Fazla Kiloları Saklamak ,Kilolu Kadınlar İçin Kıyafet ve Renk Önerileri

Günümüz Kadınlarının En Büyük Dertlerinden Biri Kiloları… Maalesef Kurtulması Zor Bir Dert. Fakat Kiloları Saklamak Gizlemek Mümkün. Sihirli Kıyafet Seçimleri İnce Bir Görüntüye Kavuşabilirsiniz. Sizler İçin Ünlü Modacılardan Derlediğimiz Haberimizde Tüm Ayrıntıları Bulabileceksiniz…

Fazla Kilolar Kıyafetle Nasıl Gizlenir? İnce Gösteren Elbise Seçimi

Fazla kilolar günümüzde genç , yaşlı , çocuk , yetişkin demeden herkesin en büyük sorunudur. Sağlığa olan kötü etkileri dışında görsel olarakta kişileri olumsuz yönde etkilemektedir. Çeşitli psikolojik sorunlara yol açabilmektedir. Tüm bu olumsuz etkilerden kurtulmak için bir diyetisyen kontrolünde sağlıklı kilo vermek şarttır.

Görünümünden rahatsız olan bireylerde çeşitli psikolojik sorunlar ortaya çıkmaktadır. Bu sorunları en az zararla atlatmak için sorulacak soru şudur: Fazla kilolar kıyafetle nasıl gizlenir? Bireyin kendini daha mutlu ve rahat hissedebilmesi için kendisini rahatsız eden bu kiloları giydiği kıyafet ile kamufle etmeli vücut yapısına uygun kumaş yapısı ve kesimine dikkat ederek en iyi kamuflajı sağlayacak kıyafetler seçmelidir.

Bu seçim bölgesel kiloları da dikkate alarak yapılmalıdır. Bayanların en doğru sonucu alabilmek için yapacakları ilk şey vücut tiplerini belirlemek olmalıdır. Bu belirleme yapıldıktan sonra sorunlu olan bölge en doğru şekilde kapatılmalıdır. Örneğin; Armut vücut tipine sahip bir bayanın yani üst bölümü küçük alt bölümü ise geniş yapıya sahip olan bir bayanın alt tarafında dar kıyafetler kaçınarak üst tarafına baskılı ve bol kıyafetler tercih etmesi bölgesel olarak fazla kilolarını kapatıp hoş bir görüntü kazanmasını sağlayacaktır.

 

Toplumca bilinen bir yanlış vardır: Koyu renk kıyafetler giyerek fazla kiloları gizlemek. Hâlbuki açık renkler ile de harika bir gizleme yapılabilir. Nasıl mı? Aynı açık rengin farklı tonlarını kullanarak. Kıyafet seçerken desen, renk, kesim, model ve kumaş yapısına dikkat edilmelidir. Desen ise oldukça önemli bir konudur. Fazla kilosu olan kişiler dikey çizgileri yatay çizgilere tercih etmelidir. Çünkü yatay çizgiler kişiyi daha da kilolu gösterir.
Tulum modelleri göbeği kapatarak daha bol bir hava verir. Bu sayede daha ince ve uzun görünebilirsiniz….

Aynı rengin farklı tonlarını kullanmak ise devamlılığı sağlayan bir çizgi oluşturarak vücudun daha ince ve uzun görünmesini sağlıyor. Eğer kişi desenli kıyafetler tercih etmek istiyorsa da iri desenler yerine birkaç küçük desen olan kıyafetlere yönelmelidir. Kesinlikle yapılmaması gereken bir şey de kiloları gizlemek adına olduğumuz bedenden üst bedenlere sığınmaktır. Yapılan bu yanlış fazla kiloları kıyafetle gizlemek yerine sahip olduğumuz kilolu görünümü daha da abartılı boyutlara taşıyacaktır.

           Fazla kilolar kıyafetle nasıl gizlenir? Sorusunun kısaca cevabı en uygun kamufleyi gerçekleştirecektir. Kesin çözüm ise fazla kiloları saklamak yerine onlardan kurtulmaktır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.