Fito Krem Ne İşe Yarar? Fiyatı 2024, Kullananlar ve Yorumları ,Yan Etkileri

Cilt Lekeleri için Mucizevi Krem Fito Krem Fiyatı 2024, Fito Krem İşe Yarıyor mu, Fito Krem Kullananlar ve Yorumları , Fito Krem Ne İşe Yarar, Fito Krem Faydaları, Fito Krem Nasıl Kullanılır, Fito Aile Hekimi Yazabilir mi, Fito SGK Fiyatı ,Fito Krem Nereden Satın Alınır?

Fito Krem Nedir? İşe Yarıyor mu?

Ciltte bulunan sivilce sorunlarını ortadan kaldırmak ve ciltte bulunan lekeleri gidermek için çok sıklıkla kullanılan ve son zamanların çok fazla aranılan kremi Fito Krem, medikal bir üründür. Sadece eczanelerde bulunan ve satılan bu krem, 40 gramlık tüple satılmaktadır.

Fito Krem’in etkin maddesi Triticum Vulgare (Buğday Akstresi) ve Etilenglikol Monifenil Eter (Lavanta Esansı)’dır. Ciltte bulunan hücrelerin yenilenmesine yardımcı olan bu krem, cilt bakım uzmanları tarafından sık sık önerilmektedir. Fakat kullanım öncesinde mutlaka bir doktora danışılması gerekmektedir. Ciltte oluşan hasarların iyileştirilmesi için kullanılan Fito Krem, kısa sürede etki göstermekte ve bu etki sayesinde yüzeysel cilt problemlerini gidermektedir. Bütün bunları yaparken aynı zamanda, cilt dokusunun da kısa sürede yenilenmesini sağlamaktadır.

İnsanlar hayatlarının belli dönemlerinde sivilcelerle, çatlaklarla ya da cilt lekeleri ile boğuşmaktadır. İlaç firmaları bu durumları bildiğinden farklı çözüm yolları bulmaya çalışmaktadırlar. Fito Krem’de bu çözüm yollarından biri.

Hızlı etkisi sayesinde vücudumuzda bulunan yaraları ve yara izlerini çok hızlı bir şeklide iyileştirmektedir. Bu sebeple, cilt üzerinde oluşan her hangi bir hasarda ilk tercih edilen krem, Fito Krem’dir.

Ciltte bulunan dokuların yaşadığı bazı sorunlarla mücadele eden Fito Krem, cildin taze bir görüntüye kavuşmasını yardım etmektedir. Ayrıca cildin neme doymasını da sağlamaktadır. İçeriğinde bulunan özler sayesinde hücrelerin yenilenmesine yardımcı olmaktadır.

fito-krem-fiyati-2021

Fito Krem Ne İşe Yarar?

  • İltihaplı sivilcelerin kurumasında oldukça etkilidir. Sivilcelerden ve izlerinden kurtulmak için günde bir kere temiz cilde uygulanırsa yüzde sivilceleri ve izlerini yok edecektir. Kullanacağımız bölgeye çok ince bir tabak halinde sürmeli ve düzenli kullanımını sağlamalıyız.
  • Yara ve yanıkların tedavisinde de kullanımı önerilmektedir.
  • Özellikle güneş yanıkları ve zararlı güneş ısınları sebebi ile oluşan kahverengi lekelerin ve çillerin giderilmesinde etkilidir.
  • Sedef ve egzama gibi ciddi cilt hastalıklarının ağır semptomları olmaktadır. Fito Krem bu semptomları hafifletir ve hastanın rahatlamasını sağlar.
  • Cilt yüzeyinde biriken ölü hücrelerin temizlenmesini sağlayan Fito Krem, cildin pürüzsüz ve parlak görünmesini sağlamaktadır.
  • Suçiçeği hastalığından sonra yüzde oluşan kızarıklıkların giderilmesinde kullanılan Fito Krem’in cilt rengini eşitleme gibi bir özelliği de bulunmaktadır.
  • Ameliyat yaraları, derin kesikler veya herhangi bir deri hasarında, cildin kısa bir sürede yenilenmesini sağlamaktadır.
  • Varis ülserleri, fistül ve yatak yaralarının tedavisinde de, Fito Krem kullanılmaktadır.
  • Ciltte oluşan tahrişler ya da çatlakların tedavisinde de oldukça etkilidir. Özellikle karın ve kalçada oluşan doğum çatlaklarında etkili olduğu kanıtlanmıştır.
  • Sünnet ameliyatından sonra kullanımı uygundur.
  • Emziren anneler, göğüs ucunda oluşan yaralara uygulanması uygundur. Fakat bebek emeceği zaman kremin sürüldüğü bölge iyice temizlenmeli, emzirme işlemi bittikten sonra Fito Krem tekrar sürülmelidir.
  • Dudak çatlakları, dudak kuruması gibi durumlarda çok az miktarda Fito Krem sürmek, dudakları rahatlatacaktır. Ama şunu unutmamak gerekir, dudağa sürülen Fito Krem asla yutulmamalı ve çok az sürülmelidir.
  • Lazer ya da epilasyon sonrası vücudumuzda oluşan tahribatların, kızarıklık, kaşıntı, hassasiyetin giderilmesi için kullanılmaktadır.
  • Cildi nemlendirme özelliği de bulunmaktadır. Bu nedenle el ve ayaklarda ki kurulukları gidermektedir.

fito-krem-ise-yariyor-mu

Fito Krem Nasıl Kullanılır?

Vücudun her yerine sürülen Fito Krem, yüze de sürülebilmektedir. Fito Krem kullanımı, uygulanacak bölgenin iyice temizlenmesi ve kremi bölgeye uygulayıp ovalayarak masaj yapmak şeklindedir. Fito Krem, sürülecek bölgeye hafif tabaka şeklinde sürülmelidir. Sürülmesi gereken miktarın üstünde krem sürmek, ciltte farklı komplikasyonları oluşmasına neden olabilmektedir. Ayrıca kremin fazla sürülmesi iyileşme, onarma süresini kısaltacağı anlamına gelmemektedir. Düzenli ve dengeli kullanımına özen gösterilmeli ve kullanmadan önce temizlik kurallarına özen gösterilmelidir. Günde 2 kez uygulamak gerekmektedir. Bu sayıyı doktorunuz arttırabileceği gibi azaltabilirde. Bu sebeple Fito Krem Kullanımından önce mutlaka doktora danışmak gerekmektedir.

Sadece ameliyat yarası, derin kesikler için kremi uyguladıktan sonra gazlı bezle kapatmak gerekmektedir.

Fito Krem Yan Etkileri

Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki, aşağıda yazan yan etkiler, çok nadir görülen yan etkilerdir. Bu nedenle Fito Krem’i doktorunuza danışmadan kesinlikle uygulamayınız.

  • Fito Krem kullanımı sonrasında vücudun her hangi bir yerinde oluşan şişlik durumu,
  • Yutmada zorluk çekme, ağız ve boğazda şişlik hissi,
  • Nefes alıp vermekte zorluk yaşamak,
  • Karın ağrısının başlaması gibi durumlar Fito Krem’in nadir görülen yan etkileridir.

Cildiniz alerjik reaksiyon göstermediği sürece Fito Krem’i rahatlıkla kullanabilirsiniz.

fito-krem-faydalari

Fito Krem Fiyatı 2024

Mucize krem Fito, sedef, egzama, alerji, kaşıntı, kızarıklık, yaralar, mesleki hastalıklar, vücut çatlakları, soğuk çatlakları, meme ucu çatlakları vb. birçok rahatsızlık verici durumda fayda sağlar ve yardımımıza koşar.

Mucize Fito Krem, reçeteli olarak alınabileceği gibi reçetesiz de satılmaktadır. Ciltte oluşan sorunların altından kolaylıkla kalkabilen, ayrıca besleyici özelliği ile cildin nem kazanmasını ve hücrelerin yenilenmesine yardımcı olan Fito Krem’in güncel fiyatı ise, 132.33TL’ dir. Fito Krem’i eczaneden alırken son kullanma tarihini konrol etmeyi unutmamak gerekmektedir. Ayrıca ürün paketinin sağlam olup olmadığını, daha önce açılıp açılmadığını kontrol etmek gerekmektedir.

Kullanım alanı oldukça geniş olan Fito Krem’i satın aldıktan sonra mutlaka içinde bulunan prospekdüsünü okumak gerekmektedir.

Fito Krem Kullananlar ve Yorumları

Fito Krem ülkemizde en çok kullanılan ve satan kremler arasındadır. Özellikle cilt lekelerindeki mucizevi onarımı sayesinde kulaktan kulağa çok fazla yayılmakta. Kullananların neredeyse %95 civarında memnun oldukları ve Fito Krem den fayda gördükleri belirtilmekte.  Fito Krem kullananlar etkisini 10 gün içinde gördükleri ve cilt lekelerinin yok olduğunu belirtmekte. Fito Krem alırken lütfen eczanelerden almaya dikkat ediniz. İnternet üzerinde bir çok sahte ürünü bulunmaktadır. Fito Krem muadili bir çok krem bulunmakta fakat Fito Krem kadar etkisi olmamaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.