Eyüpsultan Adaklık Kurban Fiyatları 2024 ve Kesim Ücretleri

Eyüpsultan Adaklık Kurban Fiyatları 2024, Eyüpsultan Kurban Fiyatları, Eyüpsultan Adaklık Kurban Kesim Ücretleri 2024, Eyüpsultanda Adaklık Kurban Ne Kadar?

Eyüpsultan Adaklık Kurban Kesimi Fiyatları 2024

İstanbul’da oturuyorsanız ve kurban adak adamış sanız en doğru bağış yeri eyüpsultan olacaktır. Eyüpsultan ‘da adağınız hem steril şartlarda kesilmekte hemde T.C. Vakıflar Genel Müdürlüğü Eyüp İmarethanesi (Eyüpsultan Aşevine) etleri bırakabiliyorsunuz. Günde 2000 kayıtlı yoksula buradan her gün yemek yemek verilmekte. Ayrıca sabah kahvaltısı 400 kişiye verilmekte. Kesilen adaklık kurbanlar burada size makbuz karşılığında bağış yapmanız sağlanmakta. En mantıklı ve en hızlı bir şekilde adaklık kurbanınızı kestirebiliyorsunuz. Eyüpsultan adaklık kurban kesim yeri de kurbanı aldığınız yerin hemen yanında bulunmakta. kurbanınızı seçtikten sonra 15 dakika içinde kurbanınız hızlı bir şekilde kesiliyor. Kurbanı kestirip etleri almak isterseniz de böyle bir seçeneğiniz bulunmakta. Ayrıca kurbandan bir parça isteyebiliyorsunuz ihtiyaç sahibi tanıdığınız varsa. 2024 kurban fiyatları haberimizi okumanızı tavsiye ediyoruz.

eyupsultan-adaklik-kurban-fiyatlari-2021

Eyüpsultan Adaklık Kurban Fiyatları 2024

Eyüpsultan Adaklık Kurban Fiyatları her sene değişmekte. Fiyatlar diğer adaklık kurban pazarlarına göre biraz pahalı sayılır. Fakat tabi ki aş evine bırakıyorsunuz ve Eyüpsultan’da kestirmek ayrı bir huzuru ve mutluluğu olmakta.

Eyüpsultan Adaklık Kurban Fiyatları 2024 yılında kg başına fiyatlandırılmaktadır. Adaklık kurban kilogram fiyatı 2024 yılı itibariyle 270 TL ‘den hesaplanmakta. Kurbanlar ortalama 40 Kilo ile 60 kilo arasında değişmekte. Fiyatlar 8.700 TL den başlamakta. 12.200 TL ye kadar adaklık kurbanın kilosuna göre değişmekte. Kesim ücreti ise 550 TL. Fakat adaklık kurban etinizi aş evine bırakacaksanız herhangi bir kesim ücreti alınmamakta.

Kurbanlar son derece temiz bir ortamda hijyenik şartlarda kesilmekte. Başta da dediğimiz gibi işleyiş çok hızlı. Kurbanı seçiyorsunuz. Kurban tarttırıyorsunuz. Daha sonrasında kurbana numara veriliyor. Sonrasında ise hemen kesim haneye alınıyor. Siz kesimi camlı bir bölümden yukarıdan seyrediyorsunuz.Sonrasında masanız bulunan telefondan sizi kurbanı kesecek arkadaş arıyor. Vekalet vermenizi istiyor. Sonrasında vekaleti verdikten sonra kurban kesimine başlanıyor. Hızlı bir şekilde kesildikten sonra bağış makbuzunuzu alıp adak kesme işleminiz bitiyor.

Eyüp Sultan Aşevi Telefon Numarası

Eyüpsultan Adaklık Kurban konusunda bilgi almak ve bağış için (0212) 418 29 85 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bu numara ile havale ile ödeme gönderip adaklık kurbanını kestirebilirsiniz. Telefonda vekalet alınmaktadır.

Yorumlar
  1. Ebru dedi ki:

    Şuan için bir adaklik hayvanın ücreti nedir

  2. Fikret gulle dedi ki:

    Bu sene ne Kadar oldu adaklik genel bilgi verirseniz sevinirim kurban bayramin turkiye olucam

    1. Aysun Yalçın dedi ki:

      Kesim fiyatları çok pahalanmış zaten deri.kelle paçayı bırakıyoruz