Ertem Şener Nerede Saç Ektirdi? Hangi Doktor ve Saç Ekim Merkezi?

Beyaz Tv Moderatörü Ertem Şener Nerede Saç Ektirdi? Hangi Saç Ekim Firması ve Hangi Doktor Saç Ekimini Yaptı?

Cumartesi , Pazar ve Pazartesi ekranlara gelen Beyaz Futbol ve Derin futbol programlarının moderatörü ve yapımcısı olan Ertem Şener 2018 yılının yazında saç ekimi yaptırdı. Yıllardır Toppik kullanarak canlı yayına çıkan Ertem Şener artık kısa saçları ile ekranlarda boy göstermekte.

Ertem şener saç ekimi konusunda ise bir çok yorum yapılmakta. Genel olarak seyircilerden ve diğer yorumculardan Ertem Şener’in saç ekiminin başarılı olduğunu belirtmekte.
Bir çok ünlü saç ekimi yaptırdığı yeri reklam olur diye söylemezken Ertem Şener saç ekimini nerede yaptırdığını açıkladı. Ertem Şener Temmuz ayında saç ekimini İstanbul Hair Line Saç Ekim Merkezinde ektirmiştir.

En iyi saç ekim merkezleri ,Avrupa Yakası Saç ekim Merkezleri, izmir saç ekim merkezleri , Antalya saç ekim merkezleri ve Ankara saç ekim merkezleri değerlendirme haberlerimiz ile bölgenizdeki en iyi saç ekimi yapan merkezlerin ayrıntılarına ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz.Türkiye’de saç ekimi fiyatları 2021 rakamları ve Türkiye’nin En iyi saç ekimi doktorları konumuzda sitemize eklendi. Saç ekimi yaptırırken iğneden korkuyorum diyorsanız  (iğnesiz anestezi saç ekimi) hakkında tüm ayrıntıları da sizin için araştırdık tıklayın…

2021 Saç Ekimi Fiyatları Güncellendi .Okumak İçin Tıklayın

Ertem Şener saç Ekimi Yaptırmadan Önce Toppik ile saçlarını gür gösteriyordu.

Ertem Şener saç Ekiminden sonra toppiksiz ve yeni çıkan saçları ile ekranlarda.

Şuan ekilen saçları hafif kızarık olduğu canlı yayınlarda görüşmekte. Fakat uzmanlara göre de son derece başarılı bir saç ekimi olduğu belirtilmekte. Saç Ekimi konusunda soru işareti olanlar Ertem Şener sayesinde saç ekimi süreçlerini de görebilecek.

Yorumlar
  1. Murat kandar dedi ki:

    Ertem Şener in saç ekimi güzel olmuş. Bende saç ektiricem. Ama çok korkuyorum. Saç ekimi çok ağrılı mi acaba. Ektiren varsa yazabilir mi

  2. Adem dedi ki:

    Ertem Şener in saç ekimi çok güzel olmuş. Çok beğendim bende böyle saç ektirmek istiyorum. Saç ekimi kaç para acaba

  3. Yılmaz doc dedi ki:

    Ertem Şener in Saçlar çok güzel olmuş. Saç ekimi için baya ugrasmislar. Hiç belli olmuyor saç ektirdigi maşallah

  4. Kasim dedi ki:

    Ertem beyi pek sevmem ama saç ekimi çok güzel olmuş. Yani saç ekim doktorları çok güzel bir iş çıkarmış. Hem farkedilmeyen bir saç ekimi hemde ön çizgi çok iyi duruyor.

  5. adem dedi ki:

    Ertem Şener sa cekimi çok başarılı olmuş. Adam hiç ektirmis gibi durmuyor tamamen doğal bir saç ekimi yapılmış. Valla bende böyle olmadı baya belli oluyor. Torpilli saç ekimi diyelim:)