Göbek Yağları En Hızlı Nasıl Eritilir? Düz Bir Karına Sahip Olmak…

Yaz Geldi. Kilolar Yine Kafaya Takılma Başlandı… Herkes Göbek Eritme Yöntemleri Araştırır Durumda… Peki En Etkili Göbbek Eritme Yöntemi Nedir? Göbek Yağı Nasıl Eritilir? Sizler İçin Uzmanlarından Öğrendik…

Aslında neredeyse tüm gazetelerde ve internet sitelerinde göbekten kurtulma yolları, göbek yağları nasıl eritilir? böyle yapılmalı sunu yerseniz iyi gelir bunu yaparsanız iyi gelir gibi bir çok haber mevcut. Fakat işin aslı aslında çok basit. Bazı kurallar var ve bu kurallara uyarsanız kesinlikle göbeğinizde ki yağlardan kurtulabilirsiniz. Ayrıca sadece bir bölgenizdeki yağlardan kurtulmak çözüm değildir. Tüm vücudunuzun yağ oranını azaltmanız gerekmektedir. Bu şekilde sağlıklı bir şekilde göbek yağlarınızdan ve fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz.

Korkmazhaber Editörleri sizler için Ünlü Fitness hocalarından aldığı bilgileri derleyerek harika bir haber hazırladı…

Gelelim Düz Bir Karın İçin Neler Yapmalıyız???


Öncelikle Göbek Yağlarını Eritmek İçin Beslenme:

Spor yaparken beslenme kas ve vücut gelişimi için çok önemli bir faktördür.

Aslında kilo vermenin formülü son derece basittir. İstediğinizi yiyin. İstediğinizi için. Fakat aldığınız kaloriden fazlasını yakmazsanız kilo veremezsiniz… Bu formülü kesinlikle unutmayın…

Öğünleriniz arasında kesinlikle atıştırmalıklar kullanın. Tabii atıştırmlık derken cips kola v.b şeyler değil. Kuruyemiş badem fındık tarzı besinler.

Karbonhidrat alımını düşürmekte kilo vermeye yardımcıdır. Fakat komple kesmekte vücutta halsizlik yapabilir. Bu nedenle basit karbonhidrat(Patates salatası ,Tam Tahıllı Ekmek) tüketebilirsiniz. Bunların size zarardan çok faydası olacaktır.


Göbek ve Çevresi Yağları Eritmek İçin Kardiyo (Koşu) Yapılması:

Diyet yapacağız olmazsa olmaz fakat sadece diyet ile sıkılacağınızı hayal etmeyin. Diyet evet size kilo verdirebilir ama sıkılaşmanızı sağlamaz. Bunun için en önemli etken ise kesinlikle kardiyo yapmaktır. Koşmak yada hızlı tempo ile yürümek derin nefes egzersizleri kesinlikle yağlarınızı yakmaya ve sıkılaşmanıza çok etkisi olacaktır. Diyetinizi düzenli yapar kardiyonuzu da aksatmazsanız göbek yağlarınızdan kurtulma ihtimaliniz kesinlikle %100 dür.


Düzenli Uyku ve dinlenmek:

Eğer uykunuzu tam alamıyorsanız bilimsel deneylerle de kanıtlanmış olarak uykusuzluk vücudun yağ depolamasını sağlamaktadır. Uykusuz kaldığınızda vücut bitkin olur ve metebolizmanız yavaşlar. Hele ki günde 6 saatten az uyuyan insanlarda kilo alma eğilimi çok fazla olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Uyku düzeni hem zinde kalmanızı hemde spor yaparken daha az yorulmanızı sağlayacaktır.


Ağırlık Kaldırma Çalışmaları:

Ağırlık kaldırmak sadece kas yapmaya yaramaz. Yağları yakar kalori harcar. Kalori harcanması demek yağlarınızın gitmesi demek. İnternet sitelerinde şu egzersizi yapın diye haberler göreceksiniz. Egzersiz hareketlerinden hangisini yaparsanız yapın sonuçta vücut hareket ettiği için faydası vardır. Fakat aynı hareketleri devamlı yaparak yağları yakamazsınız. Ayrıca öyle spor malzemeleri almanıza da gerek yok . Evinizdeki pet şişelerle bile ağırlık çalışması yapabilirsiniz. Yeter ki isteyin.

Size 4 Özel Tavsiyemizi Kesinlikle Aklınızdan Çıkarmayın…

1. Düzenli beslenin.  Ara öğünlerde Badem ve Fındık gibi kuru yemişleri tüketin.
2. Koşu ve hayatınıza tempo kazandırın. Yürüyen merdivenleri kullanmayın. Kısa mesafeleri yürüyün.
3. Uyku saatlerinize dikkat edin. Aynı saatlerde uyuyup aynı saatlerde kalkmaya çalışın.
4. Ağırlık idmanları yapın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.