G5 Masajı Fiyatları 2024 (G5 Masajı Ameliyatı Nasıl Yapılır? Etkisi ve Tüm Detaylar)

G5 Masajı Ücretleri 2024, Masajı Nasıl Yapılır?,G5 Masajı Yaptıranların Yorumları, G5 Masajı Hangi Bölgelere Yapılır?, G5 Masajı Kaç Seans Olmalı?, G5 Masajı Kaç cm İnceltir?,G5 Masajı Öncesi Sonrası Foto, G5 Masajı Yan Etkileri

G5 Masajı Nedir?

Özellikle kadınların sıklıkla yaşadıkları problemlerden biri olan selülit için her geçen gün teknoloji farklı tedavi teknikleri geliştirmektedir. Bu tekniklerden biri de G5 masajı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bu masaj tekniği ritmik hareketler ile özel bir aygıtın kullanılması sayesinde yapılmaktadır. Hem selülitleri ortadan kaldırır hem de kişinin sıkılaşmasına yardımcı olur.

Bu sayede pek çok kişinin kilo verirken ya da deri altı yağlarından kurtulurken hafif sarkması sorununu bir miktar ortadan kaldırmaktadır.

Deri altı yağlarınız ne G5 masaj tekniği ile yumuşatılarak, yeniden düzenlendiğinde zayıflama süreciniz de daha kolay geçecektir.

Zaten zayıf ve fazla kiloları olmayan, ancak yanlış beslenme alışkanlıkları nedeni ile selüliti olan bireyler ise hem bu sorunlarından G5 masajı ile kurtulabilirler hem de sıkılaşarak daha iyi bir cilt görünümü elde edebilirler.

Ayrıca vücudunda selülit problemi olan bireylerin bu durumu yalnızca estetik açıdan değerlendirmesi de doğru değildir. Selülit; dolaşımı olumsuz etkileyen, kişinin vücudunda ödem oluşmasına neden olan ve kas spazmı gibi problemlerin ortaya çıkmasını destekleyen yapılardır.

G5 masajı sayesinde bu sorunlarınıza artık veda edebilirsiniz.

G5 Masajı Nasıl Yapılır?

G5 masajı hakkında merak edilen en önemli sorulardan biri G5 masajı nasıl yapılır, şeklinde karşımıza çıkmaktadır.

Bu özel teknik için geliştirilmiş bir masaj aleti bulunmaktadır. Bu aygıt ile selülit probleminin yaşandığı bölgeye masaj uygulaması yapılır.

Basenler, üst bacaklar ve kalçalara uygulanan bu masaj tekniği eğer kişinin üst kol gibi daha başka bölgelerinde yaşadığı selülit sorunu varsa bunların da çözümünde kullanılabilir.

Araç uygulama sırasında vücuda itme kuvveti ve titreşimler uygular. Bu titreşimler selülitin bölgesindeki kan dolaşımını arttırarak ödemlerin dağıtılmasına yardımcı olmaktadır.

Uygulanan bu özel teknik cerrahi bir operasyon olmadığından selülit sorunu yaşayan hemen herkes tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

G5 Masajı Ne Sıklıkla Yapılır?

G5 masajı haftalık periyotlar halinde uygulanan bir tekniktir. Ancak bu şekilde herkes için geçerli net bir süre belirlemek ne yazık ki mümkün değildir. Bu nedenle G5 masajı ne sıklıkla yapılır, bilgisini öğrenmek için hekiminize danışmalısınız.

Ön değerlendirme sırasında hekiminiz sizin ihtiyacınız olan seans sayısını ve iki seans arası kaç gün geçmesi gerektiğini size açıklayacaktır.

Bu açıklamaları dikkatli bir şekilde takip ederek selülit probleminizden kolayca kurtulabilirsiniz.

G5 Masajı Hangi Bölgelere Yapılır?

G5 masajı yaptırmayı ve selülitlerinizden kurtulmayı planlıyorsanız ve genelde diğer insanlarda selülit birikimi olan yerler dışında başka bir bölgede bu sorunu yaşadığınızı fark ettiniz. Bu durumda aklınıza G5 masajı hangi bölgelere yapılır şeklinde bir sorunun takılması son derece doğaldır.

Bu masaj tekniğini uygularken en önemli nokta sizin hangi bölgenizde selülit sorununa sahip olduğunuzdur.

Pek çok birey kalça, basen ve bacaklarında selülitlere sahiptir. Ancak kollarda ve göbekte de bu sorunlara rastlamak mümkündür.

Bu nedenle hangi bölgenizden şikayetçi iseniz o bölge hakkında hekiminize danışabilir ve G5 masajını uygulamaya başlayabilirsiniz.

G5 Masajı Göbek Eritme

G5 masajı göbek eritmede kullanılabilecek bir tekniktir. Bunun nedeni selülitleri gidermeye yardımcı olan bu masaj tekniğinin aynı zamanda bölgesel yağlanmayı gidermeye de yardımcı olmasıdır.

Göbeğinizde bölgesel yağlanma sorununuz var ise G5 masajı ile hem bunu eritmeye hem elinizde karnınızı toparladığınızda ortaya çıkan topaklı selülit görünümünün giderilmesini sağlamış olursunuz.

G5 masaj tekniği olmadan normal yollarla hızlı bir şekilde kilo verme sonrası esnemiş olan göbek derisi eski halini yüzde yüz alamadığı için bir miktar sarkıklık olması doğal kabul edilir.

Ancak G5 masajı aynı zamanda kişinin sıkılaşmasına ve derisinin bir miktar toparlanmasına yardımcı olduğundan bu sorunu da mümkün olduğunca hafifleyecektir.

G5 Masajı Kaç Seans Olmalı?

G5 masajı yaptırmayı düşünen bireylerin işlem öncesinde en çok yönelttikleri sorulardan biri G5 masajı kaç seans olmalı sorusudur.

Bu teknikten maksimum düzeyde verim alabilmek için öncelikle hekiminizin size belirttiği tarih aralıklarına uygun şekilde seanslara katılmalısınız.

Aksi halde seanslara düzensiz bir şekilde ve beklenenden daha çok mesafe bırakarak gelirseniz işlemin verimi düşecektir.

Ayrıca seanslar sırasında hekiminizin belirttiği beslenme düzeninizi hayatınıza artık yavaş yavaş oturtmanız ve yanlış beslenmeyi terk etmeniz gerekmektedir.

Seanslar yaklaşık olarak  maksimum bir verim için 10 ila 15 seans şeklinde uygulanmaktadır. Sürenin azlık çokluk durumu sizin yaşadığınız problemin ne kadar yoğun olduğu ile alakalıdır.

G5 Masajı Kaç cm İnceltir?

G5 masajının selülitlerden kurtararak bölgesel zayıflamaya yardımcı olduğunu ve sıkılaştırdığını biliyoruz. Peki düzenli seanslara katılan bir kişiyi G5 masajı kaç cm inceltir?

Bu teknik düzenli uygulandığında ciddi anlamda kişiye fayda sağlamaktadır. Kişiyi 3 ila 7 cm arasında inceltmektedir.

İşlemin daha da incelmenize yardımcı olmasını diyet ve spor ile destekleyerek daha da arttırmanız da mümkündür.

G5 Masajı Kimlere Yapılmaz?

G5 masajı her ne kadar çok verimli bir teknik olsa da ve sağlık açısından faydalara sahip olsa da bazı sağlık problemleri olan bireylere yapılamamaktadır. Bu nedenle bu tekniği almadan önce G5 masajı kimlere yapılmaz sorusunu sormanız ve kendiniz ile ilgili bir sağlık durumu varlığını kontrol edebilirsiniz.

Bu durumlar karşısında yine de hekiminize danışmanızda fayda vardır. En doğru kararı hekiminiz verebilir. Ayrıca burada bahsetmediğimiz var olan herhangi bir sağlık probleminizi de işlem öncesinde mutlaka hekiminize bildirmelisiniz.

  • Varis sorunu
  • Kılcal damarlarda yaşanan çeşitli sağlık problemleri
  • Emboli riski taşıyanlar
  • Hamileler
  • İlk 6 aylık emzirme dönemi içerisinde olanlar
  • Regl döneminde olanlar
  • Açık yarası olanlar
  • Kanser hastalığını geçirmiş veya kanser hastası olanlarda G5 masajı uygulanmamaktadır.

G5 Masajı Yan Etkileri

G5 masajı yan etkileri ve riskleri konusunda ortaya çıkabilecek durumlar hayati tehlike arz etmemektedir.

Genel olarak herhangi bir yan etki görülmemektedir. Ancak fazla sert uygulandığında geçici morluklar oluşabilir.

Bu nedenle bu alanda eğitim almış bir sağlık personeli ya da hekim tarafından uygulanmasına dikkat etmek gerekmektedir.

Uygulama öncesinde zaten kişide bir değerlendirilme yapılmaktadır ve herhangi bir risk faktörü bulunanlara işlem yapılmamaktadır.

G5 Masajı Öncesi Sonrası

G5 masajı öncesi sonrası dikkat edilmesi gereken birtakım durumlar vardır. Öncesi dönemde kişinin uygulama bölgesini temiz tutması önerilir.

Herhangi bir kozmetik ürün uygulaması yapılmamalıdır.

Sonrası dönem için ise yeniden bir selülit durumunun ortaya çıkmasını önlemek adına kişi günlük egzersiz planı ve beslenme düzeni uygulamalıdır.

Bu sayede işlem kalıcı hale gelecektir. Kişi beslenme düzenine dikkat etmez de şekerli ve kötü yağlı beslenmeye devam ederse bir süre sonra sorunları yeniden baş gösterecektir.

Bu nedenle işleme başlamadan önce ya da başladığınızda bir beslenme uzmanından destek alabilirsiniz.

G5 Masajı Göbek Eritme Yorumları

G5 masajı göbek eritme amaçlı çok sık tercih edilen özel teknikler arasında yer almaktadır. Bu nedenle bireyler G5 masajı göbek eritme yorumları hakkında araştırma yapma gereği duyabilirler. İşlemi yaptıran kişilerin yorumlarına bakabilirsiniz.

Ardından işlemi yaptırmak için hekiminize danışabilirsiniz. Burada yorumlardan ziyade sizin beden yapınız, işlem hakkında hekiminizden alacağınız bilgiler daha önemlidir. İnternet ortamında yanlış kişiler tarafından uygulamayı alan ve problem yaşayan kişilere rastlayabilirsiniz ya da hekiminden işlemi yapmasını isteyen ve çok memnun kalan kişilere de rastlayabilirsiniz.

En doğrusu sizin kendi vücut yapınızın değerlendirilmesi ve buna göre bir yorumun hekiminiz tarafından yapılmasıdır.

G5 Masajı Kaç Seansta Etki Gösterir?

G5 masajı hakkında aklınıza takılan sorulardan biri de G5 masajı kaç seansta etki gösterir, şeklinde olabilir. Bu uygulama ilk seansta bile etki gösteren bir uygulamadır. Ancak göle görülür ciddi bir fark olması için ortama 10 seans yapılması gerekmektedir.

Uygulamanın etkilerini zaman içerisinde fark edemeyebilirsiniz. Bunun için her seans sonrası evinizde uygulamanın yapıldığı bölgenin fotoğrafını çekebilirsiniz. Sonrasında tek tek karşılaştırarak ne kadar değişim geçirdiğinizi daha net algılayabilirsiniz.

G5 Masajı Fiyatları 2024

G5 masajı fiyatları ortalama olarak 2.950 TL ile 3.600 TL arasında değişen fiyatlara yapılmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.