kalabilir.

Aşk: Yeni yıla girmeden önceki ay dolunayda görülen değişimlerin burcunuzda yarattığı netlik devam edebilir. İlişkilerinizde ve bu ilişkilerinize yaklaşımlarınız kafanızı baya meşgul edebilir.Burcunuzun en belirgin özelliklerinden olan kıskançlık duygunuz 2017 de tavan yapabilir ve bu durum ilişkilerinizi tehlikeye atabilir.Daha sakin ve düşünerek hareket etmeli ve karşılıklı güvenin önemini anlama çabalayabilirsiniz.

Sağlık: Hayatınız da bırakmak istemediğiniz alışkanlıklarınızın sizi kötü etkilediğine dair bir takım belirtiler ile karşılaşabilir ve ruhsal anlamda olumsuz etkilenebilirsiniz. Sabırlı ve zamana bırakarak bazı şeyleri aşabileceğinizi unutmamalısınız.

Dinçer Güner 2024 Yay Burcu Yorumları (23 kasım-21 aralık)
yay

Para: Harcamalarınıza ve durdurulamaz alışveriş isteğinizi kontrol altına almalısınız. İpin ucunu kaçırmanız halinde yeni yılda maddi açıdan zor günler sizi bekleyebilir.

Aşk: İlişkilerinizde ,evlilik ve ortak bağlantılı konularda çok hareketli günler sizi bekliyor olabilir.Yalnız kalmak korkusu yeni yılda ilişkilerinizde size sabrı öğretebilir.Hatta öncelikleriniz değişebilir ve sevdikleriniz ile bağlarınız daha da kuvvetlenebilir.

Sağlık: İçinde bulunduğunuz stres ortamından kötü etkilenebilirsiniz. Özellikle kardiyolojik anlamda rutin kontrollerinizi aksatmamanız gerekir.

Dinçer Güner 2024 Oğlak Burcu Yorumları (22 aralık-20 ocak)
oglak

Para: Var olan kazanç kapılarınızın kapanmaması için gereken emeği harcamalısınız. Aksattığınız işlerinizi bir an önce toparlamalı gerekir ise yakınlarınızdan destek almalısınız.Çabalarsanız yeni yılda bol kazançlı yatırımlar sizi bekliyor olabilir.

Aşk: Evli olan oğlaklar evliliklerinde boyut atlayabilir. Sorunlu evliliklerin çözüme ulaştığı ,problemlerin netlik kazandığı ve sıkıntılardan gereken derslerin çıkarıldığı,eşler arasındaki bağların daha da kuvvetlendiği bir yıl sizi bekliyor olabilir.

Sağlık: Ailenizin sizin sağlığınıza gösterdiği önemin farkına varabilirsiniz. Yeni yılda da diğer yıllar gibi çok önemli rahatsızlıklardan uzak ve temkinli bir hayat sürebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız yeni yıl sonuna doğru nüksedebilir.

Dinçer Güner 2024 Kova Burcu Yorumları (21 ocak-18 şubat)
kova

Para: İş hayatınızdaki şansızlık yeni yılın ortalarına kadar devam edebilir. Gezmeye ve eğlenmeye olan düşkünlüğünüz maddi açıdan sizi sıkıntıya sokabilir. Gündeminize daha önce hiç olmayan ekonomik yatırımlar yapma ,geleceğe yatırım gibi konular söz konusu olabilir.

Aşk: Aşk hayatınızda ve sevdiklerinizle ilgili konular tüm bir yıl gündeminizde olabilir. Mantığınızdan çok duygusal davranışlar içerisinde olabilirsiniz. İlişkilerde olumlu olumsuz kesin kararlar alabilirsiniz. Yeni yılda daha çok akışına bırakmak yerine ilişkilerinizde iç sesinize önem verebilirsiniz.

Sağlık:  Kullandığınız zararlı alışkanlıklarınızdan vazgeçmediğiniz sürece sağlık problemleriniz devam edebilir. Sizin sağlık problemlerinizin sadece sizi değil aile ve sevdiklerinizi de olumsuz etkilediğiniz düşünmeli ve kendinize sağlığınıza daha dikkat etmelisiniz.

Dinçer Güner 2024 Balık Burcu Yorumları (19 şubat-20 mart)
balik

Para: Geçen yılın son aylarında çözüme ulaşan iş durumunuz, yeni yılda sizleri maddi açıdan daha iyi durumlara ulaştırabilir. Yeni yılda ekonomik durumunuz stabil olmasına rağmen parayı arttırabileceğiniz bir yıl olabilir.

Aşk: Duygusal balıklar aşk hayatında da mutlu ve huzurlu bir yıl ardından, ilişkilerine daha da olumlu bir bakış açısıyla monoton ilişkilerine hareket katabilirler.

Sağlık: Genetik hastalıklarınızın kontrollerini muhakkak yaptırmaya devam etmelisiniz. Ailenizin ve sevdiklerinizin yaşadığı olumsuz şeylerin sizin psikolojinizde bu denli olumsuz yer etmesine izin vermemelisiniz aksi takdir de hastalanmanız sevdiklerinizi üzebilir.

Dincer Güner ‘in Yorumlarından özel olarak hazırlanmıştır.

2024 Yılı Tüm Astroloji Uzmanlarının Yorumları

Rezzan Kiraz 2024 Burç Yorumları ve Özel Burç Analizleri

Nuray Sayarı 2024 Burç Yorumları ve Gelecek Tahminleri

Susan Miller 2024 Burç Yorumları Analizi ve Gelecek Tahminleri

Tuğçe Işınsu 2024 Çok Özel Burç Yorumları ve Analizleri

Dinçer Güner 2024 Burç Yorumları ve Gelecek Tahminleri

Zeynep Turan Burç Yorumları 2024 ve Gelecek Tahminleri

Şenay Yangel 2024 Burç Yorumları ve Özel Gelecek Tahminleri

Su Karakuş 2024 Burç Yorumları ve 2024 Yılı Özel Analizler

Hande Kazanova 2024 Burç Tahminleri ve Yıllık Özet Değerlendirmesi

Hülya Balıkavlayan 2024 Burç Yorumları ve Özel Tahminleri

Öner Döşer 2024 Burç Yorumları ve 2024 Yılı Burç Analizi

Filiz Özkol 2024 Burç Yorumları ve Gelecek Analizleri

Hakan Kırkoğlu 2024 Burç Yorumları ve Özel Burç Analizleri

 

Yorumlar
  1. Kemal gurbuz dedi ki:

    Dincer Guner gerçekten de çok güzel tahmin lerde bulunuyor. Ben yıllardır takip ederim. Çok başarılı yorumlariniz var. 2017 burç yorumları konusunda dinçer Guner tek gecerim…

  2. Derya dedi ki:

    2017 burc yorumlari cok iyi … Bir oglak olarak cok guzel begendim olma ihtimali var. Dincer guner 2017 burc yorumlari cok guzel . tesekkurler…