En İyi Boy Uzatma İlaçları ve Fiyatları (Başarısı Kanıtlanmış En Çok Tercih Edilenler)

En İyi Büyüme Hormonu İlaçları, En İyi En Çok Tercih Edilen Boy Uzatan İlaçlar, En Çok Tercih Edilen Boy Uzatma İlaçları, Boy Uzatan En İyi İlaçlar ve Haplar , Boy Uzatma İlaçları Fiyatları 2022

Günümüzde Erkek Kadın herkesin en büyük sorunlarından biri boy kısalığı. Maalesef özellikle erkekler arasında boy kısalığı psikolojiyi inanılmaz şekilde bozmakta. Kadınlar bir nebze fakat erkekler çok fazla boy kısalığı nedeniyle sorun yaşamakta. Özellikle Ergenlik dönemi ve 20 li’ yaşlarda boyda yaşıtlarına göre bir kısalık söz konusu ise maalesef içe kapanıklık asosyallik ve eve kapanma gibi bir çok sorun yaşanmakta. Gençler arasında alay edilme kız arkadaş ,erkek arkadaş bulamama gibi bir çok durum nedeniyle boy kısalığı maalesef son derece büyük bir sorun olmakta.

Fakat tabi ki boy kısalığının sebebi büyüme hormonudur. Büyüme hormonu düşüklüğü nedeniyle boy uzaması sorunu olabilir. Fakat teknolojinin gelişmesi ile birlikte boy uzatma ilaçları da çok fazla rağbet görmeye başladı. Özellikle bazı ilaçlar son derece tercih ediliyor. Fakat maliyetleri çok yüksek.

Tabi ki en çok tercih edilen boy uzatma ilaçları ise balık yağları ve omega 3 takviyeler. Bilimsel olarak balık yağı ve omega 3 boy uzamasına katkısı olduğu kanıtlanmıştır.

Öncelikle Sizlere Doğal Olarak 11 Maddelik Çok Özel Tavsiyelerimiz var. Boy uzatma ilaçları, Balık yağları v.b ilaçları kullanmak yerine önce aşağıda belirttiğimiz 11 maddeye uymayı ve bu şekilde hayat standartlarınızı ayarlamaya çalışırsanız büyüme hormonunuzda gelişme gösterecektir.

1. Vücut Yağı Dengenizi iyi ayarlayın. Yağlı Yiyeceklerden uzak durun.
2. Aralıklarla kendinizi aç bırakın ortalama 12 saat ile 20 saat arası yemek yemeyin ve sadece su için.
3. Arginin Takviyesi Deneyin.
4. Şeker Tüketimini en aza indirin. Dışarıdan şekere vücudunuzun ihtiyacı yok.
5. Gece saat 20:00 den sonra az yemek yememeye çalışın.
6. Egzersiz yürüyüş be barfiks hayatınızın parçası haline getirin.
7. Düzenli uyuyun en az günde 8 ile 12 saat arasında uyumaya çalışın.
8. Glutamin Kreatin Ornitin L-dopa Glisin Takviyelerini Alın.

Boy Uzatma Egzersizleri

Boy kısalığı konusunda sıkıntınız varsa aşağıdaki videodaki boy uzatma egzersizleri de son derece işe yaramakta. Bu egzersizler sayesinde boyunuzda uzama sağlayabilirsiniz. Videodaki hareketleri kesinlikle denemelisiniz. Bu süreç ortalama 3 aydır ve bir çok kişi boy konusunda olumlu dönüş yapmıştır.

En İyi Boy Uzatma İlaçları

Boy uzatma ilaçları özellikle son dönemde çok fazla satılmakta. Kulaktan kulağa bir çok ilaç ismi denilse de doktorlar tarafından sadece bir kaç ilaç boy uzatmak için kullanılmakta. Fakat bu ilaçlar özellikle 18 yaşına kadar faydası maksimum seviyede olmaktadır. Tabi ki kesinlikle doktorunuza danışmadan bu ilaçları kesinlikle kullanmayınız. İnternet üzerinde bir çok ilaç bulunmakta boy uzattığı söylenen fakat kesinlikle bu ilaçlara itibar etmeyiniz.


Genotropin GoQuick

Piyasada ismini bol bol duyacağınız en iyi boy uzatma ilaçlarının başında gelmektedir. Bilimsel olarak ta işe yaradığı belirtilmekte. Fakat tabi ki 13 ile 16 yaş arasında kullanılması tavsiye ediliyor. Fakat son dönemde ileri yaşlarda da kullanılıp fayda görenler olmuş.Doktorlar tarafından en çok tercih edilen boy uzatma ilacıdır.

Deri altına özel kalemi ile enjekte edilerek kullanılmalıdır. İşlem acısızdır. Kendi özel kaleminin kullanımı son derece basittir. Genotropin GoQuick bacaktan yada karından rahatlıkla uygulanabilmektedir. Pfizer şirketinin bir ilacı olması da güven sağlamakta. Normal reçete ile satılmaktadır. Maalesef son dönemlerde bu ilacın yaşlanmayı geciktirdiğine dair söylentiler olması nedeniyle bir çok ünlü de dahil bu ilacı kullanmaya başlamıştır. Ayrıca vücut yapan kişilerde çok daha hızlı kas geliştirdiğine inanmaktadır.

Fakat bunlar söylentiden ibarettir. Bu ilaç sadece büyümü hormonunu desteklemek için kullanılmalıdır.  Genotropin GoQuick Fiyatı ise 2024 yılı itibariyle 2920 TL .

Norditropin® SimpleXx®

Dünyada en çok tercih edilen büyüme hormonu ilaçlarından biridir. Doktorlar tarafından çok fazla tavsiye edilir ve reçeteye yazılır. Bu ilaç ile ortalama 15 cm ile 30 cm büyüme kaydedildiği araştırmalar sonucunda ortaya çıkmıştır. İşe yarama oranı çok fazladır. Günümüzde özellikle çocukların büyüme hormonları eksik ise önce bu ilaç kullanılabilir. Nordipen dedikleri bir kalem ise kolaylıkla deri altına ilacı uygulayabilirsiniz. Yaş sınırı yoktur. Fakat genç yaşlarda kullanılması çok daha iyi sonuçlar vermektedir.

Son derece güvenilir bir ilaçtır. Etkinliği kanıtlanmıştır. Diğer büyüme hormonu ilaçlar gibi maalesef yaşlılığı geciktirdiği ve kas yapımını arttırdığı söylentileri nedeniyle bazı eczanelerde yok satmaktadır. Norditropin® SimpleXx® kullananların yorumlarını incelediğimizde son derece başarılı sonuçlar aldıklarını gördük.

Zaten Dünyadaki ve Türkiye’deki doktorlarda büyüme sorunu olan çocuklar için ilk yazdığı ilaçların başında gelmekte. Norditropin® SimpleXx® fiyat olarak en yüksek fiyata sahip büyüme hormonu ilacıdır. Norditropin® SimpleXx® karından bacaktan kendi kalemi sayesinde çocuklar kendileri bile uygulayabilir.

Sandoz İlaç sanayi tarafından italya’dan ithal edilmektedir. Norditropin® SimpleXx® Fiyatı 2024 Yılı itibariyle 1629 TL ‘dir.

Humatrope 72 IU (24 mg)

Aslında aileler arasında en çok isminden bahsedilen en iyi boy uzatma ilacı olduğu söylenen Humatrope 72 IU (24 mg) kulaktan kulağa çok fazla ismini duyurmaktadır. Türk hekimleri çok fazla tercih etmese de özellikle fiyatı en uygun olan büyüme hormonu ilacıdır. Genel olarak yaş sınırı yoktur. Fakat erken yaşlarda kullanılması etkisini çok daha fazla göstermektedir.

Aslında birazda fiyatı ve çok kolaylıkla her eczanede bulunabilmesi nedeniyle çok fazla ismi duyulmuştur. Humatrope 72 IU (24 mg) diğer büyüme ilaçları gibi deri altına kendi özel kalemi ile enjekte edilmektedir. Humatrope 72 ilacını karından bacaktan rahatlıkla uygulanabilir. Herhangi bir acı duyulmamaktadır. Aslında en iyi enjekte kaleminin Humatrope ilacında olduğu söylenmektedir.

Maalesef internet üzerinde çok fazla sahte ürünü bulunmaktadır. bu nedenle eczaneden almaya özen gösteriniz. Maalesef Humantrope ilacıda çok fasla kas yapmak isteyen kişiler tarafından kullanılmaktadır. Bu kanıtlanmamış bir durumdur fakat maalesef çok fazla tercih edilmektedir. Humatrope 72 ilacının 2024 fiyatı 8.180 TL’dir. Türkiye’ye İtalya’dan getirilmektedir ve Lilly ilaç A.Ş garantisindedir.

Omnitrope 10 mg 30 IU

Omnitrope boy uzatma ilaçları arasında sandoz kalitesi ile yer almaktadır. İlk çıktığı zamanlarda iğne ile enjekte edilmesi nedeniyle çok fazla tutmamıştır. fakat son dönemlerde Sandoz firması kolay kullanım için kendi kalemini üretmiştir. Bu sayede son dönemde satışları daha çok artmaya başlamıştır. Kendi kalemi ile bacaktan ve göbekten acısız bir şekilde uygulanabilmektedir. Fiyatı diğer büyüme hormonu ilaçlarına göre daha pahalıdır.
Omnitrope 10 mg 30 IU ilaco 2.930 TL ‘ye satılmaktadır. Sandoz markası tarafından üretilmektedir.

Yukarıdaki ilaçların aslında etken maddeleri tamamen aynıdır. Sadece bazı fazladan eklenen maddeler ile ilaç kalitesi arttırılmaktadır. Fakat özlerinde aynı ana etken maddesi bulunmaktadır.

Boy uzatma ameliyatı hakkında tüm detayları da aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Yorumlar
  1. Berk can dedi ki:

    Ben yaşıtlarıma göre çok kisayim. Resimdeki gibi neredeyse boyum diğer arkadaşlarıma göre kısa. Annem babam normal diyor ama kisayim maalesef. Bu büyüme hormonu ilacını ailemden gizli olarak almak istiyorum enzane verirmi bana bu ilaçları. Param var

    1. Gultekin dedi ki:

      Öncelikle doktora başvurmaniz lazim

  2. Onur dedi ki:

    Genotropin 12mg siparişi için iletisime gecebilirsiniz. En etkili boy uzatma ilacidir. 13-18 cm arasinda uzamaniza yardimci olur. Kargo ile 1 gunde ulaşir.
    Onur 533 340 36 95

  3. Hilal dedi ki:

    Ben 18 yaşındayım boyum 158 acaba bunları kullansam boyum uzarmi

    1. turanbeydiyceksiniz dedi ki:

      cabuk al bi tane

      1. Sezer dedi ki:

        Yaşım 18 boyum 1.64 bunu alsam yaramı

        1. Mert dedi ki:

          Aldın mı ve boyun ne durumda?

          1. Taleh dedi ki:

            ? ? Bende merak ettim

  4. Furkan dedi ki:

    Acaba bu ilaçların her hangi bir zararı varmidir kullanmak doğru olurmu benim için boyum 168 yaş 17 … Teşekkürler

  5. Sibel dedi ki:

    Merhaba 15 yaşında kızım boyu 150 cm.üç yıl önce adet oldu boyu neredeyse hiç uzamadi ben ile eşim çok uzun değiliz anne baba ya çeker denir ve biz kızımızın uzamasını çok istiyoruz bu ilaçlardan kullanır ise boyu uzarmi?

    1. Zeynep dedi ki:

      Kullandınız mı

    2. meryem dedi ki:

      uzamaz çünkü benimde kızım 13 yaşında boyu 133 diyarbakıra hastaneye gittim doktor çokda iyi dedi kızınız adette girerse boyu bidaha asla uzamaz dedi

  6. Gizem dedi ki:

    18 yaşındayım boyum 143 Humatrope 72 IU (24 mg) bundan 1 tane alsam ise yarar mı

    1. Mert dedi ki:

      Aldınız mı ve kullandınız mı?

      1. Resul dedi ki:

        18 yaşindayim ve boyum 1.65 ben bu ilacı alırsam beni 1.73 yaparmi

  7. Sezer dedi ki:

    Boy ilacı 18 yaş

  8. Sezer dedi ki:

    Yaşım 18 boyum 1.64 bunu alsam yaramı

  9. Mert dedi ki:

    16 yaşındayım 08.2005. Boyum 1.62 sizce uzar mıyım?

  10. Hakan dedi ki:

    Merhaba yaşıtlarına göre kisayim boyum 1.60 yaş 30 faydası olur mu

  11. Hakan dedi ki:

    Birde iğnenin sağlığımıza herhangi bi zararı var mi

  12. Mustafa dedi ki:

    20 yaşıma yeni girdim daha ama boyum kısa 1.64 kullansak faydası olur mu ya

    1. S. T dedi ki:

      32 yaşındayim bu iğnelerden kullansam faydası olurmu boyum kısa

  13. Ekin dedi ki:

    Yaşım 16 boyum 1.80 sizce kullansam işe yarar mı

  14. Berat dedi ki:

    Norditropin® SimpleXx®
    Bu ilacı nerden hangi siteden alabilirim?

    1. Derya dedi ki:

      Yazıda da belirtmiş ya sakın internetten değil eczaneden alın diye. Aynı zayıflama ilacını ben aktardan, kuzenim internetren aldı. İlaç sahteymil, kuzenim neredeyse ölecekti..

  15. oğuzhan dedi ki:

    yaşım 26 boyum 160cm

    1. Adem dedi ki:

      Aldinmi

  16. Kuzey dedi ki:

    Ben 12 yaşındayım boyum 1.61 genotropin goquick alırsam uzar mıyım acaba?

  17. Fazibela dedi ki:

    Yaşım 28 bayanım bunlar sayesinde uzar miyim beş cm

  18. Bünyamin dedi ki:

    Ben 22 yaşındayım boyum 177 kaleciyim 2-3 cm de olsa acaba boyum uzar mi

  19. Frkn dedi ki:

    Ben 16 yaşındayım boyum 1.62 1.500 tl bütçe var 8 ile 10 cm uzatabilmek için hangi ilaçı alayım

    1. Azize dedi ki:

      23 yaşındayım alsam boyum uzarmi 155 boyum

  20. şevval dedi ki:

    13 yaşındayım boyum 151 geçen sene 150 di 1 cm uzadım çok zoruma gidiyo arkadaşlarım 160-180 arasında boyları var ve yaşıtlarım gibi görunmuyorum hangi ilaçtan alsam daha çok boyum uzar yardımcı olur musunuz ( genetik kısa )

    1. Abdullmutalip dedi ki:

      Bende kisaydim boyum şimdi 1,75 kollandigim ilaçlar var benle iletişim geç sosyal medyadan 19 hastaneye gidip prof doktorlardan aldığım tavsiyeler Instagram abdullmutalip.ars ulaşabilirsin

  21. Mesut Akıncı dedi ki:

    Ben 16 yaşındayım ve boyum 1.70 hangi sini tavsiye edersiniz

  22. Eren dedi ki:

    Merhaba 15 yaşındayım 163 üm arkadaşlarım 170 175 Genotropin GoQuick kullansam işe yarar mı?

  23. İbrahim Muhammed dedi ki:

    ١٩ yaşından büyük uzun boylu insanlar için ilaç

  24. ONUR dedi ki:

    GENOTROPİN boy uzatma ilacı için iletişime geçebilirsiniz : 533 340 36 95

  25. Melek dedi ki:

    Bu ilaç 15-17 yaş arası çocuklar için iyi gelir mi!? Ve ben bu ilaçtan nerden bular bilirim!?