Hydrafacial Fiyatları 2024 (Hydrafacial Nedir Nasıl Uygulanır Aşamaları Neler)

Hydrafacial Nedir, Hydrafacial Fiyatları 2024, Hydrafacial Nasıl Uygulanır?, Hydrafacial Ne Sıklıkla Yapılmalı?, Hydrafacial Öncesi Sonrası Fotoğraflar

Hydrafacial

Herkes bir bebeğin yüzü kadar pürüzsüz ve çizgisiz görünen daha temiz, daha güzel bir cilt ister. Sorun şu ki, çok azımız derin cilt tedavileriyle ilişkili ağrı ve aksaklık süresinden geçmek istiyor veya bunları yaşamak istiyoruz. Acı çekmek istemesek de faydalarına sahip olmak istiyoruz.

Hydrafacial‘ın tercih edilen yeni cilt bakımının olmasının nedeni de tam olarak budur. Son zamanlarda ciddi anlamada bu tedaviyi almak isteyen birey bulunmaktadır.

Evrensel olan bu uygulama sayesinde acı veya ağrı duymadan cildinizde bulunan pek çok kusurun ortadan kaldırılmasını sağlayabilirsiniz.

Hydrafacial nedir?

Hydrafacial, cildi temizlemek, güzelliğini ön plana çıkarmak ve nemlendirmek için patentli teknolojiyi (tıbbi sınıf bir cihaz) kullanan bir tedavidir Ölü cilt hücrelerini temizler. Cildin gözeneklerini gevşetir ve glikolik asit, salisilik asit ve botanik özlerin bir karışımını kullanarak bunları ekstraksiyon için hazırlar. Ardından, neredeyse ağrısız bir prosedürle ciltteki “kalıntıları” çıkarmak için benzersiz bir vakumla çalışan ekstraksiyon yöntemi uygulanmış olunur.

Bunların tümü, çift sarmal girdap işleme çubuğu sayesinde mümkün hale gelmiştir. Çubuğun bir odası ölü deri hücrelerini ve ciltten kiri çekerken, diğeri cildi yatıştırıcı besinlerle (hyaluronik asit, C vitamini ve büyüme faktörleri) cilt üzerine pompalar. Temel olarak, cildiniz daha derinlemesine nüfuz etmek için tazelenir. Esasen bir soyma, mikrodermabrazyon ve nemlendirici maske hepsi bir arada yapılmaktadır.

Daha kapsamlı Hydrafacial tedavileri aşağıdakiler gibi ek uygulamalar da yapılabilmektedir:

  • LED ışık tedavisi
  • Oksijen tedavisi

Peki, neden Hydrafacial uygulaması dünya çapında hastalar tarafından bu derece seviliyor? Her hastanın bu uygulama sonucunda elde edebileceği beş faydası bulunmaktadır.

Sonucu Çok Hızlı Alınır!

Yaklaşık olarak yarım saat içinde Hydrafacial size mümkün olan en az tahrişle daha mükemmel, daha ışıltılı bir cilt sağlayabilir.  Bunun anlamı da hiç bekleme süresi olmadığı anlamına gelir. Uygulamanın cildinize yaratacağı etkiyi diğer pek çok uygulamada olduğu gibi beklemek zorunda kalmazsınız. Hemen gözle görülür bir sonuç elde edersiniz.

İşlem özel bir hazırlık gerektirmez ve hastalar tedaviden hemen sonra normal aktivitelerine (makyaj yapmak dahil) dönebilirler. Şimdiye kadar sahip olduğunuz en iyi cilt görünümüne, daha iyi cilt dokusuna, sıkılaşmaya ve daha parlak, ışıltılı bir ten ile büyük gözeneklerde ve ince çizgilerde (hafif kırışıklıklar) gözle görülür bir azalmaya şahit olacaksınız.

Hydrafacial Hassas Ciltler İçin de Uygun!

Hydrafacial uygulaması, gözenek yumuşatıcı buhar kullanmayarak aşırı kızarıklığa (ciltteki kan damarlarının genişlemesi) neden olmaktan kaçınır. Bu, tedavinin hassas cilde sahip kişiler için bile işe yaradığı anlamına gelir. Ve cildin elle sıkılması veya delinmesi yerine vakumla çalıştırılan ekstraksiyon kullanıldığından, hassas cilde sahip kişiler, iltihapsız derinlemesine bir temizliğin tadını çıkarabilirler.

Ek olarak, Hydrafacial uygulamasını yaptırmak, hastanın ihtiyaçlarına bağlı olarak bir dizi cilt sorununu ortadan kaldırabilir

Tedavi hastanın cilt yapısına uygun şekilde özgünleştirilerek uygulanabilir. İster akneli bir genç olun, isterseniz güneş hasarı ve hiperpigmentasyonu olan yaşlı bir hasta, sorunlarınızın cevabı bu teknikte gizli olabilir.

Hydrafacial’dan kaçınması gereken tek kişi aktif kızarıklıklar, güneş yanıkları veya rosacea problemi olan bireylerdir.

Hydrafacial Ağrısız Uygulanabilen Bir İşlemdir!

Tedavi çubuğunun (pürüzsüz, plastik uçlu bir değnek) her vuruşunda sıvı biriktiği için, hastalar asla çizilme veya derinin çekilmesi gibi duygular hissetmeyecektir.

İğneleme, kıstırma, aşınma veya başka hastaya zarar verebilecek herhangi bir uygulama tekniği kullanılmaz. Uygulama esnasında herhangi bir rahatsız edici yanma hissi ya da hoş olmayan reaksiyonlar alınmaz ve çok yumuşak yapılır.

Bu özellikleri nedeni ile pek çok hasta tedaviyi keyifli ve rahatlatıcı bulmaktadır.

Tedavi sırasında zayıf asitler (% 7,5 glikolik asit [4] ve% 2,5 salisilik asit [5]) kullandığına dikkat edilmelidir. Bu yüzden hafif bir karıncalanma hissi olabilir ama bu son derece normal bir durumdur. Hydrafacial, birçok hastanın hafif bir yüz masajı gibi hissettikleri iyi bir deneyimdir.

Sonuç: Daha Genç Görünen, Parlayan, Daha Sağlıklı Bir Cilt

HydroFacial uygulaması sırasında, anında görünür gözenekler ve ince çizgiler üzerinde etki eder. Hastalar anında gelişmiş sıkılığa ve gelişmiş doku ve ten rengine kavuştuklarına şahit olacaklar ve tüm siyah noktalarının iz bırakmadan kaybolduğunu görecekler. Hydrafacial tedavinizi daha parlak bir cilt ve ışıltılı bir cilt için yapmayı hedefleyebilirsiniz.

Genel olarak, bir Hydrafacial, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli cilt bakımı ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılabilir:

  • İnce çizgiler ve kırışıklıklardan arınmak
  • Cilde esneklik ve sağlamlık kazandırmak
  • Cildin kaybettiği ton ve canlılığı geri kazanmasını sağlamak
  • Cilt dokusunu iyileştirmek
  • Kahverengi lekeleri yüz üzerinden uzaklaştırmak
  • Yağlı ciltlerin matlaşmasını sağlamak
  • Büyümüş gözeneklerin istenmeyen görünümünden kurtulmak
  • Hydrafacial, hastaların tekrar tekrar güvenebileceği tutarlı sonuçlar üretir. Yani, istenildiği kadar uygulanabilmektedir.
  • Cildinizin mevcut durumunu iyileştirmede güvenilir bir şekilde oldukça etkilidir. Cildinize temel vitamin, nem ve antioksidan infüzyonu sağlayarak, erken yaşlanma belirtileriyle savaşmaya yardımcı olur ve çevre kirliliği ve zararlı serbest radikallerden sizi korur.

Hydrafacial Tedavisi Kişiselleştirilebilir

Hydrafacial serumunuzdaki özel bileşen formülasyonu, özellikle koyu lekeleri ve güneşin zarar görmüş alanlarını hedefler. Cilt üzerinde ileri yaşa bağlı ince çizgileri ve cilt tonu düzgünlüğünü ele almaya, kırışıklıkları azaltmaya ve cilt tonunu aydınlatmaya kadar her şeyi yapabilir. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak, cilt bakımı uzmanınızdan tedavinizi tam olarak sorunlarınıza göre kalibre etmesini isteyebilirsiniz.

Bu özelliği sayesinde kişinin cildinde hangi kusuru varsa o durum özel olarak ele alınabiliyor. Pek çok tedavi seçeneğinde böyle bir özelleştirme durumu söz konusu değil. Ancak bu uygulamayı diğerlerinden öne çıkaran en iyi özelliği kişinin cilt yapısına özgün olarak ayarlanabilir olması.

Hydrafacial Aşamaları Nedir?

Hydrafacial uygulaması hakkında en çok merak edilen sorulardan biri Hydrafacial aşamaları nedir, şeklinde karşımıza çıkmaktadır.

  • İlk olarak cildin vakum gücü ile derinlemesine temizlenmesi sağlanmaktadır. Temiz cilde uygulandığında elde edilen sonuç daha iyi olduğundan işlemin kalıcılığını arttırmak amacı ile bu şekilde uygulamaya başlanmaktadır.
  • Sonrasında peeling yapılır. Bu sayede cildin en üst katmanında mikrodermabrazyon yapılmış olunur.
  • Yaşadığınız cilt sorunlarına uygun olarak akne, aknelerin neden olduğu lekeler, kahverengi lekeler, kırışıklıklar, siyah noktalar, fazlalık olan yağ, geniş gözenekler için yağ dengeleyen serum uygulanır.
  • Ardından kişinin cildi nemlendirilmektedir. Bu aşamada hyalunorik asit, peptit, nemlendirici özelliği olan antioksidanlar yüz üzerine uygulanmaktadır.

  • Ardından kişiye cildinin ihtiyaç duyduğu probleme uygun olarak oksijen tedavisi ya da led terapisi yapılmaktadır.
  • Led terapisi mavi ışık kullanılarak veya kırmızı ışık kullanılarak uygulanır. Kırmızı ışık kullanıldığında kişinin kırışıklıklarının giderilmesi amaçlanırken; sivilce ve sivilce izlerinin ortamdan uzaklaştırılması için mavi ışık kullanılır.
  • Bu uygulama sonrasında kişinin yüzündeki hafif çizgilerin ve hafif düzeydeki kırışıklıkların gözle fark edilir biçimde kayıp olduğu gözlemlenir.
  • Oksijen terapisinde ise cilt nemlendirildikten sonra uygulanan solüsyonların cilde daha çok nüfuz edebilmesi sağlanmaktadır.
  • Cilt üzerine oksijen basıncı uygulanır ve işlem öncesinde kişiye sürülen kremlerin etkisi iki katına çıkarılmış olur.
  • Oksijen basıncının bir faydası da kişinin kırışıklıklarını ortadan kaldırmaya yardımcı olmasıdır.

Hydrafacial Fiyatları 2024

Hydrafacial fiyatları illere göre hatta ilçelere göre değişiklik göstermektedir. Özellikle İstanbul’da Hydrafacial fiyatları 2024 5.000 TL ile 7.500 TL arasında değişmektedir. Özellikle Nişantaşı bölgesinde Hydrafacial  uygulaması fiyatları neredeyse 7.000 TL civarındadır. Diğer illerde ise ortalama 2.800 TL ile 3.500 TL arasında değişmektedir.

Hydrafacial Öncesi Sonrası Fotolar

Hydrafacial Yaptıranların Yorumları

Hydrafacial yaptıranların yorumlarını incelediğimizde neredeyse %90 civarında memnuniyet olduğu ortaya çıkıyor. Geri kalan %10 lık kısım ise cildine iyi geldiğini fakat çok bir fark görülemediğini belirtmekte. Yinede genel olarak Hydrafacial uygulaması yaptıranlar memnun.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.