instagram Dondurma Linki 2024(İnstagram Hesabı Geçici Dondurma ve Kalıcı Silme)

İnstagram Uygulaması Üzerinden Hesap Nasıl Dondurulur? İnstagram Hesabı Web Üzerinden Nasıl Dondurulur? Kalıcı ve Geçici İnstagram Hesabı Dondurma Linki, Geçici Kapatılan İnstagram Hesabı Ne Zaman Açılır? İnstagram Hesabı Tamamen Nasıl Silinir? İnstagram Hesabını Kalıcı Olarak Kapatma, Başkasının İnstagram Hesabı Nasıl Kapatılır? Tüm Detayları Basit Bir Şekilde Sizler İçin Araştırdık…

Türkiye’de en çok kullanılan uygulamaların başında instagram gelmekte. Özellikle gençler arasında son derece popüler. Neredeyse her 3 telefonu olan kişinin 1 inde instagram yüklü. Tabi ki bazı durumlarda instagram hesabınızı dondurmanız gerekebilir. Bazen sinirlenebiliriz bazen birilerinin sizin paylaşımlarınızı görmemesini isteyebilirsiniz. Yada yeni bir arkadaşlığa aşka yelken açtığınızda bir süre gizli kalmak isteyebilirsiniz. Kişisel olarak en doğal hakkınız. İnstagram dondurma linki ile bu işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Aşağıdaki yazımızda instagram hesabını dondurma linki, instagram hesabını tamamen silme adımları ve instagram geçici hesap silme gibi tüm hesap işlemlerini kısa ve anlaşılır şekilde sizlere anlattık. Tüm işlemler Android ve Apple Ios cihazlarınız için geçerlidir. Özellikle en sorunsuz çalışan instagram dondurma linki 2024 güncel halinizi yazımızda bulabilirsiniz.

İnstagram ile aşağıdaki makalede öğreneceklerinizi kısa başlıklar içinde toplamak gerekirse;

İnstagram Hesabı Nasıl Dondurulur? ,Geçici Olarak Dondurulan İnstagram Ne Zaman Açılır? , İnstagram Hesap Dondurulduğunda Mesaj Resim Hikaye ve Takipçiler Silinir mi?, İnstagram Dondurduğumda Profil Resmi Görünür mü?, İnstagram Hesabı Dondurma Geçici Dondurma ve Açma İşlemleri Ne İşe yarar?, Telefondan İnstagram Dondurma İşlemleri Nasıl Yapılır?Android İnstagram Dondurma, Apple İos İnstagram Dondurma, Geçici Olarak Kapatılan İnstagram Hesabı Nasıl Açılır?, İnstagram Hesabı Dondurulduktan Sonra Ne Zaman Kapanır? ,İnstagram Hesabını Kalıcı Olarak Kapatma, Başkasının İnstagram Hesabı Nasıl Kapatılır?

İnstagram Hesabı Nasıl Dondurulur? Basit ve Kolay Yöntem

instagram hesabı nasıl dondurulur? İnstagram hesabı dondurma nasıl yapılıyor sorusuna cevap arıyorsanız en basit şekilde anlatalım. Öncleikle instagram hesabınızı kapatacak mısınız yada silecekmisiniz ? yada kısa bir süre kullanamayacak mısınız? buna karar vermeniz gerekiyor. İnstagram dondurma işlemi için 2-3 farklı yöntem bulunmakta. Bunlar Android cihazlar ve İos yani Apple cihazlar için farklı yöntemlerdir.

En kolay yöntem tabi ki telefon uygulaması yerine internet sitesi yani instagram.com üzerinden bu işlemleri yapmak. Yapacağınız işlemler çok basit.

instagram-hesap-dondurma-nasil-yapilir

1-) İnstagram hesabınızı dondurmak için öncelikle instagram.com sitesine şifre ve parolanız ile giriş yapıyorsunuz.
2-) Açılan ekrandan profilinize tıklayarak giriş yapın.
3-) Ekranın üst kısmında bulunan profil butonu ile profilinize giriş yapınız.
4-) Profil sayfanız ekrana gelecek. Bu ekranda hesap isminizin yanında bulunan Profil düzenle seçeneğine tıklayın.
5-) Bu kısımda yanda bir çok menünün olduğu bir kısıma ulaşacaksınız. Sayfayı biraz aşağı kaydırın. Zaten Profil düzenleme menüsündesiniz.
6-) Ekranı biraz aşağıya indirin ve Hesabımı Geçici Olarak Kapat linkine tıklayın.

instagram-dondurma-linki-2021
7-) Seçim sonrasında size İnstagram neden instagram hesabınızı kapatmak istediğinize dair kısa bir soru soracaktır. Bu kısma istediğiniz cevabı verebilirsiniz. Herhangi bir zararı yada sıkıntı yaratmaz sadece instagram istatistik için bu soruları sormakta.

Karşınıza gelen sorular kısaca ;

  • İnstagram Çok zamanımı alıyor.
  • Takip edecek kişileri bulmakta zorlanıyorum.
  • Gizlilik ile ilgili endişelerim var.
  • Bir süre Ara vermek istiyorum.
  • Bir şeyleri kaldırmak istiyorum.
  • İnstagramda Çok fazla reklam var.
  • Başka bir şey sıkıntım var.
  • İkinci bir hesap açtım. Bu hesabı kapatıyorum
  • Kullanmaya başlamakta zorlandım Kullanamıyorum.

instagram-hesap-kapatma-yontemi

😎 Yukarıdaki sorularından birini seçmeniz gerekmekte. Ve Sonrasında Diğer adıma geçebilirsiniz.
9-) Bu işlemden sonra hemen altında bulunan şifrenizi tekrar girin kısmına hesabınızın şifresini giriniz.
10-) Şifrenizi girdikten sonra hesabınızı kapatmak mı istiyorsunuz sorusu gelecek. Burada EVET butonuna basarak devam ediniz.
11-) Tebrikler instagram hesabınızı dondurdunuz.

Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra instagram kullanıcıları sizin hesabınıza giriş yapamayacak ve diğer kullanıcılar profilinizi aramalarda göremeyecektir. Tüm resimleriniz v.s instagram sunucularında saklanacaktır. Herhangi bir resim vs. kaybınız olmayacaktır.

Daha kolay bir yöntem istiyorsanız instagram dondurma linki 2024 ile hızlıca hesabınızı dondurabilirsiniz.

Buraya tıklayarak instagram hesabınızı direk olarak dolduracağınız sayfaya yönlenebilir siniz.


İnstagram Dondurma Linki 2024


Geçici Olarak Dondurulan İnstagram Ne Zaman Açılır?

İnstagram hesabınızı dondurma işlemini yaptığınız. Fakat hesabınızı yine geçici olarak açmak istiyorsunuz. Bu işlemler için bellirli süreler mevcut. Özellikle devamlı instagram dondurma işlemi yapamazsınız. İnstagram hesap dondurma işlemini 7 gün içinde sadece 1 kere yapabiliyorsunuz. 1 hafta beklemeden hesap dondurup açmak ve sonrasında tekrar dondurma gibi bir hakkınız yok. Peki instagram dondurduğunuz hesabı nasıl açmanız ne kadar sürer? bunun cevabı da ortalama olarak 24 saat ile 48 saat arasında sürmekte. dondurulan instagram hesabını açmak için yapmanız gereken sadece instagram uygulamasına yada sitesine giriş kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapmanız yeterlidir. İnstagram hesabınız 24 saat için de aramalarda görünmeye başalayacaktır.

İnstagram Hesap Dondurulduğunda Mesaj Resim Hikaye ve Takipçiler Silinir mi?

Aslında instagram dondurmak isteyenlerin en çok karşılaştığı sorulardan biride hesabımı dondurduktan sonra yada geçici olarak kapattıktan sonra resim mesaj hikaye beşgeni ve takipçilerim gider mi sorusu. Özellikle hesap geçici olarak kapatılacaksa çok fazla soru işareti yaratmakta. Bunun cevabı son derece açık kesinlikle hiç bir şeyiniz kaybolmaz. Dondurduğunuz ana kadar olan tüm beğeni mesaj resim hikayeler aynı şekilde instagram sunucularında tutulur. Hesabınızı açtığınızda kaldığınız yerden devam edersiniz. Sadece dondurma işleminde diğer kullanıcılar sizin hesabındaki resim yorum beğeni hikaye ve resimlere erişemeyecektir.

İnstagram Dondurduğumda Profil Resmi Görünür mü?

instagram dondurma işlemi yaptıktan sonra profiliniz askıya alınacaktır. Profiliniz aramalarda herhangi bir şekilde görünmez. Fakat son dönemlerde hesabınızı dondurduktan 2-3 saat içinde hala profil resminiz görünebilmekle. fakat profilin içine girdiğinizde böyle bir profil bulunamadı uyarısı vermekte. Bu nedenle profil dondurma işlemi yaptıysanız 3-4 saat sonra kontrol ettirmeye özen göstermelisiniz.

İnstagram Hesabı Dondurma Geçici Dondurma ve Açma İşlemleri Ne İşe yarar?

Genel olarak zaten tüm instagram dondurma ve açma bilgilerini detaylı bir şekilde anlattık. İnstagram hesabınız dondurulduğunda olacaklardan kısaca bahsedelim ki dondurma kararınızı net bir şekilde verin. İnstagram hesabınızı dondurduğunuzda öncelikle tüm resim ve fotoğraflarınıza hikayelerinize kimse erişemeyecektir. Özellikle arama kısmında sonuçlarda çıkmayacaksınız. Bazı durumlarda profiliniz dondurma sürenizde 3-4 saat içinde görünebilmektedir. Fakat sadece aramalarda çıkar sonrasında profilinize girilirse hesap kapatılmış yada ulşaılamıyor diye bir ibare görürsünüz. Ayrıca profil linkinizde çalışmayacaktır. Yani birine linkinize atarsanız hesabınıza erişemeyecektir.

Telefondan İnstagram Dondurma İşlemleri Nasıl Yapılır?

Öncelikle telefonunuzdan instafram dondurmak istiyorsanız web üzerinden yaptığınız tüm işlemleri aynı şekilde yaparak instagram adresinizi geçici olarak dondurabilirsiniz. Google üzerinde bu gibi bir çok soru mevcut. Öncelikle telefondan instagram dondurma linki buraya tıklayın ve yukarıdaki işlemleri hızlı bir şekilde yapın istagram adresiniz geçici olarak dondurulacaktır.

Android İnstagram Dondurma

Android telefonlarda uygulama üzerinden instagram dondurma işlemi son derece basittir.  İsterseniz vermiş olduğumuz instagram dondurma linkinden istersenizde uygulamanız üzerinden gecici olarak hesabınızı dondurabilirsiniz. Linke tıkladıktan sonra kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin ve sonrasında profil kısmından geçici hesap kapatma bölümünden hesabınızı yukarıda anlattığımız işlemleri yaparak kapatabilirsiniz. Unutmayın Android uygulama üzerinde direk instagram dondurma seçeneği yoktur. Sadece instagram dondurma linki ile hesabınızı dondurabilirsiniz. Android instagram uygulaması güvenlik nedeniyle instagram uygulamasına hesap dondurma ve geçici hesap kapatma seçeneğini koymamaktadır. instagram dondurma linki buraya tıklayın

Apple İos İnstagram Dondurma

Android uygulamasında olduğu gibi apple instagram uygulamasında dondurma işlemi direk olarak yapılmamakta. Sadece instagram.com adresine girerek hesabınızın dondurma işlemini yapabilirsiniz. yukarıda paylaştığımız instagram linki ile kolaylıkla apple ios cihazlarınızdan hesabınızı dondurabilirsiniz. İşlem basamaklarını zaten yukarıda anlatmıştık. İnstagram güvenlik nedeniyle telefon uygulamasına hesap dondurmayı koymamaktadır. instagram dondurma linki buraya tıklayın

Geçici Olarak Kapatılan İnstagram Hesabı Nasıl Açılır?

Geçici olarka kapatılan yani dondurulan instagram hesabı açmak son derece basittir. Yapmanız gereken Android yada İos uygulama üzerinden kullanıcı adı ve şifreniz ile uygulamaya giriş yapmak yada instagram.com adresinden direk olarak kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapmanız. Bu işlemden sonra direk olarak hesabınız aktif hale gelecektir. Bazı durumlarda resimlerin bazıları yok gibi görünebilir. Fakat hesabınız kısa süre içinde tamamen eksiksiz olarak görünecektir. Yeniden dondurmak isterseniz 7 gün beklemeniz gerekmektedir.

İnstagram Hesabı Dondurulduktan Sonra Ne Zaman Kapanır?

instagram hesabınızı dondurduktan hesabınıza giriş yapana kadar kapalı kalacaktır. Özellikle bazı bilgiler internette yanlış verilmekte. Hesap geçici olarak kapatıldığında hesabınıza 15 gün girmezseniz  kapanır gibi yorumlar mevcut fakat bu doğru değildir. Dondurulan hesap geçici olarak kapanacaktır.

İnstagram Hesabını Kalıcı Olarak Kapatma

instagram hesabını kalıcı olacakta kapatabilirsiniz. Şayet artık instagram kullanmak istemiyorsanız instagram hesap silme linki üzerinden kullanıcı adı ve şifre bilgilerinizi girerek hesabınızı kapatabilirsiniz.Bu işlemin kesinlikle geri dönüşü olmadığını bilmeniz gerekiyor. Yapılacak işlemler ise ;


İnstagram Kalıcı Hesap Kapatma Linki 2024


instagram-hesap-silme-linki

Giriş yaptıktan sonra hesabınızı neden sileceğiniz kutusundaki seçeneklerden birini seçebilirsiniz. Sonrasında Hesabımı Kalıcı olarak sil seçeneğine basabilirsiniz. İşlem gerçekleşecek ve hesabınız kalıcı olarak silinecektir. Tabi ki bu işlem yine size 1 aylık bir süre tanımaktadır. 1 ay içerisinde fikir değiştirseniz kullanıcı adı ve şifrenizi girerek hesabınızı yine aktif edebilir kaldığınız yerden kullanmaya devam edebilirsiniz. Fakat başvuru işlem gününden 30 gün sonra herhangi bir şekilde hesap geri alma ihtimaliniz yoktur. Hesabınız kalıcı şekilde silinir ve geri gelmez. Tüm hesabınızın içinde resim video beğeni hikaye mesajlar geri getirilemeyecek şekilde silecektir.

Başkasının İnstagram Hesabı Nasıl Kapatılır?

Örneğin sizin resimlerinizi alıp profilinde kullanan bir hesap var ve bunu şikayet etmek istiyorsunuz. Yada sizi taciz eden size mobing uygulayan bir hesap var ve bunu şikayet etmek istiyorsunuz. Bu gibi durumlarda instagram şikayet linkine tıklayarak hesabı şikayet edebilir ve başkasına ait olan instagram hesabını kapattırabilirsiniz. instagram şikayet ve hesap kapatma linki için buraya tıklayabilirsiniz.


İnstagram Şikayet Linki 2024


instagram-baskasinin-hesabini-kapatma

Gelelim ne yapmanız gerektiğine; Biri sizin fotoğraflarını kullanmış ve profilinde yayınlıyorsa instagram şikayet linkinden gerekli belgelerini doldurarak resimlerinizi kullanan instagram hesabını kapattırabilirsiniz. Yada sizi taciz eden yada rahatsız eden hesapları da aynı şekilde instagram şikayet bölümünden şikayet ederek kapatılmasını sağlayabilirsiniz. Şikayet bölümünde kimliğinizi elinizde tutarak bir resim çekinin ve buradan dosya yükle kısmından kimliğinizi sisteme yükleyin. Bu şekilde kimlikteki resim ile sizin resminiz eşleşiyor ise sizin resimlerinizi kullanan hesap uyarı alacak ve kapatılacaktır. Ayrıca mesela bir butik sizin ürünlerinizi kullanıyorsa aynı şekilde ürünlerinizin resimlerini çekip şikayette bulunabilirsiniz. Tabi ki burun biraz uzun sürmekte ve inceleme süresi 1 ayı bulmaktadır. Yukarıdaki işlemlerden sonra başkasının instagram hesabı şayet gizlilik ve toplum kurallarına uymuyorsa hesap kapatılacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.