İBB Ramazan Kolisi Başvurusu 2024 (Hızlı Anında Kayıt Olma)

İBB Ramazan Kolisi Başvurusu 2024, İstanbul Büyükşehir Belediye Ramazan Kolisi Yardımı Başvurusu, İbb Sosyal Yardım Başvurusu

İBB Ramazan Erzak Kolisi Başvurusu 2024

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2024  yılında da ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi dağıtmakta. Özellikle 2024’de ekonomik kriz insanları iyice zorlamaya başladığı için talep patlaması yaşanması bekleniyor. 2024 yılında ibb ramazan kolisi taleplerinde neredeyse %200 üzerinde artması bekleniyor. İBB hem kendi kaynaklarından hemde yardımseverlerin bağışları sayesinde bu kolileri hazırlayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor ve en azından ramazanda bir miktar yardımcı olmaya çalışıyor.

ibb-ramazan-kolisi-basvurusu

Ramazan kolisi dağıtımını bir çok belediye hali hazırda yapmakta. Fakat İstanbul nüfus olarak çok fazla olması nedeniyle çok fazla ramazan kolisi talebi oluyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan Erzak Kolisi Başvurusu

Ramazan erzak başvurusu yapmak için öncelikle belediyede bir sosyal yardım kaydınız olması gerekiyor. bu kaydınız varsa İBB ramazan kolisi için 2024 yılında başvuru yapmanıza gerek yok. Fakat kaydınız yoksa İBB Beyaz Masadan başvuru yapabilirsiniz. Tüm başvurulara ramazan erzak yardım kolisi gönderilmektedir. yardım kolisi için İbb beyaz masa 153 Telefon numarasından yada https://sosyalyardim.ibb.gov.tr/online-basvuru adresinden başvuru yapaiblir ve Ramzan erzak kolisi yardımı talep edebilirsiniz.

ibb-online-yardim-basvurusu

2024 yılında İbb Ramazan Erzak kolisi talebi 1.000.000 civarında olması bekleniyor. İbb sosyal yardım için aradığınızda Yeşil kartınız varsa yada çalışmama durumunuzu ibra edebilirseniz işlemler çok daha hızlı yapılmaktadır.

İhtiyacı olmayıp yardım kolisi talep edenler ise kara listeye alınmaktadır . Ayrıca İbb sosyal yardıma bağış yapmak isterseniz de Beyaz masa 153 telefonundan iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar
  1. Şirvan acabey dedi ki:

    Koli yardımı istiyoruz

  2. Gülüzar dedi ki:

    Merhaba.ben gülüzar benim ibb yardim kartıma yüz TL yatıyor ama yetmiyor ihtiyaç çok sizde erzak paketi talep ediyorum

  3. Gülderen dedi ki:

    Koli yardımı istiyoruz

  4. Vahdettin dedi ki:

    Yardım istiyorum

  5. Ismail ÖZTÜRK dedi ki:

    Sayın başkanımız bizler sizleri sectikki sizler adaleti sağlayın diye üç tane çocuğum var bir oğlum ve ikizlerim var süt istiyoruz iki üç aydır gelmiyor sana söz diyosunuz sayın baskanim koli yardımı istiyorum

  6. Songül öztürk dedi ki:

    Sayın başkanımız bizler sizleri sectikki sizler adaleti sağlayın diye üç tane çocuğum var bir oğlum ve ikizlerim var süt istiyoruz iki üç aydır gelmiyor sana söz diyosunuz sayın baskanim koli yardımı istiyorum