En iyi Uyku İlaçları (Hapları) Reçetesiz ve En Yaygın Kullanılanlar

En İyi Uyutan Uyku İlaçları Hangisi, En iyi Uyku İlacı, En Çok Tercih Edilen uyku İlaçları, Reçetesiz Satılan Uyku İlaçları İsimleri, En İyi Uyku Hapları Stres , İş ve Özel Hayatta Yaşanan Sıkıntılar Sizi Uykusuz Geceler Geçirmenize Sebep Olabilir. Sizin İçin Doktor Tavsiyesi Olan En Az Yan Etkili ve Reçetesiz Satılan En İyi Uyku İlaçlarını Listeledik. Listemizdeki İlaçlar En Yaygın Kullanılan En Etkili Bağımlılık Yapmayan Uyku İlaçlarıdır…

En iyi uyku ilaçları aramaları gün geçtikçe artmakta. Özellikle pandemi sürecinde insanlar gece uykusuzluğu çok fazla çekmeye başladı. Hem maddi sıkıntılar hemde evde durmanın verdiği sıkıntı ile insanlar içe kapanmakta ve uyku problemi yaşamakta. Ayrıca insanlar genellikle gündüz beden olarak yorulmadıkları için gece uyku sorunu yaşamakta. Google üzerinde ise en çok aranan kelimeler arasına uyku ilaçları da girdi. Özellikle en çok arananlar en iyi uyku ilaçları, Sabaha kadar deliksiz uyutan uyku ilaçları,Uyandırmayacak uyku ilaçları,Doğal uyku hapı ,psikiyatri uyku ilacı isimleri ve reçetesiz uyku ilaçları gibi kelimeler oldu.

En iyi Uyku ilacı denildiğinde tabi ki sizi şıp diye uyutmasını bekliyorsunuz. Deliksiz sabaha kadar uyuyayım istiyorsunuz. Evet bazı ilaçlar var ki kafanızı sıfırlıyor ve tertemiz bir uyku çekmenizi sağlıyor. Fakat bağımlı hale gelmemek ve doktor kontrolünde almak şart. Zararsız bitkisel uyku ilaçları da var bunları da kullanabilirsiniz. Listemizde en iyi uyku ilaçlarını sıraladık. Reçetesiz uyku ilaçları arıyorsanız bu haberimiz tam size göre.

Reçetesiz uyku ilaçları konusunda sizlere tüm detayları haberimizde iletiyoruz. aşağıdaki ilaçların bir çoğu doktor reçetesi ile olsa da bazılarını gidip kendiniz eczaneden reçetesiz olarak alabilirsiniz.

En İyi Uyku İlaçları Reçetesiz(Hapları)

Geceleri uyumakta zorlanıyorsanız google üzerinde ilk olarak en iyi uyku ilacı yada en etkili şıp diye uyutan yan etkisi olmayan uyku ilaçları ve isimlerini kesinlikle hayatınızda bir kere ararsınız. Özellikle reçetesiz uyku ilaçları ve en iyi reçetesiz uyku ilaçları aramaları çok fazla arttı. Sizler için En iyi uyku ilaçlarını derledik. Aşağıdaki ilaçlar en etkili ve en çok kullanılan uyku ilaçlarıdır.

  • Unisom Uyku İlacı
  • Remeron Uyku İlacı
  • Nutraxin Herbal Bitkisel Uyku İlacı
  • Citoles Uyku İlacı
  • Tolvon Uyku İlacı
  • Largactil Uyku İlacı
  • Desyrel Uyku İlacı
  • Prozac Uyku İlacı
  • Cipralex Uyku İlacı
  • Xanax Uyku İlacı

Günümüzde sıkıntı ve stres gece uykularınızı bölebiliyor. Hatta uykusuz geceler yaşayabilirsiniz. Her insanın başına gelebilecek bir durumdur uyku problemi. Düzensiz yaşam ve tabiri caizse “dolu kafa” denilen günümüzün yeni hastalıklarından biri. Düşünceler ve sıkıntılar uykularınızı kaçırabilir. Bu konuda genellikle ilk başvurulan yöntem uyku ilaçları… Haberimizden önce önemli tavsiyemiz ise kesinlikle doktor tarafından yazılmış uyku ilaçlarını kullanmanız.

İlaçlar bünyenize nasıl bir etki yapar kesinlikle bilinmez. Uyku ilacı kullanmaya başlayacak sanız size ilk tavsiyeniz uyku ilacını aldıktan sonra ne zaman uyurum ne zaman uykum gelir gibi düşünceleri aklınızdan çıkarın bu stres sizin uykunuzun gelmesini geciktirecektir.

Günümüzde Uyku Hapları ve Uyku Tedavisi

Uyku sorunu çekiyorsanız Acıbadem Hastanesi Doktorlarından Doçent Doktor Ceyda Erel Kirişlioğlu’nu öncelikle bir dinlemenizi tavsiye ediyoruz. Daha sonrasında haberimizdeki ilaçlara geçebilirsiniz.

Uyku İlaçları Fiyatları 2024

Uyku İlaci İsmi Reçete Durumu Fiyatı 2024
Unisom Uyku İlacı Reçetesiz Alınabilir 50.30 TL
Remeron Uyku İlacı Reçetesiz Alınabilir 88.78 TL
Nutraxin Herbal Bitkisel Uyku İlacı Reçetesiz Alınabilir 127.60 TL
Citoles Uyku İlacı Reçeteli Alınabilir 96,33 TL
Tolvon Uyku İlacı Reçeteli Alınabilir 95,95 TL
Largactil Uyku İlacı Reçeteli Alınabilir 99,52 TL
Desyrel Uyku İlacı Reçeteli Alınabilir 73.52 TL
Prozac Uyku İlacı Reçeteli Alınabilir 101.33 TL
Cipralex Uyku İlacı Reçeteli Alınabilir 104.63 TL
Xanax Uyku İlacı Reçeteli Alınabilir 73.52 TL

En İyi Uyku İlaçları Reçetesiz(Hapları) İnceleme

Haberimizde size tavsiye edeceğimiz piyasada reçetesiz olarak kullanılan ve çok sıkıntılı olmayan durumlarda kullanabilirsiniz. Haberimizdeki ilaçlar Doktorlar tarafından genel tavsiye edilen kullanıcılar tarafından yorumlanmış ilaçlardır.

Uyku ilaçları Tehlikeli ilaçlardır ve Kesinlikle Doktor Kontrolünde kullanmanız önerilmektedir. Sadece Bitkisel Uyku ilaçları Çok Fazla Zararı Olmadığı için Reçetesiz kullanabilirsiniz. Fakat herhangi bir yan etki gördüğünüzde hemen bırakmalısınız.

Unisom

Türkiye’de en çok kullanılan uyku ilaçlarının başında gelir.Doktorların en fazla yazdığı uyku ilacıdır. Çok fazla yan etkisi yoktur. Fakat içildikten sonra açlık hissi verebilir. Ağız kuruluğu gibi yan etkileri vardır. Uyku ilaçları arasında en az yan etkiye sahip ilaçtır. 1 Tableti ise ortalama 12 saat kesintisiz uyuttuğu konusunda bir çok yorum vardır. Uyku saatimizden ortalama 1 saat önce kullanmanız gerekmektedir. Her hangi bir bağımlılık yaptığına dair bilgi yoktur. Piyasada en çok tercih edilen uyku ilacı olduğu gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Günümüzde eczanelerde en çok satılan uyku ilacı olarak bilinmekte.


Nutraxin Herbal Bitkisel Uyku İlacı

En çok tercih eilen en iyi ve en Doğal uyku ilacı denildiğinde Nutraxin Herbal ilk tercih olabilir. Tamamen bitkisel bir rahatlık vererek uyku sağlayan Nutraxin Herbal yan etkisi olmayan ve diğer ilaçlar gibi antidepresan sınıfında olmayan ilaç sınıfında fakat takviye edici gıda olarak geçmektedir. Uykusuzluk problemi olanlar için biraz pahalı olsa da en kesin ve en yan etkisiz çözümlerden biridir. Sadece eczanelerde satılmaktadır ve fiyatı 2024 yılı itibariyle 329 TL dir. İçerisinde 60 kapsül bulunmaktadır. Şekersizdir ve 18 yasından 60 yaşına kadar herkes kullanabilir. Reçetesiz temin edebilirsiniz. En iyi uyku ilaçları arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Doğal formülü ve yan etkisi olmaması nedeniyle çok fazla tercih edilmektedir.


Remeron Uyku İlacı

ilaçsız ve hap kullanmadan uykuya dalma yöntemleri için tıklayın…

Uyku ilaçları arasında Profesörler tarafından sık sık yazılan bir ilaçtır. Bağımlılık yapmaması en önemli özelliği. Alındıktan 1 saat sonra uykuyu getirir ve ortalama 12 saat kadar uyutur. Huzurlu rahat bir uyku sağlar.  Yan etkileri ise Acıkma hissi ve ağız kuruluğu ve nadir de olsa mide bulanması görülebilir. Bazı devamlı kullanıcılarda kilo alma gibi bir yan etkisi de görülmektedir. Stresli ve sıkıntılı durumlarda en çok başvurulan ilaçlardandır. İlk kullanımda dikkat edilmelidir. Bazı bünyelerde 15 saat ile 20 saat arasında uyutabilir. 1 tabletin yarısının alınması tavsiye edilir. Sakinleştirici etkisi ile son derece başarılı bir uyku ilacıdır.


Citoles Uyku İlacı

Bu ilaç aslında bir antidepresan. Stresten sizi uzaklaştırır ve Kafanızdaki konuşmaları siler atar. Reçetesiz satılmaktadır. Uyku problemlerinde çok sık kullanılan bir ilaçtır. Yan etkileri diğer anti depresanlara göre daha azdır. Ayrıca kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Kaliteli bir uyku uyumanızı sağlar. Doktorlar tarafından çok sık yazılan bir ilaçtır. Yaşlılarda ve Alzheimer hastalarında rahat uyuması için kullanılmaktadır. Uyandırmayacak uyku ilaçları arasında yer almaktadır. Bu ilaç ile deliksiz olarak uyuyabilirsiniz. 


Tolvon Uyku İlacı

Aslında kendisi bir antidepresan ilacıdır. En çok yazılan antidepresanlar arasındadır. Stresli dönemlerde uyku problemini çözmek için kullanılır. Doktorlar tarafından en çok yazılan ilaçların arasındadır. Ağır bir antidepresandır. Fakat bağımlılık yapmaz. Ortalama 11 saat ile 15 saat arasında uyuta bilmektedir. Yan etkileri ise kabızlık ve mide bulantısı olarak belirtilmektedir.


Largactil Uyku İlacı

ilaçsız ve hap kullanmadan uykuya dalma yöntemleri için tıklayın…

Son dönemlerde en çok yazılan uyku ilaçlarından biridir. Ağır bir ilaçtır. Çok sıkıntılı durumlarda yazılır. Aslında en çok hıçkırık konusunda iyi gelmektedir. Hıçkırığı çok kısa sürede geçirir. Stresli dönemlerde doktorların tavsiye ettiği ilaçlardandır. Ayrıca uyku problemi olan engelli kişiler de de çok sık kullanılan ilaçlar arasındadır.


Desyrel Uyku İlacı

İnternet üzerinde en çok tavsiye edilen ilaçlar arasındadır. Aslında Desyrel bir antidepresan ilacıdır. Çok fazla yan etkisi bulunmasa da mide bulantısı ve iştah açma gibi yan etkileri görülmektedir. Stresli sıkıntılı zamanlarda en çok başvurulan ilaçlardan biridir. Bağımlılık yapmamaktadır. 1 tableti ortalama 12 ile 15 saat arasında uyuttuğu söylenir. psikiyatri uyku ilacı isimleri aramalarında en çok bu ilaç ismi öne çıkmaktadır.


Prozac Uyku İlacı

Etkili bir antidepresandır. Eczanelerde reçete ile satılmaktadır. Çok etkilidir. İçildikten 15 dakika sonra uyku getirebilme gücüne sahiptir. Yan etki olarak maalesef halisülasyon görme ve mide bulantısı yapabilir. Çok fazla tercih edilmez. Fakat bazı doktorlar bu ilacı savunurken bazı doktorlar kesinlikle uyku için kullanılmasını tavsiye etmez.


Cipralex Uyku İlacı

Etken maddesi Essitalopramdır. Genellikle sakinleştirme için kullanılır. Yan etki olarak uyku yapmaktadır. Tamamen zihni temizler ve insanı rahatlatır. Kafanızdaki düşünceleri siler arat. Son derece etkilidir. Uyku problemini rahatlıkla çözer. Reçete ile satılmaktadır. Reçeteli uyku ilacı olduğu için doktorunuza yazdırmanız gerekmektedir. Özellikle yaşlıların uyku sorunu için en çok tercih edilen uyku ilaçları arasındadır.

ilaçsız ve hap kullanmadan uykuya dalma yöntemleri için tıklayın…


█ Xanax Uyku İlacı

Xamax aslında en çok bilinen en iyi uyku ilaçları arasındadır. Fakat kırmızı reçete ile satılmaktadır. Bu nedenle eczaneden direk olarak alamazsınız. Doktor kontrolünde alınması gerekiyor. Diğer ilaçlar gibi aslında Xanax’ın psikiyatrik bir ilaç olduğunu unutmamak gerekiyor. Yan etki olarak aslında uyku belirtilmekte. Fakat bir çok uyku sorunu yaşayan kişi Xanax ‘ı en iyi uyku ilacı olarak yorumlamaktadır. Xanax aslında kafanızı temizleyip bir nevi sizi düşüncelerden arındırarak rahat bir uyku uyumanızı sağlıyor. Bazı durumlarda sadece uyku için değil uçak korkusu olanlar içinde Xanax çok fazla tercih edilmektedir.

En Etkili Damla Uyku İlacı

Maalesef kötü niyetli kullana yönelik olsa da bazı kişiler hap kullanmak yerine damla kullanmayı tercih etmekte. Tabi ki uyku için bitkisel bir çok damla bulunmakta. Bunların başında Sabre Uyku damlası ve Strath Uyku damlası gelmekte. İki ilaçta reçetesiz olarak satılmaktadır. Reçetesiz damla uyku ilacı kullanmak istiyorsanız kesinlikle bu iki ilaçtan birini tercih edebilirsiniz.

Genellikle içeceğe katılan uyku damlası ilaçları en başta da uyardığımız gibi kötü niyetli kullanımdan dolayı çok fazla tavsiye etmiyoruz. İki uyku ilacını da 6 yaşından küçüklerde kesinlikle kullanmayınız. Son dönemlerde bebeklerde uyku ilacı kullanımı arttığı duyumları bulunmakta. Lütfen kesinlikle bebeklerde herhangi bir ilaç kullanmayınız. Bunu yerine sakinleştirici çaylar kullanabilirsiniz. Humana Markasının iyi uykular gece çayını deneyebilirsiniz.

damla-uyku-ilaclari-recetesiz-icecege-katilabilen

Uyku İlacı Kaç Saat Uyutur?

Uyku ilacı kullananların en çok merak ettiği ise uyku ilacı içtiklerinde kaç saat uyuyabilecekleri. Bazı kişiler ise uyku ilacı içip uyanamam korkusuna kapılmakta. Fakat uyku ilacı kullandığınızda etkisi maksimum 12 saat ile 15 saat sürmektedir. Özellikle Anti depresan ilaçları ortalama 8 saat ile 15 saat arasında deliksiz uyutur. Bitkisel uyku ilaçları da ortalama 8 saat size rahat bir uyku uyumanızı sağlar. Tabi ki bünyenizde bu konuda çok önemlidir. Zayıf bir bünyeniz varsa bu ilaçları kesinlikle doktor kontrolünde almanızı öneriyoruz.

Uyku İlaçlarının Etkileri Nelerdir?

Uyku ilaçların kullanımının en büyük amacı tabi ki uykusuzluk problemini ortadan kaldırmaktadır. Rahat ve sürdürülebilir uyku için zemin oluşturuyor. İnsanın içinden gelen Korkuyu ve gerginliği azaltır. İnsanı ağırlaştırır hafifletir ve sakinleştirir. Bazı uyku ilaçları uyuşturucu etkisi bulunmaktadır ve İnsanları bazen umursamaz hale getirmektedir. Genelde kullananların yorumlarında ev yansa yanmaya devam etsin der gibi düşünceye sokar. Kaslarınızda gevşeme ve rahatlık sağlar.

Uyku İlaçlarının Riskleri

Uyku ilaçları genellikle ilk kullanım döneminde faydalı olabilmektedir. Fakat unutulmaması gereken sizi uykusuz bırakan sorunları gidermez.

En büyük problemlerden biri ise bağımlılık yapmasıdır. Bazı insanlar maalesef alıştıktan sonra uyku ilaçları olmadan uyku uyuyamamaktadır. Bu nedenle uyku ilaçları belli sürelerde ve doktor kontrolünde kullanmak en doğru yöntemdir.

Uyku ilaçları genellikle baş ağrısı ,yorgunluk ,halsizlik, kas gevşemesi ,mide bulantısı gibi yan etkileri bulunmaktadır. Ayrıca ishale de bazı ilaçlar sebep olur.

Fazla kullanımda beyin fonksiyonlarını olumsuz yönde etkiler.

Uyku ilaçları genellikle insanları sersemleştirir ve vurdun duymaz bir hale getirir. Günümüzde aşk acısı çeken insanlar bile bir çok uyku ilacı kullanmaktadır. Fakat çok zararlıdır. Doktor kontrolü olmadan kesinlikle kullanılmamalıdır.

Uzun süre kullanıldığında hislerinizde kayıp meydana gelme ihtimali var. Duygu karmaşaları yaşatır.

Tepki ve Reaksiyon hızınız azalır. Özellikle trafikte çok tehlikeli oluyor.

Uyku ilaçları bağımlılık yapar ve İnsanlar bu ilaçsız yapamaz uyuyamaz gibi düşüncelere sokma ihtimali yüksektir.


Not: Yukarıda belirtilen ilaçlar en çok kullanılan uyku ilaçlarıdır. Fakat tekrar uyarmak gerekirse en doğru ilaç doktor tarafından verilen ilaçlardır. Fakat kısa dönemli kullanımlar için yukarıdaki ilaçları kullanabilirsiniz. Yinede kesinlikle Doktorunuza Danışmalısınız.

Yorumlar
  1. Eda kast dedi ki:

    Geceleri uyku sorunum vardi. uyuyamiyordum.. Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Uyku sorunları olanlar için desyler ilacını tavsiye ederim.son derece etkili bir ilaç ve doktorun dediği kadarıyla bağımlılık yapmıyor…yan etkileri de az

    1. Sedat ykl dedi ki:

      0542609**** arayın problemi kökünden kaldıralım

  2. Kenan dedi ki:

    Sizden allah razı olsun tavsiye uyku ilaçlarınız çok işime yaradı. 6 aydır uykusuzluk çekiyordum şimdi melek gibi uyuyorum. Remeron ve Citoles harika. Baş ağrısıda yapmıyor. Bence en iyi uyku ilacı bunlar. Tekrar teşekkürler böyle bir haber için.

    1. Nurettin Taşkın dedi ki:

      Merhaba. Bende aşırı derece uykusuzluk çekiyorum ve bu günlük hayatımı alt üst ediyor fiziksel olarakta sıkıntı çekiyorum. Xanax kullanıyorum uyku için yeşil reçete ile satılan bi ilaç xanax ama artık oda etki etmiyor ayrıca bağımlılık yaptığını öğrendim sıkıntılı bir ilaçmış. Şuan kullandığınız ilacı öneriyor musunuz etkisi nasıl ?

      1. Salıha hazen dedi ki:

        Yeşil reçeteli ilacı nasıl aldınız acaba benimde almam lazim ama kime nasıl yazdiracam bilmlyorum

        1. ateş dedi ki:

          Hangi İlac lazim

          1. Ali CAN dedi ki:

            7,5 İmmovane ilaca ihtiyacım var reçetem yok yalnız

  3. Ekrem Yıldız dedi ki:

    Rahat uyumak için en iyi uyku ilacı bence remeron. reçetesiz olarak satılmakta ve yan etkisi diğerlerine göre çok az kesinlikle tavsiye ederim. Hizli uyku uyumanızı sağlıyor.

  4. Galip akin dedi ki:

    Allah sizden razı olsun saçma sapan bı sürü ilaç denedim ama tavsiyenizle remeron kullanıyorum. Acayip rahatladım bence en iyi uyku ilacı remeron. Hem sakinleştirici hemde deliksiz uyku uyuyan bir ilaç

  5. Mine dedi ki:

    Teşekkürler… Ne zaman dur uyku problemim vardı. Bir türlü uyuyamıyorum. Tavsiye biz citoles ilacı çok iyi geldi. Yan etkisi hiç yaşamadım. Uyku ilacı konusunda ki araştırmamız çok güzel… İyi uykular…

    1. Hasan kahramanoglu dedi ki:

      Uykunuz hafifmi oluyor peki.içtiginizde

    2. Tufan doğan dedi ki:

      Mine hanım hangi ilacı kulladınız ? Tavsiyeniz hangisidir

      1. Salih kaplan dedi ki:

        Mrb iyi günler bana hemen uyutabilen uyku ilacı lazım

  6. Erdem dedi ki:

    Teşekkür leriniz uzun zamandır sakinleştirici ve uyuyan bir ilaç arıyordum .unisom çok etkili ve rahat uyutuyor. Teşekkürler haberiniz icin

  7. Ece dedi ki:

    Uykusuzluk problemi benim en büyük sorunum. Neredeyse hiç uyuyamıyorum…. Sitenizde gördüğüm unisom ilacı derdime deva oldu. Artık çok rahat uyuyorum hayatım düzene girdi. Haberiniz için teşekkürler…

  8. Alemdar kaplan dedi ki:

    Merhaba

  9. Sevim dedi ki:

    Rahat uyumak için listenizdeki ilaçlardan en iyi uyku yapanı ve en düzenli uyutanı unisom adlı ilaç. Anında uyku getiriyor ve deliksiz uyku sağlıyor. uyuyamayana bire bir …

    1. adnan top dedi ki:

      sevim hanım nasıl birazda bana yardımcı olurmusunuz..

    2. Ramazan dedi ki:

      Reçeteli mi peki Sevim hanım

  10. Taner dedi ki:

    Allah sizden razı olsun. Uykusuzluk problemi mı unisom ile yendim. Uyku sorunu yaşayanlara kesinlikle tavsiye ederim. En iyi uyku ilacı bence unisom

    1. Cengiz dedi ki:

      reçetelimi

  11. Şule Ulusoy dedi ki:

    Bir tablet dediği ne kadar tek bir tane hap demi ben yanlış mı anladım?

  12. Eyüp DAL dedi ki:

    Merhaba 3 yaşında oğlum var günde en kral 4 saat uyuyor ve bu durumdan dolayı psikolojimiz bozuldu lütfen yardım.

  13. huseyin karatas dedi ki:

    ben.gece hec.uyuyamayom.en.iyi ilac dan.isteyo.

  14. onursal dedi ki:

    eşim inşallah uyuyabilecek

  15. Orhan teler dedi ki:

    Uyku ilaci veya bayıltıcı almak istiyorum

  16. Tahir kaplan dedi ki:

    Herşeyi kafama çok takıyorum geceleri uyuyamıyorum. Ne yapsam boş çok kotu bir durumdayım. Buradaki tolvon birazda olsa işime yaradı. Fakat yinede çok mutsuz ve huzursuzum. Bu şekilde olanların görüşlerini bekliyorum. Şimdiden Allah razı olsun.

    1. Buse dedi ki:

      Ben de öyleyim stresten mahvoldum.Uyku düzenim karışık.Yeni mezunum.Kpss ile atanmak çok zor.Napacağımı bilmiyorum.Sanırım uykusuzluk için en iyi çözüm rahatlama ama rahatlayamıyorum.

  17. Bombastic dedi ki:

    Çok uyku problemi yaşıyorum. Geceleri devamlı uyanıyorum. Bir çok ilaç denedim ama nafile yukarıdaki ilaçlardan en etkilisi bence tolvon. Çok rahat uyuyor insan. Hafiften. Uyku ilaçları arasında bence en iyisi

    1. Buse Güngör dedi ki:

      kesin etkili mi?geceleri uykuya dalamıyorum.Çok halsizim.Reçetesiz eczaneden alınabiliyor mu?

  18. Yiğit bulut dedi ki:

    Şip diye uyku getiren ilaç varmı tavsiye edeceğiniz. Suya damlatılan uyku ilacı da olur sıvı halde. Uyku problemi çok zor ya. Tavsiyemiz varsa lütfen yazın.

    1. Buse dedi ki:

      Avil tablet diyorlar ben artık yoruldum ya uykusuzum.Günlük 4 saat uyku zar zor dalıyorum.Stres de cabası sizde de öyle mi?

  19. İlker dogany dedi ki:

    Benim uyku problemim var. Çok zorlanıyorum geceleri. Uyku ilaçlarından en doğal hangisi kullanan varmı yorumlarını yazarmi çok ihtiyacım var.
    Teşekkürler

  20. Merve dedi ki:

    Nutraxin herbal kullandım acayip bir uyku problemim vardı. Nutraxin herbal gerçekten çözdü sorununu rahatlık veriyor uykumu getiriyor. Antidepresan da değil. Tamamen bitkisel diyor. Bilmiyorum ama çok işime yaradı. Uyku problemi olanlara tavsiye ederim.

  21. Buse dedi ki:

    Bu lishedeki ilaçlar hala reçetesiz mi?

  22. Sibel dedi ki:

    Geceleri uyuyamıyorum. Dalamiyorum bir türlü. Uyku bir türlü gelmiyor bitkisel dediğiniz ilacı denicem bakalım. İnşallah uykusuzluk problemime iyi gelir.

  23. Yildiz dedi ki:

    Çok fazla uyku sorunu çekiyorum. Günde 2 saat bile uyuyamıyorum. Bu ilaçlardan hangisini tavsiye edersiniz. Çok yiprandim en yanetkisi az olan uyku ilacı hangisi. Çok sağolun Allah rızası için yazarsanız sevinirim.

    1. Zarina dedi ki:

      Melatonin diye uyku ilacı kullanıyorum yan etkisi yok uykuyu düzenliyormuş

    2. TUĞBA dedi ki:

      merhaba ben hiç uyuyamıyorum 23 yaşındayım uyku sorununz geçti mi geçtiyse hangi ilacı içtiniz cevap verirseniz sevinirim lütfen

    3. Tuğba dedi ki:

      MERHABA YILDIZ HANIM BENDE ÖYLEYİM 23 YAŞINDAYIM SİZ HANGİ İLACI İÇTİNİZ GEÇTİ Mİ UYKU SORUNUNZ İNŞALLAH GEÇMİŞTİR BEN HİÇ UYUYAMIYORUM ÇARESİZİM ÇOK CEVAP VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM

  24. osman dedi ki:

    Uyku uyuyamıyorum. Geceleri kafam çok dolu bir türlü dalamiyorum uyuyamıyorum. Nasıl rahat uyucam bilmiyorum.

    1. Tuğba dedi ki:

      Merhaba uyku sorununuz geçti mi hangi ilacı kullandınız cevap veriseniz çok sevinrim teşekkürler

  25. Demet dedi ki:

    Yıllardır uyuyamıyorum. Fakat geçen gün sitenizde unisom ilacını gördüm denedim gerçekten etkili çok rahat uyku sağladı. Keşke sizi daha önce bulsaydim 🙂 çok teşekkürler en iyi ve yanetkisiz uyku ilaçlarını listelemissiniz. Ayrıca eczacıya sordum zararsizmis.

    1. Mehmet dedi ki:

      uyurken ses falan duyuyorsunuz ben başka bir tane aldım uykum geliyordu ama sesten uyuyamadı

  26. Oğuz dedi ki:

    Yıllardır uykusuzluk çekiyorum. Bir türlü düzene girmesi. En iyi uyku ilaçlarının neredeyse hepsini denedim. Aslında bu konuda uzman sayılırım. En rahat uyutan ilaç unisom oldu. Gerçekten işe yarıyor. Reçetesiz kolaylıkla alınabilen bir ilaç. Uyku için ilaç arayanlara tavsiye ederim. Bağımlılık gibi bir durumda yok.

  27. Kurtul yilmaz dedi ki:

    Uykusuzluk çok büyük sorunum. Bazen gece uyumam 4 leri buluyor. En iyi uyku ilacı ise bence citoles. Hem sakinleştirir hemde uyku getiriyor. Bağımlılık yaptığını hissetmedim ama zaten uyuyamıyorum.

  28. Kadir dedi ki:

    Unisom üstüne tanımam. Çok iyi uyku ilacı. Hemde yan etkisi yok çok rahat uyutuyor. Keşke sitenizi daha önce görseydim.

    1. Zeynep dedi ki:

      Mrb arkadaşlar ben de rivotril kulaniyom.uyuttuyodu beni ama son 3 aydır hiç uyumadım.Hayattim mahvoldu. Lütfen bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabirmi q

    2. Zeynep dedi ki:

      Merhaba kadir bey bende çok büyük bir uyku sorunu yaşıyorum sizin bu kullandığınız ilaç bitkisel mi? Nasıl alabiliriz? Cevap verirseniz sevinirim iyi günler.

  29. Yılmaz oksen dedi ki:

    Yıllardır uyku problemim var. Geceleri en fazla 2/3 saat uyuyabiliyorum. İlaçta kullanmak istemiyorum. Uykuyu getiren uyandırmaya damlalar varmış. Kullanan varsa yazabilir mi?

  30. İbo yıldız dedi ki:

    Ne çok uyku sorunu yaşayan varmış. Ben neredeyse haftaya 2 gün hiç uyuyamıyorum. Uykum bir türlü gelmiyor. Kafama bir sürü şey takıyorum. Takma diceksiniz ama olmuyor. En iyi uyku ilaçlarından sadece unisom iş gördü oda belli bir süre sonra eskisine döndürdü uykumu. O yüzden uyku ilaçları da bir yere kadar etki ediyor ama en etkili uyku ilacı kesinlikle unisom

  31. Kadir sayas dedi ki:

    Ben son 6 aydır uyku uyuyamıyorum. Herşeyi denedim ama kafam çok karışık rahat uyuyamıyorum. Hep birşeyler düşünüyorum. Kafamı yatağa koyduğumda hiç bişey düşünmek istemiyorum. Rahatça uyuyayım. Sizce bana hangi ilaç iyi gelir? Uyku ilacı tavsiyelerinizi bekliyorum.

    1. Tuğba dedi ki:

      MERHABA KADİR BEY UYKU SORUNUZ GEÇTİ Mİ BENDE AYNI DURUMDAYIM 23 YAŞINDAYIM UYKU İLACI HANGİSİ EN ETKİLİ GERÇEKTEN CEVAP VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM ÇOK İLAÇ İÇTİM İŞE YARAMADI TOLVON,UNİSOM GERÇİ ÇOK UZUN SÜRE KULLANMADIM AMA 4 AY İÇTİM İŞE YARAMAYINCA BIRAKTIM UNİSOM ZATEN ETKİ ETMİYOR UMARIM CEVAP VERİRSİİNİZ TEŞEKKÜRLER

  32. Silasam dedi ki:

    ACABA 1 YASINDA ÇOCUKLARA DA KULLANILAN İLAÇ VAR MI? ACIL YARDIM HIC UYUMUYOR 5 DAKKIKA UYUYOR HEMEN UYANIYOR

  33. Sinan yildiz dedi ki:

    Ya ben çok zor uyuyorum. Kafamda bır sürü düşünce. Buradaki en iyi uyku ilaçlarını denicem. Sonucu yazarım . Teşekkürler liste icin

  34. Adnan yilmaz dedi ki:

    Uyuyp hiç uyunamamak istiyorum. İkide bir uykum bölünüyor. Böyle hiç uyundirmayacak bir uyku ilacı varmı. En iyi uyku ilacı buradakileri denedim ama bana daha etkili lazım

    1. Mehmet dedi ki:

      uyurken ses falan duyuyorsunuz ben başka bir tane aldım uykum geliyordu ama sesten uyuyamadı

  35. Didem arslan dedi ki:

    En iyi uyku ilaçları dediğimde sitenize denk geldim. Son derece başarılı . Sadece reçetesiz satılan uyku ilaçları ayrı bir haber yapsanız daha iyi olur. Reçeteli mi bilmiyorum bu ilaçları. Ama emeğiniz için teşekkürler.

  36. erhan dedi ki:

    Uyku ilacına ihtiyacım var. En iyi uyku ilaçları diye arattigimda siz çıktınız çok güzel makale olmuş. Teşekkürler.

    1. Zerrin Sancak dedi ki:

      Merhabalar ben uyku problemi çekiyorum acaba bildiğiniz suda eriyen uyku ilacı var mı bana önerebileceğiniz.

  37. Ayşe dedi ki:

    Mrb bnde uyku sorunu yaşıyorum iki gün üst üste uyuyamiyrm bile diyebilirim sabhliyrm gundz bir iki saat uyuyrm ama çok kötü oluyrm halsizlik baş ağrısı çok oluyo bnde uyku ilacı kulanmk istyrm nasıl alabilirim acaba bilgi verirmisinz

  38. Mustafa Özcan dedi ki:

    Merhaba iyi günler uyku ilaçlarının alzheimer hastalarına zararı olur mu?

  39. Mehmet dedi ki:

    2 yıldan fazla bir süredir uyuma da problemler yaşıyorum kabuslardan dolayı uyuyamıyorum ve uykuya dalma süremde çok uzun bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı? Herhangi bir ilaç önerisinde bulunabilecek?

  40. Baki dedi ki:

    Benim de uyku problemim var Nasıl alacağım

  41. Ramazan dedi ki:

    Uyku proplemim var 15 .20dakiya uyuyabiecegim ilaç hangisi

    1. Ramazan dedi ki:

      Ve burdan sipariş verebiliiyim

  42. Zeynep dedi ki:

    Mrb arkadaşlar ben de rivotril kulaniyom.uyuttuyodu beni ama son 3 aydır hiç uyumadım.Hayattim mahvoldu. Lütfen bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabirmi

  43. Elif dedi ki:

    Bende uyku ilacı almak istiyorum. Ama en iyi uyku ilacı hangisi . Reçetesiz ve en kalitelisi bana yardımcı olursanız sevinirim

  44. Melis yildiz dedi ki:

    Haber için teşekkürler. Çok işime yaradı. Son dönemde çok fazla uykusuzluk çekiyordum. Unisom ilacı işimi gördü. Rahat uyumami sağlıyor.