Elmadağ Kayak Merkezi Fiyatları 2024 (Giriş ,Otel , Kayak Takımı Kiralama Ücretleri)

Elmadağ Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024 , Elmadağ Kayak Merkezi Nerede? ,Elmadağ Kayak Merkezine Nasıl Gidilir? Elmadağ Kayak Merkezine Hava yolu Araba ,Minibüs ve Teleferik İle Ulaşım ,Elmadağ Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024, Elmadağ Kayak Merkezi Yemek Fiyatları, Elmadağ Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri  2024, Elmadağ Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları, Elmadağ Kayak Merkezi Pist Uzunlukları, Elmadağ Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları, Ankara Elmadağ Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları, Elmadağ Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Elmadağ Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024

Elmadağ Kayak Merkezi, Ankara’nın Çankaya ilçesine bağlı Yakupabdal köyünde yer alır. Tesisin Elmadağ’a olan uzaklığı 26 km’dir. Ankara’nın kayak merkezi olan tesis hem doğa sporu hayranları hem de kayakçılara hitap etmektedir. Kış mevsiminde daima kar alan kayak merkezi, kış turizmi açısından oldukça önemlidir. Bu nedenle birçok kişi, göz alıcı bir manzara izlemek ve kayak yapmak için tesisi tercih eder.

Elmadağ Kayak Merkezi rakım, yani tesisin denizden yüksekliği 1850 metre civarındadır. Ziyaretçilere muhteşem bir manzara sunan tesis; Hacettepe Üniversitesi, ODTÜ, Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olan üyelerce kullanılmaktadır. Bunun dışında sporcular tarafından da kullanılabilen Elmadağ Kayak Merkezi, pek çok aktiviteye ev sahipliği yapmaktadır.

Tesis kapsamında oldukça eğlenceli kayak turu yapılabilir. Bunun dışında belirli bir ücret karşılığında snowboard, kayak ve kızak kiralanarak manzaranın tadı çıkarılabilmektedir. Elmadağ Kayak Merkezinde neler var sorusu kapsamında piknik alanlarında mangal keyfi yaşanabildiğini ifade etmek mümkündür. Ayrıca zirveye tırmanış gerçekleştirilerek zirveden Ankara’ya manzara izlenebilir.

Elmadağ Kayak Merkezine ulaşım noktasında merkeze doğrudan otobüs seferleri bulunmadığı bilinmektedir. Ziyaretçiler, ilk önce Ankara merkeze gidebilir, buradan Yakupabdal köyüne giden dolmuşlara binilebilir. Dolmuşlar tam olarak merkeze gitmemekle birlikte merkeze oldukça yakın bir noktaya kadar gitmektedir. Öte yandan özel araçlarla, yol üzerinde bulunan tabelalar takip edilerek tesise ulaşım sağlanabilir.

İstanbul, İzmir, Ankara gibi illerden Elmadağ Kayak Merkezine ulaşım gerçekleştirilmektedir. İstanbul-Elmadağ arası 492 km’dir. Kış tatili yapmak ve muhteşem manzara eşliğinde keyifli vakit geçirmek isteyen kişiler, İstanbul’dan rahatlıkla tesise ulaşabilir. Ankara merkez ile Elmadağ Kayak Merkezinin mesafesi oldukça azdır. Bu durum, Ankara’da yaşayan pek çok kişinin kayak merkezine kolaylıkla gidebildiğini göstermektedir.

Ankara’ya en yakın kayak merkezi olan Elmadağ Kayak Merkezinde konaklama seçenekleri bulunmaktadır. Hacettepe Üniversitesi, ODTÜ, Genlik ve Spor Müdürlüğüne ait kayak evleri, ziyaretçilerin konaklama ihtiyaçlarını karşılama konusunda son derece başarılıdır. Bununla birlikte tesise oldukça yakın noktalarda bulunan oteller, ziyaretçilere hizmet sunmaktadır.

Bu Konu ile ilgili Google Aramalarında En Çok Arananlar İse; Elmadağ Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024 , Elmadağ Kayak Merkezi Nerede? ,Elmadağ Kayak Merkezine Nasıl Gidilir? Elmadağ Kayak Merkezine Hava yolu Araba ,Minibüs ve Teleferik İle Ulaşım ,Elmadağ Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024, Elmadağ Kayak Merkezi Yemek Fiyatları, Elmadağ Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri  2024, Elmadağ Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları, Elmadağ Kayak Merkezi Pist Uzunlukları, Elmadağ Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları, Ankara Elmadağ Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları, Elmadağ Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

elmadag-kayak-merkezi-ne-kadar

Tesiste yapılacak olan aktiviteler, Elmadağ Kayak Merkezine ne zaman gidilir belirleyicisi olarak görülmektedir. Doğa yürüyüşleri yapmak isteyen ziyaretçilerin ilkbahar ve yaz aylarında gitmesi uygundur. Kış tatili için tesisi tercih edecekler için en uygun zaman ise ocak-mart arasıdır. Bu aylar içerisinde tesis içerisinde yoğun bir şekilde kar yağmakta ve kar kalınlığı 60 cm. civarına kadar çıkabilmektedir.

Kısa ve dik kayak pistlerine sahip olan Elmadağ Kayak Merkezindeki pistler ağaçsızdır ve alpin çayırlarıyla kaplıdır. Merkez dahilinde yer alan kayak parkurunun toplam uzunluğu 650 metredir. Kolay ve orta zorluk derecesiyle pist hem amatör hem de profesyonel kayakçıların tercih edebileceği yapıdadır. Ayrıca tesis içerisinde kullanılabilir iki adet teleski yer almaktadır.

Elmadağ Kayak Merkezi Nerede?

Elmadağ Kayak Merkezi nerede sorusu kapsamında tesisin Ankara ili sınırları içerisinde yer aldığı söylenebilir. Çankaya ilçesinin Yakupabdal köyünde bulunan tesis, Ankaralıların ilgisini çeken bir merkezdir. Kış turizmine katkıda bulunmakta ve çevre illerden gelen ziyaretçileri ağırlamaktadır. İstanbul ve Ankara’ya yakın olması, farklı aktiviteler için sporcuların tesise ulaşım sağlamasını mümkün kılmaktadır. Hem bahar ve yaz aylarında hem de soğuk kış aylarında birçok kişi, farklı aktiviteleri yapmak için tesise gitmektedir.

Ankara’ya En Yakın Kayak Merkezi

Ankara’ya en yakın kayak merkezi olan tesisin, Elmadağ’ın kuzey yamacında bulunduğu bilinmektedir. Çankaya’ya bağlı Yakupabdal köyü sınırları içerisinde yer alan tesis, ziyaretçilerin ilgisini çeken pek çok olanağa sahiptir. Doğa yürüyüşü ya da kayak yapmak için tercih edilebilen tesis içerisinde çeşitli lezzetlerin tadılabileceği restoranlar bulunur. Merkez kapsamında bulunan sosyal tesisler, ziyaretçilerin gündelik hayatın stresinden uzaklaşmasını sağlamaktadır.

İstanbul – Elmadağ Kayak Merkezi Arası Kaç Km?

İstanbul gibi büyük bir şehirde yaşayan pek çok kişi, kış tatillerini en iyi şekilde geçirecekleri kayak merkezleri arayışındadır. Bu durum, İstanbul-Elmadağ Kayak Merkezi arası kaç km sorusunun gündeme gelmesine neden olmaktadır. İstanbul ve Elmadağ’ın arası 492 km’dir. Kayak merkezine gitmek isteyen bir kişi özel aracıyla yaklaşık 4,5 saatte tesise ulaşım sağlayabilir.

Elmadağ Kayak Merkezi Rakım

Kayak merkezinin denizden yüksekliği, tesisten muhteşem bir manzaranın doyasıya seyredilmesini sağlar. Bu bağlamda Elmadağ Kayak Merkezi rakım 1850 civarındadır. Ziyaretçiler, gündüz kayak yapabilmekte, akşam saatlerinde ise sonsuz beyazlığı izleyebilmektedir. Böylelikle oldukça keyifli bir kış tatili deneyimi yaşanabilir. Ayrıca bahar ve yaz aylarında zirveye tırmanışlar gerçekleştirilebilmekte olup zirveden görülebilecek manzaraya erişim sağlanabilir.

Elmadağ Kayak Merkezine Nasıl Gidilir?

Elmadağ Kayak Merkezine nasıl gidilir sorusu dahilinde merkeze direkt otobüs seferi bulunmaz. Bu durumda ziyaretçiler hemen her ilden Ankara’ya otobüs seferi yapan otobüs firmalarını tercih ederek Ankara merkeze gidebilir. Yakupabdal-Ulus dolmuş hatları, tesise 4 km mesafeye kadar gitmektedir. Buradan sonra ise herhangi bir toplu taşıma aracı bulunmadığı için yürüyerek tesise ulaşım sağlanmalıdır.

Ayrıca Ego otobüsleri de tesise ulaşım noktasında kullanılabilmektedir. Bunun için belirlenen telefon numarası aracılığıyla iletişim kurularak sefer saatleri öğrenilebilir. Ziyaretçiler, özel araçlarını kullanarak oldukça konforlu bir yolculuk yapabilmektedir. Yakupabdal mahallesinde bulunan tabelalar aracılığıyla tesise ulaşılabilmektedir. Elmadağ Kayak Merkezine nasıl gidilir sorusu kapsamında Esenboğa Havalimanına uçak ile de gidilebilse de kış aylarında hava şartlarının uygun olmaması nedeniyle bu seçenek pek tercih edilmez.

elmadag-kayak-merkezi-yeme-icme-fiyatlari

Elmadağ Kayak Merkezine Araba ile Ulaşım

Elmadağ Kayak Merkezine araba ile ulaşım, ziyaretçilerin en fazla tercih ettikleri yöntemlerden bir tanesidir. Ziyaretçiler, Anadolu Otoyolu / O-4 ve Kuzey Marmara otoyolu / O-7 üzerinden tesise gidebilmektedir. Tesis, Mamak çevre yoluna 10 km mesafede bulunur. Genellikle İstanbul ve Ankara’dan kayak merkezine ulaşım sağlandığı görülmektedir.

Elmadağ Kayak Merkezine Havayolu ile Ulaşım

Esenboğa Havalimanı ile Yakupabdal mahallesi arasındaki uzaklık 46 km’dir. Bahar ve yaz aylarında tesise gidecek olan kişiler, hava yolunu tercih edebilir. Havalimanından kiralanan araç ya da taksi, merkeze kısa sürede gidilmesini mümkün kılar. Elmadağ Kayak Merkezine havayolu ile ulaşım kış aylarında genellikle meteorolojik olaylar nedeniyle pek tercih edilmez. Bunun yerine özel araç ya da Ankara merkeze otobüs tercih sebebi olmaktadır.

Elmadağ Kayak Merkezine Minibüs Otobüs ile Ulaşım

Kayak merkezine doğrudan otobüs seferi bulunmadığı için birkaç vesayet kullanılması gerekir. Bu nedenle Elmadağ Kayak Merkezine minibüs otobüs ile ulaşım noktasında ziyaretçilerin Ankara merkeze otobüs ile gitmesi, ardından Yakupabdal mahallesinden kalkan otobüs ya da dolmuşlara binmesi gerekir. Fakat bu ulaşım araçları tesise kadar gitmediği için ziyaretçiler yaklaşık 4 km’lik mesafeyi yaya olarak kat etmelidir.

Elmadağ Kayak Merkezi Otel Transferi ve Taksi Ücretleri

Elmadağ Kayak Merkezine hava yolu ile gidecek kişiler için havalimanından tesise taksi ücreti yaklaşık 330-550 TL arasındadır. Bununla birlikte tesise nereden gidildiği, taksi ücretlerinin farklılık göstermesini sağlayan hususlardan bir tanesidir. Yakupabdal mahallesiyle tesis arasında yaklaşık 8 dakikalık bir mesafe bulunur.

Elmadağ Kayak Merkezi otel transferi ve taksi ücretleri noktasında Yakupabdal mahallesiyle tesis arasında taksi kullanacak bir kişinin yaklaşık 220-330 TL arasında bir ücret ödemesi gerekir. Öte yandan tesis çevresinde bulunan otellerde konaklayan kişiler için de otel transfer ücretlerinde farklılıklar meydana gelmektedir.

Elmadağ Kayak Merkezine Teleferik ile Ulaşım

Elmadağ Kayak Merkezinde ulaşım için teleferik kapsamında bulunan teleskiler kullanılmaktadır. Ziyaretçiler, Elmadağ Kayak Merkezine teleferik ile ulaşım noktasında belirli bir ücret karşılığında teleski kullanabilir. Teleskinin uzunluğu 300 ve 650 metredir ve bir saatte 720 kişiyi taşıyabilmektedir.

Elmadağ Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024

Teleferik grubuna ait teleski (T-Bar), merkez içerisinde ulaşımın en önemli araçlarından bir tanesidir. Elmadağ Kayak Merkezine teleferik fiyatları 2024 kapsamında aşağıdaki gibi sıralama yapılabilir:

  • 5 Çıkış Skipass Yaklaşık 119 TL.
  • 10 Çıkış Skipass Yaklaşık 136 TL.
  • 15 Çıkış Skipass Yaklaşık 148 TL.
  • 20 Çıkış Skipass Yaklaşık 158 TL.

Ziyaretçiler, ulaşım için teleski kullanabilir, manzaranın keyfini doyasıya çıkararak tesise ulaşım sağlayabilir.

Elmadağ Kayak Merkezi Günübirlik Ne Kadar Tutar?

Elmadağ Kayak Merkezine günübirlik seyahatler düzenlemek isteyen kişiler, bu seyahatlerin ne kadar tutacağını merak etmektedir. Bu bağlamda Elmadağ Kayak Merkezi günübirlik ne kadar sorusu ön plana çıkar. Özel araçları ile değil de bir tur şirketiyle tesise gitmek ve kış tatilinin keyfini yaşamak isteyenlerin belirli bir ücret karşılığında arzuladıkları tatile ulaşabileceklerini söylemek mümkündür.

Bu turların hangi şehir çıkışlı olduğu bir hayli önemlidir. Ankara, Elmadağ çıkışlı turlar için kişi başı en düşük fiyat 85 TL’dir. Ankara dışındaki illerden yapılacak olan turların bu fiyat üzerinde olacağı bilinmektedir. Elmadağ Kayak Merkezi günübirlik ne kadar tutar sorusu, bireysel olarak tesise gelen kişiler tarafından da merak konusu olmaktadır.

Kayak yapacak kişiler, kayak takımı için 260-380 TL arası bir ücret ödemektedir. 5 kullanımlık skipass ücreti de eklendiğinde kişi başı yaklaşık 400 TL ödenmesi gerekir. Kayak için gerekli kıyafetleri temin eden kişilerin en az 600 TL ile Elmadağ Kayak Merkezinde kayak keyfi yapacağını söylemek olanaklıdır.

elmadag-kayak-merkezi-pist-uzunluklari

Elmadağ Kayak Merkezi Yemek Fiyatları

Elmadağ Kayak Merkezinde çeşitli sosyal tesisler bulunur. Ayrıca dört yıldızlı bir otel ve iki adet restoran da tesis kapsamında yer alır. Bu bağlamda ziyaretçiler, birbirinden özel lezzetleri tatma şansı elde etmektedir. Elmadağ Kayak Merkezi yemek fiyatları lezzetin türüne göre değişiklik gösterebilir. Ziyaretçiler, piknik alanlarında oldukça düşük ücrete mangal keyfi de yapabilir.

Elmadağ Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri 2024

Elmadağ Kayak Merkezi açılış kapanış saatleri 2024, ziyaretçiler tarafından merak konusu olmaktadır. Bu bağlamda açılış ve kapanış saatleri, genel hatlarıyla aşağıdaki gibi sıralanabilir:

  • Hafta içi: 10.00-17.30
  • Hafta sonu: 10.00-18.00

Kış sezonunun başlaması ile birlikte merkez, belirlenen saat aralıklarında ziyaretçilere hizmet sunmaktadır.

Elmadağ Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları

Tesiste teleferik kategorisine giren iki adet teleski yer alır. Teleskiler ile merkez içerisinde ulaşım sorunsuz bir şekilde sağlanabilir. Elmadağ Kayak Merkezi teleferik uzunlukları, 300 ve 650 metre olarak bilinmektedir. 650 metrelik teleski bir saatte 720 kişiyi taşıma kapasitesine sahiptir. Merkez dahilinde hizmet veren iki teleski bulunmakta olup ziyaretçiler, belirli bir ücret karşılığında teleskileri kullanabilmektedir.

Elmadağ Kayak Merkezi Pist Uzunlukları

Elmadağ Kayak Merkezi pist uzunlukları, kayakçıların araştırdıkları konulardan bir tanesidir. Tesis içerisinde 650 metrelik bir kayak parkuru bulunmaktadır. Kısa olan bu parkur dik bir konumdadır. Maceraseverler için 650 metrelik parkurun çok ideal olduğu söylenebilir. Kolay ve orta zorluk derecesine sahip olan pist dahilinde ağaç bulunmadığı için kayakçılar muhteşem bir kayak deneyimi yaşayabilir.

Elmadağ Kayak Merkezi Kayak ve Snowboard Eğitim Fiyatları 2024

Elmadağ Kayak Merkezine giden amatör kayakçılar, kayak ve snowboard eğitimi almak isteyebilir. Bu noktada Elmadağ Kayak Merkezi kayak ve snowboard eğitim fiyatları 2024 ziyaretçiler tarafından merak edilen hususlardan bir tanesidir. Tesis içerisinde kayak dersi almak isteyenler için özel ders imkânı bulunuyor.

Tesise başvuru yapılması sonrasında ziyaretçiler, belirli bir ücret karşılığında kayak dersi alabilir. Ayrıca kayak kiralama ücretleri 110-225 TL arasında değişiklik göstermektedir. Snowboard kiralama fiyatlarının da benzer olduğu bilinmektedir. Elmadağ Kayak Merkezi, ziyaretçilerinin muhteşem bir manzara eşliğinde hem kayak hem de snowboard yapmasını mümkün kılmaktadır.

elmadag-kayak-merkezi-giris-fiyatlari

Elmadağ Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları

Elmadağ Kayak Merkezine giderek kayak yapmak ya da kızakla kaymak isteyen ziyaretçilerin belirli ücret ödemeleri gerekir. Bunun dışında kayak ekipmanlarına sahip olmayan kişilerin bunlar için de ayrı bir ücret ödeyeceği bilinmektedir. Elmadağ Kayak Merkezi kayak ekipmanı kiralama fiyatları genel hatlarıyla aşağıdaki gibidir:

Kızak kiralama ücretleri:

  • Saatlik 60-75 TL arasında değişiklik gösterir.
  • Günlük 120-225 TL arasında değişmektedir.

Kayak takımı ücretleri:

  • 160-180 TL arası değişiklik gösterir.

Ziyaretçiler, kayak için gerekli ekipmanları edindikten sonra kayak yapabilir ve muhteşem bir kış tatili deneyimi yaşayabilir.

Elmadağ Kayak Merkezi Telesiyej Fiyatları

Elmadağ Kayak Merkezi telesiyej fiyatları, pek çok ziyaretçinin tesis içerisinde ulaşım konusunda ilgisini çeken bir konudur. Merkez kapsamında iki adet farklı uzunlukta teleski bulunmakta olup bunlar tercih edilebilmektedir. 300 ve 650 metre uzunluklarındaki teleskiler, ziyaretçiler tarafından belirli bir ücret karşılığında kullanılabilir.

Elmadağ Kayak Merkezinde Nerede Kalınır?

Elmadağ Kayak Merkezi içerisinde bir adet otel bulunmakta olup konaklama için bu otel tercih edilebilir. Ayrıca Hacettepe Üniversitesi, ODTÜ, Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait kayak evleri, konaklama seçenekleri arasında yer alır. Bunun dışında ziyaretçiler, tesise 10-20 km uzaklıkta bulunan Hotel Samm, Koza Suite, No 19 Boutique Hotellerden herhangi birinde konaklayabilir.

elmadag-kayak-merkezi-konaklama-fiyatlari

Elmadağ Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları

Konaklama seçenekleri dahilinde bulunan otellerde fiyatların değişiklik gösterebildiği görülmektedir. Öte yandan kayak evleri de konaklama seçenekleri arasında yer alır. Bu kapsamda Elmadağ Kayak Merkezi konaklama otel fiyatları için genel olarak aşağıdaki gibi bir sıralama yapılabilir:

Koza Suite: Bir gece konaklama fiyatı 1300-1500 TL arasında değişiklik gösterir. Rezervasyon numarası: (0312) 446 60 67.

Hotel Samm: Gecelik fiyatı 1400-1600 TL arasında değişmektedir. Rezervasyon numarası: (0312) 447 90 00.

No 19 Boutique: Bir gece konaklama fiyatı 1300- 5100 TL arasında değişebilmektedir. Rezervasyon numarası: (0312) 495 00 00.

Ziyaretçiler, tesise oldukça yakın otelleri seçebilir ve yukarıda yaklaşık olarak fiyatlar üzerinden rezervasyonlarını yapabilir. Elmadağ Kayak Merkezi konaklama noktasında daha önce de ifade edildiği üzere kayak evleri de tercih edilebilmektedir. Ayrıca tesis içerisindeki 4 yıldızlı otel için de rezervasyon yapılabilir.

Elmadağ Kayak Merkezine Ne zaman Gidilir?

Elmadağ Kayak Merkezine ne zaman gidilir sorusu, tesis içerisinde yapılacak olan etkinliklere göre değişiklik gösterir. Bu kapsamda kış tatili için gitmek isteyen ziyaretçiler, ocak-mart arasında herhangi bir ayda tesise gidebilir. Gidilecek olan tarih, hava şartlarına göre değişiklik gösterebilir. Bunun yanı sıra doğa yürüyüşleri yapmak ve gündelik hayatın stresinden uzaklaşmak isteyen ziyaretçiler, bahar ve yaz aylarında tesise ulaşım sağlayabilir. Hem kış hem de yaz tatili için Elmadağ Kayak Merkezi oldukça iyi bir seçenektir.

Elmadağ Kayak Merkezi 2024 Sezonu Ne Zaman Açılıyor?

Elmadağ Kayak Merkezinde sezon, çoğunlukla ocak ayında açılır. Yaklaşık 3 ay boyunca tesis açık bulunur ve ziyaretçilerin keyifli bir şekilde vakit geçirmesi sağlanır. Elmadağ Kayak Merkezi 2024 sezonu ne zaman açılıyor sorusu kapsamında, hava şartlarının da tesisin açılmasında bir kriter olarak değerlendirilebileceğini söylemek mümkündür. Bir değişiklik olmadığı süre mart ayında tesis ziyarete kapatılmaktadır.

Elmadağ Kayak Merkezinde Neler Var?

Elmadağ Kayak Merkezinde neler var, merak edenler için farklı aktivitelerin bulunduğunu söyleyebiliriz. Tırmanış yapmak isteyen kişiler, gerekli ekipmanlara erişim sağladıktan sonra zirveye tırmanabilmektedir. Zirveden muhteşem manzaranın keyfini çıkarabilir, temiz hava almanın özgürlüğünü yaşayabilir.

Yaz aylarında tesis hem kampçılar hem de dağcılar için ilgi çekici bir hal alır. Bunun yanı sıra kış aylarında Elmadağ Kayak Merkezi kayakçıların ilgisini çeken bir alan haline gelir. Her mevsim ziyaretçiler için çeşitli aktiviteler sunan merkezde yer alan aktiviteleri şu şekilde sıralamak mümkündür:

  • Snowboard
  • Kayak
  • Tırmanış
  • ATV Safarisi
  • Kamp
  • Kızak
  • Kar motoru

Ayrıca piknik alanları, huzurlu vakit geçirmek isteyenler için idealdir. Bu alanlarda mangal yakılabilmekte ve manzaranın tadı çıkarılarak enerji depolanabilmektedir.

elmadag-kayak-merkezi-teleski-fiyatlari

Elmadağ Kayak Merkezi SkiPass Ücretleri

Elmadağ Kayak Merkezinde ziyaretçilerin kullanabilecekleri iki adet farklı uzunlukta teleski bulunur. Belirlenen ücretin ödenmesi durumunda teleskiler ile ulaşım kolaylıkla sağlanabilir. Elmadağ Kayak Merkezi SkiPass ücretleri merak edenler için aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

  • 5 biniş teleski Yaklaşık 119 TL
  • 10 biniş teleski  Yaklaşık 136 TL
  • 15 biniş teleski Yaklaşık 148 TL
  • 20 biniş teleski Yaklaşık 158 TL

Ziyaretçiler, teleskiler ile tesis içerisindeki ulaşımı konforlu şekilde sağlarken muhteşem kar manzarasına da tanık olmaktadır.

Ankara Elmadağ Kayak Merkezi Telefon Numarası

Ankara Elmadağ Kayak Merkezi telefon numarası 0 (312) 362 9720 aracılığı ile ziyaretçiler, tesis yetkilileri ile iletişime geçebilir. Bu sayede akıllarında yer alan soruları ve öğrenmek istedikleri hususları sorabilir. Tesisin sunduğu aktiviteler başta olmak üzere pek çok konuda tesise gitmeden önce bilgi sahibi olunabilmektedir.

elmadag-kayak-merkezi-teleferik-fiyatlari-2021-2022

Elmadağ Kayak Merkezi Canlı Kamera İzleme

Kayak merkezine gidemeyen fakat merkezin sunmuş olduğu manzarayı uzaktan seyretmek isteyen kişiler, Elmadağ Kayak Merkezi canlı kamera izleme özelliğiyle isteklerini yerine getirebilmektedir. Ayrıca kamera, tesis kapsamında güncel hava koşullarını göstermekte, tesise gidecekler için bilgi vermektedir.


Elmadağ Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Elmadağ Kayak Merkezi kar kalınlığı değişiklik gösterebilse de genellikle 30-40 cm arasındadır. Yağan karın ortalama olarak yerde kalma süresi de 105 gün olarak bilinmektedir. Ziyaretçiler, tesis içerisinde yer alan kayak parkuru kapsamında kar keyfini sürebilir ve kış tatilini muhteşem bir şekilde geçirebilir.

Pek çok imkanı ve sosyal tesisi ile hem günübirlik hem de uzun süreli turlar için ön plana çıkan Elmadağ Kayak Merkezi, pek çok kişinin ilgisini çekmektedir.


Diğer Kayak Merkezleri İnceleme Yazılarımız

Aşağıdaki makalelerimizde Türkiye’deki En İyi kayak merkezleri ile ilgili tüm detayları bulabileceksiniz. Kayak merkezleri giriş ücretleri otel fiyatları ulaşım fiyatları günübirlik ne kadara mal olacağını, Teleferik Fiyatlarını hatta Kar kalınlıklarına kadar Tüm detaylara ulaşabilirsiniz. İstediğiniz makaleye tıklayarak inceleyebilirsiniz.