Filli Boya Renk Kartelası 2024 (İç Cephe ,Dış Cephe Boya Renkleri Kataloğu)

Filli Boya Trend Renkler Kartelası 2024, Filli Boya En Çok Tercih Edilen Renkler Kartelası, Filli Boya Alpina Renklendirme Sistemi Kartelası 2024,Filli Boya Stil Sahibi Evler Kartelası 2024,Filli Boya Değerli Taşlar Kartelası 2024,Filli Boya Kırmızı,Turuncu,Sarı , Yeşil,Mavi, Mor,Kahve, Gri,Pastel Renk Kartelası,Filli Boya Dış Cephe Kartelası 2024

Filli Boya Renk Kartelası ve Renk Kataloğu 2024

Filli boya 2024 yılında da çok canlı göz alıcı renklerle karşınızda. Özellikle 2024 yılı tamamen canlı renklerin yılı olacak iç cephe boyası renkleri inanılmaz kaliteli ve güzel. Evinizin ışığı da havası da tamamen değişecek. Kesinlikle çok iddialı bir 2024 filli boya renk kartelası olmuş diyebiliriz. Pastel renkler bi yandan , Modern evler için tasarlanmış renkler bir yana. Özel taşlar seri ayrı bir tarafa. Bu sene harika renklerden oluşan filli boya kartelasını kesinlikle filli boya bayilerinden görmenizi tavsiye ederiz.

Sizlere filli boya güncel kartelasının en güncel ve en kaliteli fotoğraflarını hazırladık. Tabi ki bilgisayar ekranındaki görüntü ile evinizin duvarında görüntü farklı olabilir. Fakat renkler en kaliteli ve en iyi şekilde düzenlendi ve hazırlandı. Aşağıdaki filli boya kartelasında bulunan tüm renkler filli boya renklendirme bilgisayarlarında hazırlanabilmektedir. Sadece filli boya alacağınız yere kodu söylemeniz yeterlidir.

filli-boya-renk-kartelasi

Filli Boya Pastel Renk Kartelası 2024

Filli boyanın en iddialı olduğu renk kartelesı kesinlikle pastel renkler diyebiliriz. Harika renklerden oluşuyor. Dolu, Itır, ,Kırağı, Nisan, Çavdar , Bej, Çakra ve İstiridye renk seçenekleri ile evinizin aurasını baştan aşağı değiştirmeye kararlı. Filli Boya Pastel Renk Kartelası 2024 renk kodlarına göre istediğiniz rengi filli boya renklendirme bilgisayarlarında yaptırabilirsiniz. Renkler neredeyse %99 civarında duvarınıza uygulandığında aynı olacaktır.

filli-boya-renk-kartelası-ic-cephe-pastel-renk-tonlari-2 filli-boya-renk-kartelası-ic-cephe-pastel-renk-tonlari

 

Filli Boya Gri Renk Kartelası 2024

Çok fazla tercih edilmese de Gri renk sevenler içinde Fillli boyada seçenekler mevcut. Gri rengin tüm tonlarını filli boyada bulabilirsiniz.

filli-boya-renk-kartelası-ic-cephe-pastel-renk-tonlari

Filli Boya Kahverengi Renk Kartelası 2024

Kahverengi 2024 yılında çok fazla evlerin iç cephelerinde uygulanmaya başlandı. Aslında evin havasını değiştiren çok kaliteli ve asil bir renk. Özellikle modern evlerde çok fazla tercih ediliyor. Hem mobilya uyumu hemde eve kattığı hava muhteşem diyebiliriz.

filli-boya-renk-kartelası-ic-cephe-kahverengi-renk-tonlari-2 filli-boya-renk-kartelası-ic-cephe-kahverengi-renk-tonlari-3 filli-boya-renk-kartelası-ic-cephe-kahverengi-renk-tonlari

Filli Boya Mor Renk Kartelası 2024

Mor renge kim evini boyatır diyebilirsiniz. Fakat mor renk güncel olarak çok fazla tercih ediliyor. Özellikle genç ve bekar yaşayan bayanlar çok seviyor. Filli Boya Mor Renk Kartelası 2024 son derece başarılı ve çok geniş bir ton yelpazesine sahip.

filli-boya-renk-kartelası-ic-cephe-mor-renk-tonlari

Filli Boya Mavi Renk Kartelası 2024

Modern evlerin vazgeçilmez renklerinden biridir Mavi. Özellikle son senelerde çok fazla tercih ediliyor. Hem eve farklı bir hava katıyor hemde tüm renklerle neredeyse uyumlu. Özellikle yeni evlenen çiftler artık mavi renk tonlarını tercih ediliyor. Filli Boya Mavi Renk Kartelası 2024 son derece başarılı ve çok fazla mavi tonuna sahip. Sadece size karar vermek kalıyor.

filli-boya-renk-kartelası-ic-cephe-mavi-renk-tonlari-3 filli-boya-renk-kartelası-ic-cephe-mavi-renk-tonlari-2 filli-boya-renk-kartelası-ic-cephe-mavi-renk-tonlari

Filli Boya Yeşil Renk Kartelası 2024

Yeşil renk tonlarını çok fazla evlerde görmemiş olabiliriz. Fakat artık özellikle müstakil evlerde ve villalarda çok fazla tercih ediliyor.Bazı evlerin ise balkonlarında çok fazla kullanılmaya başlandı. Filli Boya Yeşil Renk Kartelası 2024 kesinlikle tercih edilmesi gereken renkler arasında diyebiliriz özellikle 2024 yılında çok fazla ilgi çekiyor. Filli boyada zaten çok fazla yeşilin tonuna kartelasında yer vermekte.

filli-boya-renk-kartelası-2022-ic-cephe-yesil-renk-tonlari-3 filli-boya-renk-kartelası-2022-ic-cephe-yesil-renk-tonlari

Filli Boya Sarı Renk Kartelası 2024

Sarı renk aslında evi canlandırır ve cıvıl cıvıl bir ev havasına büründürür. Kolay kolay sıkılmazsınız. Adı da üstünde zaten ışıltı. Filli Boya Sarı Renk Kartelası 2024 sarı rengin en güzel tonlarını bulabilirsiniz.

filli-boya-renk-kartelası-2022-ic-cephe-sari-renk-tonlari

Filli Boya Turuncu Renk Kartelası 2024

Turuncu evler aslında 2021 yılında beri çok fazla tercih ediliyor. Genellikle orta yaşlı çocuklu aileler tarafından çok fazla tercih edildiği belirtiliyor. Kehribar renk tonları çok fazla sattığını söyleyebiliriz.Filli Boya Turuncu Renk Kartelası 2024 ‘de tüm turuncu tonları mevcut.

filli-boya-renk-kartelası-2022-ic-cephe-sari-renk-tonlari filli-boya-renk-kartelası-2022-ic-cephe-turuncu-renk-tonlari

Filli Boya Kırmızı Renk Kartelası 2024

En asil renklerin başında kırmızı gelmekte. Filli boyada kırmızı renge çok önem veriyor. Hayatı eğlenceli ve heyecanlı yaşayanlar tarafından çok tercih ediliyor. Kaliteli bir ev havası veriyor. Renkli kişiler için çok  uygun bir renk.Filli Boya Kırmızı Renk Kartelası kırmızının tüm tonlarını taşıyor.

filli-boya-renk-kartelası-2022-ic-cephe-kirmizi-renk-tonlari-2 filli-boya-renk-kartelası-2022-ic-cephe-kirmizi-renk-tonlari

Filli Boya Değerli Taşlar Kartelası 2024

Filli boyanın en kaliteli renkleri değerli taşlar serisinde bulunuyor. Gerçekten de muhteşem renklerden oluyor. Evinize çok farklı birhava katmak istiyorsanız kesinlikle bu değerli taşlar serisindeki renkleri tercih edebilisiniz. Filli boya özellikle bu kartelaya çok önem vermekte. Mavinin , Grinin ,Kırmızın ve sarının bu tonlarının daha önce hiç görmediğinize eminiz.

filli-boya-renk-kartelası-2022-ic-cephe-degerli-taslar-renk-kartelasi-5filli-boya-renk-kartelası-2022-ic-cephe-degerli-taslar-renk-kartelasi-4 filli-boya-renk-kartelası-2022-ic-cephe-degerli-taslar-renk-kartelasi-3 filli-boya-renk-kartelası-2022-ic-cephe-degerli-taslar-renk-kartelasi-2 filli-boya-renk-kartelası-2022-ic-cephe-degerli-taslar-renk-kartelasi

Filli Boya En Çok Tercih Edilen Renkler Kartelası 2024

Fili boyanın belkide en iyi renklerini bu kartelasında bulabilirsiniz. Özellikle çok açık tonlar evinizi çok farklı bir yere çevirecek. Gençler bu renkleri çok sevmiş ve artık ömür boyu bu kartele da bu renkler yer almasını bekleniyor.

filli-boya-renk-kartelası-2022-ic-cephe-modern-renkler-2 filli-boya-renk-kartelası-2022-ic-cephe-modern-renkler

Filli Boya Alpina Renklendirme Sistemi Kartelası 2024

Filli Boya Alpina Renklendirme Sistemi ile aşağıdaki capcanlı renkleri evinize uygulayabilirsiniz. Renkler neredeyse bire bir duvarınızdaki gibi olmaktadır.

filli-boya-renk-kartelası-2022-ic-cephe-ars-renklendirme-3 filli-boya-renk-kartelası-2022-ic-cephe-ars-renklendirme-2 filli-boya-renk-kartelası-2022-ic-cephe-ars-renklendirme filli-boya-renk-kartelası-2022-ic-cephe-3 filli-boya-renk-kartelası-2022-ic-cephe-2 filli-boya-renk-kartelası-2022-ic-cephe-1

Filli Boya Trend Renkler Kartelası 2024

Aslında filli boyanın en çok satan renk modelleri aşağıdadır. Kesinlikle evinize değer katacak içinizi açacak renk tonları. Neredeyse bu renkler hiçbir boya firmasında bulunmamakta. Bu renkler çok kaliteli tonlardan oluşuyor ve çok uzun süre üzerinde çalışılmış renkler.

filli-boya-renk-kartelası-2022-4 filli-boya-renk-kartelası-2022-2 filli-boya-renk-kartelası-2022

Filli Boya Dış Cephe Kartelası 2024

Genelde dış cephe renkleri sabittir. Fakat filli boyada dış cephe de ayrı bir önem veriliyor. Artık eski standart renkler yerine evlerin dış cepheleri modern ve kendisini gösteren renkler ile boyanmakta. bu boyalar apartmanınızın yada müstakil evinizin değerine değer katacak renkler. Özellikle dış cephe kaplamanız varsa filli boya dış cephe boya kartelasından harika renkler seçebilirsiniz.

filli-boya-renk-kartelası-dis-cephe-kaplama-renk-tonlari-5 filli-boya-renk-kartelası-dis-cephe-kaplama-renk-tonlari-4 filli-boya-renk-kartelası-dis-cephe-kaplama-renk-tonlari-3 filli-boya-renk-kartelası-dis-cephe-kaplama-renk-tonlari-2 filli-boya-renk-kartelası-dis-cephe-kaplama-renk-tonlari filli-boya-renk-kartelası-dis-cephe-pastel--canli-renk-tonlari

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.