Göz Çizdirme Fiyatları 2024 (SGK Anlaşmalı Özel ve Devlet Hastaneleri Fiyatları)

Veni Vidi Göz Hastanesi , Batı Göz, Kudret Göz Hastanesi ve Göz Vakfı 2024 Yılı Muayene ve Göz Çizdirme Fiyatları 2023 Nedir?Göz Çizdirme Ameliyatı Nasıl Yapılır?, En İyi Göz Çizdirme Ameliyatı Hangi Hastanede Yapılır? Göz Çizdirme Hakkında Tüm Detaylar…

Göz Çizdirme Fiyatları 2024

Göz çizdirme fiyatları 2024 yılında geçen seneye göre neredeyse %50 arttı. Günümüzde bilgisayar tablet ve telefon kullanımının iyice artması ile birlikte göz sorunları da doğru orantılı olarak artış gösterdi. Türkiye’de yapılan araştırmalarda her 3 kişiden 2 sinde görmede sorun olduğu bunlarında 1 inin yüksek oranda görme sorunu yaşadığı belirtilmekte. Göz sadece dış etkenlerden değil yediklerimizle ve yaşantımız ile de gücünü kaybede bilmekte ve görme sorunları çıkarabilmekte. Bu nedenle görme problemleri aslında tamamen insanın elinde ve ömür boyu kullanacağımız bu organa çok dikkat etmek ve değerini bilmek gerekiyor. Fakat çok küçük yaşta tablet ve televizyon izleme de çocuklarda erken yaşta göz hastalıklarının artmasını sağlıyor. Son dönemde göz çizdirme fiyatları 2024 yılındaki enflasyon oranları nedeniyle maalesef çok fazla arttı. Ortalama göz çizdirme ameliyatı fiyatı 31.000 TL ile 55.000 TL civarını bulmaya başladı.

 

Göz çizdirme ameliyatı son dönemde gelişen teknoloji ile son derece kolay ve sonrasında komplikasyonu en az ameliyatlardan biri haline geldi. Aşağıdaki göz hastanelerin herhangi birinde rahatlıkla göz çizdirme işlemini yaptırabilirsiniz. Türkiye göz çizdirme ameliyatları konusunda dünyada neredeyse ilk sırada yer almaktadır.

Göz Çizdirme Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Öncelikle fiyatlara değinmeden önce Lazer Göz Çizdirme ameliyatı olmuş biri olarak süreci size kısa bir şekilde anlatmak istiyorum.
Öncelikle aslında göz çizdirme ameliyatı diyoruz ama yapılan işlem bir ameliyat değil. Göz problemlerini ortalama 10 dakika gibi sürede sona erdiriyor ve gözlükten sizi kurtaran çok basit bir işlem. Fakat tabi ki bu işlemler için bazı prosedürler gerekiyor kısaca bunlara anlatayım.

Göz Çizdirme Nasıl Yapılıyor?

İlk adımda gittiğiniz hastanede doktor göz topografi haritanızı çıkaracaktır. göz ile gerekli ölçümler ve testler yapıldıktan sonra lazer ameliyatı çeşidini ve yöntemini doktorun belirlemesi gerekiyor. Bu işlemlerden sonra göz muayenesi yapılır göz tansiyonu gözün gücü ve göz numarası kontrol edilir. Ameliyat için her şey uygun ise hastanın gözüne özel bir damla damlatılır. Göz retinasında bir sorun yada anormallik varsa Argon lazer tedavisi hastaya uygulanır ve bu tedavi yapılırsa göz çizdirme ameliyatı ortalama 15 ile 20 arasında bir gün sonraya ertelenir. Herhangi bir sorun yoksa retinada damla sonrasında göz bebeği büyür ve göz ameliyata hazır hale gelir. Göz bir aparat yardımı ile göz kırpılması engellenir. İşlem çok kısa sürmektedir ortalama 7 ile 10 dakika arasında sürmektedir. Ameliyat işleminde herhangi bir acı ağrı yada his duyulmaz. Ameliyat bittikten sonra göz steril bir bez yardımı ile kapatılır.

Göz çizdirme Ameliyatı bittikten sonra doktor tavsiyelerine muhakkak uyulmalıdır. İlk 24 saatte araba kullanmak işe gitmek yada bilgisayar ekranına bakmak yasaktır. Gözü kesinlikle ovalamamak gerekiyor. Yüzü yıkama yada banyo yapmak kesinlikle 24 saat boyunca yasak. Doktorunuzun size verdiği damlalığı günde 2 kere olmak üzere gözünüze damlatmanız gerekmekte.

Yorumlar
  1. Didem dedi ki:

    Göz cizdirme fiyatları çok değişiyor aslında verdiğiniz göz cizdirme fiyatları güncel ama yinede doktorlardan net bilgi almak gerekiyor. Ama iyi çalışma yapmışsınız bir çok kişi buradan faydalanır. Teşekkürler.

  2. Bilal dedi ki:

    Dunya gozu ve veni vidiyi aradigimda farkli fiyat verdiler bu fiyatları gorunce sevinmiştim.

  3. Bülent Ergün dedi ki:

    Bilal bey istenen ucretleride soyleseydiniz keske

  4. Galip aktaş dedi ki:

    Benim gözler aşırı miyop . Gözlük takmak istemiyorum artık. Göz cizdirme fiyatları da bana göre çok yüksek devlet hastanelerinde göz cizdirme yapılıyor mu? Nerede yaptırabilirim ucuz ve kaliteli göz cizdirme işlemi?

    1. Yy dedi ki:

      İstanbul’da oturuyosanız devlet hastanesi olarak sadece Beyoğlu göz hastanesi çizim yapıyo ama oda yüksek bir fiyat istiyo bana 11 milyar istemişti

  5. Yusuf dedi ki:

    Kayseri’de geçen sene devlet Hastanesi’nde arkadaşım yaptı hem de çok ucuza, ama şimdi var mı bilemiyorum araştırmak lazım ?

    1. Sumeyye dedi ki:

      Hangi hastane ne kadar ücret istenmişti.hqngi lazer tedavisi uygulandı

  6. haydarhaydar dedi ki:

    Haziran 2020 Veni Vidi Göz ve Kudret Göz Ankara için fiyatlarınız günceldir. Teşekkürler

  7. Aylin dedi ki:

    Venividi temmuz güncel fiyat 3500 tl

  8. İsmail tek dedi ki:

    Gözlerim neredeyse 4 derece miyop bende göz cizdirebilirmiyim. Gözlük kullanmayi sevmiyorum. Çok sıkıcı bir durum bu. 2022 yılında arkadaşım göz çizdirme ameliyati olacak ona göre bende karar vericem

  9. Hatice dedi ki:

    Ben gecen sordum 4290dediler ocak ayinin sonuna kadar

    1. büşra dedi ki:

      nereye sordunuz

    2. Büşra dedi ki:

      Merhaba İstanbul Beyoğlu göz eğitim ve araştırma hastanesinde yapılıyor

  10. Yildirim dedi ki:

    Göz çizdirme fiyatları 2022 yılında baya artmış. Bu kadar değildi.

  11. Murat kılıc dedi ki:

    Gözlüklerden kurtulmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz

  12. Songül Atalay dedi ki:

    Ben bugün yaptirdigim muayene sonrasi smile lazer göz cizdirme icin 16.500 (onaltibinbesyüz) denildi
    Bu normal mi?

    1. Alp dedi ki:

      Neresi bu

  13. Aslıhan dedi ki:

    Merhaba sgkli hastalar için verilen fiyat mi bu

  14. naz dedi ki:

    bu fiyatlar tek göz için mi

  15. Mahmut dedi ki:

    Lazerle Goz cizdirme fiyatları maşallah ne artmis. Keske zamaninda yaptirsaydim. Doktor gözlüklü diye yaptirmamistim. Adam goz ameliyatı yapiyor gozluk takiyor.

  16. Ali dedi ki:

    Bana Veni Vidi Ankara 1 Hafta önce 20 bin TL dedi