İnstagram Gizli Hesap Görme (İnstagram Gizli Profile Bakma Yöntemi %100 Çalışıyor )

İnstagram Gizli Hesap Görme, İnstagram Gizli Profile Bakma, Instagram’da Gizli Profil Görme, İnstagram Gizli/Kapalı Hesabı Görme Hilesi, İnstagram Gizli Hikaye İzleme, Takip Etmeden İnstagram Gizli Profilleri Görme

Dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından biri olan instagram. Fakat tabi ki özellikle meraklı kişilerin instagram gizli profili nasıl görebilirim sorusu en önemli sorulardan biri . İnstagram gizlenen profili açmak ve resimleri görebilmek için bir çok çalışan uygulama ve yöntem bulunmakta. Hatta bunun için harici programlar bile yazılmış. Sizler için instagram gizli profil görme yöntemlerini sıraladık.

Çalışan Instagram’da Gizli Profil Görme Yöntemleri

İnternet üzerinde tabi ki yazılımcılar büyük uygulamaların böyle kilitlerini çözmek için uğraşıyorlar. Normalde tabi ki instagramda kişi profilini gizlemiş ise o kişinin resimlerini storylerini ve videolarını görme ihtimaliniz yok.Fakat bazı yazılımlar ve yöntemler sayesinde instagramda gizli profilleri açma yöntemlerini öğrenebilirsiniz. android markette ve IOS APP markette bir çok uygulama bulunmakta fakat bunların çoğu şifrenizi istemekte ve güvensiz yazılımlardır. Bu nedenle kesinlikle dikkat etmeniz gerekiyor. Böyle yazılımlara kesinlikle şifrenizi vermeyin hesabınız anında başkasının eline geçebilir. Tabi ki internet üzerinde de bir çok yazılım bulunmakta özellikle instagram gizli hesap görme hilesi başlığı altında bir çok uygulamadan bahsedilmekte fakat kesinlikle güvenmeyin. Sadece denenmiş ve bilindik uygulamalar ile bu işlemi yapmaya çalışın.

İnstagram Gizli Profil İçeriğini Takip Etmeden Görmek Mümkün Mü?

Öncelikle şunu söylemek gerekiyor. Uygulamaların %90 ‘ı kesinlikle instagramda gizli profilleri görme konusunda işe yaramamakta. Fakat tabi ki hala instagram uygulamasının açık bıraktığı bir yöntem bulunmakta. Bu yöntem instagram gizli hesap görme konusunda şu an tek çalışan yöntem diyebiliriz.

Bu yöntemi kısaca anlatalım. Öncelikle bu tamamen yasal bir yöntemdir. İlk yapacağınız iş İnstagram hesabınıza web üzerinden yani https://www.instagram.com/ adresinden giriş yapmanız. sonrasında ise üst kısımdan merak ettiğiniz instagramda profili gizli kişinin kullanıcı adını aratınız. Sonrasında kişinin profiline girin. Profilin altında bulunan daha fazla göster seçeneğine basarsanız tüm gönderilerini yani resimlerini ve hikayelerini rahatlıkla görebilmektesiniz. Ayrıca bir çok App Store ve Google Play ‘de yazılımda bulunmakta. Bunları da sizler için inceledik.

İnstagram Gizli/Kapalı Hesabı Görme Hilesi Var Mı?

İnstagramda yukarıda anlattığımız yöntem haricinde App Store ve Google Play ‘den indirebileceğiniz 2 adet çalışan uygulama bulunmakta. Bu uygulamalar tüm hesapları arka planda gezip kaydetmekte ve bunları arattığınızda karşınıza getirmekte. Postergo Lili,Pingru gibi şuan çalışan 2 adet uygulama bulunmaktadır. Bu uygulamaların çalışma mantıkları ise açılan hesapları direk olarak aynı havuzda toplayıp birbirlerini görmeyi sağlamakta. Sorunsuz olarak çalışmakta. Şimdilik bu 2 uygulama.

Şimdi gelelim bu 2 uygulamayı inceleyelim.

Postergo İnstagram Gizli Hikaye ve Profil Görme

Postergo uygulamasına giriş yapma konusunda şüpheniz olmasın son derece güvenli. bu nedenle rahalıkla bilgilerinizi girebilirsiniz. Uygulamanın çalışma mantığı ise instagram üyelerinin bilgilerini kendi sunucularına yüklüyor ve oradan görmenizi sağlıyor. Bu şekilde rahatlıkla tüm sunucuya çekilen kullanıcıların instagram gizli hikayelerini ve profillerini görebiliyorsunuz.

Pingru İnstagram Gizli Hikaye ve Profil Görme

Buda yeni bir yazılım ama son derece başarılı. ayrıca bir çok özellikte bulunmakta. Kullanıcıların instagram profil resimlerini büyültme, resimleri kaydetmek gibi bir çok özelliği bulunmakta. Kullanımı çok kolay ve güvenilir.

İnstagram Gizli Hikaye İzleme Yöntemi

İnstagramda Gizli hikayeleri iz bırakmadan izlemek gibi yöntemleri de yukarıdaki iki uygulama ile yapabilirsiniz. Özellikle pingru uygulaması ile instagramda gizli hikayeleri gizli bir şekilde izleyebilirsiniz ve karşı taraf sizin izlediğinizi görmez. Fakat tabi ki bu uygulamalar tamamen hesapları sunucularına çektiği için ortalama %80 ile %90 oranında çalışmaktadır.

Takip Etmeden İnstagram Gizli Profilleri Görme Yöntemi

Bu sorunuzun cevabı da kesinlikle bu iki uygulama ile yapabilirsiniz. Şuan güvenilir herhangi bir uygulama bulunmamaktadır.Ayrıca oturum açmadan da gizli instagram hesaplarını görebilirsiniz. Bunun içinde postego lili uygulamasını kullanabilirsiniz.

Yorumlar
  1. emrah.mehrremovv dedi ki:

    Menim Instagram hesabm çald hesabm geri istyorum